2018-8-15 Esirukous.net - Esirukouspyynnöt
Esirukous -net

Etusivu ] [ Esirukousaiheet ]
Lähetä esirukouspyyntö ] Liity postituslistalle ] Suosittele ystävällesi ] Tiedotteet ]


Esirukousaiheita

Näiden aiheiden puolesta on pyydetty esirukousta
Kaikki rukousaiheet ovat tällä samalla sivulla. Voit katkaista tietoliikenneyhteyden ja keskittyä rukoilemaan.

Toistaiseksi tätä sivua päivitetään noin kerran viikossa epäsäännöllisesti. Esirukousaiheita postitetaan listalle noin joka toinen päivä. Liity sinäkin listalle niin saat rukousaiheet nopeammin. Ylläpito pahoittelee aikapulaa sivujen päivityksessä. (Päiväys rukousaiheiden edessä tarkoittaa sitä päivää, jolloin esirukousaiheet on luettu oikoluvussa ja lähetetty postituslistalle.)


28.09.
Herra anna minulle uusi koti jossa voin elää rauhassa ja anna rahat autokouluun, Jeesuksen nimessä

Kiitos Kaikkivaltias Jumala,Herrojen Herra että lähetät äidin asunnolle sopivan ostajan ja olet hänet jo valinnut.

27.09.
Olemme isoissa rahavaikeuksissa,talomme on myynnissä,anna Jeesus meille voimaa kestää tämä,anna levollinen mieli . Auta että löytyisi pian sopiva ostaja. Kiitos rukoilijat. Nimimerkki Jeesukseen uskova

Hei Voisitteko esirukoilla puolestani kun kohta vuoden minua on ajettu eräästä luottamustoimesta pois. Päähäni valehdellaan eri asioita ja puhutaan muutenkin kaikenlaista mitä en ole sanonut. Toivottavasti Jumala kuulisi hätäni ja auttaisin minut pois tästä suosta. terv T

tässä järjestelyjä minä maailmassa ja äitini hoivassa, hyvä ennätämme kokea ylistettävän mitä emme voineet toisiltamme jeesus huolehdithan

Huomiselle tarvitsen rukousapua. Olen menossa yhteen kokeeseen, josta pitäisi suoriutua kunnialla! Rukoilkaa kanssani

Oikeasti haluan rukoilla seuraavan asian takia. Olen surullinen siitä, koska harva on kiinnostunut mitä todella ihmisenä tunnen. Ihmiset ovat näin itsekkäitä ja paatuneita tällä hetkellä. He ansaitsevat Jumalan rangaistuksen välinpitämättömyytensä tähden. Sekä työvuoron jälkeen jään yleensä yksin. Tämä johtuu ihmisten itsekkyydestä.

En tiedä, kuuleeko Jumala tätä rukoustani. Haluan saada paremman työpaikan. Kaipaan uran ja paikanvaihdosta aika pian Jeesus. Kärsin välillä nykyisessä provisiotyöyhteisössäni. Itse tutkimushaastattelijantyössä mitä teen ei ole mitään vikaa. Vika on lähinnä työyhteisössä ja sen ilmapiirissä tällä hetkellä.

Haluan vapautua täydellisesti vihasta, katketuudesta ja anteeksiantanattomuudesta. Jeesus auta ja vapauta!

Terveyteni poikani miesasiani talouteni puolesta. Kiitos.

Millainen sisko varastaa rahaa veljeltään? Millainen ihminen varastaa ruokaa ja herkkuja? Millainen ihminen valehtelee ja kieroilee? Millainen ihminen ajattelee muista pahaa ja toivoo jopa toisten kuolemaa? Millainen ihminen murenee pikku hiljaa ja toivoo rohkeutta tappaa ihtensä? Sellainen ihminen, joka on kerännyt valtavan velan, elää valheessa ja on aina halunnut olla jotain muuta kuin nyt on.

26.09.
Jumala, varjele lapsiamme kaikelta pahalta ja esikoislastamme, joka tulossa murrosikään ja kaverit houkuttelevat kylille ja maallisiin houkutuksiin. Ohjaa Pyhällä Hengelläs, että hän saisi johdattaa nämä kaverit uskon tielle. Kosketa oikein sydämeen asti esikoistamme ja anna hänen uskonsa vahvistua. Kiitos.

Haluan muutosta elämääni! Yrityksistäni huolimatta eteeni tulee kiviä joihin kompastun. Fyysisiä oireita..mielen alueella takkuamista...mitä haluan? Vapaaksi kaikesta mikä sitoo. Rukousta läpimurtoihin elämäni joka osa alueella. Kiitos sinulle Joka sitoudut taisteluun puolestani. Ole siunattu!

Rukouspyyntö - healthy children

Pyydän esirukousta erää hallituksen laittomuuksien johdosta. Toivon ,että epärehelliset ja omaa etua tavoittelevat joutuisivat poistumaan. Samalla pyydän, että minulle läheisen henkilön rooli selkiytyisi Jumalan tahdon mukaisesti. Kiitos, että rukoilette. Kiitos Jeesukselle kaikesta.

Hei taas ystävät. Pyydän esirukousta erään Jeesukseen Kristukseen uskovan miehen puolesta joka on saanut työpaikan, että hän saisi hyvän työsopimuksen. Kiitos kun rukoilette. Kiitos Jeesukselle kaikesta.

Pyydän esirukousta rahahuoleeni. Jeesus sanoo. Mitä te minun nimeeni pyydätte minulta, sen minä teen. Kuule Jeesus rukouksemme. AAMEN.

ESIRUKOILKAA LASTEN LASTEMME PUOLESTA. SIUNAA JA VARJELE HEITÄ. OLE HEIDÄN KANSSAAN NYT JA AINA. POISTA AHDISTUS JA PELKO. OLE HEIDÄN TUKI JA TURVA. KIITOS RAKAS JEESUS. AAMEN.

Kiitos paljon kaikesta rukoustuesta. Toivon rukouksia kaikkien asioiden selviämisen puolesta ja myös kaikkien lähimmäisteni asioiden selviämisen puolesta. Siunausta.

Esirukousta poikani puolesta. Kiitos Jeesukselle hänestä ja pelastuksesta.

Kiitos paljon kaikesta rukoustuesta. Toivon rukouksia kaikkien asioiden selviämisen puolesta ja myös kaikkien lähimmäisteni asioiden selviämisen puolesta. Siunausta.

Pyydän rukouksia poikani puolesta ettei häntä syrjittäisi työpaikllaan, vaan nähtäisiin miten ahkera ja motivoitunut hän on työssään. Kiitos!

Pyydän esirukousta kahden Jeesuksen Kristuksen oman puolesta, joita on kohdeltu väärin ja epäiokeudenmukaisesti, että Jeesus siunaa ja auttaa heitä joka hetki kaikessa. kiitos kun rukoilette. Kiitos Jeesus kaikesta.

25.09.
Tyttäreni puolesta,voimia ja viisautta ja täydellistä veren suojaa hänen elämään!

KIITOS JEESUS AUTO MENI KATSASTUKSESTA LÄPIt:H

24.09.
Rukoillaan ystäväni puolesta, joka toimii pappina, ja hänen työnsä, työkavereittensa ja seurakuntansa puolesta.

Herra, auta meitä löytämään asunto ja myyjän ymmärtävän osakauppaa. Olemme jamassa. Jos haluat meidät vuokralle, auta että nopeasti löytyisi vuokra-asunto, sillä voimani ovat täysin lopussa. En saa nukuttua, enkä tehtyä töitä. Anna miehelleni töitä, sillä hän tuli mielivaltaisesti poispotkittua. Ilman syytä, minkä kaikki tietävät. Anna voimaa!

Siunaa nuortemme asunnon osto . Anna heille se asunto, joka on heille hyväksi ja siunaukseksi. Kiitos kaikesta avusta.

Pyydän rukoilemaan perheeni puolesta, jotta paranen täysin ja voin olla lapsilleni taas hyvä äiti. Viimeiset kuukaudet olen epäonnisrunut, koska jatkuvan kivun kanssa eläminen on vienyt kaikki voimani.

Päästä minut pahasta. Auta että pärjään työmatkalla. Auta että pystyn kommunikoimaan englanniksi. Auta että saan asiani heidän kanssa hoidettua ettei tule paniikkia. Isä auta

Jeesus auta että asunto menisi kaupaksi ja saataisiin uusi koti mihin mahtuu lapsetkin. Jeesus auta M ja J. Jeesus S o järjestänyt huoltoriidan ja haluu lapset itselleen ja on haastanut lasten äidin oikeuteen omista lapsista. Jeesus auta tässä vaikeassa tilanteessa.T:K

Meillä toimii royal rangers-kerho srkssa. Kerhossa on 6 poikaa jotka innostuivat Jumalan Sanan oppimisen ohella pienoismalleista. Ne ovat aika hintavia joten tarvitsisimme apua niitten suhteen jos se on Jumalan mieleinen juttu. Jos joku olisi saanut sydämelleen sponsoroida pienen srkn lapsityötä. Kiitos.

Opeta meitä taistelemaan pimeyden voimia vastaan. Kiitos Jeesus.

PYYDÄN RUKOUKSIA VELJELLENI ETTÄ HÄN YMMÄRTÄÄ LOPETTAA VIINAN JUONNIN JA SAISI OLLA TERVEENÄ. RUKOILKAA MIEHENI VELJEN PUOLESTA JOLLA ON VAKAVA SAIRAUS. MYÖS MUILLE SISARUKSILLENI JA HEIDÄN PERHEENJÄSENILLE PYYDÄN RUKOUKSIA ETTÄ KAIKKI SAISIVAT OLLA TERVEYTTÄ!

Kärsin moninaisista mm. parantumattomiksi luokitelluista sairauksista. Eräs tälläinen sairaus hävittää tromposyytit verestäni. Minua odottaa lisämunuaisen kasvaimen poisto. Rukouspyyntöni on että edessä oleva koeluontoinen troposyyttitankkaus nostaisi ne riittävälle tasolle. Kiitos Jeesus, minun parantajani

rukoillaan kiusaamistilanteen vuoksi. kiusatun isä on kerran mennyt kiusaajan kotiin ja sanonut tiukasti, että kiusaamisen on loputtava. kiusaajan äiti teki käynnistä rikosilmoituksen (kotirauhan rikkominen). herra, auta kiusaajaperhettä löytämään sinut. anna kärsivällisyyttä toiseen perheeseen! auta antamaan anteeksi!

23.09.
TAIVAAN ISA, SIUNAATHAN JA TURVAAT ISRAELIN MATKAMMEE. ANNA TÄYSI JEESUKSEN VEREN SUOJA JOKAISENA HETKENÄ JOKAISELLE, JOKA TUONA AIKANA ONN PYHÄSSÄ MAASSA. ANNA TRVEYS HA HYVÄT YÖUNET, ANNA VOIMIA RASKAAN Ja tiivisohjelmaisen MATKAN AIKANA.

Oi sinä kaikkein armollisin Herra Jeesus Kristus. Kohtaa Herra pikkuserkkuani P ja ole hänelle armollinen. Siunaa ja salli, että hän saisi armostasi tulla uskoon ja tuntemaan sinut Jeesus. Kosketa häntä myös parantavalla kädelläsi ja siunaa, että hän saisi avun ja parannuksen vaikeaan sairauteensa. Sinä Herra näet hänen tilanteensa, ole armollinen hyvyydessäsi. Ja anna Herra minulle oike

Siunausta mielen paranemiseen, harrastuksiin, voimia kestää ja opetella kestämään työn ja muutenkin elämän paineita.Siunausta myös käynnissä oleviin projekteihin ja että oppisin sanomaan ei, enkä olisi liian kiltti.Siunausta ja voimia myös syksyn haasteisiin muutenkin.

Herra kaikkien sairauksien parantuminen!

avioliittoon mahdolliseen häät ilman perhettä- pyydän sitä- kehon hultoa anon kiitos ylpeys pois mieheltäni- ottamista hyviin ihmiisiin lisää yhteyttä- kiitos ja kivut pois ne ja sairaus kestää ja kärsii liikaa vain sattuu- pyydän pahalta varjelusta minulle ja puolisolleni- uskonvoimaa, ja lohtua, talous ja fysiikka ja taiteet esille Jeesus ihana

Voitteko rukoilla koska olen väsynyt ja ahdistunut. Haluan jaksaa olla töissä. Herra auta! R

22.09.
Yllättävää ettei Rooman Imperiumia Egyptin kukistavana olla tieteellisesti huomattu; maailmanlopun ollessa uskonnollinen sota-tarina! YK-lle apu -> Toinen tuleminen ja 12 Apostolia on kuukausimäärät + Faarao Apophis = Father and son Caesar - Apocalypsinkin ollessa sanoituksellisuudessa vain Historiallinen jos/kun Julius Caesar kukisti Ramseksen!

Minulla on lääke , joka on tarpeen , mutta sen sivuvaikutus on myös väsymys. Pyydän, että osaan operoida nyt , kun väsyttää enemmän.- Miten nukkua? mIten touhuta? Anna viisaus Herra. Ettei lääke hallitse liikaa , mutta toisaalta kestän onnellisena sivuvaukutuksen.

Olen P, Jeesus pelasti minut 2010 vankilakierteestä ja huumeista. Oli hienoa aikaa 5vuotta mutta sitten tuli ero, uusi liitto ero taas, sitä myöden lievä päihdeongelma ja sekaantuminen astrologiaan okkultismiin. Nyt käynyt seurakunnassa ja lukenut Sanaa, rukoillut. Uusi perhe voi hyvin. Tahdon synnit anteeksi ja uudistusta, uskoa Perheelle.

Siskoni E parantuisi osteoporoosista ja T skitsofreniasta.

21.09.
Rukoilkaa lapsenlapseni puolesta. Hän on partioryhmän kanssa purjehtimassa tällä myrskyllä. Pyytäkää, että Jeesus olisi mukana veneessä ja tyynnyttäisi myrskyn, jos se käymässä liian uhkaavaksi.

Siunausta terapiaprosessiin, omien kipujen läpikäymiseen.Siunausta ensi viikon töihin ja opiskeluun, että etenisi.Siunausta myös talouteen, perheelle, lapsille ja avioliittoon.

Tyttären puolseta. Joutunut erään työntekijän ajojahdin kohteeksi.Jeesus auta, ilmesty. Kiitos Jeesus

Rukoilkaa terveyteni puolesta, että pääsen eroon kivuista, tulehduksesta ja hengitysvaikeuksista lopullisesti. Otan kaikki rukoukset kiitollisena vastaan.

Pyydän, rukoilkaa lapseni JMA:n terveyden puolesta, jotta hänen pitkään jatkuneet kipunsa loppuvat. Kiitos!

20.09.
Pyydämme rukousta vaimoni veljelle, että hän saisi tuntea totuuden ja että hän turvautuisi Jeesuksen sovintovereen. Ja että Herra siunaisi ja varjelisi häntä ja hänen perhekuntaansa, Jeesuksen nimessä. Aamen Pyydämme esirukousta vaimoni työkaverille Jaanalle, että Herra koskettaisi häntä ja parantaisi hänet. Että Herra lohduttaisi hänen läheisiään ja antaisi heille ymmärrystä kääntyä Herran

KAIKKI VANHUKSET SUOMESSA RAKASTA RAKASTA RAKASTA JEESUS

Voimavaroja rukoilen. Määräaikainen työ taas päättymässä ja 50++ takaisin työmarkkinoilla.Millään en jaksaisi olla muuta kuin olen ja sitä, mitä oikeasti jaksan. Onnistumisia rukoilen vanhimmalle lapselleni, hän yrittää mutta elämä ei tahdo järjestyä. Rukoilen terveyttä perheelleni ja sitä,että mieheni kiinnostuisi perheemme hyvinvoinnista enemmän.

Pyydän rukousta hyvin alkaneen suhteeni puolesta, että rakkaus saisi loistaa ja kukoistaa. Uskon löytäneeni itselleni oikean ihmisen, samoin hän. Nyt tarvitsemme vain rohkeutta ja tukea fyysisen välimatkan selättämiseen. Pyydän viisautta, oikeita sanoja sekä luottamusta.

Rukoilkaa puolestani että paranisin ja aivotoiminta paranis. Mun tila on pahentunut päivä päivältä ja lääkärit ei ymmärrä tätä mun tilaa miks se pahenee koko ajan. Mun päässä on myös kysta ja aneurysma. Toivon apua nimeni on T

Rukousta, jotta saisimme tontin myytyä ja rahatilanteemme helpottuisi, saisimme mahdollisesti suuremman asunnon. Rukousta tyttärieni ja heidän perheittensä puolesta. Omasta puolestani, jotta saisin jatkaa työssäni vielä pitkään, se auttaa minua voimaan hyvin. Kiitos! terv. T

Verensuojaa ja Isän Sanan ymmärrystä ja syvyyttä sekä uskon vahvistumista elämääni pyydän rukouksin muistamaan.

PYYDÄN ESIRUKOUSTA TYTTÄRENI LASTEN PUOLESTA.ERITYISESTI OLEN HUOLISSANI 15V E.K,JOKA ON JOUTUNUT HUONOON SEURAAN.Anna hänelle voimia päästä oikealle tielle ja opiskella ammatti.Pidä huolta myös muista lapsista ja anna heille viisautta selvitä koulutehtävistä.

Minulla on rankka menneisyys, voisinko saada helpompaa elämää. Päästä yksinäisyydestä eroon, lieventäisitkö sairautta, auttaisitko selviämään traumaattises menneestä ja hyväksymään kaiken tapahtuneen. Voisiko minun olla mahdollista olla vielä onnellinen, vai olenko lopun elämäni onnettomuuksien, sairauden, epäonnen ja yksinäisyyden uhri?

19.09.
Herra johdata tämä päivä. Anna voima jumppaan. Johdata kaikessa. Kiitos, ettei ole tullut ahmimiskohtauksia! Halleluja! Siunaa tytärtäni. Tiedät Jeesus kaiken. Älä hylkää häntä. Siunaa vanhinta lastani myös. Anna hänelle elämän voima.

SISARENI PUOLESTA,LAPSENLAPSENI 11.V PUOLESTA,LAPSENLAPSENI 15.V PUOLESTA JA LAPSENLAPSENI 16.V PUOLESTA,SEKÄ ITSENI PUOLESTA YKSIN JEESUS AUTTAA VOI ARMAHTAA JA PARANTAA.SISARENI POJAN PUOLESTA JOTA MOPATAAN TYÖPAIKALLA,JEESUS YKSIN AUTTAA VOI TAPAHTUKOON JEESUKSEN TAHTO SISAR HERRASSA

Pyydän siunausta, varjelusta ja johdatusta pitämilleni uskontotunneille. Sekä Pyhän Hengen läsnäoloa myös oppilaiden koteihin. Näet Jeesus heterogeenisen ja haastavankin ryhmän; auta minua kuulemaan sinua.

Lukemattomat kahleet riivaavat täydellä teholla. Jumalan apu viipyy viipyy viipyy viipyy viipyy viipyy viipyy jossain. Missä vika? Pyydän 6aoua it

Jeesus auta,Hn exmies S haluaa yhteiset lapset itselleen ja on haastanut lapsen äidin oikeuten.S haluaa että lapset asuu isän eli hänen luona vaikka hänon ex alkoholisti,ja hänellä on pitkä mielenterveys historia sekä ei pysty taloudellisesti huolehtii tytöistä. Jeesus siunaa ja auta H ja lapsia. S otti eron vaimostaan vuonna2011.

Kiitän mukavasta raamattupiiristä, jossa olen saanut käydä nyt reilun vuoden, ja papista, johon olen tutustunut siellä! Pyydän, että Taivaan Isä siunaa piiriämme ja puhuu meille ja johdattaa viisaasti pappia kaikissa hänen tehtävissään. Jeesuksen nimessä.

18.09.
Vapauta P Jeesuksen nimessä paholaisen verkosta. Korjaa rikki mennyt avioliitto. Siunaa sitä ja perhettä.

Pyhä Jumala, paranna tyttäremme. Hän on ollut koulukiusattu, josta seurasi mm. masennusta ja itsetunnon romahtaminen, hän on fiksu, nopea oppimaan uutta, opettajien arvostama ja pitämä opiskelija, mutta on myös ollut omiin ajatuksiin vaipuvainen. Nyt hän tarvitsee tukea mielensä tasapainottamiseksi. Jumala, auta ja paranna tyttäremme Jeesuksen Kristuksen nimessä, Aamen.

Kaikkivaltias Jumala! Auta Jeesuksen nimissä. Siskoni rukoilee turvallista miesystävää,seurustelukumppania. Isä kuule rukous ja vastaa selvin merkein. onko K sellainen?Vai tarkoitatako aivan muuta? Ei Isä samoja haavoja uudestaan. Sinuun luottaen Tapahtukoon tahtosi mukaan! Amen

Jeesus, auta että Mn asunto menisi kaupaksi ja M voisi muuttaa uusioperheen kanssa ja saataisiin isompi koti.

Äitisi saa puheenlahjansa takaisin

Herra Jeesus! Kiitos avusta jota odotin monta vuotta! Milloin on minun aikani parantua?

17.09.
17v tytön jalan puolesta. Harrastus koetuksella. Isä kiitos että kosketat ja parannat. Joutunut jo juoksusta luopumaan.

Poika on 9v. ja erityislapsi. Koulussa on raskasta ja kiusaamista. Tarvitsee voimia että jaksaisi ja kiusaamisen saisi loppumaan.Myös terveys ollut huonoa, pitkittynyttä yskää ja rukoilla sitä että yskä parantuisi.Tyttö 7v. kokenut trauman ja tarvitsee sen käsittelyyn Jeesuksen vahvaa läsnäoloa elämäänsä.Siunausta ja varjelusta lasteni tielle sekä myös omalleni, että Jeesus pysyy tiukasti lähellä.

osoita Herra osoitteeseeni äitini ja minä

Rukouspyyntö nuoren puolesta. Hän on erityisnuori, joka on ajautunut tuhon kierteeseen. Hän on laittanut välit poikki omaisiin ja ajautunut päihdeporukkaan. Hän on lopettanut opiskelut, lopettanut lääkärin määräämän lääkityksen, käyttää päihteitä rauhoittaakseen itseään. On vain ajan kysymys, koska tulee isompia huonoja uutisia. Jeesus auta!

Herra kiitos kaikesta, kaikki tulee Sinulta! Armosi, rakkautesi on niin ihmeellinen Suo Sanasi levitä kaikkialla. Auta tekemään oikein myös läheisiäni. Auta jokaista joka Sinua avuksi huutaa. Auta minuakin syntistä edelleen kaikessa, myös läheisiäni Jeesuksen nimessä ja veressä. Ikuinen ylistys ja kiitos Pyhälle Kolminaisuudelle nyt ja iäti!

Johdata seurustelusuhdettamme mielesi mukaiseen sitotutumiseen ja avioliittoon. Salli meille avautua yhteisen tulevaisuuden suunnittelu. Pyydän omaa yhteistä kotia lähivuotenena. Herra vain sinä voit sen mahdollistaa.

16.09.
Kiitos Jeesus siitä, että eräät ihmissuhteet ovat alkaneet parantua ja tietyt jännitteet ovat lähtenet purkautumaan. Auta meitä itsekutakin kohtaamaan kipuja, joita suhteisiin liittyy. Hoida haavojamme ja pelkojamme ja auta meitä menemään eteenpäin niistä huolimatta. Kiitos, että sinä olet sovituksen Jumala."

Jeesus pyydän suojelusta, jotta perheeni varjeltuisi pahoilta ihmisiltä ja vhollisen hyökkäyksiltä. Uudista mieheni usko Sinuun ja täytä hänet Pyhän Hengen tulella

Syksy ja uudet haasteet. Jeesus anna voimaa ja viisautta. Tarvittaessa lepoa. Kiitos.

Hei. Olen yksin tämän asian kanssa ja tarvitsen pyhien rukousta koska en ole tällä hetkellä Herran suosiossa. Olen ollut tajuamattani todella eksyksissä pidemmän aikaa New age oppejen yms jäljiltä ja nyt vasta silmäni ovat auenneet Jumalan nuhteiden seurauksena. Olen päättänyt mennä uudestaan kasteelle ja haluan tehdä julkisen parannuksen, mutta nyt tarvitsen lähinnä armoa Jeesukselta jotta sais

thank you.

Herrani auta tyttöäni että huonoon oloon löytyy syy ja se loppuu.älä anna tämän tuhota niitä asioita joilla hän voi sinua palvella. Anna miehelleni työpaikka! Hän niin körsii ilman sitä. Ole armollinen ja kuule.

Pojan vapautumista päihteistä ja mielenterveyslääkkeistä. Että kasvaa vastuulliseksi mieheksi ja palaa Herran luo ja suorittaa koulun loppuun ja maksaa ulos ottonsa . Tyttöystävälle vapautumista pornokaupan myyjän työstä, että lopettaa ko työn ja antaa elämäsä Jeesukselle. Auta Jeesus, olen ihan väsynyt tähän

Rakas taivaan isä auta poikaani löytämään takaisin perheensä luokse ja rakkaus heitä kohtaan, Jeesuksen nimessä aamen.

Herra Jeesus minun suonikohjuni!

vaimoni puolesta rukousta Herra paratais haavat ja ettei tulis avioeroa Jumala tekis ihmee nyt

15.09.

Esirukous pyyntö 4-vuotiaan tytön puolesta, jolta lääkäri on löytänyt vahvan ja voimakkaan likinäköisyyden eli myopia likitaittoisuuden oikeassa silmässä ja vasemmassa silmässä myopian lievempänä. Että Herra kuulisi rukouksen ja koskettaisi parantavalla kädellään pienen tytön silmiä. Herra voi !

Terveyteni poikani miesasiani talouteni puolesta. Kiitos.

Hei ystävät. Pyydän, että Jeesuksen Kristuksen nimessä anotte, että Jeesus siunaisi ja auttaisi joka hetki kaikessa 90-vuotiasta äitiäni ja hänen 93-vuotiasta siskoaan. Kiitos. että anotte. Kiitos Jeesukselle kaikesta.

P.S. salailee ja peittelee toimiaan ja suhteitaan muihin naisiin. Pyydän, että saan tietää todisteellisesti koko totuuden, jotta voin selvittää asian hänen kanssa ja tehdä ratkaisuni totuudenmukaiseen tietoon perustuen.

Rukoilen, että sekä minulle että ystävälleni löytyisi juuri oikea, oma paikka tässä maailmassa. Olen tällä hetkellä määräaikaisessa työssä, josta pidän. Tarvitsen kuitenkin sen jälkeen taas jostakin uuden työsopimuksen. Ystäväni kanssa olemme pohtineet näitä, koska hänkin kyselee paikkaansa.

Pyydän esirukousta vaikeassa huoltajuuskiistassa.Anna lapsen pitää turvallinen äiti.

esirukous pyyntö avioliiton ja vaimoni puolesta . vaimoni meinaa ottaa asumus eroa ja vihoinen yrittä masentaa vaimoani koko ajan nyt tarvitaa kovasti rukous apua

Olen kotiutunut eilen sairaalasta. Pyytäisin rukousta hoitoneuvotteluihin, lääkärin ja hoitajien tapaamisten puolesta, että Jumalan tahto saisi tapahtua kaikessa.

Pliis

14.09.
johdata seurustelusuhdettamme sinun mielesi mukaiseen sitoutumiseen ja avioliittoon. rakastan häntä ja hän rakastaa minua. toivon ja pyydän, että hän uskaltaisi luottaa sydämeensä ja . että hän tahtoisi kihlata minut ja pyydän omaa yhteistä kotia lähivuotena. Herra avaa keskusteluja yhteisestä tulevaisuudesta ja vahvista tahtoa ja tekemistämme.

Rukoilkaa puolestani että vapauden netti pornosta. Jeesus auta. Olen ahdistunut. Kiitos kun rukoilette asiani puolesta.

Paranna pitkään jatkunut flunssa ja kurkkukipu.Auta naapurin kanssa.Auta auton kanssa.Siunaa Israelia,siunaa juutalaisia ja tuo rauha Jerusalemiin.Kiitos Jeshua!!

Järjestämme kadun kansan joulujuhlan Hämeessä 17.12.2018. Pyydän esirukousta, että Jeesus toimisi voimakkaasti pelastaen, uudistaen, vapauttaen ja parantaen ihmisiä ja että ei sattuisi mitään kielteistä.

Herra kiitos kaikesta! Olet ylistetty ja kiitetty iäti Pyhä Kolminaisuus! Auta edelleenkin minuakin syntistä kaikessa ja läheisiäni, erityisesti tyttöjä suo menestystä ja terveyttä

johdata seurustelusuhdettamme sinun mielesi mukaiseen sitoutumiseen ja avioliittoon. rakastan häntä ja hän rakastaa minua. toivon ja pyydän, että hän uskaltaisi luottaa sydämeensä ja . että hän tahtoisi kihlata minut ja pyydän omaa yhteistä kotia lähivuotena. Herra avaa keskusteluja yhteisestä tulevaisuudesta ja vahvista tahtoa ja tekemistämme.

Rakas taivaallinen Jumala, siunaa, suojele ja varjele tyttäreni parisuhde ja tyttären pieni poika sekä suhteeseen liittyvät lapset. Anna tähän parisuhteeseen rakkautta, uskollisuutta ja ystävyyttä sekä useita onnellisia armorikkaita vuosikymmeniä. Lähetä heille Pyhä Henkesi ja enkelit suojelemaan heitä kaikkia. Jeesuksen Kristuksen nimessä, Aamen.

Minulla on pahoja sydän vaivoja. Pyydän rukous apua kiittäen M

13.09.
Pyydän rukousta puolestani.

Huominen jännittää. Myös viikonloppu jännittää. Olen jännittäjä. Pelkään hirveästi milloin mitäkin. Pyydän , että Jeesus antaisi taidon työssäni. Ja Voiman. Herra ole kaikessa mukana. Kanna. Nosta. Auta! Jään käsiisi.

Särkyneen sydämen puolesta, tuli jätetyksi hieman ennen suunniteltuja häitä. On epätoivoinen löytääkö oikeaa puolisoa. Jumala johdattakoon oikean ja auttakoon näinä synkeinä aikoina. Vahvistakoon uskossa.

Isäni on vakavasti sairas. Anna hänelle voimia. Anna pienen ihmeen tapahtua, että hän edes osittain parantuisi ja pystyisi vielä kotona asumaan. Anna meille lähimmäisille voimia, että me jaksamme.

Herra auta! Äitini tunnemaailma jotenkin " jäässä" , alkoholinkäytöä ym.ei ymmärrä lastenlasten kanssa olla.Herra tee ihme - anna hänelle jotain pysäyttävää että havahtuu.

Särkyneen sydämen puolesta, tuli jätetyksi hieman ennen suunniteltuja häitä. On epätoivoinen löytääkö oikeaa puolisoa. Jumala johdattakoon oikean ja auttakoon näinä synkeinä aikoina. Vahvistakoon uskossa.

Rukousta, että paranisin väsymyksestä ja masennuksesta. Voimaa jaksaa töissä. Talousasiat kuntoon. Johdatusta seurustelussa yhden naisen kanssa, haluaisin hänen kanssaan naimisiin. Rukousta myös tyttöystäväni puolesta, että jaksaisi opiskella ja käydä töissä. Hän kärsii koulussa homeesta, Jumala auta ja paranna.

Lapsellani on kova ahdistus ja koulu ei meinaa sujua. Lastensuojelu uhkaa huostaanotolla. Jeesus auta ja paranna! Kiitos että kuulet.

Herra pyydän,että saisin asunnon uudelta paikkakunnalta keskustasta hyvissä ajoin ennen opiskelujen alkamista. Asunnon vuokran pitäisi olla kohtuullinen mihin saa tarvittavat tuet. Muutto pitäisi saada myös järjestymään. Anna taloudellisen tilanteeni parantua. Suojele ja varjele tuleva leikkaus,että kaikki menee hyvin ja toipuminen on nopeaa. Anna minun löytää oikea seurakunta missä alan käymään j

Jeesus auta uskovaa pariskuntaa valtavissa vaikeuksissa työpaikalls

Pyydän rukousta tunne-elämäni puolestani.

Olen sekaantunut henkimaailman juttuihin ja haluan eroon. Herra tietää mitä tarvitsen. Rukoilkaa.

Mieheni ei ole uskossa, tuntuu kuin elämämme menisi" ohi " kun emme jaa samaa näkyä elämästä.Herra johdata!

Pyytäisin esirukousta kummipoikamme 36v JR 19.9.-18 Tayssissa tehtävään aivokasvaimen poistoon,rukoillaan että kaikki menisi hyvin ja kasvain ei olisi pahanlaatuinen,kiitos

RAHAA,RAUHAA,SUOJELUA JA VARJELUA. JA ETTEI VESIHUOLTO ALA RAHASTAA VÄÄRILLÄ MITTARILUKEMILLA.-JOH.10.1-10.

MN PELASTUS JA PARANTUMINEN. JN JA EN PARANTUMINEN.PS 103.

Ystäväni puolesta jonka poika kuoli.

12.09.
Rukoilisitteko puolestani, että löytäisin Jumalan

Veljeni vapautuu vankilasta pian. Rukoilkaa, että vuosien ja vuosien kierre päihteisiin ja lääkkeisiin ja siitä seuranneeseen huonoon elämään päättyisi ja Jumala tekisi ihmeen. Kiitos. Voimia koko perhekunnalle vuosi jatkuneeseen piinaan.

Herra, pyydän että johdatat seurustelusuhdettamme mielesi mukaiseen sitoutumiseen ja avioliittoon. Herra, johdata meitä suunnittelemaan yhteistä tulevaisuutta. Pyydän meille omaa yhteisyä kotia lähivuotena. Herra anna yhteisen harrastuksemme lähentää ja syventää suhdettamme. Auta että keskeneräiset asist saan päätökseen.

Poikani korvat ovat vaurioituneet. Hän pyysi minua rukoilemaan, että Herra parantaisi ne. Rukoilettehan kanssani! Jeesus on Parantaja.

11.09.
Hätä ja kiire!!!!! Huumenuori (19v.)lähtenyt tänään turvakodistaan omille teilleen. kukaan ei saa kiinni ja omaiset ovat huolesta sekaisin!!! Herra, tartu tuon tytön elämään. pelasta ja paranna. Vapauta kaikesta tuosta pimeyden kahleista.Auta pian,,ole armollinen. JEESUKSEN NIMESSÄ.Kiitos että kuulet ja näet tilanteen.terv. uskova,rukoileva täti

Vaimoni on ollut sairas ja nyt on todettu uusi vakava sairaus. Ole vaimoni kanssa, anna voimia ja osoita tarkoituksesi tälle koettelemukselle. Anna minulle voimia olla tukena ja hoitaa lapset ja koti.

Hei taas kaikille. Pyydän edelleen teidän esirukouksianne, että eräästä hallituksesta joutuisi ulos sen puheenjohtaja. Kyseinen puheenjohtaja on epäluotettava, ei pidä lupauksiaan, vaan on jopa kieltänyt luvanneensa jotain, vaikka on luvannut. Hän johtaa tätä hallitusta mielivaltaisesti, Toisia hallituksen jäseniä hän ylenpalttisesti suosii ja toisten tekemisiä aliarvioi. Jeesuksen nimessä anon

rakas Jeesus - suojele äitini terveyttä - pahoilta vaikutuksilta.

Pyydän muistamaan rukouksin avioliittoamme. Että vaimoni minua rakastaisi ja olisi uskollinen, eikä torjuisi minua. Että Jeesus hänet pelastaa ja avioliittomme. Lastemme pelastumisen puolesta. Lasten terveys-, opiskelu- ja työasioisen puolesta. Rahatilanteen puolesta. Secon kriittinen, pienet tulot. Että saamme paremman vuokra-asunnon pian. Hometta

Tänään mulla olisi mahdollisuus siivota ja järjestellä kaappeja. Mm. makuuhuoneen hyllyt, kirjastohuoneen laatikot , kaapit siellä jne. --Herra anna johdatus. Mihin panna mitäkin tavaraa. Mikä olisi viisainta? Että saisin Pyhän HEngen johdatuksen . Herra anna systemaattisuus. Anna into. JOHDATA!

Kirkko siunaa!

10.09.
Pyydän esirukousta, että tyttäreni saisi opiskelujaan vastaavan työpaikan ensi vuoden alkuun! Kiitos Jeesus, että kuulet, autat ja johdatat. Nimessäsi Amen!

rukouksemme tuomarimme varamme omaisuutemme henkemme terveytemme

Mieheni E lopettaisi minun pettämisen

Nuoren uskovan äidin puolesta, jolla veriarvot pielessä, pelkää syöpää.Jeesus auta.

osoita Herra teossa sanassa syyllisissä osallistumattomina - avuttomana holhottavana puolesta

Pyytäisin rukoustukea terveellisempään elämään siirtymisessä.

Rukoilkaa aviomieheni puolesta, että hänellä ei ole mitään vakavaa sairautta ja antakaa lääkäreille viisautta hoitaa ja parantaa mieheni terveys. Kiitos.

Hei kaikille. Pyydän, että Jeesuksen Kristuksen nimessä anotte, että eräästä hallituksesta joutuu pois tämän hallituksen puheenjohtaja. Kiitos kun rukoilette. Kiitos Jeesukselle kaikesta.

Auta Jeesus naapurien kanssa.Siunaa Israelia,siunaa juutalaisia ja tuo rauha Jerusalemiin.Kiitos

Herra armahda. Alavatsan hermokipu, virtsarakko kipu, korva soiminen. Herra vapautta ja parantaa.

09.09.
Herra, pyydän että johdatat seurustelusuhdettamme mielesi mukaiseen sitoutumiseen ja avioliittoon. Herra, johdata meitä suunnittelemaan yhteistä tulevaisuutta. Pyydän meille omaa yhteisyä kotia lähivuotena. Herra anna yhteisen harrastuksemme lähentää ja syventää suhdettamme. Auta että keskeneräiset asist saan päätökseen.

"Pidä hyvää huolta lampaistasi, valvo, miten vuohikarjasi voi, sillä rikkaus ei kestä ikuisesti eikä valta säily polvesta polveen." Sananl. 27:23-24

Pyydän voimaa ja itsehillintää tälle päivälle. Olen holtiton ja väsynyt. Jotenkin ihan ns. maailma pyörii. Pyydän, että Jeesus pitää minusta lujasti kiinni.

Pyytäisin, että rukoilisitte erittäin vakavasti loukkaantuneen, suojatiellä yliajetun koulutytön puolesta, että tyttö saisi elää edelleen ja toipuisi. Voisitteko rukoilla tytön ja hänen perheensä puolesta, ja hoitohenkilökunnalle viisautta hoitaa tyttöä parhaalla tavalla.

Rakas Kirkko - rukous Jeesukselle omaan nimeensä vedoten: Mikaelin äiti terveeksi! "Pidä hyvää huolta lampaistasi, valvo, miten vuohikarjasi voi, sillä rikkaus ei kestä ikuisesti eikä valta säily polvesta polveen." Sananl. 27:23-24

Esirukous lasteni koulunkäynnin puolesta. Ettei kiusata ja kavereita olisi ja heidän kanssa hyvät välit.

Siunausta opintoihin ja töihin ja tulevaan matkaan, hyviä hedelmällisiä kohtaamisia sinne ja uusia tuttavuuksia, levollista mieltä.Siunausta miehen opintoihin, työharjoitteluihin, avioliittoon, tulevaan lääketieteelliseen operaatioon.Siunausta myös perheemme tulevaisuudensuunnitelmiin ja lapsille ja heidän elämäänsä.

Rukoilisitteko minunpuolestani, että pääsisin pyörätuoliin ja portatiiville

Hei kaikille. Anon Jeesuksen Kristuksen nimessä, että rukoilette erään oikeuden käynnin puolesta, että se menisi parhaalla mahdollisella tavalla. Kiitos kun rukoilette. Kiitos Jeesukselle kaikesta.

Rukoilisitteko puolestani.

Herrani, ole armollinen ja auta miestäni löytämään työpaikan. Älä hylkää pyyntöäni, pyydän. Poikasi Jeesuksen nimessä auta meitä.

Olen työssä yhtiössä missä toimitusjohtaja ja suurin osakkeen omistaja käyttää tietoisesti hyväksi omaa asemaansa. Hän uhkailee ja aliarvostelee minua työntekijänä ja koittaa omia näyttötyönä tehdyn työnäytteen omaksi! Olen ahkera, omatoiminen ja vastuullinen esimies! Muutama alaiseni syyttävät ongelmistaan minua vaikka itse ongelma on toimitusjohtaja. Olen pahasa välikädessä. Tarvitsen teidän apu

08.09.
Rakas Jeesus. Äitini onå heikon sydämen takia sairaalassa ja nyt hänellä myös vatsa kipeä. Paranna äitini ja lievitä hänen tuskaa Kiitos Amen

Apua raskauden puolesta. Että saisimme tämän lapsen elämäämme. Herra auta meitä!

Tämä ilta ja huominen. Että saan kaikessa tehtyä kaiken valmiiksi. Mieheni lähtee sairaalajaksolle. Että saan virkeyttä. Työstä jäi paha mieli 13:2 ---Herra tietää. JEESUS AUTA!

07.09.
Esirukouspyyntö perheemme puolesta, äidin rintasyöpäleikkauksen jälkikomplikaatioiden parantumiseen, taloushuoliin, stressiin, ahdistukseen ja masennukseen. Voimat loppuu.. Ja paljon paljon rakkautta ja iloa.

Kirkko 100% suoja äidille

Pyydän esirukousta, että kestäisin syöpäkivut, koko kehossa. Tyttärien puolesta vaikea elämäntilanne.

Kiitosaihe isän huolenpidosta ja avusta:)

Terveyteni poikani miesasiani talouteni puolesta. Kiitos.

Pyydän esirukousta avioliittoni puolesta. Näyttää että ero on väistämättä edessä. Hirveitä, tuhoisia riitoja,mustasukkaisuutta, puolison alkon käyttöä, jopa väkivaltaa. En haluaisi erota. Koko tilanne ahdistaa. Auttakaa!

Rukoilen siskoni Tn puolesta .

Kiitoksia, äidille oma terveytensä takaisin

Pyydän rukousta, että Jeesus johdattaisi minut pois ahdistusten ja masennuksen suosta

Vapauta minut ja lapseni narsistisen ihmisen otteesta kokonaan, niin ettei hänellä olisi enää mitään vaikutusta meihin

Pyydän esirukousta 90-vuotiaan äitini puolesta jolla on ihosyöpä, että Jeesus parantaisi hänet, siunaisi ja auttaisi häntä kaikessa, antaisi vielä elämäniloa ja pelastaisi iankaikkiseen elämään. Kiitos kun rukoilette. Kiitos Jeesukselle.

Herra Valtakunnan hehtaarit kauppakirja ja lainhuudatus vuonna 1998 heinäkuu, elokuu, asiassa, mitä sanoo Herra.

Pyydän esirukousta naisen puolesta. Jatkaako eräässä hallituksessa vai ei, että Jeesus ohjaisi tässä asiassa. Kiitos kun rukoilette. Kiitos Jeesukselle kaikesta.

06.09.
Jeesus paranna minun ihottuma!

Pyydän esirukousta, että raskauteni sujuisi hyvin ja lapsi saisi syntyä terveenä. Pyydän myös voimia jaksaa rajun raskauspahoinvoinnin.

Unettomuus ja ahdistus vaivaavat äitiä. Sairausloma vain jatkuu, tulevaisuus tuntuu synkältä. Kiitos esirukouksistanne!

Hei kaikille. Pyydän esirukousta erään miehen puolesta, että hän saisi tarjolla olevista työpaikosta parhaan mahdollisen. Kiitos kun rukoilette. Kiitos Jeesukselle kaikesta.

kiitän taivaan isää että hän on kuullut rukoukset meillä oli perheongelmia mieheni kanssa nyt tulemme toimeen kiitos esirukouksista olemme 70 vuotiaita rukoilkaa että mieheni tulisi uskoon ja minulle uskon vahvistusta

05.09.
Jeesus sanoo:"Mitä te minun nimeeni vedoten pyydätte minulta, sen minä teen." Joh 14:14 Auta Mlle lapsia! Jeesus, aiempaan vedoten.

Tarvitsen Jumalan apua ja johdatusta joka hetkeen. Työpaikalla on henkivaltojen hyökkäyksiä. Pyydän viisautta ja sävyisyyttä. Hyvää mieltä. Jotakin hyvää tapahtuvaksi raha-asioiden alueella. Kiitos.

Pyydän hyvää mieltä ja sävyisyyttä puheisiini. Viisautta elää uskovana arkielämää ja olla vihaamatta ja katkeroitumatta. Olla Jumalan tahdossa.

Pyydän esirukousta poikani syövän puolesta.Kerran leikattu, toinen leikkaus tulossa.Jeesus auta.Jeesus paranna.

Oikeudenkäyntisi asuminen ja siviilisääty myös maistraatti hoivassa olevan puolesta edunvalvojaan sisältyen. Huomaamme virkaholhoojanakin asioineen oikeus käynnin Herra on Tuomari, puolestansa maan omistus on selvitämättä, lainhuudattajista ja kauppakirjasta huolimatta, suraamuksiin.

Pyydän esirukousta pienen poikani ystävyyssuhteisiin.Isomman pojan harrastuksiin. Perheen asuntoasiaan.Suhde sukulaisiin.Miehen työpaikka kohtelee epäreilusti, hän on ujo ja sairauden vuoksi väsynyt; johdata uutta hänelle.

Viisautta autokaupoille, perheelle sopiva peli.

04.09.

Pyydän esirukousta 52-vuotiaan miehen puolesta, jolla on imusolmukesyöpä ja levinnyt nyt selkäytimeen. Ei voida leikata, petipotilaana, lääkärit ole antaneet toivoa. Voimat myös läheisiltä loppu. Herra Jeesus Kristus, auta ja armahda, anna voimia ja uskoa parantumiseen. Kiitos Isä Jumala Herramme Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Pyydän esirukousta avioliittoni puolesta. Mieheni haluaa erota. Meillä on kaksi lasta ja itse toivon liiton pelastuvan.Olen hädissäni ja ahdistunut.

Suonikohjut ja M sisaren muisti!

Kiireellinen rukouspyyntö:riitaisa erotilanne meneillään pienet lapset ja vaimo narsisti.kiitos T: M.L

Paranna ja pelasta minut Jeshua,vapauta.Siunaa Israelia,siunaa juutalaisia ja tuo rauha Jerusalemiin.kiitos

Että Jumala koskettaa niin konkreettisesti J:tä että hän uskoo ettei ole muita teitä pelastua kuin Jeesuksen kautta. Pelastumista, parantumista ja kahleista vapautumista J:lle.

Tyttären elämän ja asunnon puolesta

Veljen elämään Herran vastaus

Päivä päivältä olen alkoholisoineena itseäni ihmisten käsissä kieltäytymään en mitään missään joten missä on aihetta kohdata minut ja mitä tarvitsemme nykyisin asuminen ja iältäni olen naimattomuus ja entä Äitini voi Äitini Hengen on rukoillen puolestansa ehdottomuus anomiseeni ja tietämättömyyteen ja osaamattomuuteen vaikuttavana armahdusta Äidin!

03.09.
Rukousaihe sisareni puolesta joka sairastaa vaikeaa Masennussta ja silmä pohjanrapeumaa Herra paranna.

Herra kiitos kaikesta, kaikki tulee Sinulta! Auta edelleenkin kaikessa, tiedät kyllä! Suo viisautta ja voimia, ohjaa auttamaan oikein Suo myös taloudellista turvaa myös lapsuuden perheenjäsenilleni Kaiken olen jättänyt käsiisi Jeesuksen nimessä ja veressä! Pyhä Kolminaisuus on iäti kiitetty ja ikuisesti ylistetty

Rukousaihe sisareni puolesta joka sairastaa vaikeaa Masennussta ja silmä pohjanrapeumaa Herra paranna.

Herra auta,,pelasta lapset.Johdata Italiassa olevaa tytärtä ja anna Herre pojalle lopputyöpaikka.Kiitos Jeesus.

Pyydän esirukousta ja Herran siunausta että jalastani poistettu luomi olisi vaaraton. Siunaa meitä kaikkia ja kiitos avustasi.

TARVITSEN LISÄTULOJA PIAN.

02.09.
Rukoilkaa puolestani, että Jumala antaa syntini anteeksi ja armahtaa minut. Armo

Pyydän pikaista esirukousta rakkaan perheenjäsenemme, Milla-beaglekoiramme puolesta, jolle annettiin 31.8.18 lausunto kasvaimista vatsassa, toivoa annettu. Mutta meillä on toivoa, sillä Herramme Jeesus Kristus elää ja on sama eilen, tänään ja iankaikkisesti! Anna meille meidän syntimme anteeksi. Kiitos Isä Jumala Herramme Jeesuksen nimessä, aamen.

Rukoilkaa puolestani, että Jumala armahtaa minut ja antaa anteeksi syntini ja päästä minut tästä tukalasta tilanteesta. Rukoilkaa, että Jumala vihdoin antaa minulle työpaikan. Kiitos rukouksistanne. Armoa

Rukoilkaa puolestani, että Jumala antaa syntini anteeksi ja armahtaa minut. Armo

Ap.n puolesta.unettomuus.ahdistuneisuus.riippuvuudet,alkoholi ja lääkkeet.Rukoillaan että oppisi myös luottamaan ihmisiin eikä aina luule että hänta halutaan vaan määräillä.Hyvin hankala luonne,kuvittelee aina pahinta.

01.09.
Siunaa rakas Taivaan Isä miestä, jota tahtoisin rakastaa. Jos se toteutuu, auta meitä tekemään hyvää yhdessä. Jeesuksen nimessä.

Herra, johdata tietäni. Näet ahdistukseni työasioideni suhteen ja huoleni perheemme raha-asioissa. Tule ja johdata, siunaa askeleeni. Amen.

Isä Jeesuksen nimeen ja veren kautta kosketa ja vapauta minut sairauksistani ja niiden aiheuttajista.Minulla on jalat ja nilkat turvoksissa..On myös muita sairauksia Isä tietää..Aamen Kiitos Ylitys ja Kunnia Jumalalle.

Että Jeesus parantaisi uskovaisen poikani tulehduksen ja kuumeilun! Jeesus tietää! Kiitos avustaan!

31.08.
Rukousta että nukahdan ja nukun yöni. Nyt otan melatoniinin illalla mutta yöni on levoton katkonainen. Aiemmin käytin hetken unilääkettä ja nukuin kyllä. Jeesus kiitos että saan nukuttua eikä tarvi ostaa vahvempia.

Herra Jeesus, vapauta minut luonnehäiriöisestä ihmisestä, joka hallitsee perheessämme.Olen itse voimaton, sinulla on kaikki voima ja valta. Aamen.

Herra, auta minua, olen ahdistunut ja väsynyt. Herra auta!

Miljoonaluokan rukous tärkeydellään: rakas Jeesus, Johannes 14:14 vedoten! Tiede-ohjelmat ja televisio - actually competently scared concerning the planet human overpopulation: asking for future research in how money & laws may decrease human population amounts. Note (good): cause to effect is usual sociology - and we need talents. Talentti = raha.

Auta minua rahallisesti.Tarvitsen ruokaa

Herra Jeesus, vapauta minut luonnehäiriöisestä ihmisestä, joka hallitsee perheessämme.Olen itse voimaton, sinulla on kaikki voima ja valta. Aamen.

Psyykkisen parantumiseni puolesta, fyysisten ongelmien ratkeamisen puolesta

30.08.
Jeesus rakas vapauta armossasi minut pahan otteesta! Lähetä rukoilijoita rukoilemaan kun olet nähnyt miten huonosti se on itseltä sujunut! Anteeksi kun olen pyytänyt kuolemaa, en oikeasti sitä halua, mutta sinä Herra tiedät miten huonosti olenkaan onnistunut. Anna minun syntini minulle anteeksi Herra. Anna minulle uusi elämä rikkoutuneen tilalle.

Her competene, as fast as that (hypnotic, not thrusted into hate!) We are free from attacks on our brain-s!

-Terveytensä ja taitonsa lisääntymään kuin itsestään! Rakas Jeesus, Johannekseen 14:14 vedoten - sinä olet äitini Herra Jeesus Kristus, jonka hän tietää aivan varmasti itsekin. Elämän ikuisen lähteen vettä - lääkkeistä saaden, ja ravinnosta myös.. anna hänelle vastaus elämään, kun aiemmin oli käärmeitä maailma täynnä!

Esirukous että jumala palauttaisi perheen takaisi yhteen ja korjaisi kaiken rikkouteneen ennalleen

29.08.
mielenterveys ongelmia 3:lla sukulaisellani ja 2:lla omaisellani sekä ystävälläni,1:llä kovia kipuja selkävian vuoksi,itsellä monta sairautta paranemista.pelastusta niille sukulaisilleni jotka eivät ole uskossa.apua vainotuille,israelin kansalle ja kaikille vaikeuksissa oleville.viisausta elää oikein.

pyytäisin esirukousta hampaitteni puolesta tulehtuneet ensiviikolla hammaslääkäri että jeesus parantaa kiitos että kuulet

olen joutunut valheellisten puheiden kohteeksi että ne loppuisi,että valheiden puhujat tekisivät parannuksen.

Kirjoitin Hiippakunnille ja Arkkipiispalle mahdollista totta jota ihmiset voivat kunnioittaa. Me tarvitsemme Hengellisessä elämässämme kunnioitusta elämää kohtaan, jota ennen mainittiin "näiden" apujen kohdalla periaatteessa olleen yleensä vaikeuksina, jonka vuoksi apu onkin seurakunnasta ihmisille. Siunaa Arkkipiispaamme saamaan oikeus ja lakiin.

Veljeni puolesta,perhe hajoamassa.

28.08.
Hei taas kaikki. Pyydän esirukousta eään miehen puolesta, jolla on työhaastattelu piakkoin, että Herra auttaisi ja ohjaisij ja tuo mies saisi sen työpaikan. Kiitos kun rukoilette. Kiitos kaikesta Jumalalle.

Parisuhteeni puolesta, että se eheytyisi, syvenisi ja sormukset palaisivat sormeen. Että saataisiin jälleen olla oikeat puolisot toisillemme. Kiitos Jeesus lasten asioista ! Mutta pyydän, että kosketa poikaani vielä siinä fyysisessä asiassa.

Herra armahda ja anna osituksen tapahtua pian. On jo kulunut toista vuotta. Armahda ja lähetä talolle ja tonteille ostaja. Herra, tiedät kuinka murehdin sitä, että tahtoisin oman kivan asunnon pystyä ostamaan. Armahda ja johdata. toivon ja pyydän lähivuotena omaa yhtistä asuntoa tapanin kanssa. Johdata meitä.

Pyydän esirukousta tyttäreni puolesta. En jaksa enää.Rukoilkaa että Jumala auttaisi ja johdattaisi häntä. Kukaan tai mikään ei siihen pysty,ainoastaan Jumala.

Tyttärelleni asunto

Pyydän rukousta univaikeuksien paranemisen puolesta.

27.08.
ETTEI M PÄÄSE TUHOAMAAN OMAISUUTTAME JA VIEMÄÄN MEITÄ AHDINKOON JNE. AJELI TAAS TÄNÄÄN TAXILLA, VAIKEI SIIHEN OLLUT PAKOTTAVAA SYYTÄ.-PS 103.

Rakas Jumala, Herramme Jeesuksen suojiin! Äitini saa toivottavasti tulevaisuudessa osakseen uuden Kristukseen (siis Jeesukseen) syntyvän lapsen, oman lapsenlapsen minun ja tyttöystäväni kautta. Siunaa meitä läheisiä rakkaudellasi jota Jeesus osoittaa meille, omalla rakkaudellaan.

JN JA MN PELASTU.-ROOM.6.23 JA ILM.20-22.

Pyydän rukoilemaan Herran johdatusta puolison löytymisessä. Kiitos!

happy

Olen kärsinyt lapsettomuudesta ja nyt viimein sain olla hetken aikaa raskaana. Nyt vuodan verta ja ilm. menetän hänet, jota koskaan en syliini asti saanutkaan. Olen sanaton ja mykkä henkisestä kivusta, jota tämä kaikki koettelemus aiheuttaa. Pyydän Jumalalta armoa.

Rakas Jeesus, anna syntiselle anteeksi. Suojaa läheisiäni pahalta.

Rukoilkaa tyttäreni puolesta; hänen terveytensä ja tulevaisuutensa puolesta.

Herra armahda ja salli talon ja tonttien mennä kaupaksi ja minulla tulisi oleman oma yhteinen koti rakkaani kanssa. Herra armahda ja auta että minulla olisi tulavaisuudessa hyvin taloudelliset asiat. Johdata kaikissa järjestelyissä ja anna viisautta toimia oikein. Auta.

Rukousta henkisen jaksamisen puolesta. Ahdistusta ja pahaa oloa. Mielen ja ruumiin parantumista. Johdatusta puoliso ja ihmissuhde asioissa. Talous asiat kuntoon.

Jumala vapauttaisi minut jatkuvasta stressistä sekä omista voimistani ja pyrkimyksistäni tulla Jumalalle kelvolliaeksi.

Olen hyvin hermostunut ja väsynyt. Mulle tuli sekä virtsatietulehdus että flunssa. Olen ihan hukassa. Pää sekaisin. En jaksa ajatella mitään. Herra anna malttia olla sairas!Jeesus paranna antamasi aikana.

Herra kiitos kaikesta, kaikki tulee Sinulta! Anna anteeksi ja armahda.On niin ihmeellistä että armosi on jokaiselle tarjolla. Suo edelleen apuasi kaikessa! Siunaa ja suo menestystä myös kaikille läheisille ja minullekin syntiselle Jeesuksen nimessä ja veressä. Pyhä Kolminaisuus nyt ja ikuisesti kiitetty ja ylistetty!

Pyhä Henki, anna minulle rohkeutta ja taitoa puhua oikeita sanoja! Auta minua olemaan vaiti silloin, kun on parempi olla hiljaa! Tee minusta rehellinen! Aamen.

26.08.
Rauhaa erään sairaan miehen lähentelyistä!

Pyydän rukousta ensi viikolla oleviin tärkeisiin tapaamisiin, Pyhän Hengen toimintaa ja vaikutusta näihin tilanteisiin, ja Jeesuksen läsnäoloa

Seuraavat kymmenen tiistaita (Jeesuksen apu äidin aivoille)

Rakas Jeesus, armahda syntistä. Siunaa myös läheisiäni (terveydellä ja jatkuvalla pitkällä elämällä).

Pyydän rukoilemaan,jotta rakas pikkusiskoni jaksaisi vielä toipua kohtauksestaan ja saisimme vielä pitää hänet luonamme❤. Kiitos.

25.08.
Hei! Tarvitsemme rukousta kipeästi, koska ymmärryksemme tai taitomme ei enää riitä. Kuolinpesä on ajautunut umpikujaan ja ristiriitaan. Emme tiedä kuinka enää edetä. Kaikki voi mennä pieleen ja ihmiset joutuvat ongelmiin, kun perintövero täytyy kuitenkin maksaa eikä siihen saa käyttää perintöä, kun sitä ei kyetä jakamaan. Meillä kaikilla on paha mieli. Haluamme pyytää apua Jumalalta, että hy

isäauta minua. en selviä ja tämä velkaakierre vie voimat. isä auta minua en selviä. auta sinä minua. velkaa on liikaa enkä selviä tästä mitenkään minulla ei ole ketään ja minu pelottaa pelottaa että menetän perheeni ja miehenikin tämän tkia. isäauta minua. anna valo aut että laina myönnetään ja saan helpotuksen kk eriin isä aut. ajattelen vain että elämä on mennyt ja kuolema on seuraava tämän häp

Pyydän esirukousta raskauden puolesta. Se on aivan alussa mutta minulla on ikää jo 43 vuotta. Jeesus varjele tätä elämän alkua ja anna kaiken mennä hyvin. Kiitos kun kuulet rukoukset.

Olen hengellisessä osa-aikatyössä, ja nyt minulla on näky uudesta tavoittavasta työstä Israelissa.--uudella alueella, jossa ei ole vielä muuta ev.työtä juuri ollenkaan. Pyydän, että Herra avaa oikean oven ja varustaa oman suunnielmansa mukaan. Kiitos. Herra on hyvä

Muistisairaat sisareni ystäväni ja minun!

24.08.
Elämänhaluni ja -voimani ovat täysin lopussa, en jaksa enää millään jatkaa tätä elämääni, joka on ollut pelkkää helvettiä koko elämäni ajan johtuen epämuodostuneista kasvoistani. Nyt olen jo 65 v. ja elämäni on käynyt täysin mahdottomaksi, Herra tietää kyllä ja voi minut yksin vapauttaa. Itsemurhaakaan en haluaisi tehdä, vaikka se houkuttaisikin.

Päihdeongelmaisille tarkoitetulla leirillä olleiden ihmisten puolesta. Että julistettu sana "itäisi", vapautuisivat erilaisista riippuvuuksista, hakeutuisivat seurakuntayhteyteen, kasvaisivat uskossa ja selviäisivät kerran voittajina perille.

Taloudellinen tilanteeni katastrofaalinen, pyydän rukoilemaan puolestani, että tästä selviäisin ja voisin aloittaa elämäni puhtaalta pöydältä. Kiitos.

Pyydän Jeesusta kulkemaan kanssani, kun muutan yksin ulkomaille. Jeesus siunaa myös muita vaihto-oppilaita. Auta meitä löytämään ystäviä ja tukemaan toisiamme koettelemuksissa. Pyydän myös, että ranskan kieleni kehittyisi sekä ahkeruutta opintoihin.

Herra auta A.T:tä, joka menetti rakkaan lemmikkinsä. Lohduta häntä surussaan. Kulje hänen rinnallaan ja ole hänen turvanaan. Aamen.

Pyydän Rakkaan poikani M.F puolesta esirukousta. Hänen mielenterveytensä on järkkynyt. Ruoiltaan Jumalalta että hän parantaisi poikani pois noista harhaluuloistaan joita hän pitää todellisena. Kiitos. Hyvä Jumala auta poikaani Jeesuksen Kristuksen kautta, että hän pääsisi pois noista harhakuvitelmistaan. Kiitos kaikille esirukoilijoille. Kiitos.

Sopimusrukousta pyydän: Mun pään sameus väistyköön ja terävyys ajatukseen Jeesuksen nimessä. Kiitos sinulle rukoustuesta. Ole siunattu!

Rukous nimeltä Ka

Paranna Jeshua tämä vuosia kestänyt flunssa/kuume/väsymys ja kurkkukipu.Siunaa Israelia,siunaa juutalaisia ja tuo rauha Jerusalemiin.Kiitos

23.08.

Hyvä Jumala, auta tytärtäni että hän kykenisi tuntemaan empatiaa ja että hän oppisi huolehtimaan itsestään ja opiskelustaan. Anna hänelle kyky ymmärtää myös muiden näkökantoja ja valintoja, ettei hänen elämänsä olisi pelkkää mustavalkoista. Anna meille keskinäistä luottamusta, välittämistä ja kunnioitusta. Aamen.

22.08.
Siunattua tulevaisuutta Mlle!

Jeesus iho rikki! Miten operoimme Viinimarja pensaiden leikkauksen?

Kiitos Herra,että sain uuden asunnon ja juuri sellaisen mitä olen pitkään toivonut. Auta minua saamaan muutto järjestymään uudelle paikkakunnalle lokakuussa,tarvittavat tuet tähän asuntoon sekä uusia huonekaluja. Anna taloudellisen tilan parantua. Kiitos myös,että sain siirrettyä opiskelujen aloituksen tammikuulle. Pyydän tähänkin asiaan apua,että saan ajoissa hankittua kaikki tarvittavat koulu t

Kiitän , että raakasuklaa (no sugar etc -- vaikka onkin tosi kitkerää ) on auttanut insuliinituotannossani. Elikä se himmaa haiman toimintaa toisin kuin hedelmät ja ruisleipä (niissä kun on sokeriakin ). Mulla on ilmeisesti kovin herkkä haima tuottamaan insuliinia.

Pyydän rukoilemaan puolisoni ja minun puolesta, että löytäisimme jälleen rakkauden toisiamme kohtaan ja voisimme elää niin kuin Jumala on tarkoittanut miehen ja vaimon yhdessä elävän.

21.08.
uskoa ja voimaa, että jaksaisin huomiseen ja huomisen yli. että raha-asiat järjestyisi.

Rakas Jeesus, rukousteni aiheena on ollut [teemana] oma elämä - ja perhe-elämä (sekä läheiset). Älä väheksy yhtään osaa elämäämme, läheisten tarpeet oman osaamisensa puolesta ovat vapaita petollisuudesta! Hedelmällisyys (äiti vapaa mätä-aatteista/monsterista) ja synty: minä ja Heidi --- saamme terveitä lapsia ainoastaan! Olen Kirkon suojin.

Hei rukoilijat, pyydän esirukousta erään taloyhtiön puolesta. Siellä on eräs pariskunta, joka tahtoo tehdä muiden asukkaiden elämän erittäi vaikeaksi määräämällä, ohjaamalla ja kieltämällä mitä erillaisissa asioissa. Rukoilkaa, että se loppuu tai jos ei lopu, niin he joutuisivat muuttamaan pois. Kiitos kun rukoilette. Kiitos Jumalalle kaikesta.

Vapautunut ongelmista

Teen viikonlopputöitä. Tarvin työhöni viisautta ja kärsivällisyyttä. Rukousta pyydän nyt tulevalle viikonlopulle että Lapset nukkuvat hyvin ja eräs haastava poika löytäisi mielekästä tekemistä ja olisi rauhallinen. Kiitos rukouksistasi

Rakas Jeesus - siunaa äitini aiemmalla

Pyydän rukousta suhteemme puolesta, Herra auta selvittäämään tämä ristiriita ja ongelma.

johdata seurustelusuhdettamme sitoutumiseen ja mielesi mukaiseen avioliittoon. Herra poista pelko ja vahvista luottamus välillämme. vahvista tahtoamme ja tekemistämme yhteisen tulevaisuuden suhteen. Pyydän, että hän tahtoisi kihlata minut ja meillä olisi lähivuotena oma yhteinen koti. Herra auta avaamaan sydämemme toisillemme.

20.08.
RAKAS TAIVAAN ISÄ. KIITOS, ETTÄ SIUNAAT PERHETTÄMME JA JOHDATAT JATKOSSA MEITÄ SEKÄ VARJELET JOKA HETKI - MYÖS TULEVAN ISRAELIN MATKAMME AIKANA.

Rukousta Kaikella tapaa hyvän Vuokrasopimuksen puolesta. kiitos muistamisesta kaikille.

Rukoilin äsken Jeesuksen apua äidilleni. Ne asiat jotka Herralleni mainitsin ovat tärkeitä. - Äitini on oikeutettu hyvään terveeseen elämään ja vapaana valheista/pahasta myös. Hänen terveytensä saa olla pysyvää ja jatkuvaa sekä voittaen sairaudet: äitini terveyden lisääntyessä ja vaikeuksien kadotessa (no taunting - problematics). Tervettä elämää.

Esirukouspyyntö tyttären asunnon puolesta,että saisi samasta pihasta siskonsa kanssa.Myös vapautta kaikesta.

Pyytäisin rukousta vireillä olevan eläkehakemukseni käsittelyn puolesta, nopeutta, oikeutta&kohtuullisuutta eläkeasioideni päätöksiin ja ratkaisuihin. Kiitos!

Pyydän siunausta pienelle lapselle joka kamppailee hengestään tällä hetkellä sairaalassa. Hänellä todettiin syöpä joka on levinnyt kauttaaltaan ja ennuste on huono. Taivaan isä auta ja anna enkeleiden olla joka hetki läsnä lapsen vierellä.

Tarvitsen lisätuloja!

Päihdeongelmaisille tarkoitetulla leirillä olleiden ihmisten puolesta. Että julistettu sana "itäisi", vapautuisivat erilaisista riippuvuuksista, hakeutuisivat seurakuntayhteyteen, kasvaisivat uskossa ja selviäisivät kerran voittajina perille.

Rukoilettrko ystäväni puolesta. Hänen syöpä on uusiutunut ja rankat hoidot ovat alkamassa. "Jeesus auta"

Mielenterveyttä, jatkoa terapiaan.Siunausta vaikeisiin ihmissuhteisiin ja johdatusta niissä, että saisin ystäviä ja hyviä kokemuksia työelämästä ja harrastuksista, olen ollut työpaikkakiusattu.Siunausta myös perheelle, taloudelle ja suvulle ja käynnissä oleville hankkeille töissä ja muualla.Voimia tulevaan syksyyn, terveyttä,voimia liikuntaan.

19.08.
Ole armollinen ja anna miehelleni työpaikka. Auta että minä pystyn tekemään omaa työtäni. Anna meidän itse ansaita elantomme. Ole niin armollinen. Laske huolehtiva kätesi taloutemme ja perheemme ylle. Näytä että sinä olet Herra joka pitää huolta omistaan! Sinulle on kaikki mahdolista.

Herra kiitos kaikesta, kaikki tulee Sinulta! Auta läheisiäni ja kaikkia jotka puoleesi kääntyvät. Syntini ovat suuret mutta armoosi luottaen pyydän edelleen apua kaikkeen myös perheelleni myös raha-asioihin. Suo aina oikeat sanat, menestystä työhön. Ja rauhaa! Olet iäti kiitetty ja alati ylistetty! Kaikki on käsissäsi Jeesuksen nimessä ja veressä

Jeesus paranna minun suonikohjuni KIITOS ISÄ

Vapauta siitä ongelmasta että läheiset koskaan söisivät elämän puusta (hyvä lammas)

Rakas Jumala, siunaa, varjele ja suojele tyttären pieni poika. Anna vanhemmille viisautta ja hyvää yhteistyötä sekä ymmärrystä kasvattaa lapsi tasapainoiseksi ja terveeksi aikuiseksi. Anna lapsen suojaksi ja turvaksi Pyhä Henkesi ja enkelit aina vanhuuden päiviin saakka. Kiitos armostasi ja huolenpidostasi. Aamen.

Meillä on taloudellisesti "seinä vastassa". Summa on pieni, mutta laskumme menevät ulosottoon, jolloin uhkana on kotimme menettäminen. Meillä on vireillä toimeentulotukihakemus. Pyydän esirukousta, että asiamme järjestyi si.

18.08.
Rakas Jeesus, siunaa minua, äitiäni, sukulaisiani ja läheisiäni!

Pyydän esirukousta tulevien opintojen ja ammatin puolesta. Olen uuden alussa. Pyydän, että Herran tahto tapahtuisi ja että asiat järjestyisivät. Pyydän Pyhän Hengen viisautta sydämeeni sekä rakkautta lähimmäiselleni ja heidän välilleen. Herra yhdistä sinä heidät. Herra paranna myös mieleni. Kiitos parisuhteesta ja lapsestani.

Jeesus minä en osaa elää!

17.08.

Rakas Jeesus Kristus, äitini puolesta - kuinka sähköpostiviestin tulisi olla kirjoitettu?

Siunausta uusiin töihin, opiskeluun, perheelle, lapsille ja aviomiehelle, talouteen.Ja harrastustoimintaan.

Pyydän rukousta ettei juuri ajokortin saanut tyttäreni lähde ajamaan moottoritielle kaverinsa kanssa.

Osoittaisin tunnustaa syntini ja mitä asiassa on mitä esittämättä aiheissa ei voida suosia Jumalan avulla esittäisin synnintunnustukseni ja olen tarvitysevainen perustalla: Jeesus Kristus Jumala Pyhä Henki jään Odottamaan Palveluksiisi sisältyen niinkuin sinä Isä tahdot, amen.

Jeesus vasenpolvi kipeä!

- Jeesus poisti ongelman, Jeesuksen Kristuksen nimessä!

Olen ahdistunut ja väsynyt. Herra auta minua!

16.08.
Mn puolesta

Johannes 14:14 - rakas Jeesus anna lähimmäisilleni henk. suoja että rukous ei haittaa eikä tuo ongelmia meille. Maailmalla: YK ja Valtiot oma-alueellisesti, Kirkot (uskonnot) saavat rukouspyyntöjä joissa pyydetään ehdotetaan ja vaaditaan (osaavasti; ystävällisesti [järjestelmällisen viisaasti]..) ymmärrettävästi maailman väkiluvuista - jatkuvasti

Rakas Taivaallinen Isä olethan nyt poikani tuki ja turva ja lähetät enkelisi hänen avukseen, kun hän menee työpaikkahaastatteluun? Jumalani, eikö poikani ole jo kärsinyt tarpeeksi ? Vaikka takana on jo useampi ammattitutkinto, ilman työpaikaa hän syrjäytyy entisestään, kun elämänkumppaniakaan ei ole. Äitinä voin vain rukoilla, kuulethan Jumala?

Tyttären puolesta vaikeissa ihmissuhteissa.Jeesus auta

Pyhä Jumala, puhuttele J, anna hänen löytää sanasi. Ohjaa hänet pois valheesta, itsekkyydestä, päihteistä, toisten uhkailemisesta, toisten hyväksikäyttämisestä ja huonosta seurasta. Anna hänen nyt oppia kunnioittamaan ja arvostamaan lastaan ja lapsensa äitiä. Pelasta hänet. Jeesuksen Kristuksen nimessä.Aamen.

Rukousta että kaupunki irtisanoo mieheni ettei itse tarvi karenssin takia. Uudet kuviot tulossa mutta tarvitsemme kaupungilta paperin irtisanomisesta. Kiitos Isä että oikeus voi tapahtua!

15.08.
Mieheni työ/opiskelukuvioiden selkiytymistä

POIKAMME VAPAUTUMINEN HENKIVALLOISTA. HÄN RUKOILEE OLENTOJA YM.-MATT.28.18.

Tahdon nukkua eli rukousta hyviin uniin:)!

Pyydän rukousta uskovan nuoren naisen puolesta, että hän löytäisi ystäviä ja uskovan puolison. Hän on oikeasti todella yksinäinen.Jumala tietää. Rukoustukea pyytää äiti.

Pyydän esirukousta nuoren tyttäreni puolesta jolla paljon vaivoja selässä ja kaularangassa rappeumaa. Vatsa ongelmia sekä virtsapukessa vaivaa. Myös ihmissuhteissa vaikeuksia paljon kiusaamista häntä kohtaan. Kiitos ja siunausta teille kun rukoilette hänen puolestaan.

Herra kelvottomuuttaniko minä varmaan ja muutakin mitä en voi edessäsi minä, korjamaan mitä korjaamaan, Herra auttakaa! Hoivassa/Kela asiakas.

Ihottumaa Jeesus paranna minun ihoni!

Hämeessä järjestetään hengellinen leiri päihdeongelmaisille ihmisille Elokuun 17 päivä alkaen. Esirukouspyyntö, että Jeesus pelastaisi, parantaisi ja uudistaisi monia ja että sinne tulisi niitä ihmisiä joita Herra tahtoo. Että järjestelyt toimisivat hyvin, eikä sattuisi mitään kielteistä.

 

 

 


Esirukouspyynnöt voit lähettää lomakkeella tai sähköpostilla rukous@esirukous.net

 

Esirukous-net:iä koskevia kysymyksiä tai kommentteja voi lähettää osoitteeseen yllapito@esirukous.net