2018-0-23 Esirukous.net - Esirukouspyynnöt
Esirukous -net

Etusivu ] [ Esirukousaiheet ]
Lähetä esirukouspyyntö ] Liity postituslistalle ] Suosittele ystävällesi ] Tiedotteet ]


Esirukousaiheita

Näiden aiheiden puolesta on pyydetty esirukousta
Kaikki rukousaiheet ovat tällä samalla sivulla. Voit katkaista tietoliikenneyhteyden ja keskittyä rukoilemaan.

Toistaiseksi tätä sivua päivitetään noin kerran viikossa epäsäännöllisesti. Esirukousaiheita postitetaan listalle noin joka toinen päivä. Liity sinäkin listalle niin saat rukousaiheet nopeammin. Ylläpito pahoittelee aikapulaa sivujen päivityksessä. (Päiväys rukousaiheiden edessä tarkoittaa sitä päivää, jolloin esirukousaiheet on luettu oikoluvussa ja lähetetty postituslistalle.)


14.02.
Herra, pyydän siunaamaan raha-asiamme, taloudellisista haasteista selviämisen, johon tarvitsemme apuasi. Muista meitä, vaikka paljon on meillä parannuksenteossa tehtävää. Kiitos Jumala.

Pyydän esirukousta demonisiteen takia. Jeesus armahda ja auta ja vapauta.

Laitoin vahingossa vähälle taholle verokortin , pyydän rukoilisitteko et ohjautuu palkanlaskijalle ajoissa jotta saan palkkani sovitusti ?

13.02.
Rukouspyyntö henkilön puolesta, joka on menettanyt toivonsa. Sanoo: Että ei näe enää mitään syytä elää. Puhuu vain itsemurhasta. Rukoillaan, että Jumala vapauttaisi hänet katkeruudesta ja peloista ja estäisi pahat aikeet.

Kiitos Jeesus kuulit rukoukset erään laitoksen puolesta.Uusi rakennus melkein valmis.Herra sinä näet talomme.Naapureilla vesivaurioita.Johdata talojen remontti tai purku.

Äitini terveyden puolesta. Herra, armahda ja auta että äitini saisi olla vielä monia vuosia terve. Näet sen kilpisrauhas patin, auta ja kosketa ettei se olisi mitään vakavaa.

Hyvä Jumala, anna entisen vävyni löytää elämälleen merkitys, anna hänelle asunto, töitä ja päästä päihteiden kirosta, niin että hän olisi hyvä ja välittävä isä lapselleen. Hän on perusluonteeltaan hyvä. Anna hänelle ja lapselleni kykyä yhteistyöhön ja toistensa kunnioittamiseen yhteisen lapsensa kasvatuksessa ja asioiden sopimisessa.

Kiitos Jeesus kun autat jokapäiväisissä haasteissa.

Minun ja Tn seurustelusuhteen puolesta. Herra, johdata sitoutumistamme ja puhu sitoutumisesta ja kihlautumisesta sekä yhteisestä tulevaisuudesta. Poista esteet syvän sydämen yhteyden tieltä. Puhu avioliitosta.

Pyydän rukousta osituksen puolesta, että se tapahtuisi pian. Herra, lähetä ostajat että omakotitalo ja tontit menisi sopivalla hinnalla kaupaksi.

12.02.
Minusta vaikutti joulukuussa siltä, että eräs mies halusi minulle pahaa ja onnistui siinä. Nyt hän on kuitenkin itse vakavasti sairaana. Jätän hänet rukouksiinne. Ymmärtääkseni hän tietää paljon uskon asioista, mutta hän ei vaikuta siltä, että hänellä olisi henkilökohtainen usko Jeesukseen.

Pyydän rukoilua että mieheni työpaikalla oleva vaalea varattu nainen jättäisi minun mieheni rauhaan ja keskittyisi ainoastaan omaan parisuhteeseensa. -H puoliso

11.02.
Jumala, suojelethan pientä tyttöäni P.I:tä. Kiitos.

Kiitän siitä, että saan luultavasti tässä ja ensi kuussa olla mukana erään seurakunnan piirustus- ja askartelupäivässä. Olen ollut mukana kerran, ja se teki minulle todella hyvää! Rukoilen, että Taivaan Isä lähettäisi sinne juuri oikeat ihmiset ja siunaisi ja hoitaisi Meitä kaikkia. Jeesuksen nimessä.

Teini ikäisen tytön puolesta jolla todettu jokin vakava monihermostollinen sairaus. Kovat säryt koko ajan. Rukoillaan että Jumala parantaisi hänet ja saisi tulla elävään uskoon. Herra nosta hänen mieli alaa. Vaikuta Jeesuksen Kristuksen nimessä. Kaikki sairauden henget väistyköön aamen!! Anna tämän azian vetää meitä oerheenä yhteen enemmän ja lähemmäksi sinua.

24v poikani ei osaa käyttää rahoja oikein. Velkoja.

