2018-6-17 Esirukous.net - Esirukouspyynnöt
Esirukous -net

Etusivu ] [ Esirukousaiheet ]
Lähetä esirukouspyyntö ] Liity postituslistalle ] Suosittele ystävällesi ] Tiedotteet ]


Esirukousaiheita

Näiden aiheiden puolesta on pyydetty esirukousta
Kaikki rukousaiheet ovat tällä samalla sivulla. Voit katkaista tietoliikenneyhteyden ja keskittyä rukoilemaan.

Toistaiseksi tätä sivua päivitetään noin kerran viikossa epäsäännöllisesti. Esirukousaiheita postitetaan listalle noin joka toinen päivä. Liity sinäkin listalle niin saat rukousaiheet nopeammin. Ylläpito pahoittelee aikapulaa sivujen päivityksessä. (Päiväys rukousaiheiden edessä tarkoittaa sitä päivää, jolloin esirukousaiheet on luettu oikoluvussa ja lähetetty postituslistalle.)


15.08.
Pyydän esirukousta nuoren tyttäreni puolesta jolla paljon vaivoja selässä ja kaularangassa rappeumaa. Vatsa ongelmia sekä virtsapukessa vaivaa. Myös ihmissuhteissa vaikeuksia paljon kiusaamista häntä kohtaan. Kiitos ja siunausta teille kun rukoilette hänen puolestaan.

Ihottumaa Jeesus paranna minun ihoni!

Hämeessä järjestetään hengellinen leiri päihdeongelmaisille ihmisille Elokuun 17 päivä alkaen. Esirukouspyyntö, että Jeesus pelastaisi, parantaisi ja uudistaisi monia ja että sinne tulisi niitä ihmisiä joita Herra tahtoo. Että järjestelyt toimisivat hyvin, eikä sattuisi mitään kielteistä.

Pyydän rukousta uskovan nuoren naisen puolesta, että hän löytäisi ystäviä ja uskovan puolison. Hän on oikeasti todella yksinäinen.Jumala tietää. Rukoustukea pyytää äiti.

Mieheni työ/opiskelukuvioiden selkiytymistä

POIKAMME VAPAUTUMINEN HENKIVALLOISTA. HÄN RUKOILEE OLENTOJA YM.-MATT.28.18.

Tahdon nukkua eli rukousta hyviin uniin:)!

Herra kelvottomuuttaniko minä varmaan ja muutakin mitä en voi edessäsi minä, korjamaan mitä korjaamaan, Herra auttakaa! Hoivassa/Kela asiakas.

14.08.
Nyt asia on hyväksytty äitisi puolesta: olet huomenna ja ylihuomenna polttamatta tupakka (tupakkaa) ja äitisi elämä on ainaisesti käärmeestä turvassa!

Herra auta! Ikääntynyt ystäväni on usein valittanut huonounisuuttaan. Nytkin oli kalpea ja väsyneen näköinen. Ehdotin hänelle, että puhuisi lääkärin kanssa, josko kysymyksessä olisi sittenkin masennus. Pyysin samalla anteeksi tungettelevaisuuttani. Halusin auttaa.--- Ystäväni ilmeisesti loukkaantui kauheasti!

Pyhä Jumala, siunaa ja varjele veljeni ja hänen puolisonsa. Anna heille keskinäistä rakkautta, kunnioitusta, ystävyyttä ja pitkää ikää sekä liitto, joka kestää "kunnes kuolema meidät erottaa" asti. Aamen.

Paranna Jeshua minun flunssa,ahdistus ja ihmisarkuus.Siunaa Israelia,siunaa juutalaisia ja tuo rauha Jerusalemiin.t:H

Viittä vaille täysi-ikäinen tyttäreni on hukassa itsensä kanssa. Opiskeluvalinta osui lähes arpomalla, eikä nyt tunnu omalta; kuitenkaan ei haluaisi keskeyttää opintojaan, vaikka mennyt vuosi oli rankka. Päätöksenteko hankalaa. Voimavaroja tarvitsee niin tytär, kuin rinnalla kulkevat vanhemmat. Auta Jeesus!

Hoitokeskusteluideni puolesta, tapaan tänään sosiaalityöntekijän, papin ja lääkärin. Kaikki menisi hyvin.

Rauhaa, terveyttä ja rakkautta (äidille)

Muistakaa rukouksin minua!!!

Pyydän esirukousta N puolesta,että hän paranisi ja saisi elämänsä kuntoon kivuitta. Hän on ihan tarpeeksi kärsinyt henkisesti.

Olen pohtinut, että syömähimoni saattaa MYÖS johtua insuliinituotannostani. Minun pitää oppia huolehtimaan tasaisesta ruokailusta. Oppia jarruttamaan insuliinituotantoa viisaasti. RAUHALLISESTI syödä viisaita välipaloja jne. Uskon , että haimani tuottaa insuliinia kovin herkästi. Se provosoi nälkää , kun veressä on vapaana insuliinia ylenmäärin.

13.08.
Johdattaa on nimi Herran, saattaa irtautumaan vaikuttajista, vaikuttamasta, vaikutettuina vallasta ilmi? Kysymme? Tarvitsemamme on? Kysymyksessä vastaa vajaana perhe? Autakaa!

Pyydän rukoilemaan poikani perheen puolesta. Poikani on vakavasti sairas, mutta hän on myös vakavasti alkoholisoitumassa. Ulosotto on tuonut suurta huolta, mutta hän ei välitä mistään, vaan on nyt tuhoamassa oman avioliittonsakin. Olen rukoillut paljon apua ja nyt pyydän rukousapua myös teiltä. Avioliitto on vaarassa hajota ja se tuo lisää huolta.

Jeesus puhu minulle, olen ihan hukassa, enkä tiedä, mitä tehdä. Auta asuntoasioissa. Johdata ystäväni muutto.

M on vihdoinkin täysin vapaa Jumalan langettamista tuomioista itselleen ja läheisilleen - saavat apua Jumalalta rukouksien voimalla

12.08.

Rukouspyyntö ekaluokkalaisen poikani puolesta että saisi ystäviä omalta luokaltaan, sosiaalisissa taidoissa on haasteita ja poika jää usein ulkopuolelle muiden leikeistä

Rukoilisitteko 16 v S poikani puolesta jotta aloittaisi huomenna kauppakoulu opinnot,kevään koulunkäynti meinasi jäädä kesken masennuksen takia, eikä koulu auttanut asiassa. Nyt synkät pilvet on taas nousemassa ja ei meinaa mennaä kouluun. Rukoilisitteko pojan puolesta jotta pääsisi kouluun opiskelemaan. KIITOS JEESUS.

pyydän Isän hoitoa voinnilleni.Pyydän apua kun työssä on ollut viimeisen vuoden ajan olut paljonmuutoksia ja emme oikein itsekään tiedä mitä meidän täytyy tehdä , työtä on paljon.auta että asiat selkeytyvät ja tulee helpommaksi olla. pyydän esirukousta työkaverini asenteen puolest, auta isä että hän voisi hellittää ja antaa minulle työrauhan. minulla on pelko jopa hänen kohtaamisessa. en ymmärrä

Hätärukouspyyntö poikani puolesta, rukoilkaa rakkaat ystävät että herää ennenkö mitään pahaa tapahtuisi!!!

Jeesus, siunaa aika, jonka Sanja viettää Yhdysvalloissa. Puhu hänelle rakkaudestasi!

30 vuotiaan miehen puolesta hän on kiinni huumeissa ja psyykkisiä ongelmia. Herra auta ja armahda häntä.

Muistakaa minua rukouksin,olen masentunut ja ahdistunut, mistään ei tule mitään,jumala auta. Olen niin masentunut, viikolla alkaa minulla leiri joka on varmaan hyvä, että Jumala antaisi sen mennä hyvin. T.m

11.08.
Olen sairaalahoidossa. Pyydän rukousta, että Jumalan tahto tapahtuisi hoitojaksoni ajan ja hoidon jälkeisen kuntoutustukihakemuksen suhteen.

Pyydän pikaista esirukousta, että Herra suojelisi poikaani liikenteessä ja muutoinkin .

Kaikkien sairauksien parantuminen!!

Pyydän rukoilemaan siunausta avioliittoomme, että kaikki ongelmat selviäisivät.

10.08.
Rakas Jeesus, anna syntiselle anteeksi - ja siunaa läheisiäni myös (terveydellä)

Koen mitä olen jo, mitään oikeampaa ei voi olla tulossakaan ehdollistunut äitini tiimoilta ja mitä on asiantuntijat, pyydän äitini ja minun paranemiseksi. Jeesus Kristus ota tämä listallesi, asioidaksesi, olemme.

Herra auta kestämään , jos tulee signaali Paholkaiselta ahmimiskohtaukseen (=usutus) . Anna malttia syödä niukasti. oLen pullea.

Epätoivoinen äiti muurinaukossa Jeesus auta. Olen umpikujassa aikuisten lasteni ja mieheni vaikeiden raha-asioiden ja välienselvittelyjen ristitulessa. Että jaksaisin vielä rukoilla ja uskoa Jumalan tarttuvan tilanteisiin ja heille ymmärrystä tajuta, että Jeesus voi auttaa

Olemme muuttaneet ja poikamme aloittaa tokaluokan uudessa koulussa, rukoillaan että kaikki menee hyvin ja hän saa ystäviä. Rukoillaan kaikkien koulunsa alkavien puolesta.

Olen väsynyt ja monella tavalla haavoitettu. Uupunut töissä ja lapsenkasvatuksessa. Mieheni lähti. Isä, tuo JK takaisin. Anna hänen tehdä parannus ja tulla uskoon. Janoan armolahjoja. H

09.08.
Pyydän narsistisen äidin puolesta rukousta että raitistuisi edes. Herra kiitän kirjasta jonka löysin aiheesta.Ole Jeesus kanssani, kun työstän raskasta asiaa.

Anna Herra veren suoja vihollisen valheiden joka hetki!!

... olemme saada ajaa tyhjää mitään mitä olisi voisi enää Jeesus Kristus Jumala Pyhä Henki ... Palveluksiasi ... Hoivassa Onneksemme Tarina ... yksinäisyys yksinäisyytemme yksinäinen .... Rukouksia anelen Herralle asiaa viedä, saada Hoivassa oikeutta, tarvitsijana!

Jumala rakas, ole armollinen ja anna miehelleni työpaikka. Pyydän ole armollinen, Hän tarvitsee sen. Auta meitä taloudellisesti, pidä meistä huolta. Näet, että meillä on tulevina vuosina paljon tarpeita. Täytä ne Herrani. Jeesuksen nimessä.

Varjele Jeahua minua ja läheisiä.Auta naapurin häirikõn kanssa.Siunaa Israelia,siunaa juutalaisia ja tuo rauha Jerusalemiin.Kiitos t:H

Pysyvä työkyvyttömyys eläke, hakenuksen hyväksyminen joa on Jumalan tahto

vuodenvaihde ja mitä tarvitsee suomen oloissa

Voisitteko rukoilla, että masennukseni ja elämän toivottomuus voisivat helpottaa ja voisin löytää hyviä asioita elämästäni ja elämäni kirkastuisi.

08.08.
Vaikka "totta" taikka totta että Ylva teki itselleenkin temput, kun skitsofreenikkoja on yksi sadasta = joka sadannes on Jeesus-ta äänten mukaan ----> Ylva tappoi omia vanhempiaan kun isänsä on silti Jumalan (luoma)... Että hänet tuomitaan sen jälkeen että Mikael on saamassa oikeuden omalle vanhemmalleen... Jumala ehkä varmistaa että äitinsä on?

Esirukouspyyntö tyttäreni puolesta,elämässä vaikea tilanne,päätös.Uskoisi Jumalaan

Jeesus kuule! Mulla on nyt viikon kesälomaa. Että JUmala olisi läsnä. On mONIA hommia. levätä myös pitäisi. Jeesus mua jännittää, miten selviän. Herra anna lohtusi! Anna voimaa elää tahtosi mukaisesti. Ravitse sieluani. Että pääsisin "HErran pöytään " nälkäni kanssa. Etten lihoaisi.

esirukous pyyntö avioliiton ja vaimoni puolesta . vaimoni meinaa ottaa asumus eroa ja vihoinen yrittä masentaa vaimoani koko ajan nyt tarvitaa kovasti rukous apua

Pyydän esirukousta työpaikan vaihdon suhteen, että asiassa tapahtuisi Jumalan tahto. Olen erittäin epävarma menestyisinkö hakemassani työssä vai olisiko se liian vaativaa minulle.

JEESUS, PARANNA M SKITSOFRENIASTA! Ja siitä, että hän lopettaisi järjettömien ja sekavien viestien lähettämisen esirukoiltavaksi!

Äidin mielen (aivojen) ja sielun terveys paranee

Rukoillaan perhekriisimme puolesta, sekä isoäitini puolesta, että hän kääntyisi uskoon ja pelastuisi!

07.08.
Saa muistaa,että yks tärkeä paperi olis tällä viikolla valmis ja sitä hakeva ihminen sais terveyttä,että jaksaisi hakea🍁🍁

Kiitos Jumalan avusta monessa asiassa. Että pystyisin toimimaan paremmin Jumalan suunnitelman mukaan ja muutenkin elämässäni.

Hei, pyydän että rukoilette terveyteni puolesta. Minulla on 80 hemoglobiini ja runsasta verentuloa. Olin jo tänään akuutissa ja menen huomenna uud tarkempiin tutkimuksiin. Gynekologinen vaiva vai vakavampi sairaus vai menopause vai mikä? Verensiirto tarpeen? Rukoilkaa myös läheisteni puolesta! Kiitos paljon ja runsasta siunausta!

Kirkon siunausta - ja kiitosta heille jotka auttaneet hyvin aatoksin

pyydän esirukousta erityisesti mieheni puolesta kiusaaja riivaa häntä hän on 71v hän on täysin muuttunut yrittää tehdä kaikista asioissa minulle ja lapsille kiusaa lapset on aikuisia hän uhkailee jäätte perinnöttömäksi hän yrittää että lapset olisivat hänen kanssaan samaa mieltä eivät he puutu asioihin eikä valitse puolta hyvä niin rukoilkaa

Osituksen puolesta. Jo yli vuosi mennyt. Herra armahda ja lähetä talolle ostaja ja tonteille. Pyydän sinun siunausta kolmen tyttöni koulun alkamiseen uudella paikkakunnalla ja että saisivat kavereita.Paranna lasten isän mielenterveys. Ongelmat ja vahvista häntä ottaa,maan vastuuta tytöistä.auta taloudenhoidossa ja että tytöt saisivat harrastaa.

Rukoilen rauhaa elämääni ja Jumalan johdatusta, jotta kaikki menisi parhain päin. Rukoilen, että löytäisin paikkani ja tehtäväni maailmassa.

Apua äidille sairauksiin ja uskoontulemista ja minulle apua ongelmiini ja Jumalan antamaa viisautta ja voimaa sen toteuttamiseen. Siunausta ja rauhaa Suomelle ja Israelilleja rauhaa. Tarvitsen paljon apua. Yksin en pärjää.

06.08.
Pyydämme esirukousta, että Jumala jakaisi perheellemme ja läheisillemme taivaallista viisautta ja ymmärrystä hengellisiin asioihin. Esirukousta vaimon siskon puolesta, että saisi rohkeuden puhua kielillä. Esirukousta sen puolesta, että Jumala armossaan antaisi taloudellisen ihmeen ja läpimurron. Suojelusta ja varjelusta kaikkia pimeyden henkivaltoja vastaan. Jeesuksen nimessä ja veres

Pyhä Jumala, varjele ja siunaa tyttäreni ja hänen lapsensa. Anna heille yhteinen turvallinen, terve ja hyvä perhe-elämä, ettei kukaan erottaisi heitä toisistaan. Lähetä Pyhä Henkesi ja enkelit suojelemaan ja varjelemaan heitä. Sinä tiedät heidän tilanteensa. Jeesuksen Kristuksen nimessä, Aamen.

Rakas Jeesus, huomaa äitini terveyden ja turvan tarpeet. Turvalla tarkoittaen hänen elämänsä jatkuvuutta - ei intiaani, ei uhkien alainen eikä jätetty kuolemaan.

05.08.
Kiitos Jeesus että opetath erottamaan huinot ja hyvät ihmissuhteet.Kiitos Jeesus että äitini häiriintynyt käytös minua kohtaan on Jeesuksen nimessä estetty.

Pyydän esirukousta. Jouduin keikkatyössäni erään islaminuskoisen työntekijän raivon kohteeksi.Johdata Jeesus tämä tilanne kun esimiehen kanssa keskustellaan.

No miksi minä sain Jeesuksen Kristuksen nimessä vastauksen että se on veritulppa???? M: Kerroin sen K-lle, joka on lähin pappini. Sittenkään en tiedä sitä todeksi! Magneettikuvaan ei ole tarkoitus laittaa rukouksen vuoksi "Vastausta" valheista Kuva otettiin eilen taikka toissapäivänä. Aiempi TTK-kuva oli kaiketi aika hyvä jonka lääkärit tutkivat.

Käsi ihottumaa!

04.08.
Pyydän Jumalalta oikein täsmäohjausta työnhakuun ja lisätulojen löytämiseen pian. Kiitos.

Herra, siunaa ja varjele tuleva Israelin matkamme. Anna erityisen kosketuksesi ja voitelusi olla matkan yllä koko ajan. Siunaa ja varjele kaikki matkalle lähtijät ja tilanteet jo etukäteen. Varjele kaikilta osin onnettomuuksilta, tapaturmilta, sairastumisilta ja kaikelta pahalta, terrorismilta tms. Ole Sinä matkamme johtaja, Jeesus Kristus! .

Jeesus töissä taas haastavia uusia tehtäviä, anna viisautta ja voimaa, kiitos.

18v kestänyt avioliitomme on kriisissä. Vaimoni on sanonut, että harkitsee avioeroa. Syy on, ettei hänellä enää ole tunteita minua kohtaan. Rakastan vaimoani ja perhettäni yli kaiken. Olen shokissa. Tarvitsemme ihme Jumalalta! Rukoile meidän puolesta!

03.08.
Aivoihin uusia yhteyksiä ja muistin tarkentumista pyydän. Kiitos Isä että autat:)

Rakas taivaanisä, Minä pyydän Sinulta apua minun korviini, jotka tinnittävät ja ovat kipuilleet melualtistuksen jälkeen, jossa minulla ei ollut korvatulppia. Pyydän parannusta korviini ja sitä, että saan pitää normaalinkuulon molemmissa korvissa ja kuulla molemmilla korvilla ilman kuulolaitteita. Kiitos, aamen.

02.08.
Pyydän rukouksia mieheni ja hänen sisaruksiensa puolesta, että he saisivat myytyä omakotitalon, eikä kukaan sisaruksista vastustaisi myyntiä. Kiitos!

... matkustamisen tähden pieniä muutoksia pyydän minut kykenevän valvomaan etujani - olemme päästä vainoajista kontrollista asian tuntijoidemme maalmankaikkeudessa ... Iankaikkisuus on suoda palveluksin palvelemaan lähetettyjen henkien Herran, missä äitini on.

M pyydän rukousta että Jeesus antaisi yliluonnollista voimaa ja varjelusta ensi viikon tuleviin tapahtumiin että selviäisin on ollut paljon kiusauksia ja uupumusta anna Jumala minulle voima . Kiitos Jeesus.

Äitini on jätetty huonolle hoidolle, olen huolissani. Olen 10v hoitanut häntä ja jättänyt ajoittain oman kodin hoidon sivuun. Olen hädissäni en jaksa olla 24/7 palvelemassa. Pyydän että Herra järjestää hyvää hoitoa äidille kotona. Tarvitsen ajoittain jotain virkistystä itselleni. Äidistä kiitollinen.

01.08.
rukousta lasteni puolesta ja lasten lasten puolesta ja pikku iidan ja eelin puolesta. ja minun puolesta . paranna minun sairauteni.

Pitkittyneiden kipujen ja toisen puolen puutumisen vuoksi, Jeesus paranna ja auta!!!!!

Herra poista minulta, kauna ihmisiä kohtaan r ja s pilasivat minun matkan. poista pelko, pelkään yhä tutustumiseen toisen osa puolen kanssa. poista myös sukuvietti joka on aiheuttanut paljon pahaa. ja muiden vahingoittaminen. oittaminen. jätän Herralle.

Siunaa lastemme kauan odotettu matka.

Siunaa lastemme kauan odotettu matka.

Olen palannut töihin ja takana on raskas, sairauden rasittama vuosi. Työtehtäväni muuttuivat tänä aikana ja nyt kyselen itseltäni, ja Jumalalta, missä minua tarvitaan. Mikä on tehtäväni ja kutsumukseni? Vielä haluaisin tuntea olevani kiinni myös työelämässä. En vain tiedä missä tehtävässä. Rukoilkaa minulle selvää johdatusta! Kiittäen

... millainen on elämänkertani sisältö herralle ilmi minun hylkäämiseni valitsen mitä teoissa sanoissa minun osoittautua saada itsensä ilmoitusta ohjausta Äitinikin palveltavaksi. Huudamme Auttakaa! Auttajaa Huutaneena Äitini! Äidilleni salattavaa ilmi on ja ilmituotavaa Herran on? Herran on kysyminen osaamme nähden? Puolesta maan omistus on Herran

vuodenvaihteeseen saavuttaessa ja vuodenvaihde mitä nyt sydämeni ja tarvitseminen heräämään ja uskomaan auttamaan minua herra ... pyydän?

Rakas Jeesus, anna syntiselle anteeksi. Suojaa myös läheisiäni; nyt eritoten äitiäni saamaan ja olemaan terveydellä. Siunaa myös seksiä, parisuhteessa yritämme lasta. Keskustelut parisuhteen moraalitajunnasta voivat olla jotenkin kummalliset (rukous on jo suojaksemme). Thank you - there are no snakes & no evil!

31.07.
Tässä olen. Isä Vahvista identiteettini.Kuka olen? Miksi muistini ei toimi kunnolla vaikka olen 45v??Rukoilkaa koko elämäni puolesta.

Äitini puolesta on hyviä rukouksia ja Kirkko on hyvä antamaan sitä apua jota äitini itse tarvitsee terveytensä puolesta. Kiitoksia Kirkolle

Pyydän esirukousta uskosta osattoman ja iäkkään äitini puolesta, jonka syöpä on uusiutunut.

... vuodenvaihteeseen mahdollisuus sisällyttää vaikutuksesi palvelevat ilmiöt äitini silmällä pitää ... Palvelevien Henkien Herran nimessä, amen, amen.

30.07.
Pyydämme esirukousta vaimoni äidin puolesta ettei hänen tarvitsisi mennä kuntouttavaan työtoimintaan ja ymmärrystä työvoimatoimiston virkailijoille. Pyydämme myös esirukousta 1v poikamme puolesta ettei hän joutuisi kivesleikkaukseen vaan Jumala armossaan parantaisi hänet ilman lääkäreitä ja ilman leikkausta. Kristuksen Jeesuksen nimessä ja veressä, aamen.

Kiitos Jumalalle että lapsemme pääsi opiskelemaan. Jumala, varjele ja siunaa lapsemme opiskelu, anna hänen menestyä opinnoissaan ja anna hänelle ja hänen opiskelija-asunnon jakavalle kaverille reiluutta, ystävyyttä ja riidatonta asunnon jakamista. Siunaa ja varjele kämppikset kaikelta pahalta. Lähetä Pyhä Henkesi suojelemaan lapsemme Aamen.

Rukoilethan Rauhaa ja Lepoa minulle nyt:) Kiitos teille!!!

Kiitos Jeesus että hoidat ja autat vaikeassa avioliitossa.Ylipäätään Herra Jeesus auta päästämään irti huonoista ihmissuhteista.Kiitos Jeesus että autat, en jaksa enää kärsiä turhaan.Opeta rajanvetoa ja rehellisyyttä itseäni kohtaan.Amen

29.07.
Poikani aloittaa uudessa työpaikassa työttömyyden jälkeen elokuun alussa. Muistaisitteko rukouksin, että Jumala siunaisi hänen tekemänsä työn ja se voisi olla siunaukseksi työpaikalle ja siinä voisi kaikessa olla Jumalan siunaus mukana.

Herra Jeesus ystäväni ja minun kaikki SIRAUDET

Elämää ja terveyttä äidille! Rakas Jeesus, suojaa äitiäni pahoista asioista tapahtumasta.

Please heal her from that problem, discussed and mentioned in Wikipedia in the name of Jesus Christ, amen

28.07.
Jumala auta minua vaikeassa taloustilanteessani. Pyydän nöyrimmin, että rukoilisitte puolestani, että pääsisin velkasaneeraukseen. Kiitos teille, jotka rukoilette puolestani.

27.07.
MN PELASTUS JA PARANTUMINEN PIAN. SUKULAISTEMME JA LASTEMME PELASTUS. RAHAA,RAUHAA,SUOJELUA JA VARJELUA.

Äiti on muistisairas ja vaikeuksia liikkumisessa. Autan paljon äitiä. Nyt kotihoito käyntiä vähennetään, olen kauhuissani. Auta Herra että tämä asia korjataan äitini parhaaksi.

Hyvä Jumala, siunaa ja varjele poikamme opiskelu uudella paikkakunnalla. Lähetä Pyhä Henkesi ja enkelit suojelemaan ja auttamaan häntä elämässään. Kiitos kaikista lapsistamme ja lapsenlapsesta, ole heille armollinen ja suojele heidät kaikelta pahalta. Jeesuksen Kristuksen nimessä, Aamen.

Herra kaikkien sairauksien parantumista!

Minua läpi elämän vaivannut mustasukkaisuus/toisen kontrollointi saa luvan väistyä. Rukoilethan että itsetunnon juuret parantuvat ja saan nauttia elämästäni. Kiitos paljon:)

minä tarvitsisin mitä olisi menneessä selvittämättä tarvitseminen tarvitsijana suku vajaana perhe ja äitini ja minä, emme laajasti ottaen talo talolta vaan mitä voisimme menetettyämme mitä osaltamme jumalan henki osoitteeseen tämä niin saada

26.07.
Jeesus auta , kristittyjä ystäviä kaipailen.Vanhat kaverit eivät ole uskossa.

Narsistisen ja tunnekylmän äidin "hulkutukset" on saatava päivävaloon.Jeesus anna täysi kepo asiaan.Auta asiassa niin että tämä kymmenien vuosien piina katkeaa ja tämä perheeseemme ja minuun kohdistuva vihanpito lakkaa.Anna Jeesus totuuden tulla julki myös perintöön liittyvissä asioissa.

Herra auta ; suku -ja perheyhteys katkennut.Auta Jeesus perheemme muuttosuunnitelmissa.

Jeesus anna joku rukousvastaus nopeasti.Näytä että olet.Uskonpuute ja epäilykset vaivaavat.Kuuletlo rukouksen?

Tässä puolestani salassa esiintuotavana osoite puhutteluasi Herra Herra puhuttelussasi suku ja mitä edessäpäin ja puhua Herramme meille mitään emme voineet ymmärryksemme, ymmärryksemme. Suoraan sanotun väkivaltaisen ihmisen pahan tekijän kirotun ja jumalattomuus säädyttömyys, salassa synnit, listalla ... Pyydämme suvulle lohdutusta, suku on Äitini.

Jeesus kiitos muutoksista jpihon sinä ohjaat tänä syksynä .

Jeesus sinä näet tämän avioliiton.Auta joko muuttamaan sihdetta paremmaksi tai eroamaan.

Kiitos Jeesus uusista ystävistä ja uusista työmahdollisuuksista.

Jeesus sinä näet tämän avioliiton.Auta joko muuttamaan sihdetta paremmaksi tai eroamaan.

Pyydän rukoilemaan, että vuosien lapsettomuus voisi vihdoin loppua ja saisimme oman lapsen.

Suora ilmaisu koskettelemaan enem'mittä suuruuksitta menneisyys pahanteoissa synninteoissa puhein ja sanoin Parantajaamme anteeksi johdatetuksi saada olla pseudo simson puolesta.

25.07.
-rukouksia aamuin illoin perustalla minäkin oppisin rukoilemisen niin saada nähdä kuulla Herra Herra on sanonut nähdä kuulla ja mitä Herra voi

-suuntaan seniori asumiseen jos on herran se suoda johdattaa herra ja asuminen poissa vainoavan vainotun satuksen kentässä, mitä saan tehdä, äitini, mitä en saa tehdä, äitini? Äitini saada rauhansa sovinnossa kirjallisuus on esillä, suhdetta iankaikkinen palveus on-

24.07.
Pyydän esirukousta 31v poikani puolesta, jolla alkoholiongelma. Jeesus, pelasta ja paranna! T.Äiti

Esirukoustukea SK:n puolesta. Olemme viikonloppuna menossa evankelioimaan ja hän sairastui äkillisesti. Rukoilen pikaista paranemista Jeesuksen nimessä ja että evankeliointi reissu onnistuisi.

Pyydän esirukousta tyttöni ja hänen lapsensa puolesta.

Herra olemme tilassa ilmoituksesi, ohjauksesi?

23.07.
Esirukouspyyntö uskovan tytön puolesta joka seurustelee uskonnollisen narsistin kanssa ja suhde vienyt tytön maailmaan. Lämmin kiitos rukouksista ja Jumalan siunausta!

Herra nostan eteesi serkun tapahtukoon sinun tahtosi Hänen asioissaan?

Jeesus, anna ystävälleni voimia käsitellä hänen mieleensä nousevia vaikeita muistoja. Sulje rakas Taivaan Isä hänet hellyyteesi!

Pyydämme esirukousta, että Jumala antaisi meille ja rakkaillemme läpimurron taloudelliseen tilanteeseemme. Jeesuksen nimessä ja veressä. Aamen.

22.07.
Tyttären vatsasairaus

Hyvä Jumala, suojaa, turvaa ja varjele lapsemme ja hänen ystävänsä matka mikä alkaa huomenna. Anna heidän elämäänsä iloa, onnea ja rakkautta. Siunaa, suojele ja varjele lapsenlapsemme, anna hänelle hyvä ja turvattu elämä ja anna lapsen pysyä terveenä niin fyysisesti kuin psyykkisesti. Lähetä Pyhä Henkesi ja suojelusenkelit lapsenlapsemme turvaksi, suojaksi ja opastajaksi hänen elämäänsä. Kiitos pe

Pyydän esirukousta kaikkien uskosta osattomien omaisteni puolesta, joista osa on jo sairaalloisia ja vanhoja.

Tyttären vatsasairaus

Kiitos rakas Jumala että lapsemme pääsivät opiskelemaan. Auta heitä selviämään opiskelun vaatimuksista ja auta nuorempaa lastamme itsenäistymään, kun hän muuttaa nyt opiskelukaupunkiinsa pois kotoa. Varjele, siunaa ja suojele hänen elämänsä kuten myös hänen vanhempien sisarustensa elämä. Aamen.

Syömishimo tulossa. Syön Stressiini. Auta! Auta! Auta! Jeesus anna RAUHASI. OTa pois stressi.

Pyydän esirukousta, että Taivaallinen Jumala armahtaisi ja vapauttaisi seksuaalisuuden synnistä, joka on nostanut päätään jälleen pitkän ajan jälkeen. Kristuksen Jeesuksen nimessä, Aamen!

Tyttären vatsasairaus

I don´t want him to be schitsofren

Äitini M saa apua - ja se on oikea vastaus

Pyydän itselleni terveyttä ja iloa elämään. Nyt vaan teen kuten toiset sanoo. Pyydän että Jumala antaa viisautta ja rakkautta toimia okien. Vaikea tilanne kotona.

21.07.
Rukoilisitteko poikani puolesta, että hän vapautuisi riippuvuuksistaan ja parantuisi masennuksestaan ja hänen itsetuntonsa voisi terveesti vahvistua. Rohkeutta hänelle myös sosiaalisiin tilanteisiin ja hyviä uskovia ystäviä.

Päästä Jeesus huumeista.olen retkahtanut...aivan kamalaa..en halua enää mennä kk paikkaan jossa on vaaraa...itseni kuntoon..auta. K on poikaystäväsi hän on hyvin paha..vie pois anon armoa ja tukea ihmisistä ja Henri ei siedä minua....tässä ongelmani.minä selviän lohtua ymmärrystä koko perheelle ja vanhemille. Tuo äiti luokseni.olen pelästynyt

Pyytäisin naapurin miehen I.P. ja hänen lastensa puolesta rukousta, että saisivat kohdata Jeesuksen ja tulla uskoon. Kiitos rukoilijoille.

Pyytäisin rukousta että Herra siunaisi ja varjelisi minua ja lapsiani kaikilta vihollisen juonilta ja antaisi viisautta sekä suojelisi pahanpuhujilta. Ja että Jeesus lohduttaisi ystävääni surussa. Terveisin L.K

Herra Jeesus korvat flunssan jälkitaudissa --tukossa -humpsuttavat -rutisevat! Kiitos

Äidilleni (itselleen tehty rukous, äidin terveyden ja varmuuden puolesta rukoiltu) ei ole vihaa niin kuin paradoksimaisen maailman vuoksi taikka kohdalta, kun ihmisillä on Jumalalta hedelmällisyyteen käsky ja ylikansoitus jota Jumala ei ratkaisisi elävien kirjoissa; stressit ja ongelmat eivät ole meidän omiamme (läheiset) - Johannes 14:14 suojamme.

Isä paranna minun korvat Jeesus nimessä! Kiitos

Herra Jeesus auta uskovaista miestä saamaan turvapaikka! Anna lohdutusta ja rohkaisua odotukseen.

20.07.
Pyydän esirukousta, että talouteni tulisi parempaan kuntoon. Herra kuule minua!!! Olen pahoissa veloissa, vaikka käyn töissä. Pelkään pahinta!!! Jumalani, Jumalani, ethän hylkää minua!! Kiitos!!

Rukousaiheet; Että Jeesus siunaa uudet työt ja antaa paljon töitä vaimolleni. Herra anna armoasi äläkä saata kiusauksiin vaan päästä meidät pahasta. Anna hyviä päiviä työssä ja vapaalla sekä saisi käydä seurakunnissa kuuntelemassa hyviä saarnoja. Kiitos

19.07.
VAPAUTUS UNETTOMUUDESTA, JALKAKIVUISTA JA SILMÄVAIVOISTA, JOTTA PÄÄSEN TAAS JAKAMAAN TV-7-LEHTIÄ YM. -2.KOR.9.6-11.RAHAA,RAUHAA, SUOJELUA JA VARJELUA. 1.AIKAK.4.10. KIITOS JEESUS VAST.

ETTEI MLLE TULE HOLHOOJAA ELI EDUNVALVOJAA.-JOH.10.10 . JA MN PELASTUS JA VAPAUTUMINEN PIAN.

Kiitän Jumalaa, että selvisin tänään ruoan suhteen. En ahminut stressiini. Oi, Jeesus anon sinulta huomata, että stressi lisää minulla voimakkaasti nautinnon halua. Nautin kylläisenä olosta. Nautin täysin siemauksin. SE ON SYNTIÄ! "Älkää niin pitäkö lihastanne huolta, että himot heräävät. " Auta valvomaan aina,kun on edessä ruokaa. En tunne määrää

ISÄ PARANTUISI KEUHKOISTAAN, ÄITI SAIRAUKSISTAAN, VELI MYÖS. KIITOS MÖKKEILYSTÄ

Tyttäreni on hyvin yksinäinen ja pahasti koulukiusattu. Koulu puuttunut kiusaamiseen, mutta sillä hävisi se ainutkin edes vähän kaveri. Että saisi edes yhden erittäin hyvän, vaikka uuden kaverin ja helpotusta elämään. Sydäntä särkee.

18.07.
Elävöitä äitiäni siellä!

Jeesus lapsellani ongelmia auton kanssa ja iselläni sitkeä kesäköhä. Auta meitä.kiitos.

Pyhä Jumala, varjele tyttäreni ettei hänen puolisonsa ole narsisti ja väkivaltainen. Auta lastani ja varjele ja suojele hänet kaikelta pahalta. Pidä hänet turvassa, anna hänelle hyvä terveys ja menestystä opintoihin. Aamen.

Olen mielettömän stressaantunut. Vähän kaikesta. Teen myös keikkatyötä,josta paljon tykkäänkin. Kuitenkin töistä tullessa olen hyvin väsynyt. Puran sytressiä syömällä kuin hullu. En saisi lihota! Pyydän , että huomenna + tulevinä päivinä Jeesus sanoisi : "Stop! Stop--syöminen nyt." varsinkin työn jälkeen palkitsen itseäni syömällä. Jeesus anna RAUH

Pyydän esirukousta, että saisin talouteni kuntoon. Herra auta!!! Olen suurissa veloissa. Jumala kuule rukoukseni!!! Käyn töissä, mutta velkaa on hirvittävästi ja olen aivan sotkussa maksujeni kanssa. Ihan täydellisesti!!!!

Hei! Olen uudistunut nuoruuden uskosta noin vuosi sitten. Pääsin jo tupakasta eroon moneksi kuukaudeksi. Nyt olen taas polttanut noin kaksi viikkoa. Esirukouspyyntöni on että pääsisin siitä kokonaan eroon. Haluan lopettaa polttamisen mutten itse siihen pysty. Lonkeron kanssa sama homma.

Pyydän anteeksi osaamaattomuuttani oman elämäni ja läheisteni arkiasioissa. Suojaa meitä kaikelta pahalta mitä meille vain voisi tapahtua ja siunaa tulevaisuuttamme hyvällä; lapsillemmekin vain hyvää elämän jatkoa.

17.07.
Herra Jeesus, armahda ja auta! Estä juonet ja pahat aikeet minua kohtaan. En jaksa enää vanhusten kanssa. Vie asiat pian ratkaisuun. Sinä yksin voit auttaa.

Rukoilemme maan omistus olosuhteissa yhden henkilömme saada mitä Herra osallistuminen. Tietenkin.

Rakas Taivaan Isä, auta! Poikani tarvitsee ohjaustasi, kaverinsa apua ja minä voimia. Autathan? Kiitos ja ylistys. Aamen.

Herra osoita minulle ja äidille varoja ja toimintaa ylläpitää mitä suomi kansalainen on ja tarvitsee kohta on talvi ja äidin asiat jäi hoitamatta - Holhoojani oklkoon Herra Huolehtivainen olkoon Herra ? Auttakaa! Auttakaa! Auttakaa!

Tässä olisi rukousaiheita. Ensinnäkin kiitämme siitä, että työ sai jatkoa ja olemme saaneet olla suht koht terveenä. Kuitenkin monet asiat vielä tarvitsee huomiota: sukulaispojan opiskeluasiat, että hän pääsisi aloittamaan opinnot ja voisimme auttaa häntä siinä. Perinnönjako on vielä vaiheessa, että osaisimme toimia sen kanssa oikein. Sitten olisi hyvä saada apua tutulle, joka elää terveytensä ja

Hätärukousaihe itsemurhaa lääkkeiden yliannostuksella yrittäneen nuoren naisen puolesta. Rukoillaan että hänen elimistöön ei jäisi pysyviä vaurioita ja hän vapautuisi itsetuhoisuudesta ja siihen johtavista valheista. Oikea apu tilanteeseen Jeesuksen nimessä! Isä ja äiti

16.07.
Terveyteni poikani miesasiani talouteni puolesta kiitos.

Seurustelusuhteemme puolesta. Johdata mielesi mukaiseen sitoutumiseen ja avioliittoon. Vahvista tahtoamme ja tekemistämme ja poista esteet rakkauden tieltä. Pyydän yhteistä omaa kotia lähi vuotena. Herra auta lapsiamme sopeutumaan suhteeseemme hyvin ja anna meille yhteisiä kivoja hetkiä. Siunaa äitiäni ja anna hänen olla terve. Kiitos

Rukoilisitteko poikani puolesta: masennusta, riippuvuuksia ja vaikeuksia sosiaalisissa suhteissa, etenkin vastakkaiseen sukupuoleen. Että Jumala koskettaisi ja auttaisi häntä ja hän saisi uudistua uskossaan!

Kotonani on muualta tunteita/aatteita jotka kaiketi yrittävät suojella minua. YO-aikana sairastuin skitsofreniaan. Kuinka kuitenkaan mutta äitini on henkisessä vammassa josta hänen pitäisi päästä vapaaksi ja terveeksi (hoidon saaminen ei ole paha asia) mutta taivas on kuolemaksi sanotaan ja että uskonto on ihmisten tekemä. Fatalismi. Ohjaako hyvä?

Hyvä Jumala, minulla on huoli tyttäreni parisuhteesta. Näyttää siltä että mies on ylihuolehtiva, dominoivakin. Anna luuloni olla väärä ja anna heille tasapainoinen terve elämä ja rakkautta sekä ystävyyttä parisuhteeseen. Ohjaa heidän elämänsä hyvään. Aamen.

Suojaa pientä vilkasta poikaa kaikilta vaaroilta ja anna enkelit ympärille.

Ihmiselle soveliasta ja tervettä elämää

15.07.
Mun elämän puolesta. Vastuullista työtä paljon..rukousta että jaksan. Muistini puolesta...että muistan paremmin. Haaveissa matka Israeliin perheen kanssa..rukousta että järjestyy.

ETTEI MLLE TULE HOLHOOJAA. STOPPI JO NOILLE AIKEILLE. KIUSAAVAT NYT JATKUVASTI NOILLA TYPERILLÄ SUUNNITELMILLAAN, JOTEN MAHTAVA JEESUS VAPAUTA MEIDÄT VANHEMMAT PELOISTA, JOTKA TULLEET NOILLA AIKEILLA. JEESUKSEN KRISTUKSEN NIMESSÄ LOPPU NOILLE EDUNVALVOJA-AIKEILLE JO.-JOH.10.10.

Pyydän esirukousta vaimon ja omasta puolestani. Vaimo sai 2vk sairaslomaa masennuksen takia. Hankala tilanne hän on vielä narsisti.

Siunaa kaikkia lapsia vaaroilta. Anna aina enkelit ympärille.

Jeesus sanoo: "Mitä te minun nimeeni vedoten pyydätte minulta, sen minä teen." Joh 14:14

Herra pelasta ja armahda A-M, jotta saisi tulla elävään uskoon jossa sinä Herra Jeesus olet Herra ja Vapahtaja.

14.07.
Rukouspyyntö äidin terveydelle. Rakas Jumala - saa aikaan terveyttä hänelle jotta muisti on tulevaisuudessa kuin uusi

Esirukousaihe nuoren naisen puolesta että hän vapautuisi itsetuhoisuudesta ja vääristyneen identiteetin kahleista. Myös että hän saisi uudistua uskossaan ja palaisi seurakunnan yhteyteen.

13.07.
Herra johdata tyttöjen kesälomaa niin, että heillä olisi mukava kesäloma. Näet että minulla ei ole kovin varoja.

Kärsin masennuksesta, ahdistuksesta ja peloista. Toivoisin paranevan ja vapautuvan täysin näistä. Tämä sairaus sitoo minut täysin. Voi Rakas Jumala auta minua! Kiitos, kun rukoilette minun puolestani! t.MJ

Rakas Jumala, siunaa, suojele ja varjele lastemme, lapsenlapsemme, meidän ja läheistemme elämä. Anna maailmaan rauha ja ihmisille hyvä tahto. Varjele lastemme perheet kaikelta pahalta ja anna perheisiin uskollisuutta, rakkautta ja toistensa kunnioitusta. Kiitos Jumalalle elämästä.

12.07.
Läheiseni aiheuttaa minulle suurta huolta.Pelkään myös että muiden rukoukset joita tehneet mutta joihin en ole mukana veisivät Jumalan huomion äitini terveydeltä.Samoin kyllä sen asian kohdalla kun kirjoitin kahdelle Papille:oma henkilökohtainen elämä ei saa kadota, ja äitini elämä samoin olisi saada olla vapaa katoamasta elämän jatkuvuuden vuoksi

Jätän esirukouspyynnön, että autokoulun inssi menisi hyväksytysti läpi.

Auta Herra Jeesus äitiäni (äitini) terveeksi! -Kuinka rukoilla hänen puolestaan? - Annat jo kuukausittain lahjoituksen: se on myös äitisi terveydelle

Terveet lapset

11.07.
Meillä on lasten kanssa ruokaan ym.perustarpeisiin rahaa vain 30 e 15 päiväksi. SOS.tmst on kesän kiinni ja kelalla ruuhkaa. Eikä ketään keneltä lainata. Anna Jeesus meille rahaa ja ruokaa !

- osoita minulle suuntaa antavaa johdatusta ja armahdusta

Herra anna viisautesi arjen ja talouden hoitoon. Herra näet, että tyttärelläni hajosi puhelin...auta. Hérra auta, että ositus tapahtuisi pian ja saisin tasinkoa sen verran kun minulla oli itselläni kun aikoinaan menimme naismisiin. Pyydän, että saisin sen 80000 eur. Herra paranna ex-mieheni mielenterveysongelmat ja vahvista hänen olemaan isä.

Pyydän esirukousta ettei lomamatkalla autoon murtautunut henkilö käytä saamiaan talon avaimia ryöstöön.Herra varjele tytärtä ja ystävää ja ystävän perhettä.

10.07.

Osoita minun ymmärrys viisaus osoittaa suuntaa hoitelemaan perheemme vajaa suhteessa mitä saan ja mitä en saa? Äitinikin saadakseen lohdutusta oikeutta Jumalalle Pyhälle Hengelle Lohdutukselle ja mitä muutakin oloissamme ei mitään suhteessa mitä olisi tarvitsevainen minä ja Äiti?

Tyttö ystävä ja Poika ystävä tapaisivat ja saisivat aikaan Jumalan avulla ja maa alaa oleskella se on Jumalan?

Jeesus auta poikaani!!!! Pelasta ja vapauta. Anna elämälle tarkoitus! Jeesus sinä voit!

09.07.

Ajoin elämässä oikein suoda ihmisiä selittämättömyys ilmi miten voi hyljätä hyvä ja valita paha saadaksemme ehdollistetun äitini oikeaan oikaisemaan mielen sielun hengen kelvollisuus valtioissakin ajatus, Uudestisyntymään Äitini, opetuslapseus kentällä päästäkseen harhauttajista, eksyttäjistä valheen kaikesta voimasta! JEESUS AUTA ÄIDILLENI ÄITINI?

anokaa vielä mulle terveyttä varjelusta ja menestystä elämään.Suomelle varjelusta ja hyviä suhteita Venäläisten kansan edustajien kanssa.kiitos.

Jeesus rakas pelasta ja vapauta J ja M. Anna luja pohja jalkojen alle. Paranna R. Kiitos Jeesus!

Rukousta että jaksan 3 viikkoa kesäleirejä putkeen. Ja yöviikoilla kaikki menis hyvin. Vastuuta on ja lääkinnällistä puolta myös paljon. Voimia..viisautta..rohkeutta ja varjelusta!!!Kiitos paljon:)

Pyydän Jumalan johdatusta, viisautta ja apua ajan käytössäni. Uudistumista uskossani. Uutta rakastumista Jeesukseen ja Raamattuun.

08.07.
RAHAA JA RAUHAA. KORVAUKSIA KULUJEMME TAKIA,KOSKA LAPSEMME HOLTITON RAHANKÄYTÖSSÄ JA RUOKAILUSSA JNE.-PSALMI 121 JA 91.

HERRA JEESUS KRSITUS, OLE AINA TURVANAMME. SIUNAATHAN PERHETTÄMME JA JOHDATAT MEITÄ. KIITOS, ETTÄ OLET VARJELLUT JA SIUNANNUT MEITÄ.

Hyvä Jumala! Siunaa ja varjele meidän lapsenlapsiamme. Ole heidän turvanaan aina ja ikuisesti. Aamen.

TAIVAAN ISÄMME, SIUNAA JA VARJELE KAIKKIA PIKKUESKARILAISIA JA KOULULAISIA!

MN PELASTUS JA PARANEMINEN PIAN. JA JN PARANTUMINEN, KOSKA OKSENTELEE JA YSKII JATKUVASTI.-PS 103.

07.07.
Lämmin kiitos sinulle Herra aivan kaikesta tuesta niin oman itseni kuin kaikkien lähimmäisteni elämässä. Pyydän kaikkien asioiden selviämistä ja anteeksi antoa sekä armoa ja rauhaa niin itselleni kuin lähimmäisilleni ja myöskin vihamiehilleni. Pyydän kaikkien vihamiesteni ja suuttuneiden tuttujeni leppymistä. Herra kuule minua ja lähimmäisiä. Amen

Pyydän esirukousta että erään henkilön autokoulun inssiajot menisi hyväksytyksi läpi ja tulisi ajokortti pian.

Kiitän siitä, että sain elokuusta alkaen vuodeksi työpaikan. Olen hakenut samalta työnantajalta myös pysyvää pestiä. Jätän tämän asian rukouksiinne. Olen etsinyt pysyvää paikkaa kauan ja kokenut paljon ikäviä asioita siihen liittyen.

Aikuinen tyttäreni pyytää esirukousta, että hän parantuisi psyykkisistä traumoistaan ja vainoamiskokemuksistaan. Rukoillaan myös, että hän puolisoinnen tulisi uskoon ja löytäisi turvan ja levon Jeesuksessa.

Lämmin kiitos sinulle Herra aivan kaikesta tuesta niin oman itseni kuin kaikkien lähimmäisteni elämässä. Pyydän kaikkien asioiden selviämistä ja anteeksi antoa sekä armoa ja rauhaa niin itselleni kuin lähimmäisilleni ja myöskin vihamiehilleni. Pyydän kaikkien vihamiesteni ja suuttuneiden tuttujeni leppymistä. Herra kuule minua ja lähimmäisiä. Amen

Lämmin kiitos sinulle Herra aivan kaikesta tuesta niin oman itseni kuin kaikkien lähimmäisteni elämässä. Pyydän kaikkien asioiden selviämistä ja anteeksi antoa sekä armoa ja rauhaa niin itselleni kuin lähimmäisilleni ja myöskin vihamiehilleni. Pyydän kaikkien vihamiesteni ja suuttuneiden tuttujeni leppymistä. Herra kuule minua ja lähimmäisiä. Amen

06.07.

Esirukouspyyntö lapsenlapseni puolesta. Koulutiensä nyt kun aloittaa. Siunausta ja varjelusta koulutiellesi!! Jätämme lapsenlapsemme A:n ja koko perheemme sinun turvallisiin käsiisi. Aamen.

koemme Jumalan vihaa! oli aihettakin, tunnustautumisemme maan omistanmisen ja perijättären suhteen, vapaa ehtoista

Puhuminen Herralle kuuluu vastaan ottajan vastaajan välisessä Jumalan silmä, niiden yllä jotka palvelevat Jumalaa - Herra osoita Äidille lohdutusta yksinäiselle Holhoustasoiselle! Laki asioin oikeustieteellisen oikeuden käynnin maailmassa! Jäädän odotuksin Elämänkertamme sisällöllä vierailusi odotuksessa, seuraamuksiin? Koemme ihmisiä? Auttakaa?

05.07.
Herra lähetin juuri ihmismäisesti ajatellen minua status liikenee li'ossa. Auttakaa! Esittelyäni.

Tarvitsen kipeästi lisätuloja!

Rukous tyttäreni puolesta! Kaikkivaltias Jumala, rakas taivaallinen Isä. Rukoilemme meille rakkaan ja tärkeän H:n puolesta. Hänen terveytensä ja elämänsä on sinun kädessäsi. Jos sinun tahtosi on, anna hänen tulla terveeksi, paranna hänen epilepsia ja oireet. Ole hänen kanssaan nyt ja aina. Jumala, ole armollinen ja auta.

Siunaa tyttären perheen asunnon osto. Anna löytyä juuri heidän tarpeisiinsa sopiva koti. Jeesuksen nimessä kiittäen ja rukoillen.

Jumalani anna voimaa olen niin väsynyt! Jumalani siunaa poikani elämää anna hänelle uskova puoliso.

Hei, pyydän esirukousta miehen puolesta jota kohdellaan työpaikallaan epäoikeuden mukaisesti ja raukkamaiseti, että Jumala puuttuisi asiaan ja auttaisi ja johdattaisi miestä kaikessa. Kiitos kun rukoilette, kiitos Jumalalle.

Siunaa Jeesus ystäviäni joilla iso tehtävä edessä ja terveys ei ole riittävä. Jeesus auta!

04.07.
Herra, kiitos perheestämme ja siitä että olet meitä rakastanut, siunannut ja varjellut sekä johdattanut. Tätä kaikkea pyydämme edelleen perheemme ylle. Kiitos, että olet lohduttanut rakkaan mummon muutettua luoksesi Taivaan kotiin.

Kysymysten huomioon ottaminen päästämme Pyhässä Hengessä vaatimattoman avuttoman holhotun seuraasi Jeesuksessa Kristuksessa Jumala yksin on Hyvä, auttakaa!

Vatsani. Mulla on ärtyisä paksusuoli. Lääkkeet ovat kalliita. Tuskin ne oikeastaan auttavatkaan. Hermoiluni myös pahentaa oireita. Tauti on vaaraton , mutta masentava. Ilmaa aina kauheasti vatsassa. Tuntuu, että oikein mikään ruoka ei sovi. Kasvikset olisivat terveellisiä, mutta niistä tulee paha turvotus. JEESUS AUTA!

Jeesus auta että pääsen talouden kurjimuksesta erilleen ja saan selkäni ym. kuntoon ,,, auta myöskin , että eläkkeelle siirtyminen käy vaivatta ja en väsyisi liikaa. auta myöskin asunnon vaihto asia kohdalleen...kiitos aamen...

Oltiin reissussa perheen kanssa. Koin ettei toiveitani kuunneltu/minua äitinä huomioitu. Riitaa ollut kun puhuttiin asiasta. Tarvin rukousapua että Rakkaudellinen yhteys

pv Jeesus parantaisi silmät jalat ihottuman,hoitaja am pelastuisi

Rukouspyyntönä terveyttä ja rakkautta, iloa ja valoa kaikille meille koko perheelle!!! Herra, kiitos että kuulet rukouksemme.

Herra anna voimaa keskittyä lepoon. Väsyin hirveästi jumpassa. Olen ihan paniikissa. Herra anna kyky levätä. Olen psyykkesairas.

Johdata seurustelusuhdettamme mielesi mukaiseen sitoutumiseen ja avioliittoon. Poista esteet rakkauden tieltä ja vahvista tahtomista ja tekemistä yhteisen tulevaisuuden suhteen. Pyydän omaa ihanaa yhteistä kotia lähi vuotena. Auta lapsiamme sopeutumaan ja tahtomaan yhteistä elämää. Armahda, että saisin osituksen päätökseen. Armahda ja lähetä ostaja

03.07.
Puhuttavana oikeustietellisen laki asioin asioimisen mahdottomassa tutkinnallisessa. ilmi, salainen, ... lohdutukseksi vuodelta edeltäneen suurmaatilallisen ja hoivassa vastuullisia henkivaltojen palveltavana, Jesuksen Kristuksen Isältä. kysymme avuksi huutaneena hiljaa odottaneina

Rukousta että sydämeni vahvistuisi itsetunnon kivuista täyteen vapauteen. Rukousta että saan olla näkyvä ja tulla kuulluksi ihmisten kanssa. Niin oman perheen kuin muidenki kanssa kommunikoidessa. Hiljaisuudesta iloon ja vapauteen. Tää on kipee asia joka on ollu elämässäni jo kauan. Nyt on aika parantua. Kiitos kun otat asiani ja rukoilet voittoa.

Aiempi ei ollut viha/halu kuolemaan; vaan sen oikea vastakohta. Kirkon aiemmin saama rukous-vahvistus!

Terve verenpaine osaava puhe ainoastaan (ihmisen omaa puhetta eikä jargongia)

Olen ruokasairas. Nyt on tulossa hirveä ahmimiskohtaus! Pyydän, että Jeesus tulisi ja antaisi rauhan. Pyydän , että Jeesus SAMMUTTAA tämän sietämättömän nälän. Tämä on sairasta. Tiedän sen. Se on harhaa. Olen sairas. Jeesus AUTA mua eteen päin. Jeesus JOHDATA tämä päivbä. Ota pois paha olo. Jeesus näännyn tuskaani.

Siunaa kotiamme vapaudella pahoista keinoista, ja myös elämäämme.

J perh,M perh,J perh,R m yksin Jeesus auttaa voi kiitos JEESUS

rukousta sisareni e puolesta 4.jän viikon sisällä rintaleikkaus ja 16 kertaa säde hoitoja yksin Jeesus auttaa voi.Lapsenlapseni 11 vuotias poika sairastaa yksin Jeesus auttaa voi.P sairastaa ja on niin yksin Yksin Jeesus auttaa voi kiitos

A Prayer´s Blessing for Ms and Ms health/life

02.07.
Maakaupan selventävä koettelemus mitä korvaavaa mitä peruttavaa mitä kauppaa takaisin asiakirjassa heinäkuun lopulla 19998 salasa/ilmi en voi mitään, avustajat tilille, valtio tilille? Suvun puolesta Herra!

Lisääntyvien ongelmien lukematon määrä vie kaiken pohjan ja voiman elämältäni ja viha sekä suru ja epätoivo, Pimeyden ajatukset valloittavat tilaa. Oma usko ei kanna eikä toivoa näy. Olen jo luovuttanut. Olen lapsesta asti läpitraumatisoitunut ja nyt pahasti mielenterveysongelmainen. Täällä esirukouspalstalla toivon rukousta kaikesta huolimatta

Verenpaineen ja verensokerin tasottumisen puolesta.

Jn ja Kn puolesta, heille voimia ja etta kaikki heidän elämän asiat järjestyisivät

01.07.
RUKOUSPYYNTÖ TYTTÄRENI (H) PUOLESTA. HERRA JUMALA, PARANNA OIREET JA SAIRAUS. KUULE RUKOUKSEMME. AAMEN

Taivaan Isä: Ole meidän kanssamme nyt ja aina! Suojele ja varjele meitä kaikkia. Aamen. mummi,pappa, lapset perheineen ja lapsenlapset

Kiitos, että silmäni paranevat. Kiitos Jumala!

Minulta on kadonnut avaimet, pyydän että Herra johdattaa niin että ne löytyy. KIITOS

Herra Jeesus. ole mukanamme ensi syksyn Israelin matkalla. Turvaa meidät äläkä anna mitään pahaa tapahtua matkan aikana! Varjele kaikin tavoin meitä. Kiitos, Jumala, että annat matkan olla erityisen puhutteleva 12-uotaalle V:lle. Aamen.

Olen masentunut ja koen ahdistuskohtauksia. Olen sairaslomalla ja saan hoitoa mutta toistaiseksi se ei ole auttanut. Auttakaa ja rukoilkaa mun puolesta että saisin oikeat lääkkeet (kolmas jo testissä) ja pääsisin pikaisesti terapiaan - aina parempi jos saisin parantua suoraan mutta ainakin niin että nykyinen hoito alkaisi toimia. En enää jaksa.

Jeesus auta poikiani. Pelasta ja vapauta. Paranna nuorin poikani. Jeesus rakas tätä pyydän!

s perustaa yrityksen siihen viisautta ja johdatusta itselleni viisautta ajan rahan käyttöön olen jäänyt eläkkeelle on myös sairauksia paranemista

30.06.
ahdistunut pyytää esirukousta asioidensa puolesta.

Pyhä Jumala, auta J:a kunnioittamaan ja arvostamaan lapsensa äitiä. Äiti kasvattaa lastaan rakkaudella hyvään. J kohtelee tätä äitiä todella ikävästi ja kohtuuttomasti. Anna lapselle ja hänen äidilleen hyvä, turvallinen elämä. Jumala vain Sinä voit auttaa, puhuttele J:a ja paranna hänen mielensä.

pyydän esirukousta mlle, mika on lähtenyt hakemaan apua alkoholismiin, Isä paranna hänet , anna hänen raitistua auta että heidän perhe saa uuden alun a auta sen kestämään auata hätä nyt ole hänen luona ja pidä kiinni .anna kaikki murheet synnit anteeksi isä anna myös elinalle voimaa ja suojele pientä j, Herra kosketa tätä perhettä.isä pyydän myös esirukousta minun ongelmiini, en saa nu

Herra, auta, että pääsisin vapaaksi pakkolääkityksestä. En pääse ilman apuasi.

Rukoilkaa ihmettä ettei vaimoni ottasi eroa ja rikkoisi perhettämme

29.06.
Hätähuuto tyttäremme sielun puolesta. Jeesus pelasta, paranna.

Auta Jumala ja kuule rukous. Läheinen puhuu kuvitelmiaan jotka eivät ole totta, vaikuttaa todella vihaiselta. minun elämä on hyvin rajattua tämän takia, joudun välttämään ennen hyviä ystäviäni koska niistä kuulen pahoja puheita jotka eivät ole totta. Tiedän ettei Jumala ole tarkoittanut lapselleen tällaista elämää, auta Herra

Pyydän apua univaikeuksiin ja nivel- ja lihasvaivoihin. Syöpälääkken sivuvaikutukset rasittaa. Ylipainoa tullut ja väsyttää.

Riittäisikö sinulla vielä armoa minulle.puhdista minut synnistäni. Armahda minua Jeesus

Luettelen perusteitta ja on perusteitakin miten kohtaisin lainhudattajat ja kauppakirjan vaikuttaneet, koemme Jumalan vihan yllämme, muuttavan asiainkulun suunnan?

28.06.
Herra siunaa tämäkin tuleva kuu Pyhän Maan osalta niin kuivuudelta kuin ylenmääräiseltä sateelta sekä hengen maailmassa että ruumiin todellisuudessa, sillä niin on Henki liikkunut vetten päällä, ettei Hänen maallaan ole sijaa pahuuden tungokselle eikä oikeamielisten puutteelle. Aamen Poikasi Pyhään Nimeen.

MN PELASTUS JA PARANTUMINEN. PYÖRÄTUOLISSA JA MIELENTERVEYS MENNYT HOITOJEN JA LÄÄKKEIDEN KERA. JA USKO MYÖS MENNYT, KOSKA JORVISSA TAPAHTUI JOTAKIN SENKIN SUHTEEN JNE.

Pyytäisittekö kanssani,että silmäni paranisivat.Vas.silmässä kuoppa/reikä limakalvossa ja limakalvokuroumia,jotka vetävät reikää suuremmaksi ja näköni jo huonontunut reilusti Kirurginen toimenpide tulossa ja sen seurauksena silmään kehittyy vääjäämättä kaihi.Jeesus paranna tuo reikä ja kuroumat ettei operaatiota tarvittaisi.Paranna mol. silmäni.

Kiitos Jumalalle, kaksi lastamme ja useampi sukulaislapsi pääsivät opiskelemaan. Rukoillaan heille hyviä ja antoisia opiskeluvuosia ja menestystä niin opinnoissa kun tulevassa ammatissaan. Aamen.

Kaikki elämässäni kaatuu...taloudellinen tilanne velkoineen ym vie kaikki voimani, enkä tiedä miten jaksan eteenpäin. Rukoilen ihmettä, jonka avulla pääsisin aloittamaan ns puhtaalta pöydältä. Pyydän rukoilemaan puolestani. Kiitos.

Rukoilkaa, että osaisin olla kiitollinen sisareni parantumisesta, lasteni ja puolisoni terveydestä. Rukoilkaa Jumalalta helpotusta ahdistukseeni, voimaa ja siunausta, että pääsisin eteenpäin ja minua kohdanneen vastoinkäymisen ylitse.

Pyydän että pian löydän lisätuloja.

Koemme tarvitsemamme - koemme Herran puhuvana - olemme puhuteltavia päästäksemme pahasta, Isä Jesuksen mukaan Hengen mukaan Pyhän Hengen mukaan viattomuus on Äitini Äitimme Äidin sydämellä sydämeltä murheet?

27.06.
Oli poika ja poika ja vihanpito väestöä ja väestöä mitä arvioitua Herran nähdä, salassa nähdä, olisiko Äidille mitään korvaavaa? Se olisi kielillä? Mitä? Herra? Äitini saada irtautua sellaisesta mistä Jeesus ei pidä? Yksin Herra ei pidä. Auttakaa minua.

Auta vävyäni, tiedät asian. Jeesuksen nimessä. Kiitos avusta.

HÄTÄHUUTO VELJENI PUOLESTA. MENETTÄNYT RAKKAAN TYTTÄRENSÄ PÄIHTEIDEN LIIKAKÄYTÖN VUOKSI JA TILANNE ON ÄÄRIMMÄISEN LOHDUTON. YKSIN JUMALA VOI ANTAA TOIVON JA TULEVAISUUDEN

Herra selkeytä ajatukseni työnteon suhteen . Sain jo hienosti rahat kasaan heinäkuun lomaa varten, kiitos Herralle.Saan olla lasten kanssa.Sukulaisiin yhteyttä ja rentoa mökkilomaa ilman riitoja pyydä Jeesus.Muuta ajatusmaailmani myönteiseksi.

Hei! Pyydän esirukousta puolestani. Jumala tietää avuntarpeeni. Kuule rukouksemme. AAMEN. (A)

Siunaa nuoren perheen asuntoasiat.

Rikkoutunut parisuhteeni eheytymisen puolesta.In pyyntö.

26.06.
Hämeessä järjestetään hengellinen leiri päihdeongelmaisille ihmisille Elokuun 17 päivä alkaen. Esirukouspyyntö, että Jeesus pelastaisi, parantaisi ja uudistaisi monia ja että sinne tulisi niitä ihmisiä joita Herra tahtoo. Että järjestelyt toimisivat hyvin, eikä sattuisi mitään kielteistä.

Rukouspyyntö avioliittomme puolesta, että JuMala eheyttäisi. Saisin luottamuksen mieheeni takaisin ja hän lopettaisi raivokohtaukset ja erolla uhkailut. Olemme olleet 7viotta yhdessä.

Jo keväällä paksu tikku meni sormeeni. Normaalisti tällöin tulee mätä, jonka valuesa pois tikkukun lähtee. Mutta ei nyt Jo viikkojen ajan ollut mätää, joka ei lähde pois eikä tikkukaan Rukoilisitteko

johdattajanamme olemme kysyneet osoitustasi iankaikkisuus Isä Armahdusta TMlle yksinäisyyteen, vaikutuksin Henki rukoileminen edellämainitun puolesta sydämemme tuntijana

Jumala antaisi uskovan miehen Siunausta vanhemmilleni Johdatusta elämääni seurakunta, opiskelu Rukousta terveyden ja läheisten terveyden puolesta

Minusta levitetyt perättömät juorut ja valheet menetäisivät tehonsa ja totuus tulisi esille

Pyydän esirukousta perheemme puolesta. Puolisolla on psyykkistä ongelmaa mitä hän ei itse tunnu ymmärtävän eikä ole valmis hakemaan apua. Tilanne vaikeuttaa perhe-elämää ja aiheuttaa pelkoa ja ahdistusta. Tilanne on ajautunut umpikujaan ja ero näyttää todennäköiseltä. Paranna Jeesus.

Tyttären puolesta.Jeesus ilmesty, auta.

Jäin tänään miettimään, että olin tyly kerjäläiselle. Joskus tulee tällainen tilanne, että kerjäävä näyttää minusta ahneelta ja suutun. Mietin, osaanko asettua toisen asemaan. Olenko itsekäs ja ahne itse. Pyydän viisautta tähän ja siunausta niille, joilla on oikeasti hätä.

Herra armahda ja auta että ositus tapahtuisi pian. Herra vahvista ex-mieheni tahtoa ja tekemistä että hän tahtoisi laittaa talon myyntiin. Herra armahda ja lähetä ostaja talolle ja tonteille. Herra armahda ja anna sen tapahtua pian. Armahda ettei talossa ole kosteusvauriota. Auta!!!!!!!

25.06.
lapseni perheen puolesta.isälle oikea vastuu lapsestaan ja puolisostaan.ymmärrystä että lapsi tarvitsee aikaa ja syliä että sillä on tunne maailma joka voi särkyä! keskinäistä rakkautta ja yhteyttä toisiinsa.että jumalia on yhdistänyt ja ja ovat jumalalle vastuussa.äiti irti väärästä äitisuhteesta.oma äitinsä hienosti hallitsee tytär ei huomaa.

taloudellisen tilanteen puolesta.on asuntovelkaa ja paljon muitakin laskuja jotka koron ja Intrumin kautta usein maksussa.haluasin ostaa lasten lapsillenikin jotain..Jeesus auta sinun on kullat ja hopeat ja me olemme sinun.

Rukous perheen ja avioliiton puolesta. Kiitos kaikesta kauniista mitä olet hyvyydessäsi meille antanut. Älä ota sitä meiltä pois. Auta selviämään aviokriisistä. Suo minulle voimaa jaksaa olla lasteni tuki ja turva. Sinun tahtosi tapahtuu Herra, anna meille vielä mahdollisuus jatkaa perheenä yhteisessä kodissa.

Rukoilkaa, että Kela hyväksyisi työkyvyttömyyseläkehakemuksen eikä olisi hankala osapuoli tässä vaikeassa tilanteessa. Ja että eläkepäätös tulisi pian ja eläke olisi sen suuruinen kuin nykytuloni. Etten joutuisi toimeentulon pienuuden takia vaikeuksiin.

Kesälomani ei mennyt aivan mieluisasti ja työhönpaluu koittaa. Pyydän voimia ja johdatusta stressaavaan tilanteeseen ja elämäntielle.

Pyydän rukousta puolestani, jotta saan vihdoin tietää koko totuuden miesystäväni touhuista muiden naisten kanssa. En halua epäillä turhaan, mutten myöskään jaksa katsella salailua. Asia häiritsee jatkuvasti välejämme.

Kosketa nuoren perheen isää ja auta mielialanvaihteluissa. Jeesuksen nimessä rukoillen ja kiittäen.

24.06.
Hyvä Jumala, ohjaa J kaidalle tielle pois päihteiden käytöstä sekä huonosta seurasta ja paranna hänen sairas mielensä. Älä anna hänen uhkailla ja käyttäytyä väkivaltaisesti entistä puolisoaan ja lastaan kohtaan, suojele ja varjele heidät. Ohjaa J terveelliseen elämään ja hyvään pitkäkestoiseen terapiaan mahdollisimman nopeasti. Laita hänet töihin. Jeesuksen Kristuksen nimessä. Aamen.

Rukousta tarvitaan. Oikeustaistelu jatkuu ja syytetään petoksesta vaikka mitään petosta ei ole koskaan tapahtunut! Huonolla tuurilla vievät katonkin pään päältä ja käyvät omaisuuden kimppuun. Terveys menee. Lähipiiri kärsii. Oikeustaisto kestänyt jo vuosia eikä loppua näy. Herra anna oikeuden tapahtua!

Herra auttaisi unettomuudesta kärsivää puolisoa joka joutui nyt hoitoon , että hän paranisi masennuksesta ja ettei psykoosi enää uusisi . Ollut raskasta seurata toisen kärsimyksiä . Herra sinun on valta ja voima asioissa , ohjata parhaiten kaikki.

Muistakaa rukouksin jaksamistani töissä. Mulla tuleva viikko työntäyteinen ja pitkät työvuorot. Haluan myös rukousta että VAPAUDUN kontrollointi tarpeesta muita kohtaan. Kiitos Rakkaat:)!

Siunaa nuortemme asunnon osto. Johdata parhaalla tavalla. siunaa myös ystäväperhettä asunto-ongelmassa.

23.06.
Rukoillaan että tyttäremme vapautuisi huumeesta ja parantuisi kokonaan.

Hyvät esirukoilijat, rukoilettahan puolestani! Avukseni pyydänn sinua Herra. Olen mieheni R takia kärsinyt vuosia. En jaksa enää kantaa tätä taakkaa. Armahda minua. En jaksa enää. Kuule rukouksemme: Aamen.

Tarvitsen pian sopivia lisätuloja!

Rukoilkaamme puolestamme, että matkamme onnistuisi hyvin. Lapset jaksaisivat olla mukana. Voimia ja terveyttä meille jokaiselle, yhdessä ja erikseen. Siunaa ja varjele meitä, ole meidän kansamme nyt ja aina. AAMEN.

Jeesus,johdata minulle aviopuoliso jonka kanssa saan jakaa yhteisen työnäyn.kiitos Jeesus!

22.06.
Vaikeasti sairasta lastani kiusataan monin eri tavoin tehostetussa asumispalvelu-yksikössä. Hoitaja kävi kiinni. Lähiesimies myös käyttää rajuja otteita... Tämä on hirviöpaikka. Lähiesimes töni myös minua ym. Siellä tapahtui kaikkea kauheaa. Rukousta pyydän lapselleni ja minulle. Varjelusta joka hetkeen. -valid_

Pyydän esirukousta Jeesuksen nimessä voinko jättää tämän työpaikan . Herra ohjaa koulutustani vastaavaan työhön.

Pyydän Herran ohjausta ja rauhaa jonka Hän voi antaa. Kuulen läheiseltä että en kelpaa taivaaseen, kuitenkin uskon että olen saanut synnit anteeksi. En voi tehdä mitä tahdon tai päättää edes kotona tavaroiden paikkaa. Olen syyllinen toisen mielestä koska en moiti ystäviäni Olen ymmälläni en tiedä enkä edes jaksa kuinka pitäisi olla. Jumala auta.

Pydän esirukousta : lomamatkalla majoituksen järjestyminen ja taloudellinen puoli.Tyttären loman puolesta, lähtee kotoa pois kuukaudeksi.Varjele Jeesus!

ETTEMME JOUDU TALOUDELLISEEN AHDINKOON ENÄÄ KOSKAAN. KERRAN OLIMME JA HERRA VAPAUTTI VELOISTA YM.JOH.10.10.JN JA MN JA ML:N PARANTUMINEN.-PS.103.1-7 JA JES.53.HALLELUJA KIITOS JEESUS KRISTUS.

Pyydän Herran ohjausta ja rauhaa jonka Hän voi antaa. Kuulen läheiseltä että en kelpaa taivaaseen, kuitenkin uskon että olen saanut synnit anteeksi. En voi tehdä mitä tahdon tai päättää edes kotona tavaroiden paikkaa. Olen syyllinen toisen mielestä koska en moiti ystäviäni Olen ymmälläni en tiedä enkä edes jaksa kuinka pitäisi olla. Jumala auta.

EN JA S:N PARANTUMINEN.-JES.53.

RAHAA,RAUHAA, TERVEYTTÄ, SUOJELUA JA VARJELUA. KYLVÖINTOA POLKUPYÖRÄLLÄ JA SÄHKÖPYÖRÄLLÄ MYÖS. -2.KOR.9.6-11.JA PS 91.

21.06.
Rukoillaan Jeesuksen nimessä, että Kristus-keskeinen mielenmalli löytäisi tiensä juuri oikeiden ulkomaisten akateemisten ihmisten silmien alle ja he innostuisivat siitä. Kunnia yksin Jumalalle!

Herra ilmoita ohjaa mihin katsastettava mitä saada kauppaamaan ostamansa maan omistus, auttakaa?

rakas Jeesus Kristus minä rukoilen sinua kuule ja auta minua että ystäväni ei hylkäisi minua vaan että hän säilyisi ystävänäni kaikesta huolimatta ja että kun soitan hänelle seuraavan kerran niin hän vastaisi puheluuni ja suostuisi puhumaan kanssani asiat halki.

rakas Jeesus Kristus minä rukoilen sinua kuule ja auta minua että ystäväni pekka ei hylkäisi minua vaan että hän säilyisi ystävänäni kaikesta huolimatta ja että kun soitan hänelle seuraavan kerran niin hän vastaisi puheluuni ja suostuisi puhumaan kanssani asiat halki.

20.06.
Herra johdata tämä päivä. Anna voima., Anna maltti.

Herra, kiitos hyvin sujuneista Suvisseuroista Äänekosken Liimattalassa. Siunaa jokainen seuroissa käynyt ihminen ja anna siunauksesi jatkua koko tulevan vuoden. Siunaa jo nyt ensi vuoden Suvseurat Muhoksella.

Hei Oon jonkin aikaa käyttänyt unilääkettä kun en saanut nukutuksi kehon stressi/jännitystilojen vuoksi. Öisin sydän jyskytti ja päässä jomotti ja rinnassa oli kipua. Mitään ei kuitenkaan löytynyt muuta kuin että niska/pään alue ja ranka jumissa. Rukousta siis että psyykkinen puoli joka aiheuttaa stressiä ym paranee enkä tarvisi tätä lääkitystä!

Ystävälläni on ollut jatkuvaa kuumeilua joka päivä n.6 kk .n ajan aiheuttaja on selvinnyt mutta kuume vain jatkuu.rukoillaan Jeesusta apuun!Hänellä on valta ja voima käskeä aiheuttajaa lähtemään .kiitos teille esirukoilijat.

19.06.
Näin unta että poikani lasten äiti soitti ja sanoi että poikani on kuollut. Poika on sairastanut. Pelottaa koska hän ei ole uskossa. Rukoilkaa että poikani ottaa Jeesuksen vastaan Vapahtajanaan.

Plla kova selkä kipu,ja talous vaikeudet,pyydän rukoilemaan hänen puolestaan toivoo ystävä

Pyydän apua P.S.:lle, jotta hän ymmärtää netti- ja peliriippuvuutensa, sen aiheuttamat haitat sekä saa kaiken mahdollisen avun ja tuen tästä haitallisesta tavasta irtipääsemiseksi.

suurmaatilan yksinäisen puolesta

Pyydän rukousta, että saisin yritykseni kannattamaan ja löytäisin hyvät, toimivat toimitilat. Talousasiat ovat jatkuvana murheena, ja niihin tarvitsen Herran apua. Auta, että saisin kaikki laskut maksettua ajallaan.

MN JA JN PARANTUMINEN.-PS 103.1-7.

Autokoulu rahat ja kaikkien esteiden poistuminen avioliiton edestä.

Hyvä Jumala, auta työorganisaatiotamme. Ylin johtomme toimii diktatoorisesti ja alistavasti, hän ei luota alaistensa ammattitaitoon, koska hän ei itse hallitse alaamme. Ohjaa hänet toisiin tehtäviin, niin että alamme huippu ammattilaiset eivät lopeta töitään. Loppupelissä asiakkaamme kärsivät. Auta!

18.06.

Pyydän esirukousta terveyteni puolesta. Minun pitää tehdä päätös erääseen kirurgiseen toimenpiteeseen menemisestä. En tiedä pitäisikö minun mennä toimenpiteeseen vai ei, ja tarvitsen Jumalan apua päätöksentekoon. Pyydäthän siis Jumalalta, että hän antaa minulle tiedon miten toimia tässä tilanteessa. Kiitos avusta!

Herra auta ja armahda! Sinun tahtosi on, että kaikki pelastuisivat ja tulisivat tuntemaan totuuden. Auta vanhaa isääni, joka taas juo. Puutu isän elämään, että tahtosi tapahtuisi. Aikaa ei liene paljon, jos juominen jatkuu. Armahda perhettämme! Armahda isää!

Auta minua ja M saamaan asiat kuntoon. Auta minua paremmaksi ihmiseksi

27v pojalla pakkoneuroosi ja bakteerikammo,on ollut akuuttipsykoosiosastolla kolmatta kuukautta. Pyydämme että Herra vapauttaa pian tästä vaikeasta kahleesta, parantaa hänen sielunsa haavat, josta tilanne johtuu ja ennalleen asettaa pojan terveyden Kristuksen ristin sovitustyön tähden.

17.06.
Niin totta kuin Jumala on rakkaus, pyydän rukousta että Taivas olisi suotuisa siihen ajanhetkeen, joka on mitä tärkein Herran lapeuden työssä sekä Hänen Pyhällä Maallaan että niissä maan kolkissa, joissa Pyhää Maata Hänen siunauksellaan ylistetään ja palvellaan. Amen & Shalom

Pyydän esirukousta, kun koen, että elämässäni on hurmahengen side. Jeesus armahda ja auta ja vapauta pimeydenvoimista?

Kiitosaihe. Olen saanut vapautua ja parantua kun olen pyytänyt esirukousta tällä sivustolla.

Herra näet tytön joka karkailee, varastaa ja valehtelee. Poista sekasorto hänen sydämestään. Anna rauhasi ja apusi pian. Anna meille vanhemmille viisautta tehdä oikeat ratkaisut. Jeesuksen nimessä pyydän apuasi Taivaallinen Isäni!

Herra näet tytön joka karkailee, varastaa ja valehtelee. Poista sekasorto hänen sydämestään. Anna rauhasi ja apusi pian. Anna meille vanhemmille viisautta tehdä oikeat ratkaisut. Jeesuksen nimessä pyydän apuasi Taivaallinen Isäni!

 

 

 


Esirukouspyynnöt voit lähettää lomakkeella tai sähköpostilla rukous@esirukous.net

 

Esirukous-net:iä koskevia kysymyksiä tai kommentteja voi lähettää osoitteeseen yllapito@esirukous.net