2018-2-21 Esirukous.net - Esirukouspyynnöt
Esirukous -net

Etusivu ] [ Esirukousaiheet ]
Lähetä esirukouspyyntö ] Liity postituslistalle ] Suosittele ystävällesi ] Tiedotteet ]


Esirukousaiheita

Näiden aiheiden puolesta on pyydetty esirukousta
Kaikki rukousaiheet ovat tällä samalla sivulla. Voit katkaista tietoliikenneyhteyden ja keskittyä rukoilemaan.

Toistaiseksi tätä sivua päivitetään noin kerran viikossa epäsäännöllisesti. Esirukousaiheita postitetaan listalle noin joka toinen päivä. Liity sinäkin listalle niin saat rukousaiheet nopeammin. Ylläpito pahoittelee aikapulaa sivujen päivityksessä. (Päiväys rukousaiheiden edessä tarkoittaa sitä päivää, jolloin esirukousaiheet on luettu oikoluvussa ja lähetetty postituslistalle.)


09.04.
Raha asia selvitystila elämänkerta, Äiti, on Äiti. Mitään enenpää ei tilillänsä, Herra Avuttomien. Holhottujen, puolesta, mitä nyt tarvitsemamme, ehdollistuneina?

08.04.
hei!Pelkään että miesystävälläni on toinen nainen vaikka olemme uskossa.pyydän esirukousta molempien puolesta.rakastan häntä syvästi mutta tämä asia vaivaa minua jatkuvasti.kiitos.t.K

Olen todella kiinnostunut eräästä miehestä. Koska en ole ikinä edes seurustellut, en voi miettiä mitään aikaisemman kokemuksen pohjalta. Rukousaiheeni on, että jos vielä seurustelen ja menen naimisiin, Taivaan Isä siunaa kehoni ja koko olemukseni miehelleni parhaalla tavalla kaikkina yhteisinä päivinämme.

Jumala, auta meitä jokaisessa asiassa. Terveys, raha, jaksaminen, velat, rakentaminen...

Jeesus autathan että saisimme lapsen. Kova suru, kipu ja katkeruus on lapsettomuudestamme joka on kestänyt jo pitkään. Muiden onni sattuu kun heillä on se mikä meiltå puuttuu. Oi Herra, armahda!

Rakas Jumala auta meitä taloudellisissa asioissa. Pidä huolta toimeentulostamme Sanasi mukaan. Anna miehelleni joku työpaikka. Olet antanut kaikille muillekin ympärillä.

Nuori uskova tyttö menossa asumaan ei uskovan pojan kanssa. Jeeus auta, näytä totuus.

07.04.
Pyydän Jeesuksen ilmestymistä erityisesti J:lle. Että hän ymmärtää että Jeesus on ainoa tie Jumalan luo. Pelastumista, parantumista ja kahleista vapautumista J:lle. Pelastumista sukulaisille, tutuille, ystäville ja työpaikan ihmisille. Että TV7, Radio Dei, Patmosradio ym. hengelliset ohjelmat, kirjallisuus ja musiikki osuu kohdalle ja pysäyttää.

Pelasta Suomi

06.04.
Pyydän, että Jeesus Kristus siunaa ja auttaa meitä, parantaa ja , että asiat järjestyvät ja saamme suojan pahaa vastaan Kiitos !

Koetamme olla viattomia perustalla, voiko mitään yksinäinen sosialiturva leski ja mitä allekirjoittamis tilanteessa kauppakirja, ennemmin tai myöhemmin romahtamaan he kaikki syylliset, syyllisiä puolesta.

Nuoren uskovan tytön ihmissuhdeasia, Jeesus auta

05.04.
Rukoilkaa että kuukautiseni alkavat reilun viikon päästä. Aloitin e pillerit päivän myöhässä ja pelkään kuollakseni että jos menkat ei alakaan. Teen joka tapauksessa abortin jos menkat ei ala . Olen niin ahdistunut tän asian takia. Rukoilettehan kuukautisten alkamista.

Pyydän apua itselleni ja läheisilleni ja että uskomme vahvistuu

Uskovan tytön puolesta.Työ uuvuttaa, ei jaksa opiskella töitten jälkeen.Jeesus auta.

Jeesus nosta poikani masennuksesta ja ahdistuksesta. Kosketa rakkaudellasi häntä. Pelasta toinen poikani joka on nyt herätyksen tilassa.

04.04.
Kiitosaihe!!! Tentti läpi ja kiitos niin monista muitakin vastauksista.

Kiitos kaikille rukoilijoille ja Taivaan Isälle!

Pyydän esirukousta että lapseni silmäkulmaan ommellut tikit pitävät ja että haava umpeutuu kauniisti.

Paranba Jeesus läheisriippuvuudesta äitini ja sisareni.Katkaise Jeesus tämä sairas tilanne, lastenkin takia.

Muistutamme sinua Herra? Luoda Äitini hyväksi palveleva asiakkuus Palvelevissa iankaikkisuutta saattavissa palveluissa. Jumala on Hyvä yksin, Jeesus on ... rukoilevaa Henkeä, Äitini puolesta.

Niska-kaula alueen paranemista ja rentoutumista. Puutumisen parantumista:) Kiitos terveydestä.

03.04.
Rukoilkaa, olen epätoivoinen äiti. Mieheni kanssa oli ensin ongelmia ja lähdin pois. Palattuani uuvuin heti teini-ikäisen poikamme ongelmiin. Hän uhkaa hakata minut, kun riitelimme. Olen srk n työntekijä ja paljon yrittänyt kaikenlaista tällä kovalla paikkakunnalla. Nyt haluan vain kuolla. Ainoa syy elää on nuorempi lapsemme.

Osoitin työkunnottomuuteni ja mitä olen muussakin mielessä ajatuksin teoin sanoin, mitä tässä työkunnottomuudessa. Teoissa sanoissa. Nimi?

Jeesus auta poikaani joka on romahduspisteessä taakkojen alla. Anna viisautta tehdä oikeat ratkaisut elämässä. Jeesus anna apusi pian. Puhu hänelle Jumala.Ylistetty olkoon pyhä nimesi!

02.04.
Pyydän esirukousta, että vakavasti sairas mieheni saisi parantua. Pyydän myös apua ja siunausta lapsille ja koko perheelle.

Pelastumista sukulaisille, ystäville, tutuille, työpaikan ihmisille. Pelastumista niille joita olen elämäni aikana jollakin tapaa yrittänyt evankelioida. Jos olen joskus toiminut väärällä ajalla tai tavalla, pyydän että Jumala kääntää nämä asiat parhain päin ja vetää ihmiset pelastukseen.

Jeesus auta poikaani joka on taakkojen alla aivan murtumispisteessä. Anna apusi pian!!

Mulla lääkeosaamisen tentti. Rukousta että menee hyvin jotta voin tehdä työtäni:) kiitos

Kova himo ruokaan ! Jeesus auta! Olen ruokasairas. Tuntuu, että söisin pohjattomasti--vaikka mitä--ahmisin , ahmisin. Jeesus sammuta tämä himo. Auta! Auta! Jeesus anna kylläinen olo. Herra armahda minua!

Että kissan vatsa toimisi normaalisti, eikä se sottaisi paikkoja.