10.02.
Hei ! Pyytäisin esirukousta työmatkojeni järjestämisen puolesta. Asun paikkakunnalla, jossa töitä vaikea saada. Nyt olisi avoin paikka tarjolla,mutta autottomana ja kortittomana työmatkat ovat minulle este. Työ olisi kokopöivätyötä.

Olen taloudellisissa vaikeuksissa ja haluaisin pois tästä tilanteesta. Rukoilkaa, että saisin apua pian jostain. En jaksa tätä enää!

09.02.
Jätän rukouksiinne naisen, jota yritän auttaa oppimisongelmissa, sekä kollegan, jonka kanssa teen asiassa yhteistyötä.

En puolesta, että pelastuu, ei halua pelastua tai ei ymmärrä asiaa, mutta rukous voi muuttaa

Rakas Taivaan Isä, Jlla on hoidettu keuhkosyöpää, nyt myös imusolmukesyöpä ja aktiivivaiheessa. Lääkäri sanonut että aika on vähissä. Rukoilen ja anon Taivaan Isältä paranemista hänelle kaikessa rakkaudessaan. Pieni pojantytär tarvii vielä pappaa kipeästi. Älä ota Taivaan isä pappaa vielä pois. Kiitos!

Esirukouspyyntö minun ja Tn seurustelusuhteen puolesta. Että Jla vaikuttaisi tahtomiseen ja tekemiseen yhteisen tulevaisuuden rakentamisessa. Herra poista esteet syvän yhteyden ja sitoutumisen tieltä. Tahtoisin sitoutua ja että hän tahtoisi viedä minut vihille ja alkaisimme suunnittelemaan yhteistä tulevaisuutta ja asumista yhdessä.

Rukouspyyntö Jumala johdata työpaikkaan johon tietoni ja taitoni riittävät

rakas Jumala, jos saan lasteni isän ja poikani rakkauden takaisin , lupaan etten koskaan loukkaa heitä, lupaan rakastaa ja kunnioittaa.

Poista minulta pelot ja paranna sairaudet. Kiitos kaikesta avusta jota olen saanut koko elämäni ajan. Siunaa sukuun tulevia vauvoja ja anna heidän elämäänsä siunaus.

08.02.
Pyydän esirukousta ettei vatsavaivani ole suolistosyöpää.Herra johdata tutkimuksissa.

Siunaa Jumala kaikkia yo-kirjoituksiin osallistujia!

Pyydän voimaa ja viisautta tähän päivään. Kuntoutus illalla. Raamattupiiri päivällä. Työ. --Jeesus tule ja neuvo minua. Tule ja ohjaa. Puhu Herra!

rukoikaa minun ja perheeni puolesta en tuota muuta kuin tuskaa läheisilleni apua Jeesus tietää

Lapseni eräs opettaja huutaa lapsille ja on liian ankara.Lapset jopa itkeneet, hän on pelottava.Jeesus, auta, että hän saa avun ja suojele lapsia.

07.02.
Nuori 15v poikani on sirastunut masennukseen jo puolivuotta sitten..nyt viimeine luokka uhkaa jäädä masennuksen takia käymättä..pelimaaila kiroilui een on täyttänyt Samuelin mielen. Rakas Jeesus, pimeydestä minä huudan si ua Jeesus kuule mi un rukoukseni..amen

Herramme, kiitos kaikesta lohdutuksestasi, siunauksestasi ja johdatuksestasi perheessämme, vaikka meillä on suuri suru menetettyämme rakkaan mummomme. Auta meitä ja avaa oikeat ovet elämässämme. Sitä pyydämme terveyden lisäksi. Kiitos.

Rukouspyyntö keikkatyöpaikkani puolesta , että oppisin hyvin työtehtävät ja työkavereiden kanssa sujuisi hyvin

Tykkään eräästä miehestä niin, että vatsasta sattuu, ja jännittää, kun vaikuttaa siltä kuin vuosien rukouksiin olisi tulossa yllättävä mutta täsmällinen vastaus. Sitä miettii, että olen ansioton näin hienoon lahjaan ja miten osaan sen ottaa vastaan.

Minun ja Tn seurustelusuhteen puolesta. Herra vaikuta tahtomista ja tekemistä yhteisen tulevaisuuden suhteen. Herra näet, että tahtoisin, että t kihlaisi minut ja alkaisimme rakentamaan yhteistä tulevaisuutta. Herra johdata meitä ja auta luottamaan ja uskomaan avioliittoon ja meihin.

06.02.
Pyydän esirukousta pääsiäismatkalle.

Pyydän esirukousta, että limakalvosairauteni syy selviäisi ja vaiva paranisi ja että kokonaisterveyteni paranisi.

Rakas Jumala siunaa H.H:tä ja sido kaikki perkeleen vaikutus hänessä Jeesuksen Kristuksen nimessä. Aamen

Rukouspyyntö eläkekeläisnaisen puolesta, että hän paranisi pyörryttävästä sekä huonosta olosta, ja että ravinto pysyisi sisällä. Rukouspyyntö myös hänen tyttären tyttärensä puolesta, että hänelle järjestyisi työpaikka töiden loputtua.

