2018-4-22 Esirukous.net - Esirukouspyynnöt
Esirukous -net

Etusivu ] [ Esirukousaiheet ]
Lähetä esirukouspyyntö ] Liity postituslistalle ] Suosittele ystävällesi ] Tiedotteet ]


Esirukousaiheita

Näiden aiheiden puolesta on pyydetty esirukousta
Kaikki rukousaiheet ovat tällä samalla sivulla. Voit katkaista tietoliikenneyhteyden ja keskittyä rukoilemaan.

Toistaiseksi tätä sivua päivitetään noin kerran viikossa epäsäännöllisesti. Esirukousaiheita postitetaan listalle noin joka toinen päivä. Liity sinäkin listalle niin saat rukousaiheet nopeammin. Ylläpito pahoittelee aikapulaa sivujen päivityksessä. (Päiväys rukousaiheiden edessä tarkoittaa sitä päivää, jolloin esirukousaiheet on luettu oikoluvussa ja lähetetty postituslistalle.)


11.06.
Taivaan Isä, anna siunauksesi ja varjeluksesi perheellemme, sen kaikille jäsenille erikseen ja yhdessä. Muista myös lemmikkejämme, heitäkin siunaa ja varjele kissamme synnytys.

Olen väsynyt en jaksaisi tehdä mitään.Lapsenlapsi hakee työpaikkaa ja toivoisin että pääsisi.Yhden lapseni toimeentulo on niin niukkaa että joudun avustamaan eikä minullakaan olisi liikaa olen eläkkeellä.Pyydän rukoilemaan asioiteni puolesta että saisin Jumalalta apua.

Että löydän kaverin (tai kavereita) jonka kanssa käydä kävelylenkeillä. Toivon sellaista kaveria jonka kanssa henkilökemiat pelaa ja myös jotain yhteisiä kiinnostuksen aiheita löytyy.

Osoita Herra lymyilevältä salassa ilmi olevalta ilmi antajien maailmassa? Herra asioidaksesi mitä Palveluksesi ovat väkivallan kiusatun ja uhrin puolesta? Osoitukseen palvelevien henkien lähettäjälle? Herralle!

10.06.
Lapselleni ystäviä, hän on niin yksinäinen. Kiitos, kiitos, kiitos.

Herra johfata tämä ilta . Jeesus tunnen suurta avuttomuutta. Johdata. Anna viisaus. Jeesus rukoile ensi viikon puolesta.

Rukouspyyntönä - rakkautta iloa ja terveyttä omaan kotiimme!

Herra, siunaa kaikki lasten ja nuorten kesäleirit, osallistujat, ohjaajat, isoset ja kaikki leirien henkilökunnat ja vapaaehtoiset työntekijät. Varjele vaaroilta ja tapaturmilta. Anna hyvä sää. Ole Sinä Jeesus leireillä läsnä. Kiitos Herra.

09.06.
Auta Rakas Jumala raha ja terveys vaikeuksissa. Omat voimat on loppu..

Olen tässä kuussa lähettänyt syntymäpäivälahjat kahdelle teini-ikäiselle kummitytölle, joista toinen on niin sanotusta uskovasta perheestä ja toinen ei. Rukousaiheeni on, että Taivaan Isä varjelisi ja johdattaisi heitä molempia teinivuosina ja että Hänen hyvä tahtonsa tapahtuisi heidän elämässään. Pyydetään erityisesti myös, että heistä molemmista tulisi Jeesuksen uskovia naisia, jotka rakentavat

Hei ! Pyydän esirukousta puolestani, että vasemman silmäni kaihileikkaus 25.6 sujuisi hyvin. Oikea silmäni on jo leikattu ja se meni hyvin. Etukäteen kiittäen !

Kiitos Jumala, että siunaat ja varjelet tulevan Israelin matkan, kaikki matkaryhmäläiset ja tilanteet matkan varrella. Varjele kaikilta vaaroilta ja vastoinkäymisiltä, vaikeilta tilanteilta, sairauksilta ja tapaturmilta. Anna matkaryhmäläisten sydämeen kaikille Sinun rauhasi.

Kiitos, Jumala, kun vastasit rukouksiimme! Pystyn jatkamaan työtäni ja sain talouden kuntoon Sinun avullasi! Rukoiletteko tyttäremme puolesta, että hän saisi nyt opiskelupaikan! Olemme rukoilleet vuosia hänen puolestaan. Rukoillaan, että Jumala aukaisee hänelle opiskelupaikan ovet! Kiitos jo etukäteen, kun jaksatte rukoilla toisten puolesta!

08.06.
Rukouspyyntö että työpaikkakiusaaminen loppuisi ja saisin tehdä työtäni rauhassa

Kävin lääkärissä sydämen jyskytyksen, rintakipujen ja päässä tuntuvan paineen takia. Lääkäri kertoi oireiden johtuvan niska ja pääjumeista sekä stressistä. Kiitosaihe ettei vakavaa!!!!! Rukousta siihen että opin rentoutumaan kaikessa mitä teen ja hoitamaan kehoani. Kiitos Jeesus verestäsi:)

LVI-ASIAT KUNTOON JA RAHAA JA RAUHAA.-FIL.4.6-13.

Herra, auta. Mies ei hyväksy minun mielipiteitäni. Suuttuu heti, haukkuu ja alkaa uhkailemaan avioerolla. Herra, sinä tiedät, mistä on kysymys. Auta meitä. Anna meidän päästä tästä samaan lähtöpisteeseen palaamisesta eroon ja siitä mikä sen aiheuttaa. Aamen.

Rukouspyyntö erään kristillisen projektini tiimoilta, ohjausta siihen ja johdatusta. Vastustusta varmasti tulee.

Herra, siunaa Israelia ja rakasta kansaasi siellä ja kaikkialla maailmassa. Varjele ja suojaa joka puolelta niin ilmansuunnista, fyysisesti kuin hengellisessä mielessä!

07.06.
Että tiettyjen vähemmistöryhmien loukkaantumisherkkyyttä ei jatkuvasti ruokittaisi. Omakohtaisia kokemuksia tästä löytyy jo vuosien varrelta. Että enemmän pyrittäisiin tasapuolisesti kohtelemaan ihmisiä ilman syrjintää ja loukkauksia.

Rukousta sydämeni, mieleni ja sieluni puolesta täyteen vapauteen ja terveyteen Taivaallisen Isän suojassa. Kiitos sinä Israelin Pyhä avustasi ja teidän kaikkien rukouksista:)

Asunto-asia, läheisten uskoontulo, lapsi-haaveet, avioliittohaaveet ja parantuminen/sisäinen eheytyminen kaikesta menneestä. Auta ja johdata Sinä Jeesus tarkoittamallasi tavalla. Anna rauha ja lepo tämän myrskyn raivotessa elämässäni. Anna viisautta ja uskon vahvistusta.

Jeesus, hyvä paimen, etsi kadonnut lampaasi! Ohjaa poikani J takaisin Sinun tiellesi, ilmesty hänelle. Vapauta hänet päihteiden ym. Synnin orjuudesta. Älä anna hänen joutua pimeyteen. Jere tarvitsee sinua Jeesus! Kiitos Jeesus että kuulet ja olet meidän kaikkien turva! Jn äiti

Minulla on taloudellisia huolia; maksuja rästissä. Jeesus auta, että selviän niistä. -Kolmen lapsen äiti

Jeesus auta nuorinta poikaani pian. Jeesus rakas!!

Jeesus, auta minua saamaan mielekästä työtä ja hyvät työtoverit!

Jeesus, paranna isän syöpä kokonaan, anna hänelle rauhasi ja lohdutuksesi. Kosketa ja paranna, Jeesuksen nimessä!

Herra, rukoilen lasta. Näet tilanteen ja kivun. Auta!

Pyydän että pääsen kulkemaan turvallisesti liittymästä. Nyt korkeat autot estävät näkyväisyyden ja tukkivat pääsyn tielle. Joskus On hankalaa. Kerran on juossut pieni lapsi auton takaa. Nämä ihmiset voisivat pysäköidä muualle. Olen tehnyt mitä olen osannut. Auta Herra kun ihmiset eivät voi tai tahdo.

Että tarvitsemani määrä lisätuloja pian järjestyy.

Pyydän esirukousta, että perheemme löytäisi pian hyvän asunnon ja lastemme kerhoasiat ja harrastukset järjestyisivät myös hyvin.

Pyydän rukousta 1v poikamme puolesta, jonka toinen kives ei ole normaalisti laskeutunut, että Jumala armossaan hänet parantaisi ja ennalleenasettaisi ettei tarvitsisi leikata. Jeesuksen Kristuksen nimessä, Aamen.

Jumala, siunaa ja varjele kaikki kesän hengelliset kesäjuhlat ja -tilaisuudet!

06.06.
Olen harhaan ajautunut olemassa oloinen ihminen ja niin pyydän Herra Nimesi on sisällys kirjallisuutta auttamaan Äitini vuosikymmeniä Luomistyösi prosessissa Jeesuksen Kristuksen omaksi, pyydän, anelen, kuittaan, nimesi iankaikkisuuteen vedoten? Amen

Rukoilkaa lapsenlapseni rippileirin puolesta, että hänellä olisi kavereita ja astma pysyisi kurissa. Siunaa ja varjele häntä. Anna kokea Sinun läsnäoloasi.

Pyydän että Jumala puuttuisi narsistisen ex-puolison käyttämään henkiseen väkivaltaan minua kohtaan. Olen aivan loppu tämän asian kanssa. ML

Hei!Minulla oli kova yskä ja sen seurauksena menetin ääneni.olen sekä puhetyöntekijä että laulaja joten pyydän esirukousta.lääkärin mukaan ei ole muuta hoitoa kuin aika mutta minä uskon rukouksen voimaan Jeesuksen väkevässä nimessä.t.m

Olemme pimeyttä ijässä ja ajassa, me, pyytäneenä? Ilmoitusta ohjausta edellä menneen ja nyt alkavan Jesuksen Kristuksen Hengen täyteyttä.

Pyydän työpaikallemme enemmän toimeksiantoja, enemmän töitä. Että meille kaikille riittäisi sopivia töitä ja toimeentuloa sen verran kun tarvitsemme. Sopua ihmisten kesken ja hyvää mieltä. Että pitkällä sairaslomalla oleva pomo tulisi vielä takaisin.

Pyydän esirukousta perkeleen siteen takia. Koen, että perkele sitoo neuroottiseen oman terveydentilen tarkkailemiseen. Jeesus armahda ja vapauta pimeydenvoimien otteesta?

Joitakin viikkoja sitten lähetin tekstiviestin kahdelle ystävälle jotka joskus olivat minulle aika läheisiä. Kumpaankaan viestiin en saanut minkäänlaista vastausta. Yhteystiedot olivat oikeat. Emme ole riidoissa. Ihmettelen sitä että minut on täydellisesti pyyhitty heidän elämästään, ilmeisesti? Pyydän Jumalan johdatusta.

SIUNAA MV JA KAIKKI HÄNEN TYÖTOVERINSA.

Vuosien erilaisten vastoinkäymisten vuoksi (sairautta, työttömyyttä jne) voimat ovat vähissä. Miehen työpaikalla sellaisia haasteita, joihin toivomme Taivaan Isän käden kosketusta, jottei voimat loppuisi täysin. Kaipaamme kovasti näkevämme hyvän Isän läsnäoloa kaikilla elämän osa-alueilla!

Minulla on vielä lähes 300 euroa laskuja maksamatta. Ruokakaappi tyhjänä ja rahaa tulee heinäkuun 2. päivä vasta. Rukoilkaa, että Jeesus tekee ihmeen ja auttaa minua tässä hädässä. Kiitos!

05.06.
Vaikeat suolistosairaudet ja mahan hapottomuus. Silmien sairaudet,erityisesti lasiaisessa pahoja näköä haittaavaa ja huono näkö paranna

Paranna huonot hampaat ,lujita leukaluiden luusto.Paranna hampaita .paikkaa reikiäJEESUS AUTA

Pyydän esirukousta urheiluväen (urheilijoiden, valmentajien, toimitsijoiden, penkkiurheilijoiden) puolesta! Että Jumala siunaisi, varjelisi ja vetäisi pelastukseen ei-uskovia ko. ryhmistä.

Että Jeesus itse ilmestyy J:lle ja J uskoo ettei ole muita pelastusteitä kuin Jeesuksen kautta. J:lle pelastumista, paranemista ja vapautumista kahleista ja siteistä. Että löydän tosi pienipalkkaisen osa-aikatyöni rinnalle sopivan ja riittävän lisätulon tai vaikka tuntuvan veikkausvoiton. Kiitos.

Ahdistus ja pelot. Välillä on niin toivoton olo. Paljon vaikeita sairauksia,niiden parantumista

Pyydän esirukousta vaikean psyykkisen väsymystilan ja vakavan unihäiriön takia. Jeesus toteuta sanan lupaus ja auta?

Ystävälläni on vaikea ahdistus ollut pitkään. Sopivaa lääkitystä ei enää tahdo löytyä. Ehkä olisi tarpeellista saatada selville alkusyy. Myös aviopuolisolla on vaikeaa tämän tähden. Ystäväni haluaisi saada täyden luottamuksen Jumalaan. HERRA AUTA JA PARANNA !

Vakava rukousaihe pojan perheen puolesta. Kärsivä äiti

04.06.
Rukousta pyydän että Taivaan Isin Sanat juurtuvat sydämeeni ja eheyttävät kaikista murheista ja fyysisistä oireista. Haluan olla vapaa:) Kiitos rukouksista!

Rakas Taivaan Jumala ja Isämme Jeesuksen Kristuksen nimessä pyydän sinua puuttumaan J. Mn tilanteeseen,jossa hän palvelee pimeyden henkivaltoja kaikinkeinoin ollen addiktoitunut lukuisiin sidoksiin kuten pornoon,seksuaalisiin kieroutumiin,pedofiliaan,kaikkinaiseen haureuteen,petoksiin,valheisiin ja vakavaan alkoholismiin.Herra pelasta hänet!

Kysymme Herran ilmoitusta ja ohjausta ja oikaisua ja siunausta elämällemme ja sen vaikeissa elämänkerta osioissa, suorinta ja parhainta Elämän kirjaan nimiämme? Jeesus Kristus! Suku: [sinä käännät minun sydämeni minun sukuni puoleen]

Rukoilkaa lapsenlapseni puolesta. On menossa rippileirille. Rukoilkaa ,että saisi kavereita ja astmaoireet pysyisivät kurissa. Pyytäkää Jeesuksen siunaavaa hoitoa kaikille leiriläisille.

Riennä apuun Herra, kuule rukouksemme Jeesus! Äitini on kovin sairas, ja tulehdus vaivaa ja uhkaa levitä elimistössä. Paranna äitini, tee hänet terveeksi taas sinä Kaikkivaltias Jumala! Älä ota äitiä vielä pois, hän haluaisi vielä elää. a

Rakas Jeesus, suojele kotiamme tänään paljon - koska rukouksemme aiemmin muitten puolesta onnistuvat!

Pyytäisin esirukousta,että poikani perhe tulisi perjantaina meille ja että myös miniäni tulisi mukaan. Pyytäisin myös esirukousta,että minun ja miniäni välit parantuisivat. Kiitos teille etukäteen.

03.06.
A confession - I have personal reasons to trust Christianity; not national norms.

Jeesus parantaisi kipeät ja vajaaksileikatut ikenet jotka ei toimi oikein ,vaan kipuilevat ja tulehtuvat. Silmän lasiaisessa näkökykyä heikentäviä vikoja ja valonarkuus. Paranna Jeesus silmänieni kaikki viat.

Rukous Herrallemme Jeesuksellemme että äitini on tulevaisuudessa tavallisella, terveellä verenpaineella. Nyt tähän aikaan yöstä hänen yläpaineensa oli 196. Menemme vaikka huomenna ostamaan verenpainelääkettä. Joitakin päiviä sitten, laboratoriotulokset (hänellä ei tarvitse olla mitään ongelmia) osoittivat verikokeesta kaiken olevan normaalia.

M on kantanut Jeesuksen Kristuksen taakkaa jo yllinkyllin, se joka on kaikkien Kristittyjen, Raamatun sanojen mukaisesti. Samoin hänen äitinsäkin on vapaa joutumasta tuomioon, lapsensa saadessa vaimon ja lapset. Terveyttä äidille ja suojaa läheisilleen pyytäen.

Pyydän esirukousta vaikeaan taloudelliseen tilanteeseen. Rukouspyyntö myös rakkauden löytämiseen. Luulen jo löytäneeni ja haluaisin mahdollisuuden tutustua tähän mieheen. Kiitos Jeesus!

Rukoukset auttavat jälleen äitiäni. Huomasimme aiemmat "punaiset" - jotka ehkä olivat pyytämässä sielunhoitoa: kodin omaa turvaa tarkoittaen.

Äitini näytti minulle äsken huoneistomme kattoa. Haluamme terveyttä hänelle. Please reason to not be afraid. Her health is improving to be normal.

Rakas Jeesus, siunaa äitiäni terveydellä

Lupaan vammattoman elämän läheisillesi - ja parisuhteen sekä terveitä lapsia

Pyydän, että jeesus Kristus auttaa ja siunaa minua ja läheisiäni ja karkottaa pahan

Jeesus parantaisi kipeät ja vajaaksileikatut ikenet jotka ei toimi oikein ,vaan kipuilevat ja tulehtuvat. Silmän lasiaisessa näkökykyä heikentäviä vikoja ja valonarkuus. Paranna Jeesus silmänieni kaikki viat.

Jeesus parantaisi kipeät ja vajaaksileikatut ikenet jotka ei toimi oikein ,vaan kipuilevat ja tulehtuvat. Silmän lasiaisessa näkökykyä heikentäviä vikoja ja valonarkuus. Paranna Jeesus silmänieni kaikki viat.

Lupaamme äidillesi erittäin pitkän ja terveen elämän.

Hyvä Jumala, varjele ja siunaa lapsemme perheineen. Heillä on kullakin omat murheensa ja taakkansa niin terveyden, talouden, työllisyyden kun sosiaalisten suhteiden kanssa. Yksi lapsistamme on yksinhuoltaja, anna hänelle viisautta, kärsivällisyyttä, voimaa ja rakkautta kasvattaa lapsensa hyvin ja turvassa, siunaa ja varjele lapsenlapsemme. Älä anna kenenkään satuttaa enää lastamme parisuhde asiois

Pyydän, että jeesus Kristus auttaa ja siunaa minua ja läheisiäni ja karkottaa pahan

Pyydän, että jeesus Kristus auttaa ja siunaa minua ja läheisiäni ja karkottaa pahan

02.06.
Pyydän rukousta pojalleni, että hän pääsee läpi täydennyskoulutuksesta tänä kesänä ja hän saa ja pystyy uusimaan sen alueen mistä hänen koulutuksensa hylättiin. Kiitos!

Rukoillaan äidin puolesta että lonkkakipu helpottaisi. Ettei tarvitsisi mennä tekonivel leikkaukseen.

Naapurissamme järjestetään NOITARUMPU-kurssi tällä viikolla (vko 24) ja muita tämäntyyppisiä mietiskely-, midfullness- ym. kursseja ja toimintaa on ympäri vuoden. Herra, aja tuosta naapurista kaikki pahanhengen voimat pois ja Jeesus Kristus astu Sinä tilalle koskettaen kaikkia ihmisiä, jotka tässä naapurissa käyvät. Avaa Sinä Jeesus heidän silmänsä ja anna ainoa totuus heille. Aamen.

Kristus auta! Narsistin kanssa suhteessa.

M PELASTUS JA PARANTUMINEN. VAPAAKSI PYÖRÄTUOLISTA JA KORVATULPISTA. -JES.53 JA PS 103.

Rukoillaan äidin puolesta että lonkkakipu helpottaisi. Ettei tarvitsisi mennä tekonivel leikkaukseen.

rakas Jeesus Kristus pyhä henki rukoilen syvästi ja hartaasti että kuulisit ja auttaisit minua taas pyynnössäni että ystäväni saisi nopeasti hoidettua tänään auto myynti asiansa ja vapautuisi minun kanssani käymään jossain ja että hän myös ottaisi minuun yhteyttä vielä tänään ja minäkin tavoittaisin hänet puhelimesta tarvittaessa.

01.06.
rakas Jeesus Kristus kuule minua alhaista ja auta minua että ystäväni soittaisi minulle pian ja että me pääsisimme tänään vielä ilta kahville kaupungille. auta minua olen muuten täysin hukassa

Pyydän esirukousta kun tunnen, että saatana pitää otteessan ja sitoo. Haluan kokea levon ja rauhan elämässäni, ja että saisin nukuttua riittävästi.

Olemme avuttomia ja syntisiä olemme. Olemme, olemme, olemme, sinua Jeesus Nimi? Kysymme? Olemme puolestasi? Haettuja? Auta!

Pojallani on kuumetta ja munuaiskipuja. Herra paranna.

Herra, SIUNAA KAIKKIA SUKULAISIA, YSTÄVIÄ, NAAPUREITA JA TUTTAVIA. PELASTA KAIKKI. KIITOS.

Sain postiini sanan GOOD NEWS onko hyvä vai paha osoita minua eteen päin asiain herra? Ehdoitta tahdoitta. Kiitos!

Ystävälläni on syöpä vatsassa, maksassaja haimassa. Kovat kivut jaoksentelee. Herra paranna ja auta.

Jeesus auta. Pidän työstäni, mutta ilmapaiiri on huono ja koen itseni huonoksi työntekijäksi. Yritän parhaani. Jeesus auta, en jaksa ilman sinua. Aamen.

Auta Jumala että lapsieni isä haluaa rakastaa minua ja perheeni olisi taas kokonainen.lupaan rakastaa ja kunnioittaa.en solvaa ja annan anteeksi

Olen nyt noin puoli vuotta herännyt joka aamu todella aikaisin verrattuna normaaliin päivärytmiini. Ajattelin, että se johtuu rakastumisesta, mutta se jatkuu edelleen, vaikka mies, jonka kanssa olisin halunnut seurustella, valitsi toisen. Mikäli tämä johtuukin vaihdevuosista, pyydän, että pystyisin ottamaan asian vastaan. Olen edelleen neitsyt.

Ystävälläni on syöpä vatsassa, maksassaja haimassa. Kovat kivut jaoksentelee. Herra paranna ja auta.

31.05.

Pyydän esirukousta vaikean elämäntilanteen takia ja haluan saada voimia.

Pyydän rukousta työni puolesta, että pärjäisin ja pääsisin eteenpäin vastoinkäymisistä huolimatta. Rukoilkaa, että Jumala avaa minulle uuden mahdollisuuden tehdä sellaista työtä, jota osaan.

Seurustelusuhteeni puolesta että Jla johdattaisi sen hänen mielensä mukaiseen sitoutumiseen ja avioliittoon. Poista esteet aidon sydänten yhteyden tieltä...Herra arnahda, että tanssiharrastuksemme olisi meitä yhdistävä ja syventävä eikä rikkova. Herra auta R asiassa ja aseta rajat. Auta, että R tajuaisi tilanteen ja T osoittaisi sen.

Pyydän rukousta veljeni vaimon En puolesta että Jumala kohtaisi hänet ja vapauttaisi synnin kahleista Jeesuksen nimessä ja veressä. Aamen

Herra Jeesus, ole kaikkien suomalaisten kanssa. Anna rauhasi. Turvaa maamme rajat joka puolelta - myös näkymättömät rajat hengellisessä mielessä!

Pyydän esirukousta mieheni työpaikalla jotain epäselvyyksiä kauppahinnassa.Herra auta rauhanomaiseen ratkaisuun.

Rukoilkaa siunausta ja suojelusta sisarelleni hänen terveytensä ja paranmeisne puoelsta. Rukoilkaa lasteni tulevaisuuden puolesta. Rukoilkaa puolisoni työn puolesta, että hän saisi osaamistaan vastaavia tehtäviä ja myönteistä palautetta.

Pyhä Jumala, lapsellani on tänään pääsykoe. Siunaa ja varjele hänen päivänsä. Anna hänelle viisautta, hoksaavaisuutta ja rauhallisuutta selvittää koe hyvin. Ole armollinen ja anna hänen päästä opiskelemaan. Suojele, siunaa ja varjele lapseni tulevaisuus, Isän, Pojan ja Pyhän hengen nimeen, Aamen.

Omasta puolestani olen raskas ihminen Jeesus auta iloon

Osaisin hoitaa ystäväni raha asiat

Jeesus armahda ystävääni, joka on taistellut jo pitkään saadakseen tarvitsemaansa neurologista kuntoutusta. Johdata hänet oikeiden ihmisten luo ja auta että hän voisi kuntoutua vielä täysin!

30.05.

Pitäisi muutama tunti keskittyä ankarasti. löytää ratkaisuja jne. Ihan pelottaa. --Sitten nuorimman lapsen avioliitto. Jeesus auta! Vaimolla pahat traumat ? Jeesus Kallis. Auta heitä !

Rukoilkaa itsetuhoisen ja identiteetiltään hauraan nuoren naisen puolesta että hän vapautuisi kaikesta mikä sitoo ja löytäisi vakaan rauhan, totuuden ja tasapainon Jeesuksessa.

Isä käännyn taas puoleesi arat toiveet. Näytä tie ja elämä.Onko tässä kaikki. Voimat vähissä. Auta koko perhettäni.

Jeesus paranna poikani! Kiitos jo etukäteen!

Hämeessä järjestetään hengellinen leiri päihdeongelmaisille ihmisille Elokuun 17 päivä alkaen. Esirukouspyyntö, että Jeesus pelastaisi, parantaisi ja uudistaisi monia ja että sinne tulisi niitä ihmisiä joita Herra tahtoo. Että järjestelyt toimisivat hyvin, eikä sattuisi mitään kielteistä.

Pyydän, että Jeesus Kristus armahtaa, auttaa ja siunaa minua ja läheisiäni ja karkottaa kaiken pahan

29.05.
Luojani suo meille rauha ja anna meille viimein mahdollisuus päättää tämä 5 vuotta kestänyt perinnönjako. Emme jaksa enää. Kiitos välittämisestä.

Herra pyydän,että saisin juuri sellaisen asunnon mitä etsinkin,hyvän työpaikan,taloudellisen tilan kuntoon sekä uusia kunnollisia ystäviä elämääni. Näytä minulle tie oikeaan seurakuntaan ja johdata elämääni kunnollinen elämän kumppani kun aika on oikea.

Herra? Osoita minun Äidilleni käydäkseen vapauteen kaikenlaisesta? Herra? Osoita minun Äidilleni saadakseen Uudestisyntymään ajautua?

Seurustelusuhtteeni pouolesta. rakastan häntä ja toivon sydämestäni että hänkin tahtoisi Jlan mielen mukaista liittoa, avioliittoa. Herra vaikuta tahtomista ja tekemistä, että aito tarve turvalliseen ja sitoutuneeseen suhteeseen nousisi ja vahvistuisi hänessä. Pyydän myöös että meille olisi lähi vuotena oma yhteinen koti.

28.05.
Pelkään, että mielikuvitukseni on tänä keväänä johtanut minua harhaan, vaikka itse ajattelin kulkevani rukoillen. Voi olla niinkin, että nyt on vain ollut liikaa ylä- ja alamäkiä sekä tunne- että muussa elämässä. Alan olla sekaisin. Tahdon jättää tämän kaiken ja kaikki elämäni ihmiset, läheiset, rakkaat, ystävät ja viholliset Taivaan Isän hoitoon. Pyydän, että jos minun pitää viimeinkin kasvaa ulo

Hei Rukousta tulevan viikonlopun juhliin. Leivotaan tilauksesta yli 100 hengelle keksejä ja kakkuja ja hoidetaan myös tarjoilu. Onnistumista leipomisiin/makuihin/koristeluihin ja tarjoiluihin. Kiitos Taivaan Isi että autat tässä isossa haasteessa:)

Muutosta suvun ja vanhimman poikansa menoissa totuuden Henki ja ilmoitus ohjaus ja Uudestisyntymät.

Olen tosi masentunut. Selkä on kipeä. Tuntuu, että tulen hulluksi. Mikään ei kiinnosta. Työni olen saanut tehtyä. Ihan kauhistaa tämä mieliala. Ei minkäänlaista intoa, ei halua...TUSKAA...TUSKAA... TUnnustan , että ajatukseni eilen illalla olivat kuudetta käskyä vastaan. Olen tenhyt huorin ajatuksissani. Että vielä tämäkin. Ikinä en ole rikkonut ku

Pyydän, että Jeesus Kristus parantaa J:n ja M:n , siunaa ja vahvistaa heitä

Pyydän rukousta työni ja jaksamiseni puolesta, että pystyisin keskittymään ja onnistuisin urakassa.

Poikani terveyden, taloudellisten huolien ja avioliiton puolesta. Toisen poikani kihlatulle töitä ja luonteen muuttumista. Oma firmani on menossa konkurssiin, pyydän viisautta löytää ratkaisu. Omat huolet vie unet, pelkään uupumusta. Tarvitsemme apua ja rukousvoimaa löytää ratkaisu asioihin. Luotan Jumalan apuun. .

27.05.
Pyydän esirukousta, että saisin nukuttua uudella paikkakunnalla. Kärsin unihäiriöstä, johon ei auta lääkkeet. Jeesus armahda ja auta ja anna yöuni, jota kaipaan.

Jeesus auta, että saisin nukuttua! Olen ihan sekaisin väsymyksestä, mutta en saa nukuttua. Kiitos Jeesus, että autat!Herra mulla on murhe pojan perheestä. Herra tiedät asian. Herra auta!

26.05.
Isä, auta minua! Älä tuomitse minua helvettiin lääkkeen käytön vuoksi. Ole minulle armollinen. Sinä näet tilanteen. Olen joutunut pakkolääkitykselle, joten joudun ottamaan lääkettä vastoin tahtoani. Älä tuomitse minua siitä.

Jeesus auta raha-asioissani, en jaksa tätä jatkuvaa köyhyyttä.

Yeshua, auta minua lääkeasiassa!

kiitos,että silmän kaihileikkaus meni hyvin.anna herra Jeesus Kristus,että toisenkin silmän leikkaus menisi hyvin ja hoitajat laittaisivat tipat. Siunaa hoitajia . Kaulanpatin ottaisit pois ilman leikkausta .Kiitos ,että kuolit syntiemme ja sairauksiemme tähden.Siunaa kaikkia esirukoilijoiden asioita.Kiitos,että olkapää on melkein kunnossa

Minulla on lääkkeen otto iltaisin klo 18.30. Voisitko ottaa asiaksesi rukoilla, että Herra siunaisi lääkkeen oton eikä siitä tulisi mitään pahaa? Pelkään todella paljon lääkkeen ottamista. Kiitos.

seurustelusuhteemme puolesta. Herra tahdon Sinun mielesi mukaisen parisuhteen ja pyydän, etä hän tahtoisi kihlata nminut ja alakaisimme suunnitella yhteistä tulevaisuutta ja omaa yhteistä kotia. rakastan häntä ja tahdon naimisiin hänen kanssaan. auta häntä näkemään oikean sitoutumisen merkitys ja nosta hänessä itsessään tarve siihen.

Eräällä toisella rukoussivustolla on jätetty nimimerkilläni rukouspyyntöjä, jotka eivät ole minun jättämiäni. Herra, pyydän apuasi, olipa kyseessä sitten kiusanteko tai tekninen vika.

Pyydän esirukousta demonisiteen takia. Jeesus armahda ja auta ja vapauta?

Isä, ethän tuomitse minua helvettiin?

25.05.
Olen tosi väsynyt. Mun niveliä pakottaa. Liikuntaa olen kyllä harrastanut. Se on mieluisaakin. Olen usein aamulla hyvin masentunut ja peloissani. Jännitän tätä päivää kuollakseni. Tulee raamatturyhmä käymään. mun pitäisi sanoakin jotain. Olen tosi heikoilla. Jeesus tule sanoikseni . Jeesus tule emännyyden kyvykseni . Anna rauha ja menestys!Jeesus

Pyydän rukousapua, että parisuhteeni säilyisi ja eheytyisi. Siihen liittyy ainakin henkistä uskottomuutta.

Rukousta 14v pojan varpaankynnen parantumiseksi:)

Rukousta sydämen hyvinvoinnin puolesta:) Taivaan Isin parantavan/korjaavan Rakkauden kokemusta sydämeen ja koko kehoon. Suorittamisen/murehtimisen luovuttamista kokonaan Jumalalle ja Ilon syttymistä mielen ja koko kehoon

24.05.
Henkilö, joka koki 2-vuotiaana tulleensa äitinsä hylkäämäksi,kun oli erossa tästä puoli vuotta. Aikuisena tajunnut tämän syyksi ahdistukseen ja masennukseen. Lapsuudenperhe kieltänyt asian vaikeuden, paitsi yksi. Painajaisunissa hlö kokoaa tavaroitaan ja koettaa tehdä enemmän, ettei äiti jättäisi.

Pyydän rukousta,Jeesus varjele poikamme kesän kilpailukausi. Anna suojelusenkelit kaikkiin kilpailuihin,kiitos avustasi..

Anon Jeesus sinulta apua velkojeni maksuun. Auta!

... - Herra on Tuomari? Osoitustasi suvun muistamiseksi? Kysymme?

Minulle on tainnut käydä taas kerran niin kuin jo monta kertaa, että olen johdattanut miehen seurustelun alkuun, joka mahdollisesti johtaa avioliiton satamaan. Yleensä kun mies kiinnostuu minusta, hän sitten kuitenkin huomaa, että haluaa mieluummin seurustella jonkun entuudestaan tutun naisen kanssa kuin tutustua minuun. Sattuu.

Herra sinä näet kesämökkiasian.Pyydän apuasi, Jeesus.

JUMALA, SIUNAA KAIKKI KEVÄÄN YLIOPPILAAT, AMMATTIIN VALMISTUVAT JA KOULUNSA PÄÄTTÄVÄT NUORET IHMISET!

Pyydän esirukousta tyttäreni puolesta joka tahtoo irtottautua urheilujoukkueesta.Kokee valmentajan vaikeana.Herra auta lasta!

Pyydän esirukousta uskovan tytön puolesta joka seurustelee narsistin kanssa ja suhde vienyt maailmaan. Iso kiitos rukouksista

23.05.
Olemme mitä ilman, olemme vailla, olemme puutteen alaisia ja kysymme oloissa joissa olemme, auttakaa

pyydän , että Jeesus auttaa kaikessa. On paljon tehtävää. Että saan vierasvalmistelut hyvin tehtyä. Tärkeä kirje pitäisi kirjoittaa. Ihan pelottaa, miten selviän. olen stressialtis. Oikea surkimus. Jeesus johdata kaikessa.

Kiitos näistä viesteistä. Auta nämä tuskan viikot. Sinä näet ja tiedät kuin usvan takana asiat tapahtuisi.Auta

Poikani 14v harrastaa jalkapalloa. Siellä ollut vastoinkäymisiä ja nyt on turhautunut. Rukousta joukkuehengen puolesta ja myös sen puolesta että saisi pelata hyökkääjänä koska vahvin taito hänelle

22.05.
seurustelusuhteemme puolesta. Herra johdata askeliamme ja avaa sydämiämme uskaltamaan rakastamaan. Anna ajatuksia yhteisestä tulevaisuudesta ja auta häntä uskaltamaan rakastamaan. Pyydän, että vahvistaisit hänessä tahtomista ja tekemistä sitoutua aidosti. Pyydän, että menisimme naimisiin ja meillä olisi lähi vuotena oma yhteinen ihanan koti.

Olen ollut koko kevään rakastunut ja ystävänikin sanoi, että kaunistun päivä päivältä. En ole kuitenkaan tehnyt aloitetta, vaan odottanut miehen tekevän niin. Tänään kuitenkin kysyin hänen kesänvietostaan ja kutsuin hänet Facebook-kaverikseni. Hän vastasi merkitsemallä statuksekseen "varattu". Olen jälleen kerran elämässäni aika hukassa.

Poikani puolesta, että hän rohkenisi ottaa Jeesuksen elämäänsä kaiken kaaoksen keskellä, kun on nyt kutsun alla

Pyyntömme ettemme mitään itse voi - osoitustasi päästäksemme mitä ikinä me nimessäsi, sijalla silmänräpäyksiä, niinkuin salama leimahtaa asiantuntijoilta ja asiaa tuntemattomilta kohtaamaan Herra,Palveltavaksi? Edellä ilmi olevaa ja salassa olevaa ja esiin tuotavaa suku Saatanan teot tyhjiksi tehneen nimessä.

Mieheni ei vastaa minulle. Herra auta meitä. Auta miestäni pukemaan tunteensa ja ajatuksensa sanoiksi. Ota hänestä pois työnarkomaanin elkeet. Kasvata häntä. Auta minua. Toivon, että ihmissuhteemme pysyisi kasassa. Jumala näytä tahtosi! Koen olevani eksyksissä tämän miehen oikkujen takia.

Pyydän rukousta nyt taloudellisissa vaikeuksissa olevan yrittäjän puolesta, joka on antanut auliisti varojaan evankeliumin eteen päin viemiseen. Vihollinen ei tykkää siitä.

21.05.
Perheellämme on pitkään jatkunut ja kiusallinen kihomatokierre, joka koettelee hermoja. Lääkkeet tai siivoukset eivät tunnu tehoavan, oireet palaavat aina uudestaan. Rukoilkaa, että pääsisimme ikävästä vaivasta eroon! Olen inhimillisesti katsoen jo täysin neuvoton ja turhautunut.

Pyydän pienen pojan puolesta rukousta.Muutama vuosi Suomessa.Ei pyydetä luokkakavereiden synttäreille.

rukoiletteko että Herra johdattaisi minulle uskovan puolison.kiitos rukoilijoille!

Olen ollut yhä todella ahdistunut. Kaipaisin Pyhän Hengen täyteyttä enemmän elämääni. Niin itselleni kuin myös lapsilleni pyytäisin Pyhän Hengen rauhaa. Kiitos.

Pyydän että muistaisitte rukouksessa minun ja lasteni ahdinkoa, että saisimme kodin jossa voisimme elää ilman jatkuvaa ulkoista ahdistusta ja pelkoa. Anna Herra voimaa ja viisautta vaikeuksien keskellä. Kiitos armostasi, omat voimani ovat ihan loppu.

Pyydän esirukousta suolistosairauden paranemisen puolesta! Huoli sairauden pahenemisesta ahdistaa. Muitakin terveysongelmia on. Jeesus armahda ja paranna!

Pyydän rukousta mielialani puolesta, olen ahdistunut ja levoton. Välillä on myös masentunut olo. Jalkateräni ovat kovin kipeät, eikä niihin löydy oikein mitään apua. Kiitos kun rukoilet

20.05.
Auta Heea läheisriippuvuuden ilmentymiin.

Rakas Jeesus pyydän E tuttavalle pelastumista ja että hän pääsisi maailmallisista menoista ja tarpeettomista sanoista.

Lapsella vatsa kipeä.Oksentaa ja ripuloi öisin.Jeesus auta!

Siunaa varjele ja vahvista veljenpoikaani, jolla on monia vastuita elämässään. Jeesuksen nimessä rukoillen.

Isä, älä tuomitse minua helvettiin.

Herra, auta minua. Anna minun nähdä, että Sinä olet kanssani.

Herra, älä hylkää äläkä jätä minua! Anna minun tulla Taivaaseen, kun kuolen.

Jeesus ilmestyis perheeni kohdalla ja asiamme järjestyisvät pikaisesti rakkautta avioliittomme

19.05.
Isä, ethän tuomitse minua helvettiin? Pelkään niin paljon.

Rakas Jumala, anna jokin selvä merkki, jos haluat meidän osallistuvan Israeliin suuntautuvalle matkalle! Kiitos.

Kristus, älä tuomitse minua helvettiin. Ole minulle armollinen, laupias ja uskollinen. Haluan viettää iäisyyteni Sinun kanssasi. Älä käännytä minua pois luotasi.

Vaikea silmäsairaus parantuisi,

18.05.
-siunausta tyttären raskauteen -17v tytön juoksuharrastukseen ja SYDÄMEN sykkeen tasaantumiseen jotta pystyy tekemään sitä mistä tykkää -omiin polviin kosketusta ja samoin niska kaulan alueen parantumista -pojan jalkapalloharrastukseen onnistumisia KIITOSAIHEITA MONISTA MONISTA ASIOISTA!!! -

Sosiaalisessa ja yksin oikeudella maailmassa olisi kysyttävää Herra? Osoita osallisuus ja auttakaa!

Yksinäisen Huolehtimattomuus asiassa Huolehtijoina omalla vastuulla yhden yksinäisen saada pääästä uskontokentällä.

Rukoilkaa, että jaksaisin valtavan pettymyksen yli. Rukoilkaa minulle uusia mahdollisuuksia, ovia tulevaisuuteen. Rukoilkaa sen puolesta, että pystyisin nukkumaan öisin ja keskittymään työtehtäviini päivisin. Rukoilkaa voimia peheelleni.

Rukouspyyntö koiran kipujen puolesta

Rukoilkaa, että jaksaisin valtavan pettymyksen yli. Rukoilkaa minulle uusia mahdollisuuksia, ovia tulevaisuuteen. Rukoilkaa sen puolesta, että pystyisin nukkumaan öisin ja keskittymään työtehtäviini päivisin. Rukoilkaa voimia peheelleni.

Puolisoni tekee kuolemaa. Jeesus kosketa häntä ja hänen koko sukuaan. Auta minua saamaan rauha.

Pyydän voimaa ja viisautta tähän päivään. Tunnen itseni hyvin väsyneeksi ja avuttomaksi. Anna elämälleni suunta! Kaikki on hyvin. Olen silti hirveän masentunut. Tule Jeesus ja virvoita sieluni. nosta tästä. Jeesus haluan antaa itseni sinulle . Kokonaan sinulle!

17.05.
Muistakaa mun tyttöä rukouksessa Herra tietää Mulla on tosivaikaijaa tän tyttön kanssa Jumala yksin voi auttaa ja pelastaa tämän tyttön ja että Jumala näkee mikä on oikein ja väärin en hyväksy yhtä asiaa

Herra Jumala, siunaa jokainen lapsemme ja heidän kaverit. Anna kaikkien saada kosketus Sinulta ja tulla pelastetuksi. Jeesus, tule asumaan jokaisen heidän sydämeen. Aamen.

Pyydän esirukousta perheemme muuton järjestymiseen.Mieheni tarvitsee vielä rohkaisua.Kohdemaakin jo selvillä.

16.05.
Mulle tuli tenka po yhden käsityöni kanssa. Puranko? Teenkö uusiksi? Vai mikä olisi viisainta. Jeesus auta! Jeesus tule ja auta!Neuvo!--Kiitos , Jeesus, että neuvot.

Pyydän rukousta kummitytön puolesta, hänen pieni lemmikki on sairaana, tulisi terveeksi.

Rukoilemme ajalla tarvitsemamme, perustalla, tarvitsemamme tänä päivänä, Herra! Auttakaa!

Minun ja kahden ystäväni ystävyyssuhteet puolesta, ettei mikään tulisi hajottamaan ja tuomaan häiriötä keskinäiseen yhteyteemme

Herra, siunaa kaikki suomalaisen koulut ja oppilaat. Anna suvivirren kaikua edelleen Suomen kouluissa!

15.05.
Isäni pääsisi nopeasti leikkaukseen ja tietokone asiani selviäisi

hei,rukoiletteko minun ja poikaystäväni puolesta.Olemme uskossa ja tarvitsemme Herran apua.kiitos.terv.A

Herra auta! Mulla on nyt lomaa. Olen ihan päästäni sekaisin . Ideoita tulvii kaikkialla mielessä. olen psyykkeeltäni hyvin hauras. Siis mulla on maniaa tavallaan. Olen kuin nauta,joka pääsee kesälaiutumelle. Pyydäön , että Jeesus tarttuu ruoriin . Auta rakas Jeesus Auta!

14.05.
Johdatusta , viisautta ja oikean talon löytyminen 3 hengelle

Rukousta terveyteni puolesta:) sydän..verenpaine..En tiedä johtuuko näistä mikään mutta välillä outo olo ja koko keho. Henkinen puoli myös että opin luottamaan kaikessa rakastavan Jumalan huolenpitoon. Kiitos

Jeesus auta en jaksa enään auta eheytä avioliittoni t.ahdistaa

Herra minun Elämänkerta on sellainen Äitini Elämänkerta on Äitini, kääntyneinä mitään aikaamme ajalla pyyntömme puutteen alaisina, saada päästä ohjautua vapauteemme tarvitsemame ilmoitus, ohjaus.

Rakas Jumalani, auta meidän perhettä että saisimme elää yhdessä eikä mikään meitä erottaisi. Auta meitä olemaan perhe, jossa kaikkien on hyvä olla. Suo mieheni löytää itselleen töitä ja anna meidän elättää itse itsemme. Ole niin armollinen meille. Anna minulle merkki että kuulet minua.

13.05.
Yeshua, ole kiltti ja auta minua. Älä anna minun joutua helvettiin.

Rakkaat ystävät. -Olen uskossa ja naimisissa oleva veli, ja olemme olleet vaimoni kanssa yhdessä 23 vuotta. -Nyt minun "penikseeni" sen alapuolelle on alkanut kasvamaan valkoista kudosta niin kovaa kuin muovi, ja kukaan ei lääkäreistä tiedä mitä se on, mutta epäilevät syöpää tai kasvainta, minulla on nyt lähete ihotauti-lääkärille aika ensi-kuun 8 päivä.. -Voisitteko rukoilla että Herra parantaisi

Isä, minua pelottaa niin paljon. Ethän heitä minua helvettiin?

Jumala, siunaa perhettämme, lemmikkejämme ja "sulhaskissaa".

Rukousaihe; että Jeesus koskettaa mun ja vaimoni elämää sekä saamme ihan uuden ajan avioliittoon. Jeesus murra pimeys kirous ja väsymys sekä anna siunausten sateet elämäämme. Jeesus avaa ovet evankelioida sekä anna esirukoilijoita paljon että työ ei ole niin vaikeaa. Kiitos Jeesus

Anna viisautta ja voimaa toimia oikein töissä ja voimia uusiin haasteisiin kesällä.aep

12.05.
Herra, auta minua! Auta ja armahda! Isä, Sinä et päästänyt minua sairaalasta pois, vaikka sitä kovasti rukoiltiin. Sinä tiesit, että lääkkeen käyttö jatkuisi. Onko tämä siis Sinun tahtosi? Älä rankaise minua lääkkeen käytöstä.

Kristus, ethän anna minun joutua helvettiin, ethän? Pyydän ja rukoilen koko sydämestäni ja sielustani: PELASTA MINUT!

Rukoilkaa puolestani, että kohtaamani vääryys avaisi paremman tien ja johtaisi hyvään. Pyydän voimia tehdä oikeita valintoja ja tukea niille. Rukoilkaa, että minusta ei puhuta pahaa. Rukoilkaa työni puolesta. Rukoilkaa tasa-arvon ja oikeudenmukaisuuden puolesta. Rukoilkaa lasteni, puolisoni ja sisaruksieni ja heidän perheittensä puolesta.

Herra, älä anna minun koskaan joutua eroon Sinusta. Raamattu lupaa, ettei mikään voi erottaa meitä Sinun rakkaudestasi. Rakasta minut ehjäksi.

Herra, älä tuomitse minua helvettiin! Pelkään niin paljon, että jos Sinä tuomitset minut lääkkeen käytön takia. Herra, anna minun tulla taivaan kotiin, kun kuolen. Sinä tiedät, Herra, että haluan vain tulla luoksesi. Älä käännytä minua pois.

Yeshua, älä jätä äläkä hylkää minua. Olen niin peloissani. Auta minua.

Herra, ethän tuomitse minua helvettiin lääkkeen käytön takia? Monet muutkin käyttävät lääkkeitä, mutta et Sinä ole heitä hyljännyt. Armahda minua.

Etten joutuisi helvettiin. Olen niin peloissani. Herra, armahda!

"Oi, auta, Herra, huudan tuskassain..."

Kahden ystäväni puolesta , että pääsisivät kokonaan eroon huumeista ja huumeidenkäyttäjistä jotka tarjoavat heille huumeita

11.05.

Juttelin tänään naisen kanssa, joka kokee, että perhe ja sukulaiset ovat kohdelleet häntä väärin, koska hän on adoptiolapsi. Minun näkökulmastani hän ikään kuin velkoo elämältä takaisin menetyksiään ja pettymyksiään. Toivoisin, että Hän voisi nähdä elämässään Jumalan hienon suunnitelman.

10.05.
Että löydän tosi pienipalkkaisen osa-aikatyöni rinnalle sopivan ja riittävän lisätulon tai vaikka tuntuvan veikkausvoiton. Kiitos.

Että Jeesus itse ilmestyy J:lle ja J uskoo ettei ole muita pelastusteitä kuin Jeesuksen kautta. J:lle pelastumista, paranemista ja vapautumista kahleista ja siteistä.

Rukousaihe ma 14.05 klo 18 alkavan raamattupiirin puolesta , että Jumala johdattaa ihmiset ja vaikuttaa Pyhän Hengen kautta yhteisessä illassamme.

09.05.
Taivaan Jumala, jos ajatukseni perustaa kristillinen avustusjärjesto tai -säätiö (tai millä muodolla haluaisit toiminnan organisoituvan), anna sille siunauksesi ja varat sekä johdata oikeat henkilöt yhteistyökumppaniksi. Siunaa toiminta ja sen hedelmät, jos tämä vasta ideana oleva suunnitelma on tahtosi mukainen. Kiitos, jos saan olla palvelijasi. Aamen.

Pyydän rukousta tulevaisuuteni puolesta.

Pyydän esirukousta että Jumala antaisi läpimurron meidän tilanteeseemme ja että kaikki mitä Hän on luvannut toteutuisi viivästymättä Jeesuksen Kristuksen nimessä ja veressä. Aamen

Paranna idä täydellisesti, jokaista solua myöten Jeesus! Sinä näet ja tiedät!

08.05.
Pyydän rukousta hätääni, että saisin turvan ja rauhan. Rukoilkaa Jumalalta apua minulle. Olen joutunut vääryyden uhriksi, enkä pääse omin voimin eteenpäin. Haluaisin uskoa parempaan, ja toivoa vielä. Haluaisin nähdä eteenpäin.

Paranna isän selkä. Aamen.

Pyydän esirukousta itseni puolesta. Olen masentunut ja aviopuolisoni ei tätä ymmärrä. Hän on uhkaillut avioerolla ja muilla suhteilla. Voimavarani ovat lopussa. Toivon että saan rauhan sydämeeni.

Pyydän esirukousta että voisin eheytyä mieleltäni ja tunteiltani ja uskoltani. Olen taistellut niin kauan ilman kunnon apua. En tiedä mikä on totta ja mikä ei, etenkin hengellisesti. Pyydän vapautumista valheista ja että totuus paljastuisi, myös ihmissuhteissa, ja Jumalan apua. Selkeyttä ajatuksiin ja että Jumala VIHDOINKIN vapauttaisi minut.

07.05.
Että lainan lyhennys erät järjestyisivät ja muut laskujen asiat. Että tyttäreni saisi uuden asunnon, jossa olisi hyvä olla kaikinpuolin. Toisen tyttäreni terveydelliset asiat ja poikani fyysinen asia. Että Jeesus siunaisi edelleen ja varjelisi parisuhdettani ja perhettäni. Vanhempieni puolesta, tervettä ja onnellista vanhuutta.

Herra näkee rukouspyyntöni. Muistakaa minua rukouksissanne.

Rukousaihe; On paljon evankeliointia tästä eteenpäin ja Herra raivaa tien sekä lähettää työtovereita rinnalle. Kiitos Jeesus että saamme sujuvuutta, turvaa ja intoa kohdata niitä jotka eivät tunne Jeesusta. Siunaa myös avioliittoni ja perheeni että ei olisi riitoja vaan vaimoni tukisi minua tässä hommassa. Jeesus anna myös siunattuja vapaa-aikoja välillä. Kiitos teille ja Jeesukselle.

Pyytäisin rukousta, että Jumala avaa ja vahvistaa tahtoaan onko tarkoitus että minun kodissani / jossain muualla alkaisi kokoontumaan avoin raamattu- ja rukouspiiri ?

Esirukouspyyntö terveyteni puolesta, maksassa häikkää, johtuuko ylipainosta vai mistä, alkoholia en käytä.Siunausta myös muuten tähän kevääseen, johdatusta kesän työhön ja toimiin, että etenkin yksi tapaaminen järjestyisi

06.05.
Taivaan Isä, siunaa ja varjele koko meidän perhettä, vanhempia ja lapsia. Johdata meitä yhdessä ja kutakin meistä erikseen Sinun tahtomallasi tavalla. Kiitos. Aamen.

Siunaa tyttären perhettä kaikin tavoin ja poista minulta turhat huolet. Jeesuksen nimessä kiittäen ja rukoillen.

Pelkään helvettiä. Pelkään, että Jumala rankaisee minua lääkkeen käytöstä. Voi, auta, Herra! Älä anna minun joutua helvettiin. Anna minun päästä taivaan kotiin, kun kuolen. AUTA MINUA, HERRANI JA VAPAHTAJANI! OTA POIS TÄMÄ HELVETIN PELKO! Sinä näet, kuinka kärsin ja kuinka tuskainen olen. AUTA MINUA!

Rukoilkaa sen puolesta, että hyvä Jumala näyttää minulle tien eteenpäin. Olen aivan särkynyt ja peloissani.

05.05.
Herra armahda minua. Olen ruokasairas. Ahmin tuskaani ja milloin mihinkin ihan mielettömiä määriä. Saan turrutettua tunteitani. Syön aivan primitiivisesti silloin. Nyt on tulossa syömiskohtaus. Pyydän , että Jeesus sammuttaa tämän nälän. Sielun nälän. Pyydän , että syön kurinalaisesti. Ei ole varaa lihota. Jeesus tule!

Jos vielä voit armahtaa ja kuulla minua, auta meidän perhettä että saamme elää yhdessä ja että perheemme voisi olla turvallinen ja sopuisa paikka elää. Auta miestäni hänen ongelmissaan ja anna hänelle töitä joissa hän viihtyy ja kokee olevansa tarpeellinen. Pyydän armahda meidän perhettämme.

Rukoilettehan isäni syövän paranemisen puolesta. Jeesus auta että hän paranee täydellisesti, leikkaus onnistuu ja kaikki syöpäsolut saadaan tapettua, hän kestää hoidot eikä masennu. Jeesus auta!!

04.05.
Rukoilkaa apua tuskaani ja epäonnistumiseni kestämiseen, että Jumala kääntäisi kaiken paremmaksi.

Pyydän esirukousta itselleni jotta masennukseni parantuisi ja pelkoni katoaisi jolloin pystyisin etsimään työtä jota jaksaisin.

Jumala, armahda meitä syntisiä ihmisiä tässä maailmassa. Anna mahdollisimman monen vielä pelastua ennen Poikasi Kristuksen tuloa hakemaan pelastettujen joukko ylös taivasotossa. Kuule rukouksen. Kiitos. Aamen.

Minun suuntautuminen elämässä kädestävietävänä ja viimeinen seksittömyys, tupakoimattomuus, alkoholittomuus, yksinäisyys, onnettoman uskoutuminen Herralle, Kiitosaiheissa olemme tässä.

Pyydän esirukousta itselleni jotta masennukseni parantuisi ja pelkoni katoaisi jolloin pystyisin etsimään työtä jota jaksaisin.

Niska särkyjen ja kipujen puolesta rukousta! Ja oon koko viikonlopun töissä yhtäkyytiä...voimaa jaksaa erityislasten/ nuorten kanssa ja rauhallisia yöunia. Kiitos kun muistatte tätä kaikkea.

Herra, älä tuomitse minua helvettiin.

Rukoilkaa, että minusta puhutaan arvostuksella, eikä häviöni ole kääntynyt osaamiseni ja vuorovaikutustaitojeni epäilemiseen. Olen niin ahdistunut kohtaamastani vastoinkäymisestä ja unelmani kaatumisesta. Syyttelen itseäni virheistä. Rukoilkaa, että saisin rauhan.

Rukoilkaa, että minusta puhutaan arvostuksella, eikä häviöni ole kääntynyt osaamiseni ja vuorovaikutustaitojeni epäilemiseen. Olen niin ahdistunut kohtaamastani vastoinkäymisestä ja unelmani kaatumisesta. Syyttelen itseäni virheistä. Rukoilkaa, että saisin rauhan.

3-lapsinen perhe häädetään, ellei ihmettä tapahdu. Äiti on joutunut pääosin huolehtimaan lapsista, koska isän vuosia kestänyt sairastaminen on aiheuttanut hänelle fyysisten oireiden lisäksi myös mielenterveysongelmia. Jeesus, auta lastani, he tarvitsevat katon päänsä päälle.

Eläkepäätös tehdään tänään Herra auta se menisi läpi

03.05.
Pyydän rukousta puolestani. Olen kohdannut vääryyden, jota on vaikea hyväksyä. Rukoilkaa, että Jumala osoittaa minulle hyvän tien eteenpäin ja antaa voimia. Rukoilkaa suojelusta lapsilleni, puolisolleni, sisarelleni ja kaikille muille läheisilleni ja kaikille niille, joita on syrjitty.

Pyydän esirukousta ystävälleni JM.lle pääsemään irti kiusallisesta ja vaikeasta ihmissuhteesta. Kiitos

Elämänmuotoni ja sairastava äiti ja minäkin millainen olisi tarkasteltaessa? Me tarvitsisimme käsivarsi on Herra Herra käsivarsi, mitä se olisi, lippumme, kalliomme asumuksemme. Valintamme osaltamme Herralle? Tiettävänä.

Herra, auta minua ja puolisoani korjaamaan välimme kuntoon ja palauta rakkaus suhteeseemme ilman että ajaudumme eroon.

Kysyn millainen valintani on sitten sen jumalattomuuden ja köyhyyden ja mitä olisi oikeutta ymmärrämme sairaana mitä kirouksia saada poistumaan keskeltämme, millainen puutten alainen tilanne ja mihin se johtaneena, pyydämme, Herra ARMAHDA.

Pyydän esirukousta kamppailussa uskon puutetta vastaan.Rukoilen että löytäisin edes sinapinsiemenen verran uskoa.Suuret vaiket ovat horjuttaneet vähäisiäkin murusia luottamuksesta:kiitos.

02.05.

Pyydän esirukousta demonisiteen takia. Haluan vapautua siitä. Jeesus armahda ja auta ja vapauta?

Pyydän esirukousta siskoni puolesta hän on huumeitten orja ja ajautunut vääriin ihmis suhteisiin pyydän jeesus pelasta siskoni vapauta huumeista kaikista vihollisen siteistä. Auta herrani nousemaan tuolta kuilun portaalta. Vain sinä voit herrani tehdä sen muutoksen

Kuuleminen ja Siunaus olisi aihe, minun tarvitsevainen iankaikkisuus, uudestisyntyminen?

Suunnan saada pedot seudulta minne kuluisivat helmaan, minä ainakin pelkään viimeiseen, auttakaa minua, Herra! Herra! Auttakaa äitiäni.

Naapuri vainoaa uskovia iäkkäitä vanhempiani syyttäen asioista joita he eivät ole tehneet, uhkaa viedä asioita eteenpäin. On käynyt naama punaisena paasaamassa vanhemmilleni ja häiritsee myös tekstiviestitse, syyttäen viatonta. Herra auta sinä tässä asiassa ja anna oikeuden tapahtua!

01.05.
Hätärukouspyyntö! Tyttäremme otti jälleen hengenvaarallisen yliannostuksen lääkkeitä itsemurhatarkoituksessa. Rukoillaan että elämä voittaa, sisäelimien vioittumiselta vältytään ja itsetuhoiset ajatukset väistyvät kokonaan Jeesuksen nimessä! t. Jeesukseen turvaavat vanhemmat

Kelan tukihakemus ratkaistaisiin pian ja että taloushuolet helpottaisivat

Vaikea homma. Pitäisi nostaa varastotavaraa vintille. Sää ei tunnu suosivan. Avustajallani on huonot ranteet. Kauhistaa,miten saan kaikki suojamuovit kuivumaan ! Vai heitänkö pois? Herra anna mulle viisaus! Auta! Olen tosi neuvoton ja avuton. Muutenkin tämä tavaramäärä kauhistaa. mihin sitä panna? Kirpputorille jo vein . Roskiinkin panin . Auta!

Pyydän rukousta sisareni terveyden puolesta, että uusinut rintasyöpä saadaan parannettua. Pyydän rukousta perheeni puolesta, että lapseni ja puolisoni kokevat onnistumista. Pyydän rukousta omalle tielleni, että kohtaamani vastoinkäyminen ei lannista, vaan pääsen eteenpäin. Rukoilkaa kaikkien sairaiden, väärinkohdeltujen ja syrjittyjen puolesta.

30.04.
Kiitos Isä että eheytät rakkaudellasi sydämeni ja kiitos että alakulo saa väistyä ja ilo täyttää sieluni ja mieleni. Kiitos rukouksista!!!!

Mulla on nyt tosi paha olla. Pyydän rukoustukea puolestani. Jeesus, kiitos että olet minun kanssani. Auta Jeesus.

Pyydän rukousta, että tuskani hellittäisi, koska olen kokenut vääryyttä. Pyydän rukousta, asioiden hyvän järjestymisen puolesta, että kaikki kääntyisi parhain päin. Että pääsisin eteenpäin ja parempaan, kuin se tie, joka edestäni suljettiin. Pyydän rukousta perheeni puolesta.

Minun sija olisi saada kokea Herra minua mnuistamaan.

Pyydän rukousta, että minusta ei puhuttaisi kielteisesti takanapäin, että tekemääni työtä arvostettaisiin, eikä vääriä tietoja leviteltäisi. Pyydän rukousta, että pääsisin eteenpäin ja saisin työtehtäväni tehtyä. Rukoilkaa myös lasteni ja perheeni puolesta. Rukoilkaa sen puolesta, että saisin sydämeeni rauhan.

29.04.
Ystävälläni on ongelmia ex-miehensä kanssa. Ongelmat liittyvät pitkälti siihen, miten sovitaan yhteisen lapsen asioista, mutta ystäväni kipuilee paljon häneen kohdistuvaa arvostelua eli ei tunne kipua ainoastaan lapsen puolesta.

Rukouspyyntö puolestani. Kärsin ahdistuneisuudesta ja masennuksesta. Haluan, että Jumala antaisi merkitystä, turvallisuuden tunnetta ja toivoa minun elämääni.

Pyydän rukousta isän paranemiseksi, ettei tutkimuksissa paljastuisi mitään pahaa. Että hän voisi olla täysin terve ja viettää hyviä useita vuosia vielä. Jeesus auta!!

Pyydän rukousta sen puolesta, että saan mielen rauhan, löydän hyvän suunnan, että osaan tehdä oikeita valintoja eteenpäin, että Jumala tukisi minua ja antaisi mahdollisuuksia. Että selviytyisin edessä olevasta työstä. Pyydän siunausta myös tyttärelle, pojalle ja puolisolleni.

Pyydän esirukousta työtoverini sielun pelastumisen puolesta ja että hän lopettaisi ulossavustamiseni työpaikastani.

28.04.

Avioliittoni Herra auta hätähuuto

Siskoni T.parantuisi skitsofreeniasta,ja välimme tulisi kuntoon.

Rukoilkaa Jumalaa, että kestän minua kohdanneen vääryyden ja vastoinkäymisen, löydän tien eteenpäin ja saan uuden mahdollisuuden. Olen väsynyt ja tuskissani. Rukoilkaa, että saisin hyvän olon ja pystyisin nukkumaan. Rukoilkaa tukea ja hyvää tahtoa, että minua ei pilkattaisi eikä epäiltäisi. Rukoilkaa lasteni ja puolisoni hyvän elämän puolesta.

Pyydän esirukousta vaikean unihäiriön takia. En saa lääkkeillä nukuttua sikeästi ollenkaan. Koen, että se johtuu henkivallasta. Jeesus armahda ja auta ja vapauta?

Kiitos Taivaan Isille että hoidat sydämeni haavoja ja eheytät rakkaudellasi sisintäni. Olet ainut turvani ja kaipaan Sanasi parantavaa voimaa koko kehooni. Usko nouskoon sanaasi kohtaan ja kaikki pelko väistyköön sisimmästäni. Kiitos rukouksista. Kiitos isälle:)

27.04.
Pyydän esirukousta vakavan unihäiriön takia. En saa nukuttua riittävästi ja tunnen että olen ylirasittunut ja koen että aivoissani on jo vaurio. Jeesus armahda ja auta ja paranna?

Taloudellisen tilanteeni puolesta pyydän rukoustanne. On aivan välttämättömiä hankintoja mutta ei mitään mahdollisuutta toteuttaa niitä. Elämäniloni ollut kateissa pitkään. Johtuen pitkälti siitä kuinka lastani kiusataan . Ja vaikka ole asiaan puuttunut monin eri tavoin niin ei vaikutusta..ainakaan parempaan. Tämä on surullista

Pyydän rukousta aivan kaikkien avoinna olevien asioiden aiheiden ja ihmisten puolesta. Lisäksi pyydän rauhaa, armoa, toivoa, iloa ja paranemista. Siunausta. Amen

Ystäväni on laittanut välit poikki vanhempiinsa. Ymmärrän häntä hänen traumaattisten kokemustensa takia. Jätän kuitenkin nämä kolme ihmistä rukouksiinne. Ajattelen, että ystäväni parantuminen voi alkaa irtautumisesta mutta että jossakin vaiheessa ystäväni voi ehkä kasvaa ymmärtämään joitakin asioita toisin.

Pyydän rukousta aivan kaikkien avoinna olevien asioiden aiheiden ja ihmisten puolesta. Lisäksi pyydän rauhaa, armoa, toivoa, iloa ja paranemista. Siunausta. Amen

Pyydän rukousta aivan kaikkien avoinna olevien asioiden aiheiden ja ihmisten puolesta. Lisäksi pyydän rauhaa, armoa, toivoa, iloa ja paranemista. Siunausta. Amen

Koemmeko nimellä nimen saada seuraamuksiin ja uhri, kiusattu saa oikeutta täysin mitoin, se luetaan hänen helmaansa, niin uskon.

Jeesus auta!

Pyydän esirukoustanne vaikeasti sairaan lapseni puolesta jota kohdellaan arvottomasti tehostetussa asumispalvelu-yksikössä. Häntä nöyryytetään ja syyllistetään asioista joihin hänellä ei ole mitään osuutta. Koen tämän savustamisena ja erimuotoisena hyväksikäyttönä. Erittäin rumaa ja ala-arvoista kohtelua hän joutuu sietämään. Hirveää,alhaista*

26.04.
Tupakansavu tulee huoneistoomme parvekkeilta joka ikinen yö ja päivälläkin. Taloyhtiö äänesti tupakoinnin puolesta. Olemme yrittäneet myydä asuntoamme, mutta tuloksetta, eikä olisi varaakaan vaihtaa asuntoa. Tupakkataistelu on kestänyt jo vuodesta 2013.Alakerra rouva on kerran yrittänyt lopettaa tupakoinnin, mutta ei onnistunut.

Ahmimiskohtaus tulossa! Jeesus auta! Jeesus kallis armahda minua. SAMMUTA tämä hillitön "nälkä". Olen ruokasairas. Jeesus haluan olla omasi. Haluan tehdä tahtosi kaikessa.

Millainen kauhistuttava hoitamattomien ja hoitamattomien kohdata osoita meidän Äidille auttavaisuuttasi!

Jeesus anna meidän perheen olla ehjä ja sellainen jossa kaikilla olis hyvä olla. Pyydän.

Isä miksi elämäni kuin hukassa täysin vuosia. Aamulla tuskainen uusi päivä elettävä.Pois ei pääsyä.Miksi kuin hylkäsit jo kauan sitten kuten kaikki muutkin.Tyhjää on elämä ja kipuja.Onnea ei tässä elämässä enää suotu.Poispääsy taivaan koti ratkaisu.Auttaisitko kuitenkin.Kun näet tuskani.Voimattomuuteni.Väsymykseni.Yksinäisyyteni.Rakkaudettomuuteni.

Te-toimiston virkailijan kanssa tapaaminen 27.04 klo 13.00 , pyydän muistamaan rukouksessa että Pyhä Henki vaikuttaisi ja kaikki sujuisi hyvin.

Mitä minä maallisissa, minä omistus suhteessa omistaja, minä, vastuu on minun, kysymme väestöä seuraamuksiin. Avustaja metsäliitto, Taimin nuorempi poika porukoineen arviokysymyksin. Suoraan viattoman puolesta, seuraamuksia lainhuutajille ja edellämainituille? Selittämättömän taholta. Herra ei uskoudu. Kenen on maa. Nimessä

Olemme kuulleet asiassa ei yhdenpitävää Herra on Tuomari linjan kanssa voimme seurauksisssa selittämätön, hakea rukouksin, oikeutta?

25.04.
Herra,johdata minulle kunnon uskova puoliso.Haluan olla sitä itsekin.Auta eräässä tosi vaikeassa asiassa.kiitos Jeesus.

24.04.
Pyydän esirukousta aikuisen poikani puolesta. JOhdatusta työasioihin. Säännöllisen työn löytyminen. Siunausta ja viisautta ihmissuhteisiin. Armon ja Jeesuksen kirkastuminen henkilökohtaiseksi vapahtajaksi hänelle ja kihlatulleen. Uupumuksesta ylipääsemiseen.

Rukouspyyntö, että eroahdistuneen koiramme ulvominen loppuisi (olen kaikkeni yrittänyt) ja sitä kautta naapurisopu palaisi. Herra auta tässäkin asiassa!

Kiitos Isä että saan vastaanottaa terveyden koko kehooni ja mieleeni!!! Vastaanotan Isän mahtavan suunnitelman elämääni juuri nyt!!!

Pyydän tuntuvaa veikkausvoittoa omien asioideni järjestämiseen ja lähimmäisten auttamiseen sekä hyviin asioihin osallistumiseen. Kiitos

Pyydän elämääni Jumalan johdatusta ja viisautta. Pyydän uudistumista rakkaudessa Jeesukseen ja Sanaan. Riittävää säännöllistä toimeentuloa. Terveyttä itselleni ja kissalleni. Itselleni myös laihtumista. Pyydän paranemista astmasta.

Pyydän jo etukäteen kiittäen pelastumista ystäville: E, H, J, K, R, K, T, L, J, M, J, M, K, J, sekä sukulaisille, tuttaville, naapureille ja työpaikan ihmisille. Jeesuksen ilmestymistä aivan erityisesti J:lle. Kiitos.

23.04.

Jeesus auta poikaani ja pelasta hänet! Kiitos jo etukäteen!

Mulla alkaa yötyö illalla. Jännitän . Suorastaan pelkään, etten hoksaa, jaksa, osaa, ymmärrä jne. Tule Jeesus mun viisaudeksekseni. Anna kipeän selkäni toimia. Herra armahda minua. Ilmesty väkevästi kaikessa. Siunaa jokaista potilastani.

Seurustelusuhteeni puolesta. Poista esteet rakkauden tieltä. Auta ta löytämään vastaus sydämestään mitä hän etsii ja mikä on kadonnut. toivon, että T kihlaisi minut ja menisimme naimisiin ja meillä olisi lähivuotena oma yhteinen koti. Auta lapsiamme sopeutumaan ja tulemaan hyvin toimeen keskenään. Anna tanssiharrastuksemme lähentää meitä

Herra paranna sairauteni, siunaa tämä loppukevät ja tulevan kesän haasteet.Siunaa perhettä ja sukua, ystäviä, tuttuja, työkavereita.Johdata viitoittamallasi tiellä, anna voimia, pidä huolta, älä jätä yksin, anna tuntea läsnäoloasi Herra.

Rukouspyyntö : että Jeesus vapauttaisi taloudellisesta ja asumiseen liittyvistä ongelmista

22.04.
Pyydän rukouksia pojalleni jotta hän jaksaisi ja selviäisi fyysisesti raskaasta kurssista. Kiitos!

Pyydän rukousta lapsen saamiseksi ja pitkän lapsettomuuden päättymiseksi. Jeesus Sinä näet kipuni ja hätäni. Herra auta!

Jeesus anna työtä ja suunta elämälle tässä uudessa vaiheessa. Kirkasta opintoasiat, työ ja raha-asiat. Pidä meistä huolta, näet huoleni. Kiitos että autat Isä!

 

 

 


Esirukouspyynnöt voit lähettää lomakkeella tai sähköpostilla rukous@esirukous.net

 

Esirukous-net:iä koskevia kysymyksiä tai kommentteja voi lähettää osoitteeseen yllapito@esirukous.net