2018-5-17 Esirukous.net - Esirukouspyynnöt
Esirukous -net

Etusivu ] [ Esirukousaiheet ]
Lähetä esirukouspyyntö ] Liity postituslistalle ] Suosittele ystävällesi ] Tiedotteet ]


Esirukousaiheita

Näiden aiheiden puolesta on pyydetty esirukousta
Kaikki rukousaiheet ovat tällä samalla sivulla. Voit katkaista tietoliikenneyhteyden ja keskittyä rukoilemaan.

Toistaiseksi tätä sivua päivitetään noin kerran viikossa epäsäännöllisesti. Esirukousaiheita postitetaan listalle noin joka toinen päivä. Liity sinäkin listalle niin saat rukousaiheet nopeammin. Ylläpito pahoittelee aikapulaa sivujen päivityksessä. (Päiväys rukousaiheiden edessä tarkoittaa sitä päivää, jolloin esirukousaiheet on luettu oikoluvussa ja lähetetty postituslistalle.)


05.07.
Herra lähetin juuri ihmismäisesti ajatellen minua status liikenee li'ossa. Auttakaa! Esittelyäni.

Rukous tyttäreni puolesta! Kaikkivaltias Jumala, rakas taivaallinen Isä. Rukoilemme meille rakkaan ja tärkeän H:n puolesta. Hänen terveytensä ja elämänsä on sinun kädessäsi. Jos sinun tahtosi on, anna hänen tulla terveeksi, paranna hänen epilepsia ja oireet. Ole hänen kanssaan nyt ja aina. Jumala, ole armollinen ja auta.

Tarvitsen kipeästi lisätuloja!

04.07.
Vatsani. Mulla on ärtyisä paksusuoli. Lääkkeet ovat kalliita. Tuskin ne oikeastaan auttavatkaan. Hermoiluni myös pahentaa oireita. Tauti on vaaraton , mutta masentava. Ilmaa aina kauheasti vatsassa. Tuntuu, että oikein mikään ruoka ei sovi. Kasvikset olisivat terveellisiä, mutta niistä tulee paha turvotus. JEESUS AUTA!

pv Jeesus parantaisi silmät jalat ihottuman,hoitaja am pelastuisi

Rukouspyyntönä terveyttä ja rakkautta, iloa ja valoa kaikille meille koko perheelle!!! Herra, kiitos että kuulet rukouksemme.

Jeesus auta että pääsen talouden kurjimuksesta erilleen ja saan selkäni ym. kuntoon ,,, auta myöskin , että eläkkeelle siirtyminen käy vaivatta ja en väsyisi liikaa. auta myöskin asunnon vaihto asia kohdalleen...kiitos aamen...

Johdata seurustelusuhdettamme mielesi mukaiseen sitoutumiseen ja avioliittoon. Poista esteet rakkauden tieltä ja vahvista tahtomista ja tekemistä yhteisen tulevaisuuden suhteen. Pyydän omaa ihanaa yhteistä kotia lähi vuotena. Auta lapsiamme sopeutumaan ja tahtomaan yhteistä elämää. Armahda, että saisin osituksen päätökseen. Armahda ja lähetä ostaja

Herra anna voimaa keskittyä lepoon. Väsyin hirveästi jumpassa. Olen ihan paniikissa. Herra anna kyky levätä. Olen psyykkesairas.

Kysymysten huomioon ottaminen päästämme Pyhässä Hengessä vaatimattoman avuttoman holhotun seuraasi Jeesuksessa Kristuksessa Jumala yksin on Hyvä, auttakaa!

Herra, kiitos perheestämme ja siitä että olet meitä rakastanut, siunannut ja varjellut sekä johdattanut. Tätä kaikkea pyydämme edelleen perheemme ylle. Kiitos, että olet lohduttanut rakkaan mummon muutettua luoksesi Taivaan kotiin.

Oltiin reissussa perheen kanssa. Koin ettei toiveitani kuunneltu/minua äitinä huomioitu. Riitaa ollut kun puhuttiin asiasta. Tarvin rukousapua että Rakkaudellinen yhteys

03.07.
J perh,M perh,J perh,R m yksin Jeesus auttaa voi kiitos JEESUS

Terve verenpaine osaava puhe ainoastaan (ihmisen omaa puhetta eikä jargongia)

Puhuttavana oikeustietellisen laki asioin asioimisen mahdottomassa tutkinnallisessa. ilmi, salainen, ... lohdutukseksi vuodelta edeltäneen suurmaatilallisen ja hoivassa vastuullisia henkivaltojen palveltavana, Jesuksen Kristuksen Isältä. kysymme avuksi huutaneena hiljaa odottaneina

rukousta sisareni e puolesta 4.jän viikon sisällä rintaleikkaus ja 16 kertaa säde hoitoja yksin Jeesus auttaa voi.Lapsenlapseni 11 vuotias poika sairastaa yksin Jeesus auttaa voi.P sairastaa ja on niin yksin Yksin Jeesus auttaa voi kiitos

Olen ruokasairas. Nyt on tulossa hirveä ahmimiskohtaus! Pyydän, että Jeesus tulisi ja antaisi rauhan. Pyydän , että Jeesus SAMMUTTAA tämän sietämättömän nälän. Tämä on sairasta. Tiedän sen. Se on harhaa. Olen sairas. Jeesus AUTA mua eteen päin. Jeesus JOHDATA tämä päivbä. Ota pois paha olo. Jeesus näännyn tuskaani.

Rukousta että sydämeni vahvistuisi itsetunnon kivuista täyteen vapauteen. Rukousta että saan olla näkyvä ja tulla kuulluksi ihmisten kanssa. Niin oman perheen kuin muidenki kanssa kommunikoidessa. Hiljaisuudesta iloon ja vapauteen. Tää on kipee asia joka on ollu elämässäni jo kauan. Nyt on aika parantua. Kiitos kun otat asiani ja rukoilet voittoa.

A Prayer´s Blessing for Ms and Ms health/life

Siunaa kotiamme vapaudella pahoista keinoista, ja myös elämäämme.

02.07.
Maakaupan selventävä koettelemus mitä korvaavaa mitä peruttavaa mitä kauppaa takaisin asiakirjassa heinäkuun lopulla 19998 salasa/ilmi en voi mitään, avustajat tilille, valtio tilille? Suvun puolesta Herra!

Verenpaineen ja verensokerin tasottumisen puolesta.

Lisääntyvien ongelmien lukematon määrä vie kaiken pohjan ja voiman elämältäni ja viha sekä suru ja epätoivo, Pimeyden ajatukset valloittavat tilaa. Oma usko ei kanna eikä toivoa näy. Olen jo luovuttanut. Olen lapsesta asti läpitraumatisoitunut ja nyt pahasti mielenterveysongelmainen. Täällä esirukouspalstalla toivon rukousta kaikesta huolimatta

Jn ja Kn puolesta, heille voimia ja etta kaikki heidän elämän asiat järjestyisivät

01.07.
Taivaan Isä: Ole meidän kanssamme nyt ja aina! Suojele ja varjele meitä kaikkia. Aamen. mummi,pappa, lapset perheineen ja lapsenlapset

Olen masentunut ja koen ahdistuskohtauksia. Olen sairaslomalla ja saan hoitoa mutta toistaiseksi se ei ole auttanut. Auttakaa ja rukoilkaa mun puolesta että saisin oikeat lääkkeet (kolmas jo testissä) ja pääsisin pikaisesti terapiaan - aina parempi jos saisin parantua suoraan mutta ainakin niin että nykyinen hoito alkaisi toimia. En enää jaksa.

s perustaa yrityksen siihen viisautta ja johdatusta itselleni viisautta ajan rahan käyttöön olen jäänyt eläkkeelle on myös sairauksia paranemista

Kiitos, että silmäni paranevat. Kiitos Jumala!

Minulta on kadonnut avaimet, pyydän että Herra johdattaa niin että ne löytyy. KIITOS

RUKOUSPYYNTÖ TYTTÄRENI (H) PUOLESTA. HERRA JUMALA, PARANNA OIREET JA SAIRAUS. KUULE RUKOUKSEMME. AAMEN

Herra Jeesus. ole mukanamme ensi syksyn Israelin matkalla. Turvaa meidät äläkä anna mitään pahaa tapahtua matkan aikana! Varjele kaikin tavoin meitä. Kiitos, Jumala, että annat matkan olla erityisen puhutteleva 12-uotaalle V:lle. Aamen.

Jeesus auta poikiani. Pelasta ja vapauta. Paranna nuorin poikani. Jeesus rakas tätä pyydän!

30.06.
Rukoilkaa ihmettä ettei vaimoni ottasi eroa ja rikkoisi perhettämme

Herra, auta, että pääsisin vapaaksi pakkolääkityksestä. En pääse ilman apuasi.

Pyhä Jumala, auta J:a kunnioittamaan ja arvostamaan lapsensa äitiä. Äiti kasvattaa lastaan rakkaudella hyvään. J kohtelee tätä äitiä todella ikävästi ja kohtuuttomasti. Anna lapselle ja hänen äidilleen hyvä, turvallinen elämä. Jumala vain Sinä voit auttaa, puhuttele J:a ja paranna hänen mielensä.

ahdistunut pyytää esirukousta asioidensa puolesta.

pyydän esirukousta mlle, mika on lähtenyt hakemaan apua alkoholismiin, Isä paranna hänet , anna hänen raitistua auta että heidän perhe saa uuden alun a auta sen kestämään auata hätä nyt ole hänen luona ja pidä kiinni .anna kaikki murheet synnit anteeksi isä anna myös elinalle voimaa ja suojele pientä j, Herra kosketa tätä perhettä.isä pyydän myös esirukousta minun ongelmiini, en saa nu

29.06.
Pyydän apua univaikeuksiin ja nivel- ja lihasvaivoihin. Syöpälääkken sivuvaikutukset rasittaa. Ylipainoa tullut ja väsyttää.

Hätähuuto tyttäremme sielun puolesta. Jeesus pelasta, paranna.

Auta Jumala ja kuule rukous. Läheinen puhuu kuvitelmiaan jotka eivät ole totta, vaikuttaa todella vihaiselta. minun elämä on hyvin rajattua tämän takia, joudun välttämään ennen hyviä ystäviäni koska niistä kuulen pahoja puheita jotka eivät ole totta. Tiedän ettei Jumala ole tarkoittanut lapselleen tällaista elämää, auta Herra

Riittäisikö sinulla vielä armoa minulle.puhdista minut synnistäni. Armahda minua Jeesus

Luettelen perusteitta ja on perusteitakin miten kohtaisin lainhudattajat ja kauppakirjan vaikuttaneet, koemme Jumalan vihan yllämme, muuttavan asiainkulun suunnan?

28.06.
Herra siunaa tämäkin tuleva kuu Pyhän Maan osalta niin kuivuudelta kuin ylenmääräiseltä sateelta sekä hengen maailmassa että ruumiin todellisuudessa, sillä niin on Henki liikkunut vetten päällä, ettei Hänen maallaan ole sijaa pahuuden tungokselle eikä oikeamielisten puutteelle. Aamen Poikasi Pyhään Nimeen.

Pyydän että pian löydän lisätuloja.

Rukoilkaa, että osaisin olla kiitollinen sisareni parantumisesta, lasteni ja puolisoni terveydestä. Rukoilkaa Jumalalta helpotusta ahdistukseeni, voimaa ja siunausta, että pääsisin eteenpäin ja minua kohdanneen vastoinkäymisen ylitse.

Kaikki elämässäni kaatuu...taloudellinen tilanne velkoineen ym vie kaikki voimani, enkä tiedä miten jaksan eteenpäin. Rukoilen ihmettä, jonka avulla pääsisin aloittamaan ns puhtaalta pöydältä. Pyydän rukoilemaan puolestani. Kiitos.

Pyytäisittekö kanssani,että silmäni paranisivat.Vas.silmässä kuoppa/reikä limakalvossa ja limakalvokuroumia,jotka vetävät reikää suuremmaksi ja näköni jo huonontunut reilusti Kirurginen toimenpide tulossa ja sen seurauksena silmään kehittyy vääjäämättä kaihi.Jeesus paranna tuo reikä ja kuroumat ettei operaatiota tarvittaisi.Paranna mol. silmäni.

MN PELASTUS JA PARANTUMINEN. PYÖRÄTUOLISSA JA MIELENTERVEYS MENNYT HOITOJEN JA LÄÄKKEIDEN KERA. JA USKO MYÖS MENNYT, KOSKA JORVISSA TAPAHTUI JOTAKIN SENKIN SUHTEEN JNE.

Kiitos Jumalalle, kaksi lastamme ja useampi sukulaislapsi pääsivät opiskelemaan. Rukoillaan heille hyviä ja antoisia opiskeluvuosia ja menestystä niin opinnoissa kun tulevassa ammatissaan. Aamen.

Koemme tarvitsemamme - koemme Herran puhuvana - olemme puhuteltavia päästäksemme pahasta, Isä Jesuksen mukaan Hengen mukaan Pyhän Hengen mukaan viattomuus on Äitini Äitimme Äidin sydämellä sydämeltä murheet?

27.06.
Oli poika ja poika ja vihanpito väestöä ja väestöä mitä arvioitua Herran nähdä, salassa nähdä, olisiko Äidille mitään korvaavaa? Se olisi kielillä? Mitä? Herra? Äitini saada irtautua sellaisesta mistä Jeesus ei pidä? Yksin Herra ei pidä. Auttakaa minua.

Siunaa nuoren perheen asuntoasiat.

HÄTÄHUUTO VELJENI PUOLESTA. MENETTÄNYT RAKKAAN TYTTÄRENSÄ PÄIHTEIDEN LIIKAKÄYTÖN VUOKSI JA TILANNE ON ÄÄRIMMÄISEN LOHDUTON. YKSIN JUMALA VOI ANTAA TOIVON JA TULEVAISUUDEN

Hei! Pyydän esirukousta puolestani. Jumala tietää avuntarpeeni. Kuule rukouksemme. AAMEN. (A)

Rikkoutunut parisuhteeni eheytymisen puolesta.In pyyntö.

Auta vävyäni, tiedät asian. Jeesuksen nimessä. Kiitos avusta.

Herra selkeytä ajatukseni työnteon suhteen . Sain jo hienosti rahat kasaan heinäkuun lomaa varten, kiitos Herralle.Saan olla lasten kanssa.Sukulaisiin yhteyttä ja rentoa mökkilomaa ilman riitoja pyydä Jeesus.Muuta ajatusmaailmani myönteiseksi.

26.06.
Herra armahda ja auta että ositus tapahtuisi pian. Herra vahvista ex-mieheni tahtoa ja tekemistä että hän tahtoisi laittaa talon myyntiin. Herra armahda ja lähetä ostaja talolle ja tonteille. Herra armahda ja anna sen tapahtua pian. Armahda ettei talossa ole kosteusvauriota. Auta!!!!!!!

Rukouspyyntö avioliittomme puolesta, että JuMala eheyttäisi. Saisin luottamuksen mieheeni takaisin ja hän lopettaisi raivokohtaukset ja erolla uhkailut. Olemme olleet 7viotta yhdessä.

johdattajanamme olemme kysyneet osoitustasi iankaikkisuus Isä Armahdusta TMlle yksinäisyyteen, vaikutuksin Henki rukoileminen edellämainitun puolesta sydämemme tuntijana

Tyttären puolesta.Jeesus ilmesty, auta.

Minusta levitetyt perättömät juorut ja valheet menetäisivät tehonsa ja totuus tulisi esille

Pyydän esirukousta perheemme puolesta. Puolisolla on psyykkistä ongelmaa mitä hän ei itse tunnu ymmärtävän eikä ole valmis hakemaan apua. Tilanne vaikeuttaa perhe-elämää ja aiheuttaa pelkoa ja ahdistusta. Tilanne on ajautunut umpikujaan ja ero näyttää todennäköiseltä. Paranna Jeesus.

Jo keväällä paksu tikku meni sormeeni. Normaalisti tällöin tulee mätä, jonka valuesa pois tikkukun lähtee. Mutta ei nyt Jo viikkojen ajan ollut mätää, joka ei lähde pois eikä tikkukaan Rukoilisitteko

Hämeessä järjestetään hengellinen leiri päihdeongelmaisille ihmisille Elokuun 17 päivä alkaen. Esirukouspyyntö, että Jeesus pelastaisi, parantaisi ja uudistaisi monia ja että sinne tulisi niitä ihmisiä joita Herra tahtoo. Että järjestelyt toimisivat hyvin, eikä sattuisi mitään kielteistä.

Jumala antaisi uskovan miehen Siunausta vanhemmilleni Johdatusta elämääni seurakunta, opiskelu Rukousta terveyden ja läheisten terveyden puolesta

Jäin tänään miettimään, että olin tyly kerjäläiselle. Joskus tulee tällainen tilanne, että kerjäävä näyttää minusta ahneelta ja suutun. Mietin, osaanko asettua toisen asemaan. Olenko itsekäs ja ahne itse. Pyydän viisautta tähän ja siunausta niille, joilla on oikeasti hätä.

25.06.
Rukoilkaa, että Kela hyväksyisi työkyvyttömyyseläkehakemuksen eikä olisi hankala osapuoli tässä vaikeassa tilanteessa. Ja että eläkepäätös tulisi pian ja eläke olisi sen suuruinen kuin nykytuloni. Etten joutuisi toimeentulon pienuuden takia vaikeuksiin.

Kosketa nuoren perheen isää ja auta mielialanvaihteluissa. Jeesuksen nimessä rukoillen ja kiittäen.

Pyydän rukousta puolestani, jotta saan vihdoin tietää koko totuuden miesystäväni touhuista muiden naisten kanssa. En halua epäillä turhaan, mutten myöskään jaksa katsella salailua. Asia häiritsee jatkuvasti välejämme.

Rukous perheen ja avioliiton puolesta. Kiitos kaikesta kauniista mitä olet hyvyydessäsi meille antanut. Älä ota sitä meiltä pois. Auta selviämään aviokriisistä. Suo minulle voimaa jaksaa olla lasteni tuki ja turva. Sinun tahtosi tapahtuu Herra, anna meille vielä mahdollisuus jatkaa perheenä yhteisessä kodissa.

Kesälomani ei mennyt aivan mieluisasti ja työhönpaluu koittaa. Pyydän voimia ja johdatusta stressaavaan tilanteeseen ja elämäntielle.

lapseni perheen puolesta.isälle oikea vastuu lapsestaan ja puolisostaan.ymmärrystä että lapsi tarvitsee aikaa ja syliä että sillä on tunne maailma joka voi särkyä! keskinäistä rakkautta ja yhteyttä toisiinsa.että jumalia on yhdistänyt ja ja ovat jumalalle vastuussa.äiti irti väärästä äitisuhteesta.oma äitinsä hienosti hallitsee tytär ei huomaa.

taloudellisen tilanteen puolesta.on asuntovelkaa ja paljon muitakin laskuja jotka koron ja Intrumin kautta usein maksussa.haluasin ostaa lasten lapsillenikin jotain..Jeesus auta sinun on kullat ja hopeat ja me olemme sinun.

24.06.
Rukousta tarvitaan. Oikeustaistelu jatkuu ja syytetään petoksesta vaikka mitään petosta ei ole koskaan tapahtunut! Huonolla tuurilla vievät katonkin pään päältä ja käyvät omaisuuden kimppuun. Terveys menee. Lähipiiri kärsii. Oikeustaisto kestänyt jo vuosia eikä loppua näy. Herra anna oikeuden tapahtua!

Herra auttaisi unettomuudesta kärsivää puolisoa joka joutui nyt hoitoon , että hän paranisi masennuksesta ja ettei psykoosi enää uusisi . Ollut raskasta seurata toisen kärsimyksiä . Herra sinun on valta ja voima asioissa , ohjata parhaiten kaikki.

Muistakaa rukouksin jaksamistani töissä. Mulla tuleva viikko työntäyteinen ja pitkät työvuorot. Haluan myös rukousta että VAPAUDUN kontrollointi tarpeesta muita kohtaan. Kiitos Rakkaat:)!

Hyvä Jumala, ohjaa J kaidalle tielle pois päihteiden käytöstä sekä huonosta seurasta ja paranna hänen sairas mielensä. Älä anna hänen uhkailla ja käyttäytyä väkivaltaisesti entistä puolisoaan ja lastaan kohtaan, suojele ja varjele heidät. Ohjaa J terveelliseen elämään ja hyvään pitkäkestoiseen terapiaan mahdollisimman nopeasti. Laita hänet töihin. Jeesuksen Kristuksen nimessä. Aamen.

Siunaa nuortemme asunnon osto. Johdata parhaalla tavalla. siunaa myös ystäväperhettä asunto-ongelmassa.

23.06.
Hyvät esirukoilijat, rukoilettahan puolestani! Avukseni pyydänn sinua Herra. Olen mieheni R takia kärsinyt vuosia. En jaksa enää kantaa tätä taakkaa. Armahda minua. En jaksa enää. Kuule rukouksemme: Aamen.

Rukoilkaamme puolestamme, että matkamme onnistuisi hyvin. Lapset jaksaisivat olla mukana. Voimia ja terveyttä meille jokaiselle, yhdessä ja erikseen. Siunaa ja varjele meitä, ole meidän kansamme nyt ja aina. AAMEN.

Jeesus,johdata minulle aviopuoliso jonka kanssa saan jakaa yhteisen työnäyn.kiitos Jeesus!

Tarvitsen pian sopivia lisätuloja!

Rukoillaan että tyttäremme vapautuisi huumeesta ja parantuisi kokonaan.

22.06.
RAHAA,RAUHAA, TERVEYTTÄ, SUOJELUA JA VARJELUA. KYLVÖINTOA POLKUPYÖRÄLLÄ JA SÄHKÖPYÖRÄLLÄ MYÖS. -2.KOR.9.6-11.JA PS 91.

Vaikeasti sairasta lastani kiusataan monin eri tavoin tehostetussa asumispalvelu-yksikössä. Hoitaja kävi kiinni. Lähiesimies myös käyttää rajuja otteita... Tämä on hirviöpaikka. Lähiesimes töni myös minua ym. Siellä tapahtui kaikkea kauheaa. Rukousta pyydän lapselleni ja minulle. Varjelusta joka hetkeen. -valid_

EN JA S:N PARANTUMINEN.-JES.53.

Pyydän Herran ohjausta ja rauhaa jonka Hän voi antaa. Kuulen läheiseltä että en kelpaa taivaaseen, kuitenkin uskon että olen saanut synnit anteeksi. En voi tehdä mitä tahdon tai päättää edes kotona tavaroiden paikkaa. Olen syyllinen toisen mielestä koska en moiti ystäviäni Olen ymmälläni en tiedä enkä edes jaksa kuinka pitäisi olla. Jumala auta.

Pydän esirukousta : lomamatkalla majoituksen järjestyminen ja taloudellinen puoli.Tyttären loman puolesta, lähtee kotoa pois kuukaudeksi.Varjele Jeesus!

ETTEMME JOUDU TALOUDELLISEEN AHDINKOON ENÄÄ KOSKAAN. KERRAN OLIMME JA HERRA VAPAUTTI VELOISTA YM.JOH.10.10.JN JA MN JA ML:N PARANTUMINEN.-PS.103.1-7 JA JES.53.HALLELUJA KIITOS JEESUS KRISTUS.

Pyydän Herran ohjausta ja rauhaa jonka Hän voi antaa. Kuulen läheiseltä että en kelpaa taivaaseen, kuitenkin uskon että olen saanut synnit anteeksi. En voi tehdä mitä tahdon tai päättää edes kotona tavaroiden paikkaa. Olen syyllinen toisen mielestä koska en moiti ystäviäni Olen ymmälläni en tiedä enkä edes jaksa kuinka pitäisi olla. Jumala auta.

Pyydän esirukousta Jeesuksen nimessä voinko jättää tämän työpaikan . Herra ohjaa koulutustani vastaavaan työhön.

21.06.
rakas Jeesus Kristus minä rukoilen sinua kuule ja auta minua että ystäväni pekka ei hylkäisi minua vaan että hän säilyisi ystävänäni kaikesta huolimatta ja että kun soitan hänelle seuraavan kerran niin hän vastaisi puheluuni ja suostuisi puhumaan kanssani asiat halki.

Rukoillaan Jeesuksen nimessä, että Kristus-keskeinen mielenmalli löytäisi tiensä juuri oikeiden ulkomaisten akateemisten ihmisten silmien alle ja he innostuisivat siitä. Kunnia yksin Jumalalle!

rakas Jeesus Kristus minä rukoilen sinua kuule ja auta minua että ystäväni ei hylkäisi minua vaan että hän säilyisi ystävänäni kaikesta huolimatta ja että kun soitan hänelle seuraavan kerran niin hän vastaisi puheluuni ja suostuisi puhumaan kanssani asiat halki.

Herra ilmoita ohjaa mihin katsastettava mitä saada kauppaamaan ostamansa maan omistus, auttakaa?

20.06.
Ystävälläni on ollut jatkuvaa kuumeilua joka päivä n.6 kk .n ajan aiheuttaja on selvinnyt mutta kuume vain jatkuu.rukoillaan Jeesusta apuun!Hänellä on valta ja voima käskeä aiheuttajaa lähtemään .kiitos teille esirukoilijat.

Hei Oon jonkin aikaa käyttänyt unilääkettä kun en saanut nukutuksi kehon stressi/jännitystilojen vuoksi. Öisin sydän jyskytti ja päässä jomotti ja rinnassa oli kipua. Mitään ei kuitenkaan löytynyt muuta kuin että niska/pään alue ja ranka jumissa. Rukousta siis että psyykkinen puoli joka aiheuttaa stressiä ym paranee enkä tarvisi tätä lääkitystä!

Herra, kiitos hyvin sujuneista Suvisseuroista Äänekosken Liimattalassa. Siunaa jokainen seuroissa käynyt ihminen ja anna siunauksesi jatkua koko tulevan vuoden. Siunaa jo nyt ensi vuoden Suvseurat Muhoksella.

Herra johdata tämä päivä. Anna voima., Anna maltti.

19.06.
Pyydän apua P.S.:lle, jotta hän ymmärtää netti- ja peliriippuvuutensa, sen aiheuttamat haitat sekä saa kaiken mahdollisen avun ja tuen tästä haitallisesta tavasta irtipääsemiseksi.

Näin unta että poikani lasten äiti soitti ja sanoi että poikani on kuollut. Poika on sairastanut. Pelottaa koska hän ei ole uskossa. Rukoilkaa että poikani ottaa Jeesuksen vastaan Vapahtajanaan.

Pyydän rukousta, että saisin yritykseni kannattamaan ja löytäisin hyvät, toimivat toimitilat. Talousasiat ovat jatkuvana murheena, ja niihin tarvitsen Herran apua. Auta, että saisin kaikki laskut maksettua ajallaan.

MN JA JN PARANTUMINEN.-PS 103.1-7.

Hyvä Jumala, auta työorganisaatiotamme. Ylin johtomme toimii diktatoorisesti ja alistavasti, hän ei luota alaistensa ammattitaitoon, koska hän ei itse hallitse alaamme. Ohjaa hänet toisiin tehtäviin, niin että alamme huippu ammattilaiset eivät lopeta töitään. Loppupelissä asiakkaamme kärsivät. Auta!

Plla kova selkä kipu,ja talous vaikeudet,pyydän rukoilemaan hänen puolestaan toivoo ystävä

suurmaatilan yksinäisen puolesta

Autokoulu rahat ja kaikkien esteiden poistuminen avioliiton edestä.

18.06.
Pyydän esirukousta terveyteni puolesta. Minun pitää tehdä päätös erääseen kirurgiseen toimenpiteeseen menemisestä. En tiedä pitäisikö minun mennä toimenpiteeseen vai ei, ja tarvitsen Jumalan apua päätöksentekoon. Pyydäthän siis Jumalalta, että hän antaa minulle tiedon miten toimia tässä tilanteessa. Kiitos avusta!

Herra auta ja armahda! Sinun tahtosi on, että kaikki pelastuisivat ja tulisivat tuntemaan totuuden. Auta vanhaa isääni, joka taas juo. Puutu isän elämään, että tahtosi tapahtuisi. Aikaa ei liene paljon, jos juominen jatkuu. Armahda perhettämme! Armahda isää!

Auta minua ja M saamaan asiat kuntoon. Auta minua paremmaksi ihmiseksi

27v pojalla pakkoneuroosi ja bakteerikammo,on ollut akuuttipsykoosiosastolla kolmatta kuukautta. Pyydämme että Herra vapauttaa pian tästä vaikeasta kahleesta, parantaa hänen sielunsa haavat, josta tilanne johtuu ja ennalleen asettaa pojan terveyden Kristuksen ristin sovitustyön tähden.

17.06.
Niin totta kuin Jumala on rakkaus, pyydän rukousta että Taivas olisi suotuisa siihen ajanhetkeen, joka on mitä tärkein Herran lapeuden työssä sekä Hänen Pyhällä Maallaan että niissä maan kolkissa, joissa Pyhää Maata Hänen siunauksellaan ylistetään ja palvellaan. Amen & Shalom

Herra näet tytön joka karkailee, varastaa ja valehtelee. Poista sekasorto hänen sydämestään. Anna rauhasi ja apusi pian. Anna meille vanhemmille viisautta tehdä oikeat ratkaisut. Jeesuksen nimessä pyydän apuasi Taivaallinen Isäni!

Herra näet tytön joka karkailee, varastaa ja valehtelee. Poista sekasorto hänen sydämestään. Anna rauhasi ja apusi pian. Anna meille vanhemmille viisautta tehdä oikeat ratkaisut. Jeesuksen nimessä pyydän apuasi Taivaallinen Isäni!

Kiitosaihe. Olen saanut vapautua ja parantua kun olen pyytänyt esirukousta tällä sivustolla.

Pyydän esirukousta, kun koen, että elämässäni on hurmahengen side. Jeesus armahda ja auta ja vapauta pimeydenvoimista?

16.06.
Jeesus paranna isän syöpä täydellisesti! Anna leikkauksen sujua hyvin, auta että kaikki syöpäsolut saadaan pois, siunaa lääkärit, ja toipuminen. Nosta isä masennuksesta, anna vahva luottamus Sinuun Jeesus!

Pyydän rukousta että Jeesus auttaisi ja varjelisi minua pahanpuhujilta että pahanpuhuminen minusta lakkaisi. Sekä siunaisi tärkeän palaverin että Herran tahto tapahtuisi tuossa PALAVERISSA ja että Herra puolustaisi oikeuksiani. Pyytäisin myös rukousta että poikani mielenterveys ja aivotoiminta paranisivat. Terveisin L

Rukoilen poikani puolesta auta selvittämään maanantain tapahtuma. Anna rohkeutta elämän haasteisiin.Kiitos.

Pyydän, että Jeesus Kristus auttaa ja siunaa minua ja läheisiäni. Pyydän, Jeesuksen Kristuksen apua, että saisimme töitä. KIITOS !

Rakas Jumala auta, minulla on hirveä tilanne. Taloudellisesti vaikeaa, en pärjää ilman työtä ja rahaa. Kunpa uusi työ löytyisi. Auta uudella paikkakunnalla ja työpaikalla, missä paikalliset ihmiset ovat niin ilkeitä ja kylmiä.

Herra, annathan työtä minulle. Kirkasta ajatukseni, mihin Sinä olet minut tarkoittanut ja mikä on minun paikkani. Auta etteivät väärät ovet aukene, vain oikeat! Kiitos Jeesus!

Tyttäreni hakemaan opiskelupaikkaan on jo valittu syksyn oppilaat ja hän ei mahdu sinne. Auta hyvä Jumala että hän mahtuisi opiskelemaan, vaikka peruutuspaikalle, muutoin hän erakoittuu ja syrjäytyy asuntoonsa. Auta tytärtäni hyvä Jumala, älä anna hänen masentua ja luovuttaa.

Rukoilkaa työni puolesta. Tuntuu, että en jaksa enää. Liian monta vastoinkäymistä ja epäoikeudenmukaista kohtelemista. Olen ahdistunut, enkä kykene keskittymään työhön. Rukoilkaa, että Jumala auttaa minua eteenpäin, ja että minulle avautuisi uusia mahdollisuuksia. Rukoilkaa myös tyttäreni ja poikani ja puolisoni ja sisareni ja veljeni puolesta.

15.06.
Rukousta Jn ja Kn puolesta , että Jumalan Pyhä Henki vaikuttaisi tekemisen ja tahtomisen ja Herran tahto tapahtuisi heidän vällllään.

Millainen elämänkerta miten olisi elämän kerta jumalan vihan maljojen vuodattaminen - osoita Herra Viisaudessasi tielle suku ja minut - kääntyminen tiedoissasi taidoissasi - osoita palveluksin pyydän miten me muuta voisimme mitään emme olen voineeet. Amen

Siunaa lapseni herkkää mieltä. Kiitos kun olet aina auttanut tässä asiassa. Poista kaikki pelot ja ahdistus. Anna anteeksi, jos olen ollut kiittämätön.

Rakas Jumala, anna tyttäreni ja poikani päästä opiskelemaan, etteivät he syrjäytyisi.

14.06.
Siunaa perhettä, jossa on vastasyntynyt ja uhmaikäinen. Hoida heitä kaikkia.

Niin monta rukouspyyntlä lähettänyt.Tähän niin valtavaan hätään apua anonut.Elämänhalua ei enää. Mikään ei auta ja apua en jaksa anoa.Sairaan pojan vankeuskin edessä.En ymmärrä mistä viha kohtaamme.Sairauttaniko kadehditte ja vähävaraisuutta. Niin hyväksikäytettykin etten kestä muistoja.Anna isä ratkaisuja jos enää jotain on.Väsymys valtava.

Kiitos Jeesus asiani järjestyi. Auta viekä kta selvittämään tilanne. Kiitos että autat.

Pyytäisin esirukousta talousahdinkoni vuoksi :( Sähköt katkaistiin koska en pystynyt maksamaan ajoissa sähkölaskua joka oli 690e.Minulla on ollut raskas kevät..tyttäreni yritti maaliskuussa itsemurhaa maaliskuussa 😢 jonka jälkeen joutui sairaalahoitoon kuukaudeksi .Olen yksinhuoltaja ja tällähetkellä tiukoilla.:(

Pyydän rukousta että saisin voimia ja rohkeutta olla Herran todistajana ja viedä evankeliumin sanomaa eteenpäin. 00

Hei.Yli 46 vuotta työelämää takana.Nyt tarvitsen riittävän rahavoiton että voin tämän työni lopettaa koska muiden on aika jatkaa ja mielestäni olen oman osuuteni jo tehnyt.

Mielenrauhaa ja rakkautta jokaiselle, joka niitä sydämestään haluaa. Myös itselleni. Kiitos esirukoilijoille!

Lapseni kokee lastenleirillä olevansa muita huonompi taidoissaan.Herra anna hänelle oikea kokemus sinun rakkaudestasi, ettei vertaa muihin itseään.

Suojelua,varjelua, terveyttä,rahaa ja rauhaa. Sukulaistemme,naapureittemme ja lastemme pelastus.-Ps 103.1-6 ja Fil.4.6-13.

Pyydän esirukousta nuorimman poikani puolesta, että hän löytäisi toivomansa harjoittelupaikan. Hän on nuorta elämää ja intoa täynnä. Kiitos Jeesus, kun olet minuakin johdattanut ja vastannut rukouksiini ja vielä annoit syntinikin anteeksi.Johdata poikaanikin armossasi rakas Jeesus. Auta Herra meitä. Aamen.

Pyydän rukousta pojalleni J hän on sairas. Maksa on huonossa kunnossa sairastaa maksakirroosia sekä diabetesta. Yleiskunto on aika heikko . Itsellänikin on oikea lonkka kipeä. Äitinä olen huolissani.

Niin monta rukouspyyntlä lähettänyt.Tähän niin valtavaan hätään apua anonut.Elämänhalua ei enää. Mikään ei auta ja apua en jaksa anoa.Sairaan pojan vankeuskin edessä.En ymmärrä mistä viha kohtaamme.Sairauttaniko kadehditte ja vähävaraisuutta. Niin hyväksikäytettykin etten kestä muistoja.Anna isä ratkaisuja jos enää jotain on.Väsymys valtava.

13.06.
Rukouspyyntö. Etsikkoaikaa kolmelle nuorelle,ja rohkeutta lähteä seuraamaan jeesusta kokosydämestä. myös siunausta opiskeluasioihin ja parantumista vaivoistaan.

Pyydän mielenrauhaa, rohkeutta ja positiivisuutta elämääni, joka on usein melko raskasta. Kuulkaa rukoukseni, että työasiat menisivät parhain päin. En jaksa päivittäin stressata ja olla ahdistunut.

M tuo jatkuvasti kuluja ja ongelmia. Hän ei kunnioita meitä vanhempiaan jne. Hän on pyörätuolissa, koska söi 4-5 kk vain vihanneksia ja hedelmiä. Valvottaa yöllä kun laittaa ruokaa ja kolistelee ja kalistelee ja kuluttaa vettä holtittomasti. Hän uskosta luopunut ja poltti ilmeisesti Raamattunsa jne.Hän on ollut useasti pakkohoidossa...Matt.8.16-17.

Pyydän rukousta perheeni ja kotini puolesta. Rukoilkaa, että perheemme saisi pysyä yhdessä eikä minun tarvitse pelätä, etenkään lapseni puolesta. Toinen rukouspyyntöni koskee tonttiamme ja siihen liittyvää tienkäyttö ongelmaa. Asia on vaivannut minua todella kauan ja aiheuttaa stressiä ja eripuraa. Kiitos puolestamme rukoileville.

Viivyin ajan ja pitkän ajan ja määräämättömän perusteisen verotus verotuksetta en voi mitään ajatuksella, minun ja Äitini Parantuminen, Tuomioista pääsemiseksi, joista itse asiassa teoissa sanoissa emme mitään. Herra? Aja Demonit ulos ja riivaajista päästä ja paranna Jeesus Kristus ja hanki oikeutta leskelle.

Jeesus auta, Herra tietää ahdistuksen aiheen. Vähän vanha

Jeesus auta kta selvittämään alkuviikon tapahtuman itselleni hoito aamun tapahtuman jälkeen.

Pyydän pikaista apua työpaikan löytymisen vuoksi, taloudellisen tilanteeni vuoksi, että saisin pitää kotini ja siihen, että oikeus voittaisi vakuutuskiistassa. Lisäksi pyydän apua haasteellisessa tilanteessa äitini kanssa.

12.06.
Selvyys suunnasta ilmi olevassa puutteen ja mitä ikinä maailmassamme, Hoivassa, Hyvä, Auttakaa? Herra sanoithan avuttoman Holhoojan Huuto kuullaan, Auttakaa, Henkilöni puolesta? Millainen prosessi, Prosessista? Olemme pahantekijöiden kentällä ymmärtämättäkään mikä olisi iankaikkisuus, vetoan Herra Nimesi Suvulle On On. Teoissa. Sanoissa. Auttakaa.

HUOLETTAA MUUTON JA SUKULAISTEN YM. TUOMAT MENOT JA TAPPIOT.-HERRALTA KORVAUKSIA PYYDÄN. -PS 121 JA FIL.4.6-13.

Tyttäremme puolesta. Hän kokee olevansa trans ja haluaa olla poika. Aiemmin ollut uskossa.

Rukoilkaa J:n puolesta, että hän saisi töitä ja menisi töihin, että hän pääsisi eroon päihteistä ja saisi mielenrauhan ja tasapainon elämäänsä mahdollisimman pian. Hänellä on pieni lapsi, jota hänen pitäisi rakastaa ja kunnioittaa ja josta hänen pitäisi kantaa vastuuta. Anna hänelle ja ex-puolisolleen toisiaan arvostavat ja kunnioittavat välit ystävyyden siivittämänä.

11.06.
Taivaan Isä, anna siunauksesi ja varjeluksesi perheellemme, sen kaikille jäsenille erikseen ja yhdessä. Muista myös lemmikkejämme, heitäkin siunaa ja varjele kissamme synnytys.

Että löydän kaverin (tai kavereita) jonka kanssa käydä kävelylenkeillä. Toivon sellaista kaveria jonka kanssa henkilökemiat pelaa ja myös jotain yhteisiä kiinnostuksen aiheita löytyy.

Olen väsynyt en jaksaisi tehdä mitään.Lapsenlapsi hakee työpaikkaa ja toivoisin että pääsisi.Yhden lapseni toimeentulo on niin niukkaa että joudun avustamaan eikä minullakaan olisi liikaa olen eläkkeellä.Pyydän rukoilemaan asioiteni puolesta että saisin Jumalalta apua.

Osoita Herra lymyilevältä salassa ilmi olevalta ilmi antajien maailmassa? Herra asioidaksesi mitä Palveluksesi ovat väkivallan kiusatun ja uhrin puolesta? Osoitukseen palvelevien henkien lähettäjälle? Herralle!

Laskuja paljon, ei rahaa ruokaan eikä ruokaa. Tili tulee vasta kuun lopussa. Anna ihmeen tapahtua. Minä ja lapseni tarvitsemme rahaa.

Rukousaiheeni on, etten alkaisi syödä suruuni.

Suuntaa ilmoitusta ohjausta pyytäneenä raitistuneena ja kääntyneenä, minä, listalla, uskovaisten voitavan viedä tämän eteenpäinkin. Suku on parasta saada Herran vaikutusvaltaan, myös.

Rukoilisitteko minun puolestani ja P:n puolesta.

Haluan pyytää anteeksi Jumalalta sitä ärtymystä mikä sydämestäni nousee anoppiani kohtaan! En tiedä miksi hänen seurassaan alkaa monet asiat ärsyttämään. Tiedän että se on syntiä. Siksi pyydän rukousta että vapaudun tästä. Kiitos.

10.06.
Herra johfata tämä ilta . Jeesus tunnen suurta avuttomuutta. Johdata. Anna viisaus. Jeesus rukoile ensi viikon puolesta.

Herra, siunaa kaikki lasten ja nuorten kesäleirit, osallistujat, ohjaajat, isoset ja kaikki leirien henkilökunnat ja vapaaehtoiset työntekijät. Varjele vaaroilta ja tapaturmilta. Anna hyvä sää. Ole Sinä Jeesus leireillä läsnä. Kiitos Herra.

Lapselleni ystäviä, hän on niin yksinäinen. Kiitos, kiitos, kiitos.

Rukouspyyntönä - rakkautta iloa ja terveyttä omaan kotiimme!

09.06.
Olen tässä kuussa lähettänyt syntymäpäivälahjat kahdelle teini-ikäiselle kummitytölle, joista toinen on niin sanotusta uskovasta perheestä ja toinen ei. Rukousaiheeni on, että Taivaan Isä varjelisi ja johdattaisi heitä molempia teinivuosina ja että Hänen hyvä tahtonsa tapahtuisi heidän elämässään. Pyydetään erityisesti myös, että heistä molemmista tulisi Jeesuksen uskovia naisia, jotka rakentavat

Kiitos, Jumala, kun vastasit rukouksiimme! Pystyn jatkamaan työtäni ja sain talouden kuntoon Sinun avullasi! Rukoiletteko tyttäremme puolesta, että hän saisi nyt opiskelupaikan! Olemme rukoilleet vuosia hänen puolestaan. Rukoillaan, että Jumala aukaisee hänelle opiskelupaikan ovet! Kiitos jo etukäteen, kun jaksatte rukoilla toisten puolesta!

Hei ! Pyydän esirukousta puolestani, että vasemman silmäni kaihileikkaus 25.6 sujuisi hyvin. Oikea silmäni on jo leikattu ja se meni hyvin. Etukäteen kiittäen !

Auta Rakas Jumala raha ja terveys vaikeuksissa. Omat voimat on loppu..

Kiitos Jumala, että siunaat ja varjelet tulevan Israelin matkan, kaikki matkaryhmäläiset ja tilanteet matkan varrella. Varjele kaikilta vaaroilta ja vastoinkäymisiltä, vaikeilta tilanteilta, sairauksilta ja tapaturmilta. Anna matkaryhmäläisten sydämeen kaikille Sinun rauhasi.

08.06.
Herra, auta. Mies ei hyväksy minun mielipiteitäni. Suuttuu heti, haukkuu ja alkaa uhkailemaan avioerolla. Herra, sinä tiedät, mistä on kysymys. Auta meitä. Anna meidän päästä tästä samaan lähtöpisteeseen palaamisesta eroon ja siitä mikä sen aiheuttaa. Aamen.

LVI-ASIAT KUNTOON JA RAHAA JA RAUHAA.-FIL.4.6-13.

Herra, siunaa Israelia ja rakasta kansaasi siellä ja kaikkialla maailmassa. Varjele ja suojaa joka puolelta niin ilmansuunnista, fyysisesti kuin hengellisessä mielessä!

Kävin lääkärissä sydämen jyskytyksen, rintakipujen ja päässä tuntuvan paineen takia. Lääkäri kertoi oireiden johtuvan niska ja pääjumeista sekä stressistä. Kiitosaihe ettei vakavaa!!!!! Rukousta siihen että opin rentoutumaan kaikessa mitä teen ja hoitamaan kehoani. Kiitos Jeesus verestäsi:)

Rukouspyyntö että työpaikkakiusaaminen loppuisi ja saisin tehdä työtäni rauhassa

Rukouspyyntö erään kristillisen projektini tiimoilta, ohjausta siihen ja johdatusta. Vastustusta varmasti tulee.

07.06.
Pyydän että pääsen kulkemaan turvallisesti liittymästä. Nyt korkeat autot estävät näkyväisyyden ja tukkivat pääsyn tielle. Joskus On hankalaa. Kerran on juossut pieni lapsi auton takaa. Nämä ihmiset voisivat pysäköidä muualle. Olen tehnyt mitä olen osannut. Auta Herra kun ihmiset eivät voi tai tahdo.

Pyydän rukousta 1v poikamme puolesta, jonka toinen kives ei ole normaalisti laskeutunut, että Jumala armossaan hänet parantaisi ja ennalleenasettaisi ettei tarvitsisi leikata. Jeesuksen Kristuksen nimessä, Aamen.

Rukousta sydämeni, mieleni ja sieluni puolesta täyteen vapauteen ja terveyteen Taivaallisen Isän suojassa. Kiitos sinä Israelin Pyhä avustasi ja teidän kaikkien rukouksista:)

Jeesus, auta minua saamaan mielekästä työtä ja hyvät työtoverit!

Herra, rukoilen lasta. Näet tilanteen ja kivun. Auta!

Jeesus, hyvä paimen, etsi kadonnut lampaasi! Ohjaa poikani J takaisin Sinun tiellesi, ilmesty hänelle. Vapauta hänet päihteiden ym. Synnin orjuudesta. Älä anna hänen joutua pimeyteen. Jere tarvitsee sinua Jeesus! Kiitos Jeesus että kuulet ja olet meidän kaikkien turva! Jn äiti

Jeesus auta nuorinta poikaani pian. Jeesus rakas!!

Minulla on taloudellisia huolia; maksuja rästissä. Jeesus auta, että selviän niistä. -Kolmen lapsen äiti

Asunto-asia, läheisten uskoontulo, lapsi-haaveet, avioliittohaaveet ja parantuminen/sisäinen eheytyminen kaikesta menneestä. Auta ja johdata Sinä Jeesus tarkoittamallasi tavalla. Anna rauha ja lepo tämän myrskyn raivotessa elämässäni. Anna viisautta ja uskon vahvistusta.

Pyydän esirukousta, että perheemme löytäisi pian hyvän asunnon ja lastemme kerhoasiat ja harrastukset järjestyisivät myös hyvin.

Jeesus, paranna isän syöpä kokonaan, anna hänelle rauhasi ja lohdutuksesi. Kosketa ja paranna, Jeesuksen nimessä!

Että tarvitsemani määrä lisätuloja pian järjestyy.

Että tiettyjen vähemmistöryhmien loukkaantumisherkkyyttä ei jatkuvasti ruokittaisi. Omakohtaisia kokemuksia tästä löytyy jo vuosien varrelta. Että enemmän pyrittäisiin tasapuolisesti kohtelemaan ihmisiä ilman syrjintää ja loukkauksia.

Jumala, siunaa ja varjele kaikki kesän hengelliset kesäjuhlat ja -tilaisuudet!

06.06.
Olemme pimeyttä ijässä ja ajassa, me, pyytäneenä? Ilmoitusta ohjausta edellä menneen ja nyt alkavan Jesuksen Kristuksen Hengen täyteyttä.

Pyydän että Jumala puuttuisi narsistisen ex-puolison käyttämään henkiseen väkivaltaan minua kohtaan. Olen aivan loppu tämän asian kanssa. ML

Joitakin viikkoja sitten lähetin tekstiviestin kahdelle ystävälle jotka joskus olivat minulle aika läheisiä. Kumpaankaan viestiin en saanut minkäänlaista vastausta. Yhteystiedot olivat oikeat. Emme ole riidoissa. Ihmettelen sitä että minut on täydellisesti pyyhitty heidän elämästään, ilmeisesti? Pyydän Jumalan johdatusta.

Rukoilkaa lapsenlapseni rippileirin puolesta, että hänellä olisi kavereita ja astma pysyisi kurissa. Siunaa ja varjele häntä. Anna kokea Sinun läsnäoloasi.

Vuosien erilaisten vastoinkäymisten vuoksi (sairautta, työttömyyttä jne) voimat ovat vähissä. Miehen työpaikalla sellaisia haasteita, joihin toivomme Taivaan Isän käden kosketusta, jottei voimat loppuisi täysin. Kaipaamme kovasti näkevämme hyvän Isän läsnäoloa kaikilla elämän osa-alueilla!

Minulla on vielä lähes 300 euroa laskuja maksamatta. Ruokakaappi tyhjänä ja rahaa tulee heinäkuun 2. päivä vasta. Rukoilkaa, että Jeesus tekee ihmeen ja auttaa minua tässä hädässä. Kiitos!

SIUNAA MV JA KAIKKI HÄNEN TYÖTOVERINSA.

Pyydän esirukousta perkeleen siteen takia. Koen, että perkele sitoo neuroottiseen oman terveydentilen tarkkailemiseen. Jeesus armahda ja vapauta pimeydenvoimien otteesta?

Hei!Minulla oli kova yskä ja sen seurauksena menetin ääneni.olen sekä puhetyöntekijä että laulaja joten pyydän esirukousta.lääkärin mukaan ei ole muuta hoitoa kuin aika mutta minä uskon rukouksen voimaan Jeesuksen väkevässä nimessä.t.m

Pyydän työpaikallemme enemmän toimeksiantoja, enemmän töitä. Että meille kaikille riittäisi sopivia töitä ja toimeentuloa sen verran kun tarvitsemme. Sopua ihmisten kesken ja hyvää mieltä. Että pitkällä sairaslomalla oleva pomo tulisi vielä takaisin.

Olen harhaan ajautunut olemassa oloinen ihminen ja niin pyydän Herra Nimesi on sisällys kirjallisuutta auttamaan Äitini vuosikymmeniä Luomistyösi prosessissa Jeesuksen Kristuksen omaksi, pyydän, anelen, kuittaan, nimesi iankaikkisuuteen vedoten? Amen

05.06.
Vaikeat suolistosairaudet ja mahan hapottomuus. Silmien sairaudet,erityisesti lasiaisessa pahoja näköä haittaavaa ja huono näkö paranna

Pyydän esirukousta vaikean psyykkisen väsymystilan ja vakavan unihäiriön takia. Jeesus toteuta sanan lupaus ja auta?

Ahdistus ja pelot. Välillä on niin toivoton olo. Paljon vaikeita sairauksia,niiden parantumista

Paranna huonot hampaat ,lujita leukaluiden luusto.Paranna hampaita .paikkaa reikiäJEESUS AUTA

Ystävälläni on vaikea ahdistus ollut pitkään. Sopivaa lääkitystä ei enää tahdo löytyä. Ehkä olisi tarpeellista saatada selville alkusyy. Myös aviopuolisolla on vaikeaa tämän tähden. Ystäväni haluaisi saada täyden luottamuksen Jumalaan. HERRA AUTA JA PARANNA !

Pyydän esirukousta urheiluväen (urheilijoiden, valmentajien, toimitsijoiden, penkkiurheilijoiden) puolesta! Että Jumala siunaisi, varjelisi ja vetäisi pelastukseen ei-uskovia ko. ryhmistä.

Että Jeesus itse ilmestyy J:lle ja J uskoo ettei ole muita pelastusteitä kuin Jeesuksen kautta. J:lle pelastumista, paranemista ja vapautumista kahleista ja siteistä. Että löydän tosi pienipalkkaisen osa-aikatyöni rinnalle sopivan ja riittävän lisätulon tai vaikka tuntuvan veikkausvoiton. Kiitos.

Vakava rukousaihe pojan perheen puolesta. Kärsivä äiti

04.06.
Rakas Jeesus, suojele kotiamme tänään paljon - koska rukouksemme aiemmin muitten puolesta onnistuvat!

Rukousta pyydän että Taivaan Isin Sanat juurtuvat sydämeeni ja eheyttävät kaikista murheista ja fyysisistä oireista. Haluan olla vapaa:) Kiitos rukouksista!

Rakas Taivaan Jumala ja Isämme Jeesuksen Kristuksen nimessä pyydän sinua puuttumaan J. Mn tilanteeseen,jossa hän palvelee pimeyden henkivaltoja kaikinkeinoin ollen addiktoitunut lukuisiin sidoksiin kuten pornoon,seksuaalisiin kieroutumiin,pedofiliaan,kaikkinaiseen haureuteen,petoksiin,valheisiin ja vakavaan alkoholismiin.Herra pelasta hänet!

Riennä apuun Herra, kuule rukouksemme Jeesus! Äitini on kovin sairas, ja tulehdus vaivaa ja uhkaa levitä elimistössä. Paranna äitini, tee hänet terveeksi taas sinä Kaikkivaltias Jumala! Älä ota äitiä vielä pois, hän haluaisi vielä elää. a

Rukoilkaa lapsenlapseni puolesta. On menossa rippileirille. Rukoilkaa ,että saisi kavereita ja astmaoireet pysyisivät kurissa. Pyytäkää Jeesuksen siunaavaa hoitoa kaikille leiriläisille.

Kysymme Herran ilmoitusta ja ohjausta ja oikaisua ja siunausta elämällemme ja sen vaikeissa elämänkerta osioissa, suorinta ja parhainta Elämän kirjaan nimiämme? Jeesus Kristus! Suku: [sinä käännät minun sydämeni minun sukuni puoleen]

Pyytäisin esirukousta,että poikani perhe tulisi perjantaina meille ja että myös miniäni tulisi mukaan. Pyytäisin myös esirukousta,että minun ja miniäni välit parantuisivat. Kiitos teille etukäteen.

03.06.
Rukous Herrallemme Jeesuksellemme että äitini on tulevaisuudessa tavallisella, terveellä verenpaineella. Nyt tähän aikaan yöstä hänen yläpaineensa oli 196. Menemme vaikka huomenna ostamaan verenpainelääkettä. Joitakin päiviä sitten, laboratoriotulokset (hänellä ei tarvitse olla mitään ongelmia) osoittivat verikokeesta kaiken olevan normaalia.

Jeesus parantaisi kipeät ja vajaaksileikatut ikenet jotka ei toimi oikein ,vaan kipuilevat ja tulehtuvat. Silmän lasiaisessa näkökykyä heikentäviä vikoja ja valonarkuus. Paranna Jeesus silmänieni kaikki viat.

Pyydän esirukousta vaikeaan taloudelliseen tilanteeseen. Rukouspyyntö myös rakkauden löytämiseen. Luulen jo löytäneeni ja haluaisin mahdollisuuden tutustua tähän mieheen. Kiitos Jeesus!

Pyydän, että jeesus Kristus auttaa ja siunaa minua ja läheisiäni ja karkottaa pahan

Pyydän, että jeesus Kristus auttaa ja siunaa minua ja läheisiäni ja karkottaa pahan

Pyydän, että jeesus Kristus auttaa ja siunaa minua ja läheisiäni ja karkottaa pahan

Jeesus parantaisi kipeät ja vajaaksileikatut ikenet jotka ei toimi oikein ,vaan kipuilevat ja tulehtuvat. Silmän lasiaisessa näkökykyä heikentäviä vikoja ja valonarkuus. Paranna Jeesus silmänieni kaikki viat.

Rukoukset auttavat jälleen äitiäni. Huomasimme aiemmat "punaiset" - jotka ehkä olivat pyytämässä sielunhoitoa: kodin omaa turvaa tarkoittaen.

Äitini näytti minulle äsken huoneistomme kattoa. Haluamme terveyttä hänelle. Please reason to not be afraid. Her health is improving to be normal.

Rakas Jeesus, siunaa äitiäni terveydellä

A confession - I have personal reasons to trust Christianity; not national norms.

Lupaan vammattoman elämän läheisillesi - ja parisuhteen sekä terveitä lapsia

M on kantanut Jeesuksen Kristuksen taakkaa jo yllinkyllin, se joka on kaikkien Kristittyjen, Raamatun sanojen mukaisesti. Samoin hänen äitinsäkin on vapaa joutumasta tuomioon, lapsensa saadessa vaimon ja lapset. Terveyttä äidille ja suojaa läheisilleen pyytäen.

Lupaamme äidillesi erittäin pitkän ja terveen elämän.

Hyvä Jumala, varjele ja siunaa lapsemme perheineen. Heillä on kullakin omat murheensa ja taakkansa niin terveyden, talouden, työllisyyden kun sosiaalisten suhteiden kanssa. Yksi lapsistamme on yksinhuoltaja, anna hänelle viisautta, kärsivällisyyttä, voimaa ja rakkautta kasvattaa lapsensa hyvin ja turvassa, siunaa ja varjele lapsenlapsemme. Älä anna kenenkään satuttaa enää lastamme parisuhde asiois

Jeesus parantaisi kipeät ja vajaaksileikatut ikenet jotka ei toimi oikein ,vaan kipuilevat ja tulehtuvat. Silmän lasiaisessa näkökykyä heikentäviä vikoja ja valonarkuus. Paranna Jeesus silmänieni kaikki viat.

02.06.
Kristus auta! Narsistin kanssa suhteessa.

rakas Jeesus Kristus pyhä henki rukoilen syvästi ja hartaasti että kuulisit ja auttaisit minua taas pyynnössäni että ystäväni saisi nopeasti hoidettua tänään auto myynti asiansa ja vapautuisi minun kanssani käymään jossain ja että hän myös ottaisi minuun yhteyttä vielä tänään ja minäkin tavoittaisin hänet puhelimesta tarvittaessa.

M PELASTUS JA PARANTUMINEN. VAPAAKSI PYÖRÄTUOLISTA JA KORVATULPISTA. -JES.53 JA PS 103.

Pyydän rukousta pojalleni, että hän pääsee läpi täydennyskoulutuksesta tänä kesänä ja hän saa ja pystyy uusimaan sen alueen mistä hänen koulutuksensa hylättiin. Kiitos!

Naapurissamme järjestetään NOITARUMPU-kurssi tällä viikolla (vko 24) ja muita tämäntyyppisiä mietiskely-, midfullness- ym. kursseja ja toimintaa on ympäri vuoden. Herra, aja tuosta naapurista kaikki pahanhengen voimat pois ja Jeesus Kristus astu Sinä tilalle koskettaen kaikkia ihmisiä, jotka tässä naapurissa käyvät. Avaa Sinä Jeesus heidän silmänsä ja anna ainoa totuus heille. Aamen.

Rukoillaan äidin puolesta että lonkkakipu helpottaisi. Ettei tarvitsisi mennä tekonivel leikkaukseen.

Rukoillaan äidin puolesta että lonkkakipu helpottaisi. Ettei tarvitsisi mennä tekonivel leikkaukseen.

01.06.
Olemme avuttomia ja syntisiä olemme. Olemme, olemme, olemme, sinua Jeesus Nimi? Kysymme? Olemme puolestasi? Haettuja? Auta!

Herra, SIUNAA KAIKKIA SUKULAISIA, YSTÄVIÄ, NAAPUREITA JA TUTTAVIA. PELASTA KAIKKI. KIITOS.

Pyydän esirukousta kun tunnen, että saatana pitää otteessan ja sitoo. Haluan kokea levon ja rauhan elämässäni, ja että saisin nukuttua riittävästi.

rakas Jeesus Kristus kuule minua alhaista ja auta minua että ystäväni soittaisi minulle pian ja että me pääsisimme tänään vielä ilta kahville kaupungille. auta minua olen muuten täysin hukassa

Pojallani on kuumetta ja munuaiskipuja. Herra paranna.

Ystävälläni on syöpä vatsassa, maksassaja haimassa. Kovat kivut jaoksentelee. Herra paranna ja auta.

Ystävälläni on syöpä vatsassa, maksassaja haimassa. Kovat kivut jaoksentelee. Herra paranna ja auta.

Sain postiini sanan GOOD NEWS onko hyvä vai paha osoita minua eteen päin asiain herra? Ehdoitta tahdoitta. Kiitos!

Jeesus auta. Pidän työstäni, mutta ilmapaiiri on huono ja koen itseni huonoksi työntekijäksi. Yritän parhaani. Jeesus auta, en jaksa ilman sinua. Aamen.

Auta Jumala että lapsieni isä haluaa rakastaa minua ja perheeni olisi taas kokonainen.lupaan rakastaa ja kunnioittaa.en solvaa ja annan anteeksi

Olen nyt noin puoli vuotta herännyt joka aamu todella aikaisin verrattuna normaaliin päivärytmiini. Ajattelin, että se johtuu rakastumisesta, mutta se jatkuu edelleen, vaikka mies, jonka kanssa olisin halunnut seurustella, valitsi toisen. Mikäli tämä johtuukin vaihdevuosista, pyydän, että pystyisin ottamaan asian vastaan. Olen edelleen neitsyt.