Äitini on vaikeassa tilanteessa omakotitalossa yksin.Herra anna hänelle ystäviä sekä apua talonhoitoon.Johdata virkistystä, ettei tv:n äärellä elä. Herra anna tahtosi toteutua terveyteni suhteen , että tilanne selviää.Raskaus olisi suuri haaste tässä iässä.

Tyttären uskoontulo.Että hän nauttisi tanssiaisistaan&löytää kaikki kauniit asusteet.Auta Jeesus häntä olemaan ylpeä perheestään, poista pienten tulojemme aiheuttama häpeä.Valaise Jeesus hänelle elämän oikeita asioita.

Tänään olevan työhaastattelun puolesta , että Jumalan tahto tapahtuisi työnsaannin suhteen.

että osisin ottaa vastaan Isän rakkauden ja osaisin antaa Pyhän Hengen parantaa minut kokonaan,ja että jJeesus repii kaikki kahleet menneisyyteen ja Isä kaikkivaltias poistaa minulta häpeän ja pelon antaisi elämälleni tarkoituksen ,oikean tarkoituksen ,haluan rakastaa ja hyväksyä itseni tämmöisenään sido Isä mun haavat täytä minut rakkaudella aamust

05.02.
Mieheni on peliriippuvainen,taloudellinen tilanne on todella huono.Hän on ilmoittanut että hänen on lähdettävä.Hän on valmis hylkäämään perheensä(vaimon ja 3lasta) suojellakseen ja paetakseen myös vastuuta.rakastava perhe on hajoamassa.kukaan ei ole mahdoton tapaus eikä mikään tilanne ole niin paha etteikö Jeesus voisi kaiken muuttaa.Jeesus auta!

Rukouspyyntö onko hakemani opintopaikka Jumalan tahdon mukainen ,vai onko jotain muuta tulossa.

Auta Herra Jeesus minua ja perhettä. Minua pelottaa muutamien ihmisten röyhkeä käytös.

04.02.
Kiitos Jeesus, että sinä synnyit juuri minunlaistani varten. Tällaista epäonnistunutta , masentunutta , pömppömahaa varten. Minua varten , joka pelkää kevättä. Kuinka kauheaa onkaan kulkea kevätauringossa maha pömpöllään ja pelätä, että maha vain kasvaa. Aurinko tekee oloni niin kurjaksi. Ei niin pitäisi olla! JEESUS AUTA ! Jeesus auta minua! Anna

Klla syöpä, uudestisyntymisen ihmettä ja koko perheelle uskoon tulemisen ihmettä. M-L terveysasiat K, uskoon tuloa. Kiitos ja siunausta !

Siunaa äitiäni, ota pois kivut ja anna elämäniloa. Anna poikani ymmärtää miten paljon häntä rakastan. Anna minulle parempi työpaikka! Kiitos että pidät huolta meistä.

Paranna läheiseni kuulovamma. Kiittäen ja Jeesuksen nimessä rukoillen.

Vakava esirukospyyntö nuoren perheen puolesta, jossa vaimolla vuosia kestänyt aiheeton mustasukkaisuus, ettei tämän tähden tulisi perheen hajoamista

Töissä tulossa vaativia tehtäviä, auta Jeesus selviämään tästä viikosta ja tulevista viikoista,kiitos.

9v kuntoutustuki päättynyt. Rukoilisitko, että Jumala johdattaa selkeästi ja antaa minulle viisautta ja ymmärrystä tehdä Hänen tahtonsa mukaisia valintoja työn ,koulun ja asunnon suhteen ? Kiitos !

03.02.
Pyydän avioliittomme puolesta rukousta.En usko Jumalan tahdon mukaista olevan uskomattoman ja kristityn liiton, tunnen syyllisyyttä lasten takia.Emme tule toimeen.Jeesus johdata sinä meidät vanhemmat uusiin suunnitelmiin jotka ovat hyväksi lapsillekin.

02.02.
Herra pelasta rakas puolisoni. Kiitos että pelastat myös poikamme, sekä hänen perheensä.

Jeesus johdata asuminen ja tulevat matkat niin että saamme lapsille oikeat suunnat elämään täällä Suomessa.Kun on sopiva muuttoaika, anna Jeesus selkeät merkit.Erityisesti miehelleni rohkeutta muutoksiin.

pyydän esirukousta äitini terveyden puolesta. Hänelle on ilmaantunut patti ruoka ja henkitorven viereen. Herra armahda ja kosketa, että se ei olisi mitään vakavaa. Herra, armahda että äitini olisi terve ja saisi vielä elää pitkän elämän.

Jumala siunatkoon JT:n ja hänen kättensä työt. Vedä Pyhä Henki häntä ja hänen sukukuntaansa puoleesi.

Pyhdän esirukousta lapselleni vanhojen tanssiaisiin.Herra auta hyvien kenkien ja muiden asusteiden hankinnassa.

01.02.
Auta suvun nuoria perheitä. Tasoita luonteen heikkouksia ja anna iