2018-7-19 Esirukous.net - Esirukouspyynnöt
Esirukous -net

Etusivu ] [ Esirukousaiheet ]
Lähetä esirukouspyyntö ] Liity postituslistalle ] Suosittele ystävällesi ] Tiedotteet ]


Esirukousaiheita

Näiden aiheiden puolesta on pyydetty esirukousta
Kaikki rukousaiheet ovat tällä samalla sivulla. Voit katkaista tietoliikenneyhteyden ja keskittyä rukoilemaan.

Toistaiseksi tätä sivua päivitetään noin kerran viikossa epäsäännöllisesti. Esirukousaiheita postitetaan listalle noin joka toinen päivä. Liity sinäkin listalle niin saat rukousaiheet nopeammin. Ylläpito pahoittelee aikapulaa sivujen päivityksessä. (Päiväys rukousaiheiden edessä tarkoittaa sitä päivää, jolloin esirukousaiheet on luettu oikoluvussa ja lähetetty postituslistalle.)


11.09.
rakas Jeesus - suojele äitini terveyttä - pahoilta vaikutuksilta.

Pyydän muistamaan rukouksin avioliittoamme. Että vaimoni minua rakastaisi ja olisi uskollinen, eikä torjuisi minua. Että Jeesus hänet pelastaa ja avioliittomme. Lastemme pelastumisen puolesta. Lasten terveys-, opiskelu- ja työasioisen puolesta. Rahatilanteen puolesta. Secon kriittinen, pienet tulot. Että saamme paremman vuokra-asunnon pian. Hometta

Tänään mulla olisi mahdollisuus siivota ja järjestellä kaappeja. Mm. makuuhuoneen hyllyt, kirjastohuoneen laatikot , kaapit siellä jne. --Herra anna johdatus. Mihin panna mitäkin tavaraa. Mikä olisi viisainta? Että saisin Pyhän HEngen johdatuksen . Herra anna systemaattisuus. Anna into. JOHDATA!

Kirkko siunaa!

Hei taas kaikille. Pyydän edelleen teidän esirukouksianne, että eräästä hallituksesta joutuisi ulos sen puheenjohtaja. Kyseinen puheenjohtaja on epäluotettava, ei pidä lupauksiaan, vaan on jopa kieltänyt luvanneensa jotain, vaikka on luvannut. Hän johtaa tätä hallitusta mielivaltaisesti, Toisia hallituksen jäseniä hän ylenpalttisesti suosii ja toisten tekemisiä aliarvioi. Jeesuksen nimessä anon

10.09.
Pyydän esirukousta, että tyttäreni saisi opiskelujaan vastaavan työpaikan ensi vuoden alkuun! Kiitos Jeesus, että kuulet, autat ja johdatat. Nimessäsi Amen!

Herra armahda. Alavatsan hermokipu, virtsarakko kipu, korva soiminen. Herra vapautta ja parantaa.

Auta Jeesus naapurien kanssa.Siunaa Israelia,siunaa juutalaisia ja tuo rauha Jerusalemiin.Kiitos

Pyytäisin rukoustukea terveellisempään elämään siirtymisessä.

osoita Herra teossa sanassa syyllisissä osallistumattomina - avuttomana holhottavana puolesta

Nuoren uskovan äidin puolesta, jolla veriarvot pielessä, pelkää syöpää.Jeesus auta.

Mieheni E lopettaisi minun pettämisen

rukouksemme tuomarimme varamme omaisuutemme henkemme terveytemme

Hei kaikille. Pyydän, että Jeesuksen Kristuksen nimessä anotte, että eräästä hallituksesta joutuu pois tämän hallituksen puheenjohtaja. Kiitos kun rukoilette. Kiitos Jeesukselle kaikesta.

Rukoilkaa aviomieheni puolesta, että hänellä ei ole mitään vakavaa sairautta ja antakaa lääkäreille viisautta hoitaa ja parantaa mieheni terveys. Kiitos.

09.09.
Rukoilisitteko puolestani.

Olen työssä yhtiössä missä toimitusjohtaja ja suurin osakkeen omistaja käyttää tietoisesti hyväksi omaa asemaansa. Hän uhkailee ja aliarvostelee minua työntekijänä ja koittaa omia näyttötyönä tehdyn työnäytteen omaksi! Olen ahkera, omatoiminen ja vastuullinen esimies! Muutama alaiseni syyttävät ongelmistaan minua vaikka itse ongelma on toimitusjohtaja. Olen pahasa välikädessä. Tarvitsen teidän apu

Herrani, ole armollinen ja auta miestäni löytämään työpaikan. Älä hylkää pyyntöäni, pyydän. Poikasi Jeesuksen nimessä auta meitä.

Pyydän voimaa ja itsehillintää tälle päivälle. Olen holtiton ja väsynyt. Jotenkin ihan ns. maailma pyörii. Pyydän, että Jeesus pitää minusta lujasti kiinni.

Pyytäisin, että rukoilisitte erittäin vakavasti loukkaantuneen, suojatiellä yliajetun koulutytön puolesta, että tyttö saisi elää edelleen ja toipuisi. Voisitteko rukoilla tytön ja hänen perheensä puolesta, ja hoitohenkilökunnalle viisautta hoitaa tyttöä parhaalla tavalla.

"Pidä hyvää huolta lampaistasi, valvo, miten vuohikarjasi voi, sillä rikkaus ei kestä ikuisesti eikä valta säily polvesta polveen." Sananl. 27:23-24

Hei kaikille. Anon Jeesuksen Kristuksen nimessä, että rukoilette erään oikeuden käynnin puolesta, että se menisi parhaalla mahdollisella tavalla. Kiitos kun rukoilette. Kiitos Jeesukselle kaikesta.

Esirukous lasteni koulunkäynnin puolesta. Ettei kiusata ja kavereita olisi ja heidän kanssa hyvät välit.

Rukoilisitteko minunpuolestani, että pääsisin pyörätuoliin ja portatiiville

Siunausta opintoihin ja töihin ja tulevaan matkaan, hyviä hedelmällisiä kohtaamisia sinne ja uusia tuttavuuksia, levollista mieltä.Siunausta miehen opintoihin, työharjoitteluihin, avioliittoon, tulevaan lääketieteelliseen operaatioon.Siunausta myös perheemme tulevaisuudensuunnitelmiin ja lapsille ja heidän elämäänsä.

Herra, pyydän että johdatat seurustelusuhdettamme mielesi mukaiseen sitoutumiseen ja avioliittoon. Herra, johdata meitä suunnittelemaan yhteistä tulevaisuutta. Pyydän meille omaa yhteisyä kotia lähivuotena. Herra anna yhteisen harrastuksemme lähentää ja syventää suhdettamme. Auta että keskeneräiset asist saan päätökseen.

Rakas Kirkko - rukous Jeesukselle omaan nimeensä vedoten: Mikaelin äiti terveeksi! "Pidä hyvää huolta lampaistasi, valvo, miten vuohikarjasi voi, sillä rikkaus ei kestä ikuisesti eikä valta säily polvesta polveen." Sananl. 27:23-24

08.09.
Tämä ilta ja huominen. Että saan kaikessa tehtyä kaiken valmiiksi. Mieheni lähtee sairaalajaksolle. Että saan virkeyttä. Työstä jäi paha mieli 13:2 ---Herra tietää. JEESUS AUTA!

Apua raskauden puolesta. Että saisimme tämän lapsen elämäämme. Herra auta meitä!

Rakas Jeesus. Äitini onå heikon sydämen takia sairaalassa ja nyt hänellä myös vatsa kipeä. Paranna äitini ja lievitä hänen tuskaa Kiitos Amen

07.09.
Pyydän esirukousta avioliittoni puolesta. Näyttää että ero on väistämättä edessä. Hirveitä, tuhoisia riitoja,mustasukkaisuutta, puolison alkon käyttöä, jopa väkivaltaa. En haluaisi erota. Koko tilanne ahdistaa. Auttakaa!

Kiitosaihe isän huolenpidosta ja avusta:)

Herra Valtakunnan hehtaarit kauppakirja ja lainhuudatus vuonna 1998 heinäkuu, elokuu, asiassa, mitä sanoo Herra.

Esirukouspyyntö perheemme puolesta, äidin rintasyöpäleikkauksen jälkikomplikaatioiden parantumiseen, taloushuoliin, stressiin, ahdistukseen ja masennukseen. Voimat loppuu.. Ja paljon paljon rakkautta ja iloa.

Pyydän esirukousta naisen puolesta. Jatkaako eräässä hallituksessa vai ei, että Jeesus ohjaisi tässä asiassa. Kiitos kun rukoilette. Kiitos Jeesukselle kaikesta.

Pyydän esirukousta, että kestäisin syöpäkivut, koko kehossa. Tyttärien puolesta vaikea elämäntilanne.

Kirkko 100% suoja äidille

Vapauta minut ja lapseni narsistisen ihmisen otteesta kokonaan, niin ettei hänellä olisi enää mitään vaikutusta meihin

Terveyteni poikani miesasiani talouteni puolesta. Kiitos.

Pyydän esirukousta 90-vuotiaan äitini puolesta jolla on ihosyöpä, että Jeesus parantaisi hänet, siunaisi ja auttaisi häntä kaikessa, antaisi vielä elämäniloa ja pelastaisi iankaikkiseen elämään. Kiitos kun rukoilette. Kiitos Jeesukselle.

Rukoilen siskoni Tn puolesta .

Kiitoksia, äidille oma terveytensä takaisin

Pyydän rukousta, että Jeesus johdattaisi minut pois ahdistusten ja masennuksen suosta

06.09.
Pyydän esirukousta, että raskauteni sujuisi hyvin ja lapsi saisi syntyä terveenä. Pyydän myös voimia jaksaa rajun raskauspahoinvoinnin.

Unettomuus ja ahdistus vaivaavat äitiä. Sairausloma vain jatkuu, tulevaisuus tuntuu synkältä. Kiitos esirukouksistanne!

kiitän taivaan isää että hän on kuullut rukoukset meillä oli perheongelmia mieheni kanssa nyt tulemme toimeen kiitos esirukouksista olemme 70 vuotiaita rukoilkaa että mieheni tulisi uskoon ja minulle uskon vahvistusta

Jeesus paranna minun ihottuma!

Hei kaikille. Pyydän esirukousta erään miehen puolesta, että hän saisi tarjolla olevista työpaikosta parhaan mahdollisen. Kiitos kun rukoilette. Kiitos Jeesukselle kaikesta.

05.09.
Jeesus sanoo:"Mitä te minun nimeeni vedoten pyydätte minulta, sen minä teen." Joh 14:14 Auta Mlle lapsia! Jeesus, aiempaan vedoten.

Viisautta autokaupoille, perheelle sopiva peli.

Pyydän esirukousta pienen poikani ystävyyssuhteisiin.Isomman pojan harrastuksiin. Perheen asuntoasiaan.Suhde sukulaisiin.Miehen työpaikka kohtelee epäreilusti, hän on ujo ja sairauden vuoksi väsynyt; johdata uutta hänelle.

Oikeudenkäyntisi asuminen ja siviilisääty myös maistraatti hoivassa olevan puolesta edunvalvojaan sisältyen. Huomaamme virkaholhoojanakin asioineen oikeus käynnin Herra on Tuomari, puolestansa maan omistus on selvitämättä, lainhuudattajista ja kauppakirjasta huolimatta, suraamuksiin.

Pyydän esirukousta poikani syövän puolesta.Kerran leikattu, toinen leikkaus tulossa.Jeesus auta.Jeesus paranna.

Tarvitsen Jumalan apua ja johdatusta joka hetkeen. Työpaikalla on henkivaltojen hyökkäyksiä. Pyydän viisautta ja sävyisyyttä. Hyvää mieltä. Jotakin hyvää tapahtuvaksi raha-asioiden alueella. Kiitos.

Pyydän hyvää mieltä ja sävyisyyttä puheisiini. Viisautta elää uskovana arkielämää ja olla vihaamatta ja katkeroitumatta. Olla Jumalan tahdossa.

04.09.
Veljen elämään Herran vastaus

Kiireellinen rukouspyyntö:riitaisa erotilanne meneillään pienet lapset ja vaimo narsisti.kiitos T: M.L

Päivä päivältä olen alkoholisoineena itseäni ihmisten käsissä kieltäytymään en mitään missään joten missä on aihetta kohdata minut ja mitä tarvitsemme nykyisin asuminen ja iältäni olen naimattomuus ja entä Äitini voi Äitini Hengen on rukoillen puolestansa ehdottomuus anomiseeni ja tietämättömyyteen ja osaamattomuuteen vaikuttavana armahdusta Äidin!

Suonikohjut ja M sisaren muisti!

Pyydän esirukousta avioliittoni puolesta. Mieheni haluaa erota. Meillä on kaksi lasta ja itse toivon liiton pelastuvan.Olen hädissäni ja ahdistunut.

Pyydän esirukousta 52-vuotiaan miehen puolesta, jolla on imusolmukesyöpä ja levinnyt nyt selkäytimeen. Ei voida leikata, petipotilaana, lääkärit ole antaneet toivoa. Voimat myös läheisiltä loppu. Herra Jeesus Kristus, auta ja armahda, anna voimia ja uskoa parantumiseen. Kiitos Isä Jumala Herramme Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Että Jumala koskettaa niin konkreettisesti J:tä että hän uskoo ettei ole muita teitä pelastua kuin Jeesuksen kautta. Pelastumista, parantumista ja kahleista vapautumista J:lle.

Tyttären elämän ja asunnon puolesta

Paranna ja pelasta minut Jeshua,vapauta.Siunaa Israelia,siunaa juutalaisia ja tuo rauha Jerusalemiin.kiitos

03.09.
Pyydän esirukousta ja Herran siunausta että jalastani poistettu luomi olisi vaaraton. Siunaa meitä kaikkia ja kiitos avustasi.

Herra auta,,pelasta lapset.Johdata Italiassa olevaa tytärtä ja anna Herre pojalle lopputyöpaikka.Kiitos Jeesus.

Rukousaihe sisareni puolesta joka sairastaa vaikeaa Masennussta ja silmä pohjanrapeumaa Herra paranna.

Rukousaihe sisareni puolesta joka sairastaa vaikeaa Masennussta ja silmä pohjanrapeumaa Herra paranna.

Herra kiitos kaikesta, kaikki tulee Sinulta! Auta edelleenkin kaikessa, tiedät kyllä! Suo viisautta ja voimia, ohjaa auttamaan oikein Suo myös taloudellista turvaa myös lapsuuden perheenjäsenilleni Kaiken olen jättänyt käsiisi Jeesuksen nimessä ja veressä! Pyhä Kolminaisuus on iäti kiitetty ja ikuisesti ylistetty

TARVITSEN LISÄTULOJA PIAN.

02.09.
Rukoilkaa puolestani, että Jumala antaa syntini anteeksi ja armahtaa minut. Armo

Rukoilkaa puolestani, että Jumala armahtaa minut ja antaa anteeksi syntini ja päästä minut tästä tukalasta tilanteesta. Rukoilkaa, että Jumala vihdoin antaa minulle työpaikan. Kiitos rukouksistanne. Armoa

Rukoilkaa puolestani, että Jumala antaa syntini anteeksi ja armahtaa minut. Armo

Pyydän pikaista esirukousta rakkaan perheenjäsenemme, Milla-beaglekoiramme puolesta, jolle annettiin 31.8.18 lausunto kasvaimista vatsassa, toivoa annettu. Mutta meillä on toivoa, sillä Herramme Jeesus Kristus elää ja on sama eilen, tänään ja iankaikkisesti! Anna meille meidän syntimme anteeksi. Kiitos Isä Jumala Herramme Jeesuksen nimessä, aamen.

Ap.n puolesta.unettomuus.ahdistuneisuus.riippuvuudet,alkoholi ja lääkkeet.Rukoillaan että oppisi myös luottamaan ihmisiin eikä aina luule että hänta halutaan vaan määräillä.Hyvin hankala luonne,kuvittelee aina pahinta.

01.09.
Siunaa rakas Taivaan Isä miestä, jota tahtoisin rakastaa. Jos se toteutuu, auta meitä tekemään hyvää yhdessä. Jeesuksen nimessä.

Isä Jeesuksen nimeen ja veren kautta kosketa ja vapauta minut sairauksistani ja niiden aiheuttajista.Minulla on jalat ja nilkat turvoksissa..On myös muita sairauksia Isä tietää..Aamen Kiitos Ylitys ja Kunnia Jumalalle.

Että Jeesus parantaisi uskovaisen poikani tulehduksen ja kuumeilun! Jeesus tietää! Kiitos avustaan!

Herra, johdata tietäni. Näet ahdistukseni työasioideni suhteen ja huoleni perheemme raha-asioissa. Tule ja johdata, siunaa askeleeni. Amen.

31.08.
Rukousta että nukahdan ja nukun yöni. Nyt otan melatoniinin illalla mutta yöni on levoton katkonainen. Aiemmin käytin hetken unilääkettä ja nukuin kyllä. Jeesus kiitos että saan nukuttua eikä tarvi ostaa vahvempia.

Miljoonaluokan rukous tärkeydellään: rakas Jeesus, Johannes 14:14 vedoten! Tiede-ohjelmat ja televisio - actually competently scared concerning the planet human overpopulation: asking for future research in how money & laws may decrease human population amounts. Note (good): cause to effect is usual sociology - and we need talents. Talentti = raha.

Auta minua rahallisesti.Tarvitsen ruokaa

Psyykkisen parantumiseni puolesta, fyysisten ongelmien ratkeamisen puolesta

Herra Jeesus, vapauta minut luonnehäiriöisestä ihmisestä, joka hallitsee perheessämme.Olen itse voimaton, sinulla on kaikki voima ja valta. Aamen.

Herra Jeesus, vapauta minut luonnehäiriöisestä ihmisestä, joka hallitsee perheessämme.Olen itse voimaton, sinulla on kaikki voima ja valta. Aamen.

Herra, auta minua, olen ahdistunut ja väsynyt. Herra auta!

30.08.
Her competene, as fast as that (hypnotic, not thrusted into hate!) We are free from attacks on our brain-s!

Jeesus rakas vapauta armossasi minut pahan otteesta! Lähetä rukoilijoita rukoilemaan kun olet nähnyt miten huonosti se on itseltä sujunut! Anteeksi kun olen pyytänyt kuolemaa, en oikeasti sitä halua, mutta sinä Herra tiedät miten huonosti olenkaan onnistunut. Anna minun syntini minulle anteeksi Herra. Anna minulle uusi elämä rikkoutuneen tilalle.

Esirukous että jumala palauttaisi perheen takaisi yhteen ja korjaisi kaiken rikkouteneen ennalleen

29.08.
mielenterveys ongelmia 3:lla sukulaisellani ja 2:lla omaisellani sekä ystävälläni,1:llä kovia kipuja selkävian vuoksi,itsellä monta sairautta paranemista.pelastusta niille sukulaisilleni jotka eivät ole uskossa.apua vainotuille,israelin kansalle ja kaikille vaikeuksissa oleville.viisausta elää oikein.

pyytäisin esirukousta hampaitteni puolesta tulehtuneet ensiviikolla hammaslääkäri että jeesus parantaa kiitos että kuulet

Veljeni puolesta,perhe hajoamassa.

olen joutunut valheellisten puheiden kohteeksi että ne loppuisi,että valheiden puhujat tekisivät parannuksen.

Kirjoitin Hiippakunnille ja Arkkipiispalle mahdollista totta jota ihmiset voivat kunnioittaa. Me tarvitsemme Hengellisessä elämässämme kunnioitusta elämää kohtaan, jota ennen mainittiin "näiden" apujen kohdalla periaatteessa olleen yleensä vaikeuksina, jonka vuoksi apu onkin seurakunnasta ihmisille. Siunaa Arkkipiispaamme saamaan oikeus ja lakiin.

28.08.
Pyydän rukousta univaikeuksien paranemisen puolesta.

Tyttärelleni asunto

Pyydän esirukousta tyttäreni puolesta. En jaksa enää.Rukoilkaa että Jumala auttaisi ja johdattaisi häntä. Kukaan tai mikään ei siihen pysty,ainoastaan Jumala.

Hei taas kaikki. Pyydän esirukousta eään miehen puolesta, jolla on työhaastattelu piakkoin, että Herra auttaisi ja ohjaisij ja tuo mies saisi sen työpaikan. Kiitos kun rukoilette. Kiitos kaikesta Jumalalle.

Parisuhteeni puolesta, että se eheytyisi, syvenisi ja sormukset palaisivat sormeen. Että saataisiin jälleen olla oikeat puolisot toisillemme. Kiitos Jeesus lasten asioista ! Mutta pyydän, että kosketa poikaani vielä siinä fyysisessä asiassa.

Herra armahda ja anna osituksen tapahtua pian. On jo kulunut toista vuotta. Armahda ja lähetä talolle ja tonteille ostaja. Herra, tiedät kuinka murehdin sitä, että tahtoisin oman kivan asunnon pystyä ostamaan. Armahda ja johdata. toivon ja pyydän lähivuotena omaa yhtistä asuntoa tapanin kanssa. Johdata meitä.

27.08.
JN JA MN PELASTU.-ROOM.6.23 JA ILM.20-22.

Jumala vapauttaisi minut jatkuvasta stressistä sekä omista voimistani ja pyrkimyksistäni tulla Jumalalle kelvolliaeksi.

Olen hyvin hermostunut ja väsynyt. Mulle tuli sekä virtsatietulehdus että flunssa. Olen ihan hukassa. Pää sekaisin. En jaksa ajatella mitään. Herra anna malttia olla sairas!Jeesus paranna antamasi aikana.

Rukousta henkisen jaksamisen puolesta. Ahdistusta ja pahaa oloa. Mielen ja ruumiin parantumista. Johdatusta puoliso ja ihmissuhde asioissa. Talous asiat kuntoon.

Olen kärsinyt lapsettomuudesta ja nyt viimein sain olla hetken aikaa raskaana. Nyt vuodan verta ja ilm. menetän hänet, jota koskaan en syliini asti saanutkaan. Olen sanaton ja mykkä henkisestä kivusta, jota tämä kaikki koettelemus aiheuttaa. Pyydän Jumalalta armoa.

Rakas Jeesus, anna syntiselle anteeksi. Suojaa läheisiäni pahalta.

Pyhä Henki, anna minulle rohkeutta ja taitoa puhua oikeita sanoja! Auta minua olemaan vaiti silloin, kun on parempi olla hiljaa! Tee minusta rehellinen! Aamen.

Rukoilkaa tyttäreni puolesta; hänen terveytensä ja tulevaisuutensa puolesta.

Pyydän rukoilemaan Herran johdatusta puolison löytymisessä. Kiitos!

ETTEI M PÄÄSE TUHOAMAAN OMAISUUTTAME JA VIEMÄÄN MEITÄ AHDINKOON JNE. AJELI TAAS TÄNÄÄN TAXILLA, VAIKEI SIIHEN OLLUT PAKOTTAVAA SYYTÄ.-PS 103.

Herra armahda ja salli talon ja tonttien mennä kaupaksi ja minulla tulisi oleman oma yhteinen koti rakkaani kanssa. Herra armahda ja auta että minulla olisi tulavaisuudessa hyvin taloudelliset asiat. Johdata kaikissa järjestelyissä ja anna viisautta toimia oikein. Auta.

Rakas Jumala, Herramme Jeesuksen suojiin! Äitini saa toivottavasti tulevaisuudessa osakseen uuden Kristukseen (siis Jeesukseen) syntyvän lapsen, oman lapsenlapsen minun ja tyttöystäväni kautta. Siunaa meitä läheisiä rakkaudellasi jota Jeesus osoittaa meille, omalla rakkaudellaan.

happy

Herra kiitos kaikesta, kaikki tulee Sinulta! Anna anteeksi ja armahda.On niin ihmeellistä että armosi on jokaiselle tarjolla. Suo edelleen apuasi kaikessa! Siunaa ja suo menestystä myös kaikille läheisille ja minullekin syntiselle Jeesuksen nimessä ja veressä. Pyhä Kolminaisuus nyt ja ikuisesti kiitetty ja ylistetty!

26.08.
Seuraavat kymmenen tiistaita (Jeesuksen apu äidin aivoille)

Pyydän rukoilemaan,jotta rakas pikkusiskoni jaksaisi vielä toipua kohtauksestaan ja saisimme vielä pitää hänet luonamme❤. Kiitos.

Rakas Jeesus, armahda syntistä. Siunaa myös läheisiäni (terveydellä ja jatkuvalla pitkällä elämällä).

Pyydän rukousta ensi viikolla oleviin tärkeisiin tapaamisiin, Pyhän Hengen toimintaa ja vaikutusta näihin tilanteisiin, ja Jeesuksen läsnäoloa

Rauhaa erään sairaan miehen lähentelyistä!

25.08.
Pyydän esirukousta raskauden puolesta. Se on aivan alussa mutta minulla on ikää jo 43 vuotta. Jeesus varjele tätä elämän alkua ja anna kaiken mennä hyvin. Kiitos kun kuulet rukoukset.

Muistisairaat sisareni ystäväni ja minun!

Hei! Tarvitsemme rukousta kipeästi, koska ymmärryksemme tai taitomme ei enää riitä. Kuolinpesä on ajautunut umpikujaan ja ristiriitaan. Emme tiedä kuinka enää edetä. Kaikki voi mennä pieleen ja ihmiset joutuvat ongelmiin, kun perintövero täytyy kuitenkin maksaa eikä siihen saa käyttää perintöä, kun sitä ei kyetä jakamaan. Meillä kaikilla on paha mieli. Haluamme pyytää apua Jumalalta, että hy

isäauta minua. en selviä ja tämä velkaakierre vie voimat. isä auta minua en selviä. auta sinä minua. velkaa on liikaa enkä selviä tästä mitenkään minulla ei ole ketään ja minu pelottaa pelottaa että menetän perheeni ja miehenikin tämän tkia. isäauta minua. anna valo aut että laina myönnetään ja saan helpotuksen kk eriin isä aut. ajattelen vain että elämä on mennyt ja kuolema on seuraava tämän häp

Olen hengellisessä osa-aikatyössä, ja nyt minulla on näky uudesta tavoittavasta työstä Israelissa.--uudella alueella, jossa ei ole vielä muuta ev.työtä juuri ollenkaan. Pyydän, että Herra avaa oikean oven ja varustaa oman suunnielmansa mukaan. Kiitos. Herra on hyvä

24.08.
Taloudellinen tilanteeni katastrofaalinen, pyydän rukoilemaan puolestani, että tästä selviäisin ja voisin aloittaa elämäni puhtaalta pöydältä. Kiitos.

Elämänhaluni ja -voimani ovat täysin lopussa, en jaksa enää millään jatkaa tätä elämääni, joka on ollut pelkkää helvettiä koko elämäni ajan johtuen epämuodostuneista kasvoistani. Nyt olen jo 65 v. ja elämäni on käynyt täysin mahdottomaksi, Herra tietää kyllä ja voi minut yksin vapauttaa. Itsemurhaakaan en haluaisi tehdä, vaikka se houkuttaisikin.

Rukous nimeltä Ka

Päihdeongelmaisille tarkoitetulla leirillä olleiden ihmisten puolesta. Että julistettu sana "itäisi", vapautuisivat erilaisista riippuvuuksista, hakeutuisivat seurakuntayhteyteen, kasvaisivat uskossa ja selviäisivät kerran voittajina perille.

Pyydän Jeesusta kulkemaan kanssani, kun muutan yksin ulkomaille. Jeesus siunaa myös muita vaihto-oppilaita. Auta meitä löytämään ystäviä ja tukemaan toisiamme koettelemuksissa. Pyydän myös, että ranskan kieleni kehittyisi sekä ahkeruutta opintoihin.

Herra auta A.T:tä, joka menetti rakkaan lemmikkinsä. Lohduta häntä surussaan. Kulje hänen rinnallaan ja ole hänen turvanaan. Aamen.

Pyydän Rakkaan poikani M.F puolesta esirukousta. Hänen mielenterveytensä on järkkynyt. Ruoiltaan Jumalalta että hän parantaisi poikani pois noista harhaluuloistaan joita hän pitää todellisena. Kiitos. Hyvä Jumala auta poikaani Jeesuksen Kristuksen kautta, että hän pääsisi pois noista harhakuvitelmistaan. Kiitos kaikille esirukoilijoille. Kiitos.

Sopimusrukousta pyydän: Mun pään sameus väistyköön ja terävyys ajatukseen Jeesuksen nimessä. Kiitos sinulle rukoustuesta. Ole siunattu!

Paranna Jeshua tämä vuosia kestänyt flunssa/kuume/väsymys ja kurkkukipu.Siunaa Israelia,siunaa juutalaisia ja tuo rauha Jerusalemiin.Kiitos

23.08.

Hyvä Jumala, auta tytärtäni että hän kykenisi tuntemaan empatiaa ja että hän oppisi huolehtimaan itsestään ja opiskelustaan. Anna hänelle kyky ymmärtää myös muiden näkökantoja ja valintoja, ettei hänen elämänsä olisi pelkkää mustavalkoista. Anna meille keskinäistä luottamusta, välittämistä ja kunnioitusta. Aamen.

22.08.

Jeesus iho rikki! Miten operoimme Viinimarja pensaiden leikkauksen?

Siunattua tulevaisuutta Mlle!

Kiitos Herra,että sain uuden asunnon ja juuri sellaisen mitä olen pitkään toivonut. Auta minua saamaan muutto järjestymään uudelle paikkakunnalle lokakuussa,tarvittavat tuet tähän asuntoon sekä uusia huonekaluja. Anna taloudellisen tilan parantua. Kiitos myös,että sain siirrettyä opiskelujen aloituksen tammikuulle. Pyydän tähänkin asiaan apua,että saan ajoissa hankittua kaikki tarvittavat koulu t

Pyydän rukoilemaan puolisoni ja minun puolesta, että löytäisimme jälleen rakkauden toisiamme kohtaan ja voisimme elää niin kuin Jumala on tarkoittanut miehen ja vaimon yhdessä elävän.

Kiitän , että raakasuklaa (no sugar etc -- vaikka onkin tosi kitkerää ) on auttanut insuliinituotannossani. Elikä se himmaa haiman toimintaa toisin kuin hedelmät ja ruisleipä (niissä kun on sokeriakin ). Mulla on ilmeisesti kovin herkkä haima tuottamaan insuliinia.

21.08.
johdata seurustelusuhdettamme sitoutumiseen ja mielesi mukaiseen avioliittoon. Herra poista pelko ja vahvista luottamus välillämme. vahvista tahtoamme ja tekemistämme yhteisen tulevaisuuden suhteen. Pyydän, että hän tahtoisi kihlata minut ja meillä olisi lähivuotena oma yhteinen koti. Herra auta avaamaan sydämemme toisillemme.

Rakas Jeesus, rukousteni aiheena on ollut [teemana] oma elämä - ja perhe-elämä (sekä läheiset). Älä väheksy yhtään osaa elämäämme, läheisten tarpeet oman osaamisensa puolesta ovat vapaita petollisuudesta! Hedelmällisyys (äiti vapaa mätä-aatteista/monsterista) ja synty: minä ja Heidi --- saamme terveitä lapsia ainoastaan! Olen Kirkon suojin.

Hei rukoilijat, pyydän esirukousta erään taloyhtiön puolesta. Siellä on eräs pariskunta, joka tahtoo tehdä muiden asukkaiden elämän erittäi vaikeaksi määräämällä, ohjaamalla ja kieltämällä mitä erillaisissa asioissa. Rukoilkaa, että se loppuu tai jos ei lopu, niin he joutuisivat muuttamaan pois. Kiitos kun rukoilette. Kiitos Jumalalle kaikesta.

uskoa ja voimaa, että jaksaisin huomiseen ja huomisen yli. että raha-asiat järjestyisi.

Rakas Jeesus - siunaa äitini aiemmalla

Teen viikonlopputöitä. Tarvin työhöni viisautta ja kärsivällisyyttä. Rukousta pyydän nyt tulevalle viikonlopulle että Lapset nukkuvat hyvin ja eräs haastava poika löytäisi mielekästä tekemistä ja olisi rauhallinen. Kiitos rukouksistasi

Vapautunut ongelmista

Pyydän rukousta suhteemme puolesta, Herra auta selvittäämään tämä ristiriita ja ongelma.

20.08.
Päihdeongelmaisille tarkoitetulla leirillä olleiden ihmisten puolesta. Että julistettu sana "itäisi", vapautuisivat erilaisista riippuvuuksista, hakeutuisivat seurakuntayhteyteen, kasvaisivat uskossa ja selviäisivät kerran voittajina perille.

Mielenterveyttä, jatkoa terapiaan.Siunausta vaikeisiin ihmissuhteisiin ja johdatusta niissä, että saisin ystäviä ja hyviä kokemuksia työelämästä ja harrastuksista, olen ollut työpaikkakiusattu.Siunausta myös perheelle, taloudelle ja suvulle ja käynnissä oleville hankkeille töissä ja muualla.Voimia tulevaan syksyyn, terveyttä,voimia liikuntaan.

Rukoilin äsken Jeesuksen apua äidilleni. Ne asiat jotka Herralleni mainitsin ovat tärkeitä. - Äitini on oikeutettu hyvään terveeseen elämään ja vapaana valheista/pahasta myös. Hänen terveytensä saa olla pysyvää ja jatkuvaa sekä voittaen sairaudet: äitini terveyden lisääntyessä ja vaikeuksien kadotessa (no taunting - problematics). Tervettä elämää.

Pyydän siunausta pienelle lapselle joka kamppailee hengestään tällä hetkellä sairaalassa. Hänellä todettiin syöpä joka on levinnyt kauttaaltaan ja ennuste on huono. Taivaan isä auta ja anna enkeleiden olla joka hetki läsnä lapsen vierellä.

Pyytäisin rukousta vireillä olevan eläkehakemukseni käsittelyn puolesta, nopeutta, oikeutta&kohtuullisuutta eläkeasioideni päätöksiin ja ratkaisuihin. Kiitos!

Rukousta Kaikella tapaa hyvän Vuokrasopimuksen puolesta. kiitos muistamisesta kaikille.

Rukoilettrko ystäväni puolesta. Hänen syöpä on uusiutunut ja rankat hoidot ovat alkamassa. "Jeesus auta"

Tarvitsen lisätuloja!

RAKAS TAIVAAN ISÄ. KIITOS, ETTÄ SIUNAAT PERHETTÄMME JA JOHDATAT JATKOSSA MEITÄ SEKÄ VARJELET JOKA HETKI - MYÖS TULEVAN ISRAELIN MATKAMME AIKANA.

Esirukouspyyntö tyttären asunnon puolesta,että saisi samasta pihasta siskonsa kanssa.Myös vapautta kaikesta.

19.08.
Rakas Jumala, siunaa, varjele ja suojele tyttären pieni poika. Anna vanhemmille viisautta ja hyvää yhteistyötä sekä ymmärrystä kasvattaa lapsi tasapainoiseksi ja terveeksi aikuiseksi. Anna lapsen suojaksi ja turvaksi Pyhä Henkesi ja enkelit aina vanhuuden päiviin saakka. Kiitos armostasi ja huolenpidostasi. Aamen.

Ole armollinen ja anna miehelleni työpaikka. Auta että minä pystyn tekemään omaa työtäni. Anna meidän itse ansaita elantomme. Ole niin armollinen. Laske huolehtiva kätesi taloutemme ja perheemme ylle. Näytä että sinä olet Herra joka pitää huolta omistaan! Sinulle on kaikki mahdolista.

Jeesus paranna minun suonikohjuni KIITOS ISÄ

Meillä on taloudellisesti "seinä vastassa". Summa on pieni, mutta laskumme menevät ulosottoon, jolloin uhkana on kotimme menettäminen. Meillä on vireillä toimeentulotukihakemus. Pyydän esirukousta, että asiamme järjestyi si.

Vapauta siitä ongelmasta että läheiset koskaan söisivät elämän puusta (hyvä lammas)

Herra kiitos kaikesta, kaikki tulee Sinulta! Auta läheisiäni ja kaikkia jotka puoleesi kääntyvät. Syntini ovat suuret mutta armoosi luottaen pyydän edelleen apua kaikkeen myös perheelleni myös raha-asioihin. Suo aina oikeat sanat, menestystä työhön. Ja rauhaa! Olet iäti kiitetty ja alati ylistetty! Kaikki on käsissäsi Jeesuksen nimessä ja veressä

18.08.
Jeesus minä en osaa elää!

Rakas Jeesus, siunaa minua, äitiäni, sukulaisiani ja läheisiäni!

Pyydän esirukousta tulevien opintojen ja ammatin puolesta. Olen uuden alussa. Pyydän, että Herran tahto tapahtuisi ja että asiat järjestyisivät. Pyydän Pyhän Hengen viisautta sydämeeni sekä rakkautta lähimmäiselleni ja heidän välilleen. Herra yhdistä sinä heidät. Herra paranna myös mieleni. Kiitos parisuhteesta ja lapsestani.

17.08.
Jeesus vasenpolvi kipeä!

- Jeesus poisti ongelman, Jeesuksen Kristuksen nimessä!

Rakas Jeesus Kristus, äitini puolesta - kuinka sähköpostiviestin tulisi olla kirjoitettu?