31.05.
Seurustelusuhteeni puolesta että Jla johdattaisi sen hänen mielensä mukaiseen sitoutumiseen ja avioliittoon. Poista esteet aidon sydänten yhteyden tieltä...Herra arnahda, että tanssiharrastuksemme olisi meitä yhdistävä ja syventävä eikä rikkova. Herra auta R asiassa ja aseta rajat. Auta, että R tajuaisi tilanteen ja T osoittaisi sen.

Pyydän esirukousta vaikean elämäntilanteen takia ja haluan saada voimia.

Omasta puolestani olen raskas ihminen Jeesus auta iloon

Herra Jeesus, ole kaikkien suomalaisten kanssa. Anna rauhasi. Turvaa maamme rajat joka puolelta - myös näkymättömät rajat hengellisessä mielessä!

Pyydän esirukousta mieheni työpaikalla jotain epäselvyyksiä kauppahinnassa.Herra auta rauhanomaiseen ratkaisuun.

Pyhä Jumala, lapsellani on tänään pääsykoe. Siunaa ja varjele hänen päivänsä. Anna hänelle viisautta, hoksaavaisuutta ja rauhallisuutta selvittää koe hyvin. Ole armollinen ja anna hänen päästä opiskelemaan. Suojele, siunaa ja varjele lapseni tulevaisuus, Isän, Pojan ja Pyhän hengen nimeen, Aamen.

Rukoilkaa siunausta ja suojelusta sisarelleni hänen terveytensä ja paranmeisne puoelsta. Rukoilkaa lasteni tulevaisuuden puolesta. Rukoilkaa puolisoni työn puolesta, että hän saisi osaamistaan vastaavia tehtäviä ja myönteistä palautetta.

Osaisin hoitaa ystäväni raha asiat

Jeesus armahda ystävääni, joka on taistellut jo pitkään saadakseen tarvitsemaansa neurologista kuntoutusta. Johdata hänet oikeiden ihmisten luo ja auta että hän voisi kuntoutua vielä täysin!

rakas Jeesus kristus ja Pyhä Henki auttakaa minua niin että ystäväni vastaisi puhelin soittooni vielä tänään sillä se on minulle tärkeää että saan puhua hänen kanssaan vielä tänään ja että hän soittaisi minulle.

Pyydän rukousta veljeni vaimon En puolesta että Jumala kohtaisi hänet ja vapauttaisi synnin kahleista Jeesuksen nimessä ja veressä. Aamen

Pyydän rukousta työni puolesta, että pärjäisin ja pääsisin eteenpäin vastoinkäymisistä huolimatta. Rukoilkaa, että Jumala avaa minulle uuden mahdollisuuden tehdä sellaista työtä, jota osaan.

30.05.
Pyydän, että Jeesus Kristus armahtaa, auttaa ja siunaa minua ja läheisiäni ja karkottaa kaiken pahan

Rukoilkaa itsetuhoisen ja identiteetiltään hauraan nuoren naisen puolesta että hän vapautuisi kaikesta mikä sitoo ja löytäisi vakaan rauhan, totuuden ja tasapainon Jeesuksessa.

Jeesus paranna poikani! Kiitos jo etukäteen!

Isä käännyn taas puoleesi arat toiveet. Näytä tie ja elämä.Onko tässä kaikki. Voimat vähissä. Auta koko perhettäni.

Pitäisi muutama tunti keskittyä ankarasti. löytää ratkaisuja jne. Ihan pelottaa. --Sitten nuorimman lapsen avioliitto. Jeesus auta! Vaimolla pahat traumat ? Jeesus Kallis. Auta heitä !

Hämeessä järjestetään hengellinen leiri päihdeongelmaisille ihmisille Elokuun 17 päivä alkaen. Esirukouspyyntö, että Jeesus pelastaisi, parantaisi ja uudistaisi monia ja että sinne tulisi niitä ihmisiä joita Herra tahtoo. Että järjestelyt toimisivat hyvin, eikä sattuisi mitään kielteistä.

29.05.
Herra? Osoita minun Äidilleni käydäkseen vapauteen kaikenlaisesta? Herra? Osoita minun Äidilleni saadakseen Uudestisyntymään ajautua?

Seurustelusuhtteeni pouolesta. rakastan häntä ja toivon sydämestäni että hänkin tahtoisi Jlan mielen mukaista liittoa, avioliittoa. Herra vaikuta tahtomista ja tekemistä, että aito tarve turvalliseen ja sitoutuneeseen suhteeseen nousisi ja vahvistuisi hänessä. Pyydän myöös että meille olisi lähi vuotena oma yhteinen koti.

Luojani suo meille rauha ja anna meille viimein mahdollisuus päättää tämä 5 vuotta kestänyt perinnönjako. Emme jaksa enää. Kiitos välittämisestä.

Herra pyydän,että saisin juuri sellaisen asunnon mitä etsinkin,hyvän työpaikan,taloudellisen tilan kuntoon sekä uusia kunnollisia ystäviä elämääni. Näytä minulle tie oikeaan seurakuntaan ja johdata elämääni kunnollinen elämän kumppani kun aika on oikea.

28.05.
Olen tosi masentunut. Selkä on kipeä. Tuntuu, että tulen hulluksi. Mikään ei kiinnosta. Työni olen saanut tehtyä. Ihan kauhistaa tämä mieliala. Ei minkäänlaista intoa, ei halua...TUSKAA...TUSKAA... TUnnustan , että ajatukseni eilen illalla olivat kuudetta käskyä vastaan. Olen tenhyt huorin ajatuksissani. Että vielä tämäkin. Ikinä en ole rikkonut ku

Hei Rukousta tulevan viikonlopun juhliin. Leivotaan tilauksesta yli 100 hengelle keksejä ja kakkuja ja hoidetaan myös tarjoilu. Onnistumista leipomisiin/makuihin/koristeluihin ja tarjoiluihin. Kiitos Taivaan Isi että autat tässä isossa haasteessa:)

Pyydän, että Jeesus Kristus parantaa J:n ja M:n , siunaa ja vahvistaa heitä

Poikani terveyden, taloudellisten huolien ja avioliiton puolesta. Toisen poikani kihlatulle töitä ja luonteen muuttumista. Oma firmani on menossa konkurssiin, pyydän viisautta löytää ratkaisu. Omat huolet vie unet, pelkään uupumusta. Tarvitsemme apua ja rukousvoimaa löytää ratkaisu asioihin. Luotan Jumalan apuun. .

Pelkään, että mielikuvitukseni on tänä keväänä johtanut minua harhaan, vaikka itse ajattelin kulkevani rukoillen. Voi olla niinkin, että nyt on vain ollut liikaa ylä- ja alamäkiä sekä tunne- että muussa elämässä. Alan olla sekaisin. Tahdon jättää tämän kaiken ja kaikki elämäni ihmiset, läheiset, rakkaat, ystävät ja viholliset Taivaan Isän hoitoon. Pyydän, että jos minun pitää viimeinkin kasvaa ulo

Muutosta suvun ja vanhimman poikansa menoissa totuuden Henki ja ilmoitus ohjaus ja Uudestisyntymät.

Pyydän rukousta työni ja jaksamiseni puolesta, että pystyisin keskittymään ja onnistuisin urakassa.

27.05.
Jeesus auta, että saisin nukuttua! Olen ihan sekaisin väsymyksestä, mutta en saa nukuttua. Kiitos Jeesus, että autat!Herra mulla on murhe pojan perheestä. Herra tiedät asian. Herra auta!

Pyydän esirukousta, että saisin nukuttua uudella paikkakunnalla. Kärsin unihäiriöstä, johon ei auta lääkkeet. Jeesus armahda ja auta ja anna yöuni, jota kaipaan.

26.05.
kiitos,että silmän kaihileikkaus meni hyvin.anna herra Jeesus Kristus,että toisenkin silmän leikkaus menisi hyvin ja hoitajat laittaisivat tipat. Siunaa hoitajia . Kaulanpatin ottaisit pois ilman leikkausta .Kiitos ,että kuolit syntiemme ja sairauksiemme tähden.Siunaa kaikkia esirukoilijoiden asioita.Kiitos,että olkapää on melkein kunnossa

Minulla on lääkkeen otto iltaisin klo 18.30. Voisitko ottaa asiaksesi rukoilla, että Herra siunaisi lääkkeen oton eikä siitä tulisi mitään pahaa? Pelkään todella paljon lääkkeen ottamista. Kiitos.

seurustelusuhteemme puolesta. Herra tahdon Sinun mielesi mukaisen parisuhteen ja pyydän, etä hän tahtoisi kihlata nminut ja alakaisimme suunnitella yhteistä tulevaisuutta ja omaa yhteistä kotia. rakastan häntä ja tahdon naimisiin hänen kanssaan. auta häntä näkemään oikean sitoutumisen merkitys ja nosta hänessä itsessään tarve siihen.

Isä, auta minua! Älä tuomitse minua helvettiin lääkkeen käytön vuoksi. Ole minulle armollinen. Sinä näet tilanteen. Olen joutunut pakkolääkitykselle, joten joudun ottamaan lääkettä vastoin tahtoani. Älä tuomitse minua siitä.

Eräällä toisella rukoussivustolla on jätetty nimimerkilläni rukouspyyntöjä, jotka eivät ole minun jättämiäni. Herra, pyydän apuasi, olipa kyseessä sitten kiusanteko tai tekninen vika.

Pyydän esirukousta demonisiteen takia. Jeesus armahda ja auta ja vapauta?

Jeesus auta raha-asioissani, en jaksa tätä jatkuvaa köyhyyttä.

Isä, ethän tuomitse minua helvettiin?

Yeshua, auta minua lääkeasiassa!

25.05.
Pyydän rukousapua, että parisuhteeni säilyisi ja eheytyisi. Siihen liittyy ainakin henkistä uskottomuutta.

Olen tosi väsynyt. Mun niveliä pakottaa. Liikuntaa olen kyllä harrastanut. Se on mieluisaakin. Olen usein aamulla hyvin masentunut ja peloissani. Jännitän tätä päivää kuollakseni. Tulee raamatturyhmä käymään. mun pitäisi sanoakin jotain. Olen tosi heikoilla. Jeesus tule sanoikseni . Jeesus tule emännyyden kyvykseni . Anna rauha ja menestys!Jeesus

Rukousta sydämen hyvinvoinnin puolesta:) Taivaan Isin parantavan/korjaavan Rakkauden kokemusta sydämeen ja koko kehoon. Suorittamisen/murehtimisen luovuttamista kokonaan Jumalalle ja Ilon syttymistä mielen ja koko kehoon

Rukousta 14v pojan varpaankynnen parantumiseksi:)

24.05.
Henkilö, joka koki 2-vuotiaana tulleensa äitinsä hylkäämäksi,kun oli erossa tästä puoli vuotta. Aikuisena tajunnut tämän syyksi ahdistukseen ja masennukseen. Lapsuudenperhe kieltänyt asian vaikeuden, paitsi yksi. Painajaisunissa hlö kokoaa tavaroitaan ja koettaa tehdä enemmän, ettei äiti jättäisi.

... - Herra on Tuomari? Osoitustasi suvun muistamiseksi? Kysymme?

Anon Jeesus sinulta apua velkojeni maksuun. Auta!

JUMALA, SIUNAA KAIKKI KEVÄÄN YLIOPPILAAT, AMMATTIIN VALMISTUVAT JA KOULUNSA PÄÄTTÄVÄT NUORET IHMISET!

Pyydän esirukousta tyttäreni puolesta joka tahtoo irtottautua urheilujoukkueesta.Kokee valmentajan vaikeana.Herra auta lasta!

Herra sinä näet kesämökkiasian.Pyydän apuasi, Jeesus.

Pyydän esirukousta uskovan tytön puolesta joka seurustelee narsistin kanssa ja suhde vienyt maailmaan. Iso kiitos rukouksista

Pyydän rukousta,Jeesus varjele poikamme kesän kilpailukausi. Anna suojelusenkelit kaikkiin kilpailuihin,kiitos avustasi..

Minulle on tainnut käydä taas kerran niin kuin jo monta kertaa, että olen johdattanut miehen seurustelun alkuun, joka mahdollisesti johtaa avioliiton satamaan. Yleensä kun mies kiinnostuu minusta, hän sitten kuitenkin huomaa, että haluaa mieluummin seurustella jonkun entuudestaan tutun naisen kanssa kuin tutustua minuun. Sattuu.

23.05.
Poikani 14v harrastaa jalkapalloa. Siellä ollut vastoinkäymisiä ja nyt on turhautunut. Rukousta joukkuehengen puolesta ja myös sen puolesta että saisi pelata hyökkääjänä koska vahvin taito hänelle

Kiitos näistä viesteistä. Auta nämä tuskan viikot. Sinä näet ja tiedät kuin usvan takana asiat tapahtuisi.Auta

pyydän , että Jeesus auttaa kaikessa. On paljon tehtävää. Että saan vierasvalmistelut hyvin tehtyä. Tärkeä kirje pitäisi kirjoittaa. Ihan pelottaa, miten selviän. olen stressialtis. Oikea surkimus. Jeesus johdata kaikessa.

Olemme mitä ilman, olemme vailla, olemme puutteen alaisia ja kysymme oloissa joissa olemme, auttakaa

22.05.

Poikani puolesta, että hän rohkenisi ottaa Jeesuksen elämäänsä kaiken kaaoksen keskellä, kun on nyt kutsun alla

Pyyntömme ettemme mitään itse voi - osoitustasi päästäksemme mitä ikinä me nimessäsi, sijalla silmänräpäyksiä, niinkuin salama leimahtaa asiantuntijoilta ja asiaa tuntemattomilta kohtaamaan Herra,Palveltavaksi? Edellä ilmi olevaa ja salassa olevaa ja esiin tuotavaa suku Saatanan teot tyhjiksi tehneen nimessä.

Pyydän rukousta nyt taloudellisissa vaikeuksissa olevan yrittäjän puolesta, joka on antanut auliisti varojaan evankeliumin eteen päin viemiseen. Vihollinen ei tykkää siitä.

Olen ollut koko kevään rakastunut ja ystävänikin sanoi, että kaunistun päivä päivältä. En ole kuitenkaan tehnyt aloitetta, vaan odottanut miehen tekevän niin. Tänään kuitenkin kysyin hänen kesänvietostaan ja kutsuin hänet Facebook-kaverikseni. Hän vastasi merkitsemallä statuksekseen "varattu". Olen jälleen kerran elämässäni aika hukassa.

seurustelusuhteemme puolesta. Herra johdata askeliamme ja avaa sydämiämme uskaltamaan rakastamaan. Anna ajatuksia yhteisestä tulevaisuudesta ja auta häntä uskaltamaan rakastamaan. Pyydän, että vahvistaisit hänessä tahtomista ja tekemistä sitoutua aidosti. Pyydän, että menisimme naimisiin ja meillä olisi lähi vuotena oma yhteinen ihanan koti.

Mieheni ei vastaa minulle. Herra auta meitä. Auta miestäni pukemaan tunteensa ja ajatuksensa sanoiksi. Ota hänestä pois työnarkomaanin elkeet. Kasvata häntä. Auta minua. Toivon, että ihmissuhteemme pysyisi kasassa. Jumala näytä tahtosi! Koen olevani eksyksissä tämän miehen oikkujen takia.

21.05.
Perheellämme on pitkään jatkunut ja kiusallinen kihomatokierre, joka koettelee hermoja. Lääkkeet tai siivoukset eivät tunnu tehoavan, oireet palaavat aina uudestaan. Rukoilkaa, että pääsisimme ikävästä vaivasta eroon! Olen inhimillisesti katsoen jo täysin neuvoton ja turhautunut.

Pyydän rukousta mielialani puolesta, olen ahdistunut ja levoton. Välillä on myös masentunut olo. Jalkateräni ovat kovin kipeät, eikä niihin löydy oikein mitään apua. Kiitos kun rukoilet

Pyydän pienen pojan puolesta rukousta.Muutama vuosi Suomessa.Ei pyydetä luokkakavereiden synttäreille.

Pyydän että muistaisitte rukouksessa minun ja lasteni ahdinkoa, että saisimme kodin jossa voisimme elää ilman jatkuvaa ulkoista ahdistusta ja pelkoa. Anna Herra voimaa ja viisautta vaikeuksien keskellä. Kiitos armostasi, omat voimani ovat ihan loppu.

Pyydän esirukousta suolistosairauden paranemisen puolesta! Huoli sairauden pahenemisesta ahdistaa. Muitakin terveysongelmia on. Jeesus armahda ja paranna!

rukoiletteko että Herra johdattaisi minulle uskovan puolison.kiitos rukoilijoille!

Olen ollut yhä todella ahdistunut. Kaipaisin Pyhän Hengen täyteyttä enemmän elämääni. Niin itselleni kuin myös lapsilleni pyytäisin Pyhän Hengen rauhaa. Kiitos.

20.05.

Herra, älä hylkää äläkä jätä minua! Anna minun tulla Taivaaseen, kun kuolen.

Jeesus ilmestyis perheeni kohdalla ja asiamme järjestyisvät pikaisesti rakkautta avioliittomme

Auta Heea läheisriippuvuuden ilmentymiin.

Herra, auta minua. Anna minun nähdä, että Sinä olet kanssani.

Isä, älä tuomitse minua helvettiin.

Siunaa varjele ja vahvista veljenpoikaani, jolla on monia vastuita elämässään. Jeesuksen nimessä rukoillen.

Rakas Jeesus pyydän E tuttavalle pelastumista ja että hän pääsisi maailmallisista menoista ja tarpeettomista sanoista.

Lapsella vatsa kipeä.Oksentaa ja ripuloi öisin.Jeesus auta!

19.05.
Vaikea silmäsairaus parantuisi,

Isä, ethän tuomitse minua helvettiin? Pelkään niin paljon.

Kristus, älä tuomitse minua helvettiin. Ole minulle armollinen, laupias ja uskollinen. Haluan viettää iäisyyteni Sinun kanssasi. Älä käännytä minua pois luotasi.

Rakas Jumala, anna jokin selvä merkki, jos haluat meidän osallistuvan Israeliin suuntautuvalle matkalle! Kiitos.

18.05.
Puolisoni tekee kuolemaa. Jeesus kosketa häntä ja hänen koko sukuaan. Auta minua saamaan rauha.

Rukoilkaa, että jaksaisin valtavan pettymyksen yli. Rukoilkaa minulle uusia mahdollisuuksia, ovia tulevaisuuteen. Rukoilkaa sen puolesta, että pystyisin nukkumaan öisin ja keskittymään työtehtäviini päivisin. Rukoilkaa voimia peheelleni.

Sosiaalisessa ja yksin oikeudella maailmassa olisi kysyttävää Herra? Osoita osallisuus ja auttakaa!

-siunausta tyttären raskauteen -17v tytön juoksuharrastukseen ja SYDÄMEN sykkeen tasaantumiseen jotta pystyy tekemään sitä mistä tykkää -omiin polviin kosketusta ja samoin niska kaulan alueen parantumista -pojan jalkapalloharrastukseen onnistumisia KIITOSAIHEITA MONISTA MONISTA ASIOISTA!!! -

Rukoilkaa, että jaksaisin valtavan pettymyksen yli. Rukoilkaa minulle uusia mahdollisuuksia, ovia tulevaisuuteen. Rukoilkaa sen puolesta, että pystyisin nukkumaan öisin ja keskittymään työtehtäviini päivisin. Rukoilkaa voimia peheelleni.

Rukouspyyntö koiran kipujen puolesta

Pyydän voimaa ja viisautta tähän päivään. Tunnen itseni hyvin väsyneeksi ja avuttomaksi. Anna elämälleni suunta! Kaikki on hyvin. Olen silti hirveän masentunut. Tule Jeesus ja virvoita sieluni. nosta tästä. Jeesus haluan antaa itseni sinulle . Kokonaan sinulle!

Yksinäisen Huolehtimattomuus asiassa Huolehtijoina omalla vastuulla yhden yksinäisen saada pääästä uskontokentällä.

17.05.
Herra Jumala, siunaa jokainen lapsemme ja heidän kaverit. Anna kaikkien saada kosketus Sinulta ja tulla pelastetuksi. Jeesus, tule asumaan jokaisen heidän sydämeen. Aamen.

Pyydän esirukousta perheemme muuton järjestymiseen.Mieheni tarvitsee vielä rohkaisua.Kohdemaakin jo selvillä.

Muistakaa mun tyttöä rukouksessa Herra tietää Mulla on tosivaikaijaa tän tyttön kanssa Jumala yksin voi auttaa ja pelastaa tämän tyttön ja että Jumala näkee mikä on oikein ja väärin en hyväksy yhtä asiaa

 

 

 


Esirukouspyynnöt voit lähettää lomakkeella tai sähköpostilla rukous@esirukous.net

 

Esirukous-net:iä koskevia kysymyksiä tai kommentteja voi lähettää osoitteeseen yllapito@esirukous.net