01.04.
Pyydän esirukousta perkeleen siteen takia. Jeesus armahda ja auta ja vapauta?

Pyydän, että Herra Jumala vetäisi isäni ja vaimonsa sekä myös sisarukseni ja heidän perheensä jälkeläisineen pelastukseen! Pyydän myös vaimoni ja oman talouden ja terveyden paranemista. Itselläni on väsymystä, ahdistusta ja eturauhasvaivoja ym.

Johdata minua, Pyhä Henki, niin että rakastan erästä miestä juuri Sinun tahtomallasi tavalla! Siunaa ja johdata häntä myös ja auta häntä näkemään minut oikein ja reagoimaan minuun viisaasti! Jeesuksen nimessä.

31.03.

Rukous Helenan parantumisesta vakavasta sairaudesta. Kiitos. Ylistys Kristukselle.

Rukousta pyydän Tunneyhteyden eheytymisen puolesta itseeni ja läheisiini. Isä kosketa tätä vajetta tunnemaailmassani ja tee terveeksi. Kiitos Isä.

Olemme Södertäljessä kokouksissamme saaneet olla voimakkaan armon hengen alla jo pitkään ja vastustusta on joka häiritsee ,muistakaa rukouksin että voitamme,siunausta.

Että saisin töitä ja asunnon helsingistä

Rakas Jumala, kaikki läheiset ja tuttavat tuntuvat unohtaneen minut ja lapseni. Koskaan kukaan ei soita, pyydä kylään eikä edes juhlapyhinä meihin pidä sukulaisetkaan yhteyttä. Olemme hyvin mukavia ihmisiä, mutta kaikille läheisille näkymättömiä. Emme halua olla yksin. Autathan.

30.03.
Pyytäisin nöyrimmästi rukoilemaan puolisoni puolesta, että hän parantuisi keuhkosyövästä js että hänelle tulisi ruokahaluja ja itseni puolesta, että pääsisin vaikeasta selkäkivustani. Kiitos Jumalalle kaikesta avusta,mitä olen saanut.

Hei. Olen 15 vuotias. Koen vahvaa Jumalan kutsua koko ajan ja olen monta kertaakin jo päättänyt että nyt alan seuraamaan Jumalan tietä ja tahtoa mutta aina se menee pieleen. En tiedä miksi se on niin vaikeaa ja siksi pyytäisin rukousta puolestani

29.03.
Kiitän, että olen kestänyt nälkää . Todellisuudessa se on vain ka7uheaa riippuvuutta kylläisyyden tunteeseen. Silkkaa tunne harhaa. KOEN sen vaan nälkänä. Olen ruokasairas.

Pyydän esirukousta, että lääkäri suostuisi vaihtamaan injektiolääkkeen suunkautta otettavaan, parempaan lääkkeeseen. Olen kärsinyt epäsopivasta lääkkeestä jo kolme vuotta ja kärsinyt sivuvaikutuksista. Jeesus hanki oikeus ja anna apu?

Pyydän esirukousta vaiken unihäiriön takia. Lääkkeetkään eivät auta siihen juurikaan vaikka niitä on paljon. Jeeus armahda ja auta ja ota pois kaikki tästä johtuva kärsimys elämässä.

Herra Jumala, tuon eteesi poikamme pelaamisen. Hän haaveilee ammattipelaajan ammatista, mutta auta häntä ymmärtämää, että se e ole realistista. Kosketa Pyhällä Hengellä poikaamme ja anna hänelle siunauksesi ja varjeluksesi sekä johdatuksesi. tuo hänelle uskova ystäviä. Kiitos Jeesus.

Tätini miehellä todettu vähän aikaa sitten syöpä. Armahda Jeesus ja kosketa heitä kumpaakin rauhallasi ja armollasi. Paranna ja hoida!

Ole armollinen ja anna mun mieheni löytää edes kesän ajalle töitä, mieluusti pitemmäksikin aikaa. Vain sinä voit auttaa ja sulle on kaikki mahdollista. Älä hylkää meitä

28.03.

kokea tämä pääsiäisen muisto Jeesuksen muisto ja mitä suku on vajaa sairastanut parantunut paranisi saatanan ja synnin vallasta

Herra auta minua! Olen todella väsynyt ja SAAMATON. Työ on mennyt hyvin. Mutta kaikki muu on ihan nollaa. Pelkään jopa kevättäkin. Niitä rikkaruohoja! MIten jaksan. Ja kaikki muukin. Tänään olisi jumppa. Aion mennä. Herra anna voima. Tämä väsymys on sietämätön. Ja Aloitekyvyttömyys.Olen ALHAALLA! Tule Jeesus ! TUle!

Pyydän rukousta että paranisin kuoleman peloistani ja pakko-ajatuksistani ja ahdistuksistani

27.03.

Avioero tuntuu ainoalta vaihtoehdolta.Kiitos Jeesus että johdatat meitä niin että lapsilla olisi turvallinen olo.

Nuoren uskovan miehen puolesta, että hän näkisi Herran tahdon elämässään

Hoitokontaktia ja hoidon suunnittelun puolesta , että Herran tahto tapahtuisi keskusteluissa ja päätöksissä

26.03.
Rukouspyyntö, että keuhkot paranee, olen lopettanut tupakoinnin. Nyt pelottaa... SJ

olisimme mitä tarvitsemme kiitosaiheinen

Rukoilkaa puolestani. Auta Isä.Pelko hallitsee yhä pahemmin elämääni. Ota se pois.Anna rauha. En jaksa enää. Tukea en saa. Luopunut osasta ahdistavista ihmisistä. Tilalle ei mitään annettu. Siunattua pääsiäisaikaa edes. Tulevaa ei kai sitten anneta meille.Rakkaita muistellen.

Rukoilkaa nuoren naisen puolesta että hän vapautuisi vääristyneen identiteetin kahleista ja harhaan johtavasta seurasta ja tilalle tulisi uskovia ystäviä ja seurakuntayhteys!

25.03.
En ole vuosiin tavannut vanhempiani muuta kuin puhelimessa. Tänään äiti sanoi puhelimessa, että minä voisin joskus käydä siellä kun heidät vielä voi nähdä tässä elämässä. Ahdistuin, koska matkustaminen heidän luo tuntuu hyvin vaikealle monessa mielessä vaikka olenkin asiaa ajatellut. Pyydän Jumalan johdatusta tähän asiaan.

Rakas Jumala, pyydön siunaustasi ja varjelustasi perheelleni. Anna meidön saada elää rauhassa, ettei eräs tuttava kertoisi pahaa ja aiheuttaisi riitaa.Anna tämän tuttavan rauhoittua ja keskittyä omiin asioihinsa. Anna meille terveyttä ja voimia. Isän Pojan ja Pyhän hengen nimeen. Aamen.

Herra, pyydän ettei perheeni kärsisi minun virheiden vuoksi. Rukoilen että raha asiat järjestyvät ja saadaan uusi koti.

Rakas Pyhä Jumala, siunaa ja varjele lapsenlapseni, että hänellä olevat oireet helpottaisivat ja hän saisi elää turvallista, hyvää ja tervettä elämää. Anna tälle lapselle viisautta ja mielentasapainoa ja vanhemmilleen kykyä kasvattaa lastaan rakkaudella, kannustuksella ja viisaudella, varjele ja siunaa lapsen vanhempia.

Jeesus anna mieheni töiden nykyisessä paikassa jatkua tai anna hänelle jotain muuta työtä. Ole niin armollinen ja auta meitä.

24.03.

23.03.
rukoilkaa selvuuttä minulle puolisoasiassa.Seurustelen,mutta en ole varma Herran tahdosta.olen valmis luopumaan suhteesta jos Herra niin näyttää.rukoilen silti etten jäisi yksin elämässäni.kiitos.ty

Miehen puolesta, joka uskoo Jeesukseen, mutta ei pääse kaljanjuonnista irti. Että koko hänen elämänsä järjestyisi.

Ylimmän asiaimme hoitajana tiedetty taidettu Herra? Suomi/Valtiot. Pieni väestö missä suku, suvun puolesta, sinä käännät minun sydämeni minun sukuni puoleen?

tervitsen asunnon ja työpaikan muuttaessani toiseen kaupunkiin.kiitos

22.03.

Eilinen ! Jeesus AUTA! Tiedät sen 9:2. Tiedät , että asia oli niin kuin sanoin. ! Miksi? Herra PUHU tässä asiassa. Puhu. Ilmesty! Herra tiedät sen paikan, missä tapahtui. Jeesus ---Jos, se Sinun nimeäsi kirkastaa, ilmesty tässä asiassa. PUHU! Herra olen väsynyt.

Käännymme puoleesi Herra. Päästääksesi yksinäisen ja avuttoman. Avuttoman holhoojan, saatanan vallasta, riivaajien vallasta ja Paranemisessa Paranemaan. Parantajamme on Jumala.

Jeesus ota käsittelyysi moniongelmainen työpaikkakiusaaja, "hiljaiset hyväksyjät", esimiehet ja kaikki työpaikan ihmiset. Anna viisautta eteen tulevissa tilanteissa. Auta minua voittamaan kostonhalun ajatukset ja anna täsmäjohdatus kuhunkin tilanteeseen. Auta elämään siten, etten olisi Jeesukselle häpeäksi. Auta tuomaan joku Jeesuksen luo.

Matka Israeliin kesällä rukouspyyntömme! Se on ollut kauan unelma ja rukoilemme että Isä järjestää sen koko perheellemme:)

Tyttäreni on hyvin usein sairaana; kuumetta ja flunssanoireita tai mahakipuja. Syitä ei ole löytynyt. Pyydän rukousta, että hän saisi parantua ja myös pysyä terveenä. Kiitos rukouksistanne!

21.03.
Uskoni horjahtelee,koska paha näköjään osaa pelotella vahvasti.Pyydän nöyrästi rukoilemaan pienen poikani turvallisuuden puolesta jottei hän käräjiltä saadun kauhean tumion vuoksi joudu kuitenkaan vaara tilanteeseen,jossa tapaajavanhempi ilman valvontaa voi jopa pyrkiä kaappaamaan lapsen.Tarvitsemme koko perhe voimaa tässä painajaisessa. Kiitos

Työkyvyttömyyseläke hakemuksen käsittelyn ja ratkaisun puolesta, tapahtukoon Jumalan tahto

mu selkä terveeksi ja kivuttomaksi,voimia käydä töissä

hu syömishäiriöt pois,ruokahalu normaali,tasapainoa elämään,istumaalue lonkassa terveeksi ja kudos vahvaksi siitä ja toimivuus normaaliksi vaurio alueella

eh pois hartia ja selkäkipu,sydän terveeksi ja hyvin toimivaksi

pois rytmihäiriö, sydän vahvaksi, säköistysarvo normaaliks, solut terveeksi normaalisti toimiviksi, läpät terveeksi, verisuonet puhtaiksi, maksan 500 tehtävää normaaliksi,napatyrä pullistuma pois ja aukko umpeen,munuaiset hyvin toimiviksi,keuhkot hyvin toimivat,siunaus ja suojelus olla täysin terve ,immuniteetti vahva,runsaasti rahaa onnea iloa

Pyydän Jeesuksen veren suojaa työpaikkakiusaajaa vastaan. Viisautta kohdata sävyisästi ja katkeroitumatta eteen tulevat koettelemukset. Silmävoidetta että näkisin kaikki elämän kiitosaiheet.

jh voimia syödä oikein,voimia liikkua ja roikkuvan ihon poistumista kehosta

jh voimia syödä oikein,voimia liikkua ja roikkuvan ihon poistumista kehosta

eh pois hartia ja selkäkipu,sydän terveeksi ja hyvin toimivaksi

20.03.
Huominen on vaativa työpäivä. Että olisin RAUHALLINEN. Että Jeesus olisi viisauteni ja ILONI. Että saisin taidon näppeihini. Että kaikki menisi hyvin. Anna vauhti! Tahtomasi vauhti.

Pyydän esirukousta, kun koen, että on joku pahan hengen side elämässäni ja haluan siitä vapautua. Jeesus armahda ja auta ja vapauta?

Rakas Jumala ja poikasi, Vapahtajamme ja Pelastajamme Jeesus Kristus, paranna minut aivoverenvuodon aiheuttamista vaurioista mahdollisimman nopeasti ja takaisin entiselleni, että voisin paremmin hoitaa pientä tytärtäni. Kuule minua, suuren laupeutesi tähden! Älä unohda tai hylkää minua, armahda minua! Aamen.

19.03.
Jeesus auta poikaani ja hänen avopuolisoa. Sinä tiedät. Tapahtukoon Sinun hyvä tahtosi.

osoitteissa joissa emme voi enää kohdata menneen ja tilaisuudeltamme mahdollisten selvitysten oloissa saanemme herra

Olemme seurustelleet aikuisina jo neljä vuotta. Ja minä niin kaipaisin sitä yhteistä kotia ja sormusta sormeeni. Että Jeesus siunaisi parisuhdetta ja antaisi siihen sen syvyyden, että toinenkin olisi jo valmis sitoutumaan vakavasti ja ottamaan sormukset sormeen.

Minun ja Tn seurustelun puolesta. Johdata meitä aitoon syvään sitoutumiseen. toivon, että T kihlaisi minut ja saisimme tulevaisuudessa yhteisen oman kodin. Poista esteet rakkauden tieltä. Lähetä ostaja omakotitalolle ja tonteille PIAN!Paranna lasten isä ottamaan vastuuta tyttäristään, ettei tarvitse tukiperhettä heille hankkia...armahda

Rukoillaan Ln puolesta joka on mennyt entisen elämänsä houkutuksiin täysillä. Rukoillaan hänelle valtavasti rohkeutta ottaa minuun yhteyttä ja pyytää anteeksi. Annan anteeksi ja pyydän anteeksi myös! Mutta hän työnsi minut luotaan pois koska edustan elämää Jeesuksen yhteydessä. Hän oli kiinnostunut uskonasioista mutta valitsi toisen tien. Herra johdata hänet uskon tielle ja että hän janoaisi t

18.03.
Vuosia jatkuneen erittäin raskaan elämäntilanteen puolesta ratkaisua. Todella ahdistavaa ja vaikeaa elää. Voimat ihan lopussa.

Auta Herra että syy ja hoito löytyisi koviin ja epämääräisiin limakalvojen kipuihin ja kohonneisiin tulehdusarvoihin..olen tuskissani ja epätoivoinen. Suojaa ja varjele meidän perhettä ettei mitään pahaa tapahtuisi. Rukoilen myös taloudellista helpotusta velkataakan alla.

Miehelläni kovaa huimausta, joka tulee makuuasennossa. Syksyllä oli sama ja silloin kaikki tutkittiin, mutta syytä ei löytynyt. Nyt huimausta on taas. Jeesus paranna ja auta!

Pyydämme esirukousta poikamme Sn puolesta, että Jeesus koskettaisi häntä syvässä ahdistuksessa ja pelastaisi .Jeesun on välimies Jumalan ja ihmisten välissä ja vain Hän voi autaa Sn Jeesuksen Kristuksen sisäiseen tuntemikseen. Ahdistus on todella suuri, kun tyttöystävä jätti puhelinsoitolla!

Haluaisin osata laittaa pitkät hiukseni siististi nutturalle niin että myös pysyvät eikä ala kiristää. Lienevätkö hiukseni hankalaa laatua vai mikä lie, mutta en tahdo onnistua millään. Että opin tämän tekemään.

Oon niin heikko ja ulalla, että tarviin Taivaan Isän neuvoa ja merkkiä yhteen asiaan. Herra. OHJAA askeleeni, näytä merkki etten enää pelkäisi ja epäröisi. Kyse on kuitenkin mun elämästä,

Siskoni T parantuisi skitsofreniasta.

Työpaikkakiusaajan lisäksi on muita työtovereita, jotka käyttäytyvät ajoittain hyvin töykeästi ilman mitään syytä. Jään miettimään näitä asioita turhan pitkään. Pyydän viisautta olla ärsyttämättä kanssaihmisiä ja osata olla itse ärtymättä lähimmäisiini, kuitenkaan ryhtymättä kynnysmatoksi.

17.03.
Että pian löydän sopivia lisätuloja pienipalkkaisen osa-aikatyöni rinnalle.

Pyydän rukousta lasteni terveyden, onnen ja tulevaisuuden puolesta. Heillä on paljon huolia ja epävarmuutta. Pyydän rukousta jaksamiseen ja ahkeroimiseen ja rohkaisujen saamisen työssä ja opiskelussa. Pyydän rukousta läheisyyden ja rakkauden puolesta perheen suhteissa.

Anon Jeesus sinulta apua laskujeni maksuun. Kiitos!

Ystävälläni on vakavia hengitystieoireita. Tilanne on vaikea lääkityksestä huolimatta. Jeesuksen apua tarvitaan!

Pyydän esirukousta syöpäsairaan siskon miehen puolesta.

Rukoilkaa, että saan pitää työpaikkani. Rukoilla, että kaikki puhuvat totta. Rukoilkaa, että oikeus toteutuu.

16.03.

Pyydän esirukousta perkeleen siteen takia, josta haluan vapautua. Jeesus armahda ja auta ja vapauta?

Olen ehkä graavin stressin kynsissä. Olen tosi väsynyt. Voisin nukkua vaikka 3 päivää ! Sitten on tuo ruoan himo. Tosin Jeesus on antanut voimaa vastustaa ylensyömistä. Työssä on mennyt hyvin. Herran armosta. Pyydän Jeesukselta tulevaa "virtaa" ja johdatusta hänen tahtonsa mukaisesti. Jeesus auta!

Jeesus auta, että synnytys käynnistyisi itsestään, eikä tarvitsisi muutenkaan puuttua sen kulkuun. Siunaa ja varjele syntyvää lasta ja koko perhettä

15.03.
Pyydän esirukousta, voimaa ja johdatusta kevään pääsykokeisiin. Teen kovasti töitä opiskelupaikan eteen, ja toivoisin että omaksuisin asiat hyvin ja että menestyisin pääsykokeissa. Pääsykokeet pelottavat ja ahdistavat. Jumalalle kaikki on mahdollista, ja toivon Hänen läsnäoloaan ja apuaan.

Isälle paranemista kahdesta syövästä. Äidille voimia omaishoitajana. Että jokin ryhmämatka kylpylään järjestettäisiin ja äiti pääsisi sinne mukaan. Suojelusenkeleitä heille molemmille.

Velkataakka painaa. Pyydän rukousapua!

Rukoillaan meidän avioliiton eheytymistä. Puoliso lähtenyt kodistamme ja meillä kova ikävä häntä. Jumala kohtaisi ja saisi mielenmuutosta ja tahtoa jatkaa ja lähteä hoitamaan suhdetta. Voimia minulle ja lapsille jaksaa tämä tilanne ja toivoa tulevasta.

14.03.
Rukousapua edelleen tarvitsen. Niin hyvä kääntyä minua viisamman isän puoleen hiljaa uskoen. Hän auttaa ja johdattaa oikealle tielle.Asioiden hoito niin vaikeaa. Apua.Voimia tälle jaksolle.Miksi niin tuskaista.

Minulla on sairautta, pyydän että Jumala parantaa. Kiitos

Pyydän saada kokea Jumalan rakkautta niin paljon että tulen ehjäksi tai ainakin eheämmäksi ihmiseksi. Pyydän Jumalan johdatusta elämääni, viisautta keskusteluissa ja viisautta olla tarvittaessa hiljaa. Että jollain tavalla voisin tuoda jonkun Jeesuksen luo. Enemmän rakkautta Jeesukseen ja Raamattuun. Elämäni arvot kohdalleen. Kiitos.

Rukousta että saan hoitopaikan jos se on Jumalan tahto

Pyydän rukousta : Minulla ollut vaikeita psyyken ja päihdeongelmia, olen ollut kuntoutustuella 9 vuotta. Pyydän rukousta että Jumala toimii ja vaikuttaa psykiatrissa, hoitajissa ja Kelassa että Jumalan tahto tapahtuu siirrynkö sairauslomalle, eläkkeelle vai kuntoutukseen.

Että saisin tehdä työni ja kulkea työmatkat ilman kiusaajan häirintää. Koska kiusaajan toiminta on aaltoliikemäistä, niin näihin yllätyksiin on vaikea ennalta varautua. En osaa iloita pilkkaamisesta ja selän takana parjaamisesta muista loukkaamisista puhumattakaan. Jeesus auta ja johdata, anna sopu ihmisten kesken!

13.03.
Pyydän rukousta niin minun itseni kuin kaikkien ystävieni ja sukulaisten sekä Siskoni ja vanhempieni terveyden puolesta. Pyydän vapautusta vihasta, uuoumuksesta,v elka-ja talous huolista sekä asumisasioissa ja sosiaalisista ongelmista. Kiitokset kaikista rukouksista teille ja Herralle! Siunausta. Amen. Ystävällisin terveisin T!

Herra auta minua jaksamaan lasteni äitinä ja auta että saisin aikaa olla kanssa. Armahda ja paranna äitini sydänoireista ja paranna hänen kilpisrauhasen vajaatoimintansa. Herra, paranna silmäni kuivuus ja allergiat.

Hei, Rukoilin naista elämääni ja puoli vuotta sitten ilmaantui mukava nainen elämään. Ollaan sitten paljon vietetty aikaa yhdessä. Mutta on se että hän painottaa että ollaan hyviä ystäviä. Se harmittaa kun näyttää siltä ettei asia edisty mitenkään. Näyttää siltä että nainen pelkää sitoutumista. Silti tulee syliin istumaan ja pitää hieroa ja pitää hyvänä. Messenger viestittely on päivittäist

12.03.
Onneton avioliitto vei taloni ja terveyteni. Olen vanha sairas mies pyydän rukousta terveyteni puolesta sekä jospa löyisi joku ystävä ja saisin pitää asunnon. Jeesus voi, vanhurskaan rukous voi paljon kun se on harras. Kiitos

Mieheni jätti minut ja perheen. Rukoillaan että Jumala saisi vaikuttaa hänessä mielenmuutosta ja voisimme palata takaisin yhteen. Rakkaus minua kohtaan syttyisi uudelleen ja voisimme löytää uuden yhteyden. Muistakaan poikiamme, jotka ovat myös murheen murtamat.

Oma terveys..Isä tietää! hengellinen kasvu ja luottamus Jumalaan kaikessa!!!!!! Pelkojen tilalle voitto ja Isän Rakkauden kokemus vahvasti!!!

Pyydän esirukousta, kun kuulen äänen, joka sanoo olevansa jumalan lähettämä paha henki. Haluan äänestä vapautua. Jeesus armahda ja auta ja vapauta?

Pyytäisin esirukousta pojanpoikani puolesta. Tokaluokkalainen poika kärsii avioeron jälkeisestä elämäntilanteesta. Koulussa tuntuu hankalalta ja tunteiden hallinta on vaikeaa. Isoäitinä pelkään kovasti pojan tulevaisuuden puolesta...Taitoa isälle olla pojan tukena ja löytää yhteinen sopiva harrastus. Herra varjele perhettä !

11.03.
Miehen puolesta on sairalassa Jumala tietää että kaikki meniis hyvin luultavasti saa vääriä lääkeitä

Siunaa Jeesus tämä ilta! Varjele yöllä. Siunaa alkava viikko. Anna viisaus ja voima ! Jeesus kulje askel askeleelta kanssani.

Aikuinen tyttäremme sairastaa. On masennusta, ahdistusta jne. Jeesus auta ja paranna!

Mielenterveys ja riippuvuusongelmat sekä lasten huostaanotto

10.03.

Jeesus voisitko puhua minulle, en tiedä mitä tehdä, kaikki yritykseni epäonnistuvat asuntoasiat ovat aivan umpikujassa.

Jumala , puhu ja kirkasta tahtosi mukainen toimintatapa ja valinta nimiasiassa.

Herra rakas auta, että uskova veljeni, joka on ollut kauan uskossa, mutta on sortunut alkoholin kahleisiin, saisi vapauden Jeesuksen voimallisessa Nimessä!

Miehen tytär on kiinnostunut henkioppaista ja erilaisista okkultistisista jutuista. Jeesus, varjele häntä tässä etsinnässään ja auta häntä kaiken tämän seurauksena löytämään sinut.

09.03.
Ulkomailta Suomeen muuttanut joskin jo kauan Suomessa asunut ystäväni kertoi tänään pettymyksestään kirkon perheneuvontaan, jossa hän on käynyt, vaikkei ole kastettu kristitty. Hänellä oli mennyt perheneuvojan kanssa todella sukset ristiin, ja hän sanoi, ettei ole ollenkaan kiinnostunut kristinuskosta, mikä ei liene ihan totta.

Herra, pyydän apuasi perheemme tilanteessa. Auta monissa arjen ongelmissa. Auta lasten kasvatustehtävässä. Etenkin murrosikää lähestyvän tilanteissa. Anna viisaus ja ymmärrys, kuinka ohjata häntä pois pelien maailmasta. Anna hänelle ja muille lapsille uskovia ystäviä. Johdata heitä Sinun tahtosi mukaan. Varjele maailman pahuudelta ja riippuvuuksien syöväreiltä. Anna puhtaita, terveitä, kehittäviä

Hyvä Jumala, motivoi, rohkaise ja kannusta tytärtäni hakemaan opiskelemaan ja kesäksi töihin. Anna hänelle rohkaisevia ja kannustavia ihmisiä ympärilleen. Tytär on vetäytyvä ja arka, hänelllä on keskittymisvaikeuksia, jää "omiin ajatuksiin" herkästi, jolloin keskittyminen herpaantuu. Anna hänen parisuhteeseen ymmärrystä, rakkautta ja uskollisuutta.

En ole onnistunut laihduttamisessa ja tänäänkin repsahdin syömään herkkuja. Pyydän ruokahalujen vähenemistä ja kohtuullisen syömisen oppimista. Laihtumista ja terveenä pysymistä.

08.03.
Mies opiskellut "kypsällä iällä" yliopistossa omia aineita(uskontotiede ja historia) ja myös opettajan pätevyyden ja on nyt aloittanut sijaisuudet.Jumalan siunausta oikeanlaisen työn löytymiseen jatkossakin (millainen koulu,oppilaat, kanssa opettajat, työmatka jne.)Eli pyydän rukousta että työ löytäisi uomansa ja "työ tekijäänsä opettaa".

Minun ja tn seurustelusuhteen puolesta. Herra poista esteet syvän ja aidon sydänten yhteyden tielä. Poista pelko Tn sydämestä ja rohkaise uskaltamaan ilmaisemaan sydäntään. Toivon että T kihlaisi minut ja saisimme tulevaisuudessa yhteisen oman kodin. Auta että tanssiharrastuksemme lähentäisi meitä. Auta meitä rakastamaan toisiamme.

Hei, olen ilman kokoaikasta vakityöstä ja olo on ahdistunut, pyydän että Jumala avaa uuden oven ja antaa työtäkin. Kiitos!

07.03.
1. Monivuotinen ahdistus talokaupasta joka on oikeuden päätöksellä päätynyt kaupanpurkuun, mutta vieläkin asia on kesken, ja myyjät ovat joutuneet ulosottoon, he eivät ole saaneet minkäänlaista oikeutta eivätkä ole päässeet velkajärjestelyyn. Pyydetään Jumalan ihme ratkaisua ja puuttumista tähän umpikujatilanteeseen. Vaarassa menettää myös nykyinen (velkainen pankin) koti. Pyydämme apua myös os

Pyydän rukousta, että lukkoinen korvani aukeaisi ja muutkin vaivani helpottuisi.

Olen sairas, pyydän että Herra parantaa. Huomenna auta Herra ja anna oikeat sanat. Kiitos rukouksesta

Asumiseni löytymiseksi tarvitsen Herra tässä. Auttakaa?

Että löytäisin työpaikan ,johon psyykkiset voimavarat riittävät ja oppimisvaikeuteni eivät tee työn oppimisesta liian vaikeaa , kaikkien väärien työ-ja opiskelupaikkojen ovien sulkeutuminen

Asumiseen sisältyvät ihmeelliset - ennalta Jumalan määräämät toiminnot - Hyväkseni ja muidenkin asiassa?

06.03.
Auttakaa minua ja vaimoani. Kiitos Jeesus

Auta Jeesus meitä, kiitos!!

Tyttäreni on lapsirakas, nyt syytetään muka urheiluseurassa kiusannut pienempiä.Herra anna tämän perägtömän väitteen lentää sinne mistä tulikin.

Olen iältäni seniori asumisen tarvetta ja asunnon saannin kilometri määrässä tarvetta; Herra Huudanko vai onko parasta hiljaa Herra? Johdata?

Auta Jeesus minua ja vaimoani. Kiitos Jeesus

Jeesus tahdon kysyä, miksi minä en tunne Pyhää Henkeä. Onko oikein rukoilla kun en koskaan tunne mitään. Uskon kyllä Jeesukseen.

An puolesta.syöpä leikattu.nyt kova kuume ja ja keuhkot rohisee.voimat vähissä.Kiitos Jeesus ,että autat ja pelastat hänet. Tue hänen omaisiaanja ystäviä.Ole Ylistetty Halleluja.Kunnia Jeesukselle Aamen.

Eikö minulle löytyisi jokin sopiva lisätulo pienipalkkaisen osa-aikatyöni rinnalle. Pyydän Jumalan selkeää johdatusta että sopiva lisätienesti pian löytyy.

Auta Jeesus meitä, kiitos!!

Auta Jeesus meitä, kiitos!!

Auta Jeesus meitä, kiitos!!

Auta minua ja vaimoani, Jeesus auta!

Auttakaa minua ja vaimoani. Kiitos Jeesus

Auttakaa minua ja vaimoani. Kiitos Jeesus

Auta Jeesus meitä, kiitos!!

Edelleen nuoren puolesta että parantuisi ja vapautuisi syvästä masennuksesta ja saisi elämän halua ja iloa!! Ja löytäisi oman paikkansa äkillisessä elämässä ja hengellisessä elämässä!!

Uupunut avioliitosta miehen kanssa, joka osapiirteiltään persoonallisuushäiriöinen; hyökkäävä ja psyykkisesti väkivaltainen, välillä erittäin vihamielinen. Meillä on 11-vuotias, jota olen puolustanut sekä kannatellut psyykkisesti. Avioerossa mies uhannut OTTAA POJAN, vaikka ei kykene vanhemmuuden henkiseen puoleen. HERRA NOSTA MEIDÄT PAREMPAAN!!

Auta Jeesus meitä, kiitos!!

Auta Jeesus meitä, kiitos!!

Auta Jeesus meitä, kiitos!!

Kiitos siitä Rakas Jeesus, että J sanoi lukeneensa pari sivua Johanneksen evankeliumia. Laita hänet lukemaan se kokonaan. Ilmesty Jeesus hänelle niin konkreettisesti, että hän ymmärtää että Sinä olet ainoa tie pelastukseen. Pelasta hänet, paranna hänet, vapauta kahleista ja harhaopeista.

05.03.
Jeesus ota minulta pois tämä velkataakka, en jaksa enää!

Pyydän rukousta minun seurustelusuhteen puolesta. Auta meitä sopeutumaan elämään yhdessä kolmen tyttöni kanssa. Sekä hänen lasten. Jumala auta meitä rakentamaan suhdetta vakaasti ja varmasti ja auta meitä uskaltamaan rakastamaan toisiamme aidosti. Muokkaa olosuhteitamme niin että saisimme mahdollisimman paljon olla yhdessä.

Nuoren puolesta,että masennus ja epätoivo lopullisesti hellittäisi. On kestänyt vuosia ja vanhemmat ovat jo väsyneet ja uupuneet!!

Pyydän rukousta lasteni isän parantumisen puolesta. Herra paranna hänet ja vahvista häntä jotta hän alkaa ottaa vastuuta kolmesta lapsestaan ja alkaa tapaan heitä säännöllisesti joka toinen vkon.loppu ja lomilla. Herra tiedät kuinka vaikeaa minulla on ollut yksin lasten kanssa. Kiitos äidistäni ja pyydän että äiti saisi olla terve. Paranna hänet.

Isä Jeesuksen nimen kosketa Keuhkojani, nenä ja kurkku ja poskionteloitani, eturauhaseni virtsaputkeni kivesteni munuaiseni virtsatiehyeni virtsarakkoani kehoani. Herra suo minulle uudistusta uskonelämääni Aamen. Herra vapauta minut säryistäni. Herra kosketa myös äitiäni.Amen

Asun ulkomailla ja olen todella kiinnostunut eräästä kirkossa tapaamastani miehestä. Vaikuttaa kuitenkin siltä, että Jumalan suunnitelmassa olisi myös järjestää minulle täältä suomalaisia naisystäviä, vaikka haluaisin mieluummin olla siellä missä tuo mies. Ymmärrän, että mikäli minulle avautuu tilaisuus jäädä tänne, naisystävät olisivat pitkällä tähtäimellä varmasti siunaukseksi myös mahdollista p

Sydämen ja vajaa toimintaisen iäkkään terveyden saattamiseksi tiettäväksi Herralle? Kiitosaiheeni ja saada irtautua pitkällisestä uskontokentällä avuttomuuttaan diakoniattaan ja kanssa kävijöiden huvittelua? Vallasta, vallasta?

Voimia omaishoitajaäidille joka ei ole päässyt pitämään vapaapäiviään. Että äiti pääsisi jonkin ryhmän mukana kylpylään. Että isän hoidot onnistuvat ja muutenkin vointi paranee. Suojelusenkeleitä vanhemmille. Täti on hyvin sairas - paranemista ja pelastumista hänelle ja koko suvulle.

Hei Voisitteko rukoilla isäni ja minun terveyden puolesta ettei tulisi mitään pahempaa. Lisäksi maatilamme puolesta että eläimet tuottaisivat toimeentulon jatkossakin.

Pyydän että jotakin sopivaa lisätuloa löytyy pian pienipalkkaisen osa-aikatyöni rinnalle. Jumalan johdatusta, onnistumista ja hyvää mieltä joka päivään. Jumalan johdatusta ja viisautta häiritsevän moniongelmaisen työtoverin kanssa. Että Jeesus itse ilmestyy hänelle ja muuttaa tämän harhaan menneen ihmisen elämän suunnan oikeaksi.

04.03.
Anna mun miehelleni töitä Huhtikuun jälkeenkin ja auta meidän perhettä taloudellisesti sekä muutenkin. Pyydän. Näytä meille että olet rukouksia kuuleva Isä.

Voimia opiskeluun, terveyttä, apua taloudellisiin huoliin, uskova aviopuoliso. Jeesus huokaan sinun puoleen. Kiitos, kun pidät huolta.

03.03.
Tulevat juhlat,, että paikalle tulisivat ne joiden kuuluu tulla , ja että Jumala suojelee ja varjelee niin että ne joiden ei kuulu tulla jäävät pois.

Pyydän esirukousta haimasyöpään alkuvuodesta sairastuneen työikäisen Pohjois-Pohjanmaalla asuvan ja elävän veljeni puolesta.

02.03.
Olisi varmaan oikein järjestyä missä mitä milloin - eivät he pahantekijöitä, eivät he väärintekijöitä, oikeastaan he kaikki ovat vain menonsa oloissa ja nyt saada heidän uskoutua Herralle, jos tahtovat, minä ainkin? ME TARVITSEVINA TAIVALLISEN ISÄN MAJOJA TAIVASTEN VALTAKUNTAA JUMALAN VALTAKUNTAA; ÄITINI OLISI OIKEASSA PALVELTAVANA

Henkinen ja fyysinen sekä olosuhteiden kurjuus valtaavat elämääni yhä kiihtyvämpään tahtiin. Olen menettämässä kaiken toivon. Katkenneet ystävyyssuhteet ja viha sekä paha tahto ja sairaudet riivaavat elämääni kammottavalla tavalla. Olen kuin paikalleen jähmettynyt patsas. T. Tapio. Hätärukouspyyntönä huudan apua itselleni ja lähimmäisilleni.

Auta Jeesus! Avaa Tapsan korvat kuulemaan. On menettänyt täysin kuulonsa molemmista korvista.Kiitos autat!Pyytää:Vaimo.

Henkinen ja fyysinen sekä olosuhteiden kurjuus valtaavat elämääni yhä kiihtyvämpään tahtiin. Olen menettämässä kaiken toivon. Katkenneet ystävyyssuhteet ja viha sekä paha tahto ja sairaudet riivaavat elämääni kammottavalla tavalla. Olen kuin paikalleen jähmettynyt patsas. T. T Hätärukouspyyntönä huudan apua itselleni ja lähimmäisilleni.

Pidemmän ja aidomman elämänkerran ja osallistujien puolesta itse kukin ajautuu ihmetellä, mitä emme ja mitä kyllä, Suomi laki perusteisia perustalla. Syyntakeisia, syyntakeettomia. Osalla selvitystilassa vapautta; Äitini: Pyhää Henkeä Äidille Lohdutukseksi?

01.03.
pyydän rukousta lasten isän puolesta, että hän parantuisi ja alkaisi ottamaan vastuuta lapsistaan ja tapaamaan heitä sännöllisesti. hän ei ole puoleen vuoteen ollut tyttöjen kanssa. nut tyttöjen pitäisi mennä hänen luokseen. Armahda ja anna sen sujua hyvin ja heillä olisi mukava viikonloppu yhdessä.

Rukoilkaa mieheni puolesta . Hänellä vakava parantumaton sairaus . Oma rukoukseni ei mene Herrallemme . Rukouksiini saan vastauksen juuri päin vastaisena kuin pyydän . Minut on hyljätty . Olen kuin siipensä menettänyt lintu . Kiitos teille , itse olen loppu ja väsynyt .Kiitos

Saisinko Jumala joskus mahdollisuuden viedä lapseni näkemään maailmaa? Ikinä ei ole siihen varaa. Ehkä maallinen pyyntö mutta pyydän silti.

28.02.
Jeesus auta tyttäriämme vaikeassa elämäntilanteessa.

Tämä päivä. Että jaksan . Että osaan. Että JUmala puhuisi kaikessa.--- OLen väsynyt eilisestä. Jeesus kulje vierellä.

Rakas Jeesus Pyydän, anna rahaa velkaani, jotta olisin vapaa laskuista. Kiitos kun muutan omaan vuokra-asuntooni, haluan kiittää uskovasta vuokran antajasta. Kiitos että vuokraemäntä saisi tämän talon myytyä nyt tällä kertaa, ylistän Sinun nimeäsi aamen. Ja kiitos kun parannat minut minun paniikkihäiriöstä ja hahmotushäiriöstä aamen

Pyydän esirukousta puolestani. Sairastan harvinaislaatuista syöpää. Lasten ja heidän ystäviensä puolesta, paljon vaikeuksia. Melkein uuvun esitukoustaistelussa. Jeesus auta.

Hyvä Jumala puhdista minun mieli ikäviltä ajatuksista.

Parisuhteeni puolesta. Se on kovin hajallaan ja rikkikin kipeiden asioitten takia. Silti halutaan olla yhdessä. Että Jeesus eheyttäisi, korjaisi ja siunaisi meitä. Että me molemmat haluttaisiin takaisin ne kihlasormukset sormeen.

Auta nuorta perhettä, jossa lpsetlla on raapimis- ja puremisongelma. Kiittäen ja rukoillen. Jeesuksen nimessä. Älkää mistään murehtiko...

Rukoilkaa, että tyttäreni saisi työpaikan kesäksi. Kiitos Jeesus, että kuulet, autat ja johdatat. Nimessäsi AMEN!

millainen luomus voisin olla, millainen luomus voisi äitini olla, Herra vierailusi Jesus från Jeruslem

27.02.
"Kun hän huutaa minua, minä vastaan. Minä olen hänen tukenaan ahdingossa, pelastan hänet ja nostan taas kunniaan." Ps. 91:15 Jeesuksen nimessä ja veressä auta Herra, että mieheni ei suutu pojalleni, kun on menettänyt korttinsa, auta ettei sano kamalasti!! Auta poikaani Jeesus rakas, että on onneilinen eikä murehdi asioita eikä masennu! Jumalan voimallisessa nimessä pyydän, että poikani ei menetä

Pyydän esirukousta äkillisesti sairastuneen isäni puolesta.

Kiitos Jeesus Kristus uskon että olen turvassa..uskon että veresi voimasta saan olla turvassa. Paransi sydämeni ja koko kehon..verenpaineen ja huonon olon. Kiitos Jeesus Kristus olet sydämeni ja koko perheeni HERRA..aamen

Rukoilkaa että saisin kaikki höpö ajatukset pois mielestäni ja että mieheni tulisi uskoon.

Jumala auta minua. Veljeni pyytäö 10000 lainaksi rahaa. Mitä teen Jumala? Ahdistaa.. Auta minua ja veljeäni. Kiitos Jumala niin monista rukousvastauksista.

Poikani fyysisen asian puolesta. Että Jumala koskettaisi ja auttaisi siinä asiassa. Teinit voivat olla hyvinkin julmia ja varsinkin teinitytöt. Auta poikaani Jeesus tässä asiassa.

työpaikkaongelmat, työtehtäviin ja työkavereihin liittyvät ongelmat järjestyisivät

26.02.
Varjelusta nuorille kelkkailijoille pohjoisessa.Ongelmia.

Rakas Taivaan Isä. Auta sinä tytärtäni SPES:aa, että parantuisi häntä pitkään vaivanneesta keuhkonkuumeesta ja vatsasairauksista. Anna hänelle paranemisen ihme, voimia ja jaksamista sekä iloa elämään. Auta häntä suorittamaan aloittamansa opiskelut ja löytämään myös hänelle sopiva työpaikka/työtehtävät. Pidä huolta myös hänen perheestään. Amen. EAS

Rakas Taivaan Isä, kiitos, että monesti olet auttanut minua ja läheisiäni. Voitko ojentaa nyt parantavat kätesi syöpää sairastavalle aviomiehelleni JES:lle, niin, että tänään otettujen laboratoriokokeiden tulokset kertoisivat meille hyviä uutisia siitä,että tuo sairaus on parantunut tai ainakin niin, että se ei olisi kuitenkaan levinnyt. Amen. EAS

Jätän rukousaiheeksi vanhempieni terveyden, että he motivoituisivat huolehtimaan itsestään paremmin ja syömään parempaa ruokaa. Jeesuksen nimessä.

Siivoamiseni. Jeesus auta! Kaappeihin järjestystä. viisautta organisoida . Jeesus anna viisaus. Anna inspiraatio. Anna oivallukset. Anna ENERGIA. Jeesus auta!

Toivon johdatusta hankalassa elämäntilanteessa sekä masennuksen lievittymistä.

Että tyttäreni saisi työpaikan. Kiitos Jeesus että kuulet ja autat! Nimessäsi Amen! 🙏

Pyydän esirukousta kovien selkäsärkyjen johdosta ja varmaan unettomuus johtuu myös siitä. Pojalle työtä loppui äskettäin työt asuu kotona. Toisen pojan puolesta ymmärtäisi oman parhaansa ja lopettaisi huumeiden käytön

Että J saa kokea Jeesuksen läsnäolon niin konkreettisesti että hän alkaa kunnioittaa Jeesusta oikealla tavalla ja uskoo että vain Jeesuksen kautta sielu pelastuu. J:lle pelastumista, parantumista ja vapautumista kaikista. Pelastumista uskosta osattomille ystäville, sukulaisille, tuttaville ja työpaikan ihmisille.

25.02.
Erään naisen puolesta, joka ei vielä tunne Jeesusta. Elämä erittäin vaikeaa. Pyytänyt esirukousta, Jeesus auta.

Rukoilkaa puolestani, että Jumala armahtaa minut ja auttaa ratkaisemaan ongelman. Rukoilkaa, että vihdoin saisin rauhan ja pääsisin elämässä eteenpäin. Apua odottava

Auta rakas Taivaan Isä,että mieheni saisi vihdoinkin yrityksensä pyörimään eikä tarvitsisi hermoilla taloutta ja laskuja koko ajan. Mieheni on hyvä ihminen ja tämä yritys on hänen unelmansa. Auta meitä

Esirukousapua pyydän. Siunausta tähän vaikeaan elämämänvaiheeseen perheessäni.Kun meillä ei elämänhalua eikä kykyä ratkaisuihin.Olemme kuin umpikujassa ei poispääsyä. On oltava joku voima josta löytyy apua jatkaa päivästä toiseen. Sairauksista huolimatta. Loppuisi painajaisetkin. Kiitos.

Jeesus AUTA! Syömishimo taas tulossa= bulimiakohtaus="nälkäkohtaus" --OLen ruokasairas. Jeesus TULE ja auta! sIunaa tämä päivä. Ilmesty Kallis Jeesus!Jeesus sammuta tämä kauhea nälkä. Anna VIISAUS . Puhu Herra.

Joku yrittää tappaa minut exän kanssa. Jeesus käännä elämä elämisen arvoiseksi tai anna kuolla kivutta JJRP

pyydän esirukousta koska olemme kauan sitten tahoillamme eronneita ja nyt uudessa suhteessa vuosia ollut pari joka haluaa saada Jumalan siunauksen kun aikomuksemme on mennä avioliittoon.

Pyydän rukousta että Jumala avaisi korvani ,silmäni ja sydämeni kuulemaan Hänen äänensä ja ymmärtämään Hänen tahtonsa ja suunnitelmansa elämäni suhteen

Nyt on todellinen hätä! Ystäväni menettää asuntonsa muutaman päivän päästä, hänellä ei ole rahaa, eikä mikään virallinen taho ole myöntänyt hänelle mitään tukia. Hänellä on myös pahoja kipuja, joiden takia ei ole pystynyt enää käymään työssä ja myös henkinen jaksaminen alkaa olla todella vähissä, entistäkin painolastia on paljon. Jeesus, auta!

24.02.
Herra autathan, että saisimme lapsen!

Rukoilkaa oikeudenmukaista kohtelua säilöönotetulle irakilaiselle ja päättäjille viisautta. Häntä ei saa lähettää kuolemanvaaran, hänen terveys on nyt vaakalaudalla Herra auta! Tv ystävät

Rakas Jumala, siunaa ja varjele tyttäreni ja hänen lapsensa. Anna tyttärelle voimaa ja rakkautta hoitaa ja kasvattaa lapsensa turvassa ja rakkaudessa. Anna lapselle ja hänen äidilleen hyvää sielun-, ruumiin- ja mielenterveyttä ja turvallisia ihmisiä lähelle. Anna lapsen vanhemmille yhteistyökykyä lapsensa kasvatuksessa.

Pyydän,rukoilemaan ,M,R,puolesta,hänellä kaksi pientä lasta selkärangan tulehdus,ei pysty töihin,talous vaikeudet,toivoo ystävä

23.02.
Pyydän rukousta tyttöreni Mn 6-v puolesta. Hänellä on ollut vaikeuksia oppimisessa eskarissa ja menee lukko tilaan kun pitää yksin tehdä tehtäviä. Vahvista hänen itseluottamustaan ja poista lukot ja anna turvan ja levon laskeutua. Auta Herra, pientä M.

HERRA, AUTA JA POISTA LUKOT ETTÄ MN OPPIMINEN ALKAISI HYVIN SUJUMAAN JA HÄN SAISI VALMIUDET SIIRTYÄ EKALUOKALLE.

Pyydän esirukuosta itsekkäästi 7 vuoden erossa olon jälkeen, olen erittäin väsynyt tilanteeseen koska olen jo 69 ja sairas vaimoni elää miesystävänsä ja koiriensa kanssa ostamassani talossa. En voi muuta kuin ihmetellä kun puhutaan ettei Suomessa ole asunnottomia. Pyydän rukousta. Puolestani Kiitos

rukoilemme minun ja äitini pääsemiseksi susiparien maailmasta mahdollisissa ja mahdottomissa ja palvelus palveluksesta ja mitä olisi suoraan Sydämelle Herralle sydämeltämme, Hengen rukoilevan puolesta Kyseisen Äidin ja Vanhimman poikansa

Siskoni T.parantuisi skitsofreeniasta.

Tuttavani kertoi, että saattaisi pystyä syksyllä työllistämään minut puoleksi vuodeksi paikkakunnalle, jonne en haluaisi muuttaa, vaikkei minulla vielä ole töitä syksyksi. Tämä herättää useasta syystä ristiriitaisia ajatuksia ja tunteita.

22.02.
Pyydän Herralta apua ongelmiini. Herra näkee ne tarkemmin.

Rukoilkaa mieheni j puolesta että pääsisi omalla työmaallaan ajamaan takaisin omaa alkuperäistä ajokkiaan. Hän on niin tympääntynyt ajamaan autoa jossa nyt tuuraa.

Rukoilkaa, että saisin jostain maanantaihin mennessä rahaa maksaa kaikki velkani, etten joutuisi ulosottoon. Jumalalle on kaikki mahdollista!

Töissä on kilpailua, uusi esimies jolle pitää näyttää että on pätevä ja hankala kollega. Tämä kollega kiusaa ja säheltää, käy hermoille. Olen ahdistunut ja itseinhoinen. Pelkään etten osaa ja pärjää, ettei kukaan välitä. Anna Jumala rauha, itsetuntoa ja iloa. Anna esimiehen huomata että osaan ja pystyn.

OI, JUMALA AUTA E: JOLLA VAIKEAA JA VAKAVA SAIRAUS!!

Rakas Jumala, anna lasteni saada töitä ja/tai opiskelupaikka. Lähetä pyhä henkesi siunaamaan ja varjelemaan heitä kaikkia.

21.02.
Rakas Jumala, auta minua parantumaan fyysisistä ja myös psyykkisistä vaivoistani. Olen jo epätoivoinen.

Pyydän rukoilemaan tärkeän kokouksen ja työni puolesta. Minua kiusataan töissä ja asialle yritetään vihdoinkin vuosien jälkeen tehdä jotakin. Pyytäkää, että Jumala lähettäisi minulle avuksi pyhän henkensä ja enkeleitä, jotta esimiehet näkisivät ongelman ja tekisivät oikeat päätökset. Tarvitsen apua tai kiusaajani voi jatkaa työni estämistä.

Tyttäreni ja poikani stressi. Aikuisia ovat. Tyttäreni on ihan uupunut. Pojallakin vaikeaa. Työ heillä on. Jeesus kuule rukoukseni. Pelkään ihan heidän puolestaan. Jeesus AUTA!

Rukoilkaa, että pääsisin kerrasta yksityishenkilön velkajärjestelyyn. Olen niin ahdistunut tästä velasta.

HERRA, SIUNAA JA VARJELE PERHEEMME KAKELTA PAHALTA. ANNA TERVEYTTÄ JA VOIMIA. AUTA MEITÄ TALOUDELLISESTI SELVYTYMÄÄN SUURISTA VELOISTA. JEESUS, AUTA. KIITOS. AAMEN

 

 

 


Esirukouspyynnöt voit lähettää lomakkeella tai sähköpostilla rukous@esirukous.net

 

Esirukous-net:iä koskevia kysymyksiä tai kommentteja voi lähettää osoitteeseen yllapito@esirukous.net