Siunausta uusiin töihin, opiskeluun, perheelle, lapsille ja aviomiehelle, talouteen.Ja harrastustoimintaan.

Olen ahdistunut ja väsynyt. Herra auta minua!

Osoittaisin tunnustaa syntini ja mitä asiassa on mitä esittämättä aiheissa ei voida suosia Jumalan avulla esittäisin synnintunnustukseni ja olen tarvitysevainen perustalla: Jeesus Kristus Jumala Pyhä Henki jään Odottamaan Palveluksiisi sisältyen niinkuin sinä Isä tahdot, amen.

Pyydän rukousta ettei juuri ajokortin saanut tyttäreni lähde ajamaan moottoritielle kaverinsa kanssa.

16.08.
Tyttären puolesta vaikeissa ihmissuhteissa.Jeesus auta

Rakas Taivaallinen Isä olethan nyt poikani tuki ja turva ja lähetät enkelisi hänen avukseen, kun hän menee työpaikkahaastatteluun? Jumalani, eikö poikani ole jo kärsinyt tarpeeksi ? Vaikka takana on jo useampi ammattitutkinto, ilman työpaikaa hän syrjäytyy entisestään, kun elämänkumppaniakaan ei ole. Äitinä voin vain rukoilla, kuulethan Jumala?

Pyhä Jumala, puhuttele J, anna hänen löytää sanasi. Ohjaa hänet pois valheesta, itsekkyydestä, päihteistä, toisten uhkailemisesta, toisten hyväksikäyttämisestä ja huonosta seurasta. Anna hänen nyt oppia kunnioittamaan ja arvostamaan lastaan ja lapsensa äitiä. Pelasta hänet. Jeesuksen Kristuksen nimessä.Aamen.

Johannes 14:14 - rakas Jeesus anna lähimmäisilleni henk. suoja että rukous ei haittaa eikä tuo ongelmia meille. Maailmalla: YK ja Valtiot oma-alueellisesti, Kirkot (uskonnot) saavat rukouspyyntöjä joissa pyydetään ehdotetaan ja vaaditaan (osaavasti; ystävällisesti [järjestelmällisen viisaasti]..) ymmärrettävästi maailman väkiluvuista - jatkuvasti

Mn puolesta

Rukousta että kaupunki irtisanoo mieheni ettei itse tarvi karenssin takia. Uudet kuviot tulossa mutta tarvitsemme kaupungilta paperin irtisanomisesta. Kiitos Isä että oikeus voi tapahtua!

15.08.
Pyydän rukousta uskovan nuoren naisen puolesta, että hän löytäisi ystäviä ja uskovan puolison. Hän on oikeasti todella yksinäinen.Jumala tietää. Rukoustukea pyytää äiti.

Mieheni työ/opiskelukuvioiden selkiytymistä

Pyydän esirukousta nuoren tyttäreni puolesta jolla paljon vaivoja selässä ja kaularangassa rappeumaa. Vatsa ongelmia sekä virtsapukessa vaivaa. Myös ihmissuhteissa vaikeuksia paljon kiusaamista häntä kohtaan. Kiitos ja siunausta teille kun rukoilette hänen puolestaan.

Ihottumaa Jeesus paranna minun ihoni!

Herra kelvottomuuttaniko minä varmaan ja muutakin mitä en voi edessäsi minä, korjamaan mitä korjaamaan, Herra auttakaa! Hoivassa/Kela asiakas.

POIKAMME VAPAUTUMINEN HENKIVALLOISTA. HÄN RUKOILEE OLENTOJA YM.-MATT.28.18.

Hämeessä järjestetään hengellinen leiri päihdeongelmaisille ihmisille Elokuun 17 päivä alkaen. Esirukouspyyntö, että Jeesus pelastaisi, parantaisi ja uudistaisi monia ja että sinne tulisi niitä ihmisiä joita Herra tahtoo. Että järjestelyt toimisivat hyvin, eikä sattuisi mitään kielteistä.

Tahdon nukkua eli rukousta hyviin uniin:)!

14.08.
Nyt asia on hyväksytty äitisi puolesta: olet huomenna ja ylihuomenna polttamatta tupakka (tupakkaa) ja äitisi elämä on ainaisesti käärmeestä turvassa!

Viittä vaille täysi-ikäinen tyttäreni on hukassa itsensä kanssa. Opiskeluvalinta osui lähes arpomalla, eikä nyt tunnu omalta; kuitenkaan ei haluaisi keskeyttää opintojaan, vaikka mennyt vuosi oli rankka. Päätöksenteko hankalaa. Voimavaroja tarvitsee niin tytär, kuin rinnalla kulkevat vanhemmat. Auta Jeesus!

Herra auta! Ikääntynyt ystäväni on usein valittanut huonounisuuttaan. Nytkin oli kalpea ja väsyneen näköinen. Ehdotin hänelle, että puhuisi lääkärin kanssa, josko kysymyksessä olisi sittenkin masennus. Pyysin samalla anteeksi tungettelevaisuuttani. Halusin auttaa.--- Ystäväni ilmeisesti loukkaantui kauheasti!

Rauhaa, terveyttä ja rakkautta (äidille)

Olen pohtinut, että syömähimoni saattaa MYÖS johtua insuliinituotannostani. Minun pitää oppia huolehtimaan tasaisesta ruokailusta. Oppia jarruttamaan insuliinituotantoa viisaasti. RAUHALLISESTI syödä viisaita välipaloja jne. Uskon , että haimani tuottaa insuliinia kovin herkästi. Se provosoi nälkää , kun veressä on vapaana insuliinia ylenmäärin.

Pyydän esirukousta N puolesta,että hän paranisi ja saisi elämänsä kuntoon kivuitta. Hän on ihan tarpeeksi kärsinyt henkisesti.

Muistakaa rukouksin minua!!!

Paranna Jeshua minun flunssa,ahdistus ja ihmisarkuus.Siunaa Israelia,siunaa juutalaisia ja tuo rauha Jerusalemiin.t:H

Hoitokeskusteluideni puolesta, tapaan tänään sosiaalityöntekijän, papin ja lääkärin. Kaikki menisi hyvin.

Pyhä Jumala, siunaa ja varjele veljeni ja hänen puolisonsa. Anna heille keskinäistä rakkautta, kunnioitusta, ystävyyttä ja pitkää ikää sekä liitto, joka kestää "kunnes kuolema meidät erottaa" asti. Aamen.

13.08.
M on vihdoinkin täysin vapaa Jumalan langettamista tuomioista itselleen ja läheisilleen - saavat apua Jumalalta rukouksien voimalla

Jeesus puhu minulle, olen ihan hukassa, enkä tiedä, mitä tehdä. Auta asuntoasioissa. Johdata ystäväni muutto.

Pyydän rukoilemaan poikani perheen puolesta. Poikani on vakavasti sairas, mutta hän on myös vakavasti alkoholisoitumassa. Ulosotto on tuonut suurta huolta, mutta hän ei välitä mistään, vaan on nyt tuhoamassa oman avioliittonsakin. Olen rukoillut paljon apua ja nyt pyydän rukousapua myös teiltä. Avioliitto on vaarassa hajota ja se tuo lisää huolta.

Johdattaa on nimi Herran, saattaa irtautumaan vaikuttajista, vaikuttamasta, vaikutettuina vallasta ilmi? Kysymme? Tarvitsemamme on? Kysymyksessä vastaa vajaana perhe? Autakaa!

12.08.

Muistakaa minua rukouksin,olen masentunut ja ahdistunut, mistään ei tule mitään,jumala auta. Olen niin masentunut, viikolla alkaa minulla leiri joka on varmaan hyvä, että Jumala antaisi sen mennä hyvin. T.m

Rukouspyyntö ekaluokkalaisen poikani puolesta että saisi ystäviä omalta luokaltaan, sosiaalisissa taidoissa on haasteita ja poika jää usein ulkopuolelle muiden leikeistä

Hätärukouspyyntö poikani puolesta, rukoilkaa rakkaat ystävät että herää ennenkö mitään pahaa tapahtuisi!!!

Rukoilisitteko 16 v S poikani puolesta jotta aloittaisi huomenna kauppakoulu opinnot,kevään koulunkäynti meinasi jäädä kesken masennuksen takia, eikä koulu auttanut asiassa. Nyt synkät pilvet on taas nousemassa ja ei meinaa mennaä kouluun. Rukoilisitteko pojan puolesta jotta pääsisi kouluun opiskelemaan. KIITOS JEESUS.

pyydän Isän hoitoa voinnilleni.Pyydän apua kun työssä on ollut viimeisen vuoden ajan olut paljonmuutoksia ja emme oikein itsekään tiedä mitä meidän täytyy tehdä , työtä on paljon.auta että asiat selkeytyvät ja tulee helpommaksi olla. pyydän esirukousta työkaverini asenteen puolest, auta isä että hän voisi hellittää ja antaa minulle työrauhan. minulla on pelko jopa hänen kohtaamisessa. en ymmärrä

Jeesus, siunaa aika, jonka Sanja viettää Yhdysvalloissa. Puhu hänelle rakkaudestasi!

30 vuotiaan miehen puolesta hän on kiinni huumeissa ja psyykkisiä ongelmia. Herra auta ja armahda häntä.

11.08.
Pyydän pikaista esirukousta, että Herra suojelisi poikaani liikenteessä ja muutoinkin .

Pyydän rukoilemaan siunausta avioliittoomme, että kaikki ongelmat selviäisivät.

Kaikkien sairauksien parantuminen!!

Olen sairaalahoidossa. Pyydän rukousta, että Jumalan tahto tapahtuisi hoitojaksoni ajan ja hoidon jälkeisen kuntoutustukihakemuksen suhteen.

10.08.
Rakas Jeesus, anna syntiselle anteeksi - ja siunaa läheisiäni myös (terveydellä)

Herra auta kestämään , jos tulee signaali Paholkaiselta ahmimiskohtaukseen (=usutus) . Anna malttia syödä niukasti. oLen pullea.

Olemme muuttaneet ja poikamme aloittaa tokaluokan uudessa koulussa, rukoillaan että kaikki menee hyvin ja hän saa ystäviä. Rukoillaan kaikkien koulunsa alkavien puolesta.

Olen väsynyt ja monella tavalla haavoitettu. Uupunut töissä ja lapsenkasvatuksessa. Mieheni lähti. Isä, tuo JK takaisin. Anna hänen tehdä parannus ja tulla uskoon. Janoan armolahjoja. H

Koen mitä olen jo, mitään oikeampaa ei voi olla tulossakaan ehdollistunut äitini tiimoilta ja mitä on asiantuntijat, pyydän äitini ja minun paranemiseksi. Jeesus Kristus ota tämä listallesi, asioidaksesi, olemme.

Epätoivoinen äiti muurinaukossa Jeesus auta. Olen umpikujassa aikuisten lasteni ja mieheni vaikeiden raha-asioiden ja välienselvittelyjen ristitulessa. Että jaksaisin vielä rukoilla ja uskoa Jumalan tarttuvan tilanteisiin ja heille ymmärrystä tajuta, että Jeesus voi auttaa

09.08.
Pyydän narsistisen äidin puolesta rukousta että raitistuisi edes. Herra kiitän kirjasta jonka löysin aiheesta.Ole Jeesus kanssani, kun työstän raskasta asiaa.

... olemme saada ajaa tyhjää mitään mitä olisi voisi enää Jeesus Kristus Jumala Pyhä Henki ... Palveluksiasi ... Hoivassa Onneksemme Tarina ... yksinäisyys yksinäisyytemme yksinäinen .... Rukouksia anelen Herralle asiaa viedä, saada Hoivassa oikeutta, tarvitsijana!

Anna Herra veren suoja vihollisen valheiden joka hetki!!

Varjele Jeahua minua ja läheisiä.Auta naapurin häirikõn kanssa.Siunaa Israelia,siunaa juutalaisia ja tuo rauha Jerusalemiin.Kiitos t:H

Jumala rakas, ole armollinen ja anna miehelleni työpaikka. Pyydän ole armollinen, Hän tarvitsee sen. Auta meitä taloudellisesti, pidä meistä huolta. Näet, että meillä on tulevina vuosina paljon tarpeita. Täytä ne Herrani. Jeesuksen nimessä.

Pysyvä työkyvyttömyys eläke, hakenuksen hyväksyminen joa on Jumalan tahto

Voisitteko rukoilla, että masennukseni ja elämän toivottomuus voisivat helpottaa ja voisin löytää hyviä asioita elämästäni ja elämäni kirkastuisi.

vuodenvaihde ja mitä tarvitsee suomen oloissa

08.08.
Jeesus kuule! Mulla on nyt viikon kesälomaa. Että JUmala olisi läsnä. On mONIA hommia. levätä myös pitäisi. Jeesus mua jännittää, miten selviän. Herra anna lohtusi! Anna voimaa elää tahtosi mukaisesti. Ravitse sieluani. Että pääsisin "HErran pöytään " nälkäni kanssa. Etten lihoaisi.

Pyydän esirukousta työpaikan vaihdon suhteen, että asiassa tapahtuisi Jumalan tahto. Olen erittäin epävarma menestyisinkö hakemassani työssä vai olisiko se liian vaativaa minulle.

Rukoillaan perhekriisimme puolesta, sekä isoäitini puolesta, että hän kääntyisi uskoon ja pelastuisi!

Esirukouspyyntö tyttäreni puolesta,elämässä vaikea tilanne,päätös.Uskoisi Jumalaan

esirukous pyyntö avioliiton ja vaimoni puolesta . vaimoni meinaa ottaa asumus eroa ja vihoinen yrittä masentaa vaimoani koko ajan nyt tarvitaa kovasti rukous apua

Vaikka "totta" taikka totta että Ylva teki itselleenkin temput, kun skitsofreenikkoja on yksi sadasta = joka sadannes on Jeesus-ta äänten mukaan ----> Ylva tappoi omia vanhempiaan kun isänsä on silti Jumalan (luoma)... Että hänet tuomitaan sen jälkeen että Mikael on saamassa oikeuden omalle vanhemmalleen... Jumala ehkä varmistaa että äitinsä on?

JEESUS, PARANNA M SKITSOFRENIASTA! Ja siitä, että hän lopettaisi järjettömien ja sekavien viestien lähettämisen esirukoiltavaksi!

Äidin mielen (aivojen) ja sielun terveys paranee

07.08.
Saa muistaa,että yks tärkeä paperi olis tällä viikolla valmis ja sitä hakeva ihminen sais terveyttä,että jaksaisi hakea🍁🍁

Kiitos Jumalan avusta monessa asiassa. Että pystyisin toimimaan paremmin Jumalan suunnitelman mukaan ja muutenkin elämässäni.

Hei, pyydän että rukoilette terveyteni puolesta. Minulla on 80 hemoglobiini ja runsasta verentuloa. Olin jo tänään akuutissa ja menen huomenna uud tarkempiin tutkimuksiin. Gynekologinen vaiva vai vakavampi sairaus vai menopause vai mikä? Verensiirto tarpeen? Rukoilkaa myös läheisteni puolesta! Kiitos paljon ja runsasta siunausta!

Kirkon siunausta - ja kiitosta heille jotka auttaneet hyvin aatoksin

Osituksen puolesta. Jo yli vuosi mennyt. Herra armahda ja lähetä talolle ostaja ja tonteille. Pyydän sinun siunausta kolmen tyttöni koulun alkamiseen uudella paikkakunnalla ja että saisivat kavereita.Paranna lasten isän mielenterveys. Ongelmat ja vahvista häntä ottaa,maan vastuuta tytöistä.auta taloudenhoidossa ja että tytöt saisivat harrastaa.

Rukoilen rauhaa elämääni ja Jumalan johdatusta, jotta kaikki menisi parhain päin. Rukoilen, että löytäisin paikkani ja tehtäväni maailmassa.

Apua äidille sairauksiin ja uskoontulemista ja minulle apua ongelmiini ja Jumalan antamaa viisautta ja voimaa sen toteuttamiseen. Siunausta ja rauhaa Suomelle ja Israelilleja rauhaa. Tarvitsen paljon apua. Yksin en pärjää.

pyydän esirukousta erityisesti mieheni puolesta kiusaaja riivaa häntä hän on 71v hän on täysin muuttunut yrittää tehdä kaikista asioissa minulle ja lapsille kiusaa lapset on aikuisia hän uhkailee jäätte perinnöttömäksi hän yrittää että lapset olisivat hänen kanssaan samaa mieltä eivät he puutu asioihin eikä valitse puolta hyvä niin rukoilkaa

06.08.

Pyhä Jumala, varjele ja siunaa tyttäreni ja hänen lapsensa. Anna heille yhteinen turvallinen, terve ja hyvä perhe-elämä, ettei kukaan erottaisi heitä toisistaan. Lähetä Pyhä Henkesi ja enkelit suojelemaan ja varjelemaan heitä. Sinä tiedät heidän tilanteensa. Jeesuksen Kristuksen nimessä, Aamen.

Pyydämme esirukousta, että Jumala jakaisi perheellemme ja läheisillemme taivaallista viisautta ja ymmärrystä hengellisiin asioihin. Esirukousta vaimon siskon puolesta, että saisi rohkeuden puhua kielillä. Esirukousta sen puolesta, että Jumala armossaan antaisi taloudellisen ihmeen ja läpimurron. Suojelusta ja varjelusta kaikkia pimeyden henkivaltoja vastaan. Jeesuksen nimessä ja veres

Rakas Jeesus, huomaa äitini terveyden ja turvan tarpeet. Turvalla tarkoittaen hänen elämänsä jatkuvuutta - ei intiaani, ei uhkien alainen eikä jätetty kuolemaan.

05.08.
No miksi minä sain Jeesuksen Kristuksen nimessä vastauksen että se on veritulppa???? M: Kerroin sen K-lle, joka on lähin pappini. Sittenkään en tiedä sitä todeksi! Magneettikuvaan ei ole tarkoitus laittaa rukouksen vuoksi "Vastausta" valheista Kuva otettiin eilen taikka toissapäivänä. Aiempi TTK-kuva oli kaiketi aika hyvä jonka lääkärit tutkivat.

Pyydän esirukousta. Jouduin keikkatyössäni erään islaminuskoisen työntekijän raivon kohteeksi.Johdata Jeesus tämä tilanne kun esimiehen kanssa keskustellaan.

Kiitos Jeesus että opetath erottamaan huinot ja hyvät ihmissuhteet.Kiitos Jeesus että äitini häiriintynyt käytös minua kohtaan on Jeesuksen nimessä estetty.

Käsi ihottumaa!

04.08.
Pyydän Jumalalta oikein täsmäohjausta työnhakuun ja lisätulojen löytämiseen pian. Kiitos.

Jeesus töissä taas haastavia uusia tehtäviä, anna viisautta ja voimaa, kiitos.

18v kestänyt avioliitomme on kriisissä. Vaimoni on sanonut, että harkitsee avioeroa. Syy on, ettei hänellä enää ole tunteita minua kohtaan. Rakastan vaimoani ja perhettäni yli kaiken. Olen shokissa. Tarvitsemme ihme Jumalalta! Rukoile meidän puolesta!

Herra, siunaa ja varjele tuleva Israelin matkamme. Anna erityisen kosketuksesi ja voitelusi olla matkan yllä koko ajan. Siunaa ja varjele kaikki matkalle lähtijät ja tilanteet jo etukäteen. Varjele kaikilta osin onnettomuuksilta, tapaturmilta, sairastumisilta ja kaikelta pahalta, terrorismilta tms. Ole Sinä matkamme johtaja, Jeesus Kristus! .

03.08.
Rakas taivaanisä, Minä pyydän Sinulta apua minun korviini, jotka tinnittävät ja ovat kipuilleet melualtistuksen jälkeen, jossa minulla ei ollut korvatulppia. Pyydän parannusta korviini ja sitä, että saan pitää normaalinkuulon molemmissa korvissa ja kuulla molemmilla korvilla ilman kuulolaitteita. Kiitos, aamen.

Aivoihin uusia yhteyksiä ja muistin tarkentumista pyydän. Kiitos Isä että autat:)

02.08.
M pyydän rukousta että Jeesus antaisi yliluonnollista voimaa ja varjelusta ensi viikon tuleviin tapahtumiin että selviäisin on ollut paljon kiusauksia ja uupumusta anna Jumala minulle voima . Kiitos Jeesus.

Äitini on jätetty huonolle hoidolle, olen huolissani. Olen 10v hoitanut häntä ja jättänyt ajoittain oman kodin hoidon sivuun. Olen hädissäni en jaksa olla 24/7 palvelemassa. Pyydän että Herra järjestää hyvää hoitoa äidille kotona. Tarvitsen ajoittain jotain virkistystä itselleni. Äidistä kiitollinen.

... matkustamisen tähden pieniä muutoksia pyydän minut kykenevän valvomaan etujani - olemme päästä vainoajista kontrollista asian tuntijoidemme maalmankaikkeudessa ... Iankaikkisuus on suoda palveluksin palvelemaan lähetettyjen henkien Herran, missä äitini on.

Pyydän rukouksia mieheni ja hänen sisaruksiensa puolesta, että he saisivat myytyä omakotitalon, eikä kukaan sisaruksista vastustaisi myyntiä. Kiitos!

01.08.
... millainen on elämänkertani sisältö herralle ilmi minun hylkäämiseni valitsen mitä teoissa sanoissa minun osoittautua saada itsensä ilmoitusta ohjausta Äitinikin palveltavaksi. Huudamme Auttakaa! Auttajaa Huutaneena Äitini! Äidilleni salattavaa ilmi on ja ilmituotavaa Herran on? Herran on kysyminen osaamme nähden? Puolesta maan omistus on Herran

vuodenvaihteeseen saavuttaessa ja vuodenvaihde mitä nyt sydämeni ja tarvitseminen heräämään ja uskomaan auttamaan minua herra ... pyydän?

Herra poista minulta, kauna ihmisiä kohtaan r ja s pilasivat minun matkan. poista pelko, pelkään yhä tutustumiseen toisen osa puolen kanssa. poista myös sukuvietti joka on aiheuttanut paljon pahaa. ja muiden vahingoittaminen. oittaminen. jätän Herralle.

rukousta lasteni puolesta ja lasten lasten puolesta ja pikku iidan ja eelin puolesta. ja minun puolesta . paranna minun sairauteni.

Pitkittyneiden kipujen ja toisen puolen puutumisen vuoksi, Jeesus paranna ja auta!!!!!

Siunaa lastemme kauan odotettu matka.

Siunaa lastemme kauan odotettu matka.

Olen palannut töihin ja takana on raskas, sairauden rasittama vuosi. Työtehtäväni muuttuivat tänä aikana ja nyt kyselen itseltäni, ja Jumalalta, missä minua tarvitaan. Mikä on tehtäväni ja kutsumukseni? Vielä haluaisin tuntea olevani kiinni myös työelämässä. En vain tiedä missä tehtävässä. Rukoilkaa minulle selvää johdatusta! Kiittäen

Rakas Jeesus, anna syntiselle anteeksi. Suojaa myös läheisiäni; nyt eritoten äitiäni saamaan ja olemaan terveydellä. Siunaa myös seksiä, parisuhteessa yritämme lasta. Keskustelut parisuhteen moraalitajunnasta voivat olla jotenkin kummalliset (rukous on jo suojaksemme). Thank you - there are no snakes & no evil!

31.07.
Pyydän esirukousta uskosta osattoman ja iäkkään äitini puolesta, jonka syöpä on uusiutunut.

Tässä olen. Isä Vahvista identiteettini.Kuka olen? Miksi muistini ei toimi kunnolla vaikka olen 45v??Rukoilkaa koko elämäni puolesta.

... vuodenvaihteeseen mahdollisuus sisällyttää vaikutuksesi palvelevat ilmiöt äitini silmällä pitää ... Palvelevien Henkien Herran nimessä, amen, amen.

Äitini puolesta on hyviä rukouksia ja Kirkko on hyvä antamaan sitä apua jota äitini itse tarvitsee terveytensä puolesta. Kiitoksia Kirkolle

30.07.
Rukoilethan Rauhaa ja Lepoa minulle nyt:) Kiitos teille!!!

Pyydämme esirukousta vaimoni äidin puolesta ettei hänen tarvitsisi mennä kuntouttavaan työtoimintaan ja ymmärrystä työvoimatoimiston virkailijoille. Pyydämme myös esirukousta 1v poikamme puolesta ettei hän joutuisi kivesleikkaukseen vaan Jumala armossaan parantaisi hänet ilman lääkäreitä ja ilman leikkausta. Kristuksen Jeesuksen nimessä ja veressä, aamen.

Kiitos Jumalalle että lapsemme pääsi opiskelemaan. Jumala, varjele ja siunaa lapsemme opiskelu, anna hänen menestyä opinnoissaan ja anna hänelle ja hänen opiskelija-asunnon jakavalle kaverille reiluutta, ystävyyttä ja riidatonta asunnon jakamista. Siunaa ja varjele kämppikset kaikelta pahalta. Lähetä Pyhä Henkesi suojelemaan lapsemme Aamen.

Kiitos Jeesus että hoidat ja autat vaikeassa avioliitossa.Ylipäätään Herra Jeesus auta päästämään irti huonoista ihmissuhteista.Kiitos Jeesus että autat, en jaksa enää kärsiä turhaan.Opeta rajanvetoa ja rehellisyyttä itseäni kohtaan.Amen

29.07.
Elämää ja terveyttä äidille! Rakas Jeesus, suojaa äitiäni pahoista asioista tapahtumasta.

Please heal her from that problem, discussed and mentioned in Wikipedia in the name of Jesus Christ, amen

Herra Jeesus ystäväni ja minun kaikki SIRAUDET

Poikani aloittaa uudessa työpaikassa työttömyyden jälkeen elokuun alussa. Muistaisitteko rukouksin, että Jumala siunaisi hänen tekemänsä työn ja se voisi olla siunaukseksi työpaikalle ja siinä voisi kaikessa olla Jumalan siunaus mukana.

28.07.
Jumala auta minua vaikeassa taloustilanteessani. Pyydän nöyrimmin, että rukoilisitte puolestani, että pääsisin velkasaneeraukseen. Kiitos teille, jotka rukoilette puolestani.

27.07.
Herra kaikkien sairauksien parantumista!

MN PELASTUS JA PARANTUMINEN PIAN. SUKULAISTEMME JA LASTEMME PELASTUS. RAHAA,RAUHAA,SUOJELUA JA VARJELUA.

Äiti on muistisairas ja vaikeuksia liikkumisessa. Autan paljon äitiä. Nyt kotihoito käyntiä vähennetään, olen kauhuissani. Auta Herra että tämä asia korjataan äitini parhaaksi.

Hyvä Jumala, siunaa ja varjele poikamme opiskelu uudella paikkakunnalla. Lähetä Pyhä Henkesi ja enkelit suojelemaan ja auttamaan häntä elämässään. Kiitos kaikista lapsistamme ja lapsenlapsesta, ole heille armollinen ja suojele heidät kaikelta pahalta. Jeesuksen Kristuksen nimessä, Aamen.

Minua läpi elämän vaivannut mustasukkaisuus/toisen kontrollointi saa luvan väistyä. Rukoilethan että itsetunnon juuret parantuvat ja saan nauttia elämästäni. Kiitos paljon:)

minä tarvitsisin mitä olisi menneessä selvittämättä tarvitseminen tarvitsijana suku vajaana perhe ja äitini ja minä, emme laajasti ottaen talo talolta vaan mitä voisimme menetettyämme mitä osaltamme jumalan henki osoitteeseen tämä niin saada

26.07.
Herra auta ; suku -ja perheyhteys katkennut.Auta Jeesus perheemme muuttosuunnitelmissa.

Suora ilmaisu koskettelemaan enem'mittä suuruuksitta menneisyys pahanteoissa synninteoissa puhein ja sanoin Parantajaamme anteeksi johdatetuksi saada olla pseudo simson puolesta.

Jeesus auta , kristittyjä ystäviä kaipailen.Vanhat kaverit eivät ole uskossa.

Pyydän rukoilemaan, että vuosien lapsettomuus voisi vihdoin loppua ja saisimme oman lapsen.

Jeesus sinä näet tämän avioliiton.Auta joko muuttamaan sihdetta paremmaksi tai eroamaan.

Jeesus sinä näet tämän avioliiton.Auta joko muuttamaan sihdetta paremmaksi tai eroamaan.

Kiitos Jeesus uusista ystävistä ja uusista työmahdollisuuksista.

Narsistisen ja tunnekylmän äidin "hulkutukset" on saatava päivävaloon.Jeesus anna täysi kepo asiaan.Auta asiassa niin että tämä kymmenien vuosien piina katkeaa ja tämä perheeseemme ja minuun kohdistuva vihanpito lakkaa.Anna Jeesus totuuden tulla julki myös perintöön liittyvissä asioissa.

Jeesus kiitos muutoksista jpihon sinä ohjaat tänä syksynä .

Tässä puolestani salassa esiintuotavana osoite puhutteluasi Herra Herra puhuttelussasi suku ja mitä edessäpäin ja puhua Herramme meille mitään emme voineet ymmärryksemme, ymmärryksemme. Suoraan sanotun väkivaltaisen ihmisen pahan tekijän kirotun ja jumalattomuus säädyttömyys, salassa synnit, listalla ... Pyydämme suvulle lohdutusta, suku on Äitini.

Jeesus anna joku rukousvastaus nopeasti.Näytä että olet.Uskonpuute ja epäilykset vaivaavat.Kuuletlo rukouksen?

25.07.
-suuntaan seniori asumiseen jos on herran se suoda johdattaa herra ja asuminen poissa vainoavan vainotun satuksen kentässä, mitä saan tehdä, äitini, mitä en saa tehdä, äitini? Äitini saada rauhansa sovinnossa kirjallisuus on esillä, suhdetta iankaikkinen palveus on-

-rukouksia aamuin illoin perustalla minäkin oppisin rukoilemisen niin saada nähdä kuulla Herra Herra on sanonut nähdä kuulla ja mitä Herra voi

24.07.
Pyydän esirukousta 31v poikani puolesta, jolla alkoholiongelma. Jeesus, pelasta ja paranna! T.Äiti

Esirukoustukea SK:n puolesta. Olemme viikonloppuna menossa evankelioimaan ja hän sairastui äkillisesti. Rukoilen pikaista paranemista Jeesuksen nimessä ja että evankeliointi reissu onnistuisi.

Herra olemme tilassa ilmoituksesi, ohjauksesi?

Pyydän esirukousta tyttöni ja hänen lapsensa puolesta.

23.07.
Pyydämme esirukousta, että Jumala antaisi meille ja rakkaillemme läpimurron taloudelliseen tilanteeseemme. Jeesuksen nimessä ja veressä. Aamen.

Jeesus, anna ystävälleni voimia käsitellä hänen mieleensä nousevia vaikeita muistoja. Sulje rakas Taivaan Isä hänet hellyyteesi!

Herra nostan eteesi serkun tapahtukoon sinun tahtosi Hänen asioissaan?

Esirukouspyyntö uskovan tytön puolesta joka seurustelee uskonnollisen narsistin kanssa ja suhde vienyt tytön maailmaan. Lämmin kiitos rukouksista ja Jumalan siunausta!

22.07.
I don´t want him to be schitsofren

Äitini M saa apua - ja se on oikea vastaus

Pyydän itselleni terveyttä ja iloa elämään. Nyt vaan teen kuten toiset sanoo. Pyydän että Jumala antaa viisautta ja rakkautta toimia okien. Vaikea tilanne kotona.

Hyvä Jumala, suojaa, turvaa ja varjele lapsemme ja hänen ystävänsä matka mikä alkaa huomenna. Anna heidän elämäänsä iloa, onnea ja rakkautta. Siunaa, suojele ja varjele lapsenlapsemme, anna hänelle hyvä ja turvattu elämä ja anna lapsen pysyä terveenä niin fyysisesti kuin psyykkisesti. Lähetä Pyhä Henkesi ja suojelusenkelit lapsenlapsemme turvaksi, suojaksi ja opastajaksi hänen elämäänsä. Kiitos pe

Pyydän esirukousta, että Taivaallinen Jumala armahtaisi ja vapauttaisi seksuaalisuuden synnistä, joka on nostanut päätään jälleen pitkän ajan jälkeen. Kristuksen Jeesuksen nimessä, Aamen!

Tyttären vatsasairaus

Tyttären vatsasairaus

Syömishimo tulossa. Syön Stressiini. Auta! Auta! Auta! Jeesus anna RAUHASI. OTa pois stressi.

Pyydän esirukousta kaikkien uskosta osattomien omaisteni puolesta, joista osa on jo sairaalloisia ja vanhoja.

Kiitos rakas Jumala että lapsemme pääsivät opiskelemaan. Auta heitä selviämään opiskelun vaatimuksista ja auta nuorempaa lastamme itsenäistymään, kun hän muuttaa nyt opiskelukaupunkiinsa pois kotoa. Varjele, siunaa ja suojele hänen elämänsä kuten myös hänen vanhempien sisarustensa elämä. Aamen.

Tyttären vatsasairaus

21.07.
Pyytäisin rukousta että Herra siunaisi ja varjelisi minua ja lapsiani kaikilta vihollisen juonilta ja antaisi viisautta sekä suojelisi pahanpuhujilta. Ja että Jeesus lohduttaisi ystävääni surussa. Terveisin L.K

Rukoilisitteko poikani puolesta, että hän vapautuisi riippuvuuksistaan ja parantuisi masennuksestaan ja hänen itsetuntonsa voisi terveesti vahvistua. Rohkeutta hänelle myös sosiaalisiin tilanteisiin ja hyviä uskovia ystäviä.

Isä paranna minun korvat Jeesus nimessä! Kiitos

Herra Jeesus auta uskovaista miestä saamaan turvapaikka! Anna lohdutusta ja rohkaisua odotukseen.

Äidilleni (itselleen tehty rukous, äidin terveyden ja varmuuden puolesta rukoiltu) ei ole vihaa niin kuin paradoksimaisen maailman vuoksi taikka kohdalta, kun ihmisillä on Jumalalta hedelmällisyyteen käsky ja ylikansoitus jota Jumala ei ratkaisisi elävien kirjoissa; stressit ja ongelmat eivät ole meidän omiamme (läheiset) - Johannes 14:14 suojamme.

Päästä Jeesus huumeista.olen retkahtanut...aivan kamalaa..en halua enää mennä kk paikkaan jossa on vaaraa...itseni kuntoon..auta. K on poikaystäväsi hän on hyvin paha..vie pois anon armoa ja tukea ihmisistä ja Henri ei siedä minua....tässä ongelmani.minä selviän lohtua ymmärrystä koko perheelle ja vanhemille. Tuo äiti luokseni.olen pelästynyt

Pyytäisin naapurin miehen I.P. ja hänen lastensa puolesta rukousta, että saisivat kohdata Jeesuksen ja tulla uskoon. Kiitos rukoilijoille.

Herra Jeesus korvat flunssan jälkitaudissa --tukossa -humpsuttavat -rutisevat! Kiitos

20.07.
Pyydän esirukousta, että talouteni tulisi parempaan kuntoon. Herra kuule minua!!! Olen pahoissa veloissa, vaikka käyn töissä. Pelkään pahinta!!! Jumalani, Jumalani, ethän hylkää minua!! Kiitos!!

Rukousaiheet; Että Jeesus siunaa uudet työt ja antaa paljon töitä vaimolleni. Herra anna armoasi äläkä saata kiusauksiin vaan päästä meidät pahasta. Anna hyviä päiviä työssä ja vapaalla sekä saisi käydä seurakunnissa kuuntelemassa hyviä saarnoja. Kiitos

19.07.
ETTEI MLLE TULE HOLHOOJAA ELI EDUNVALVOJAA.-JOH.10.10 . JA MN PELASTUS JA VAPAUTUMINEN PIAN.

Tyttäreni on hyvin yksinäinen ja pahasti koulukiusattu. Koulu puuttunut kiusaamiseen, mutta sillä hävisi se ainutkin edes vähän kaveri. Että saisi edes yhden erittäin hyvän, vaikka uuden kaverin ja helpotusta elämään. Sydäntä särkee.

Kiitän Jumalaa, että selvisin tänään ruoan suhteen. En ahminut stressiini. Oi, Jeesus anon sinulta huomata, että stressi lisää minulla voimakkaasti nautinnon halua. Nautin kylläisenä olosta. Nautin täysin siemauksin. SE ON SYNTIÄ! "Älkää niin pitäkö lihastanne huolta, että himot heräävät. " Auta valvomaan aina,kun on edessä ruokaa. En tunne määrää

ISÄ PARANTUISI KEUHKOISTAAN, ÄITI SAIRAUKSISTAAN, VELI MYÖS. KIITOS MÖKKEILYSTÄ

VAPAUTUS UNETTOMUUDESTA, JALKAKIVUISTA JA SILMÄVAIVOISTA, JOTTA PÄÄSEN TAAS JAKAMAAN TV-7-LEHTIÄ YM. -2.KOR.9.6-11.RAHAA,RAUHAA, SUOJELUA JA VARJELUA. 1.AIKAK.4.10. KIITOS JEESUS VAST.

 

 

 


Esirukouspyynnöt voit lähettää lomakkeella tai sähköpostilla rukous@esirukous.net

 

Esirukous-net:iä koskevia kysymyksiä tai kommentteja voi lähettää osoitteeseen yllapito@esirukous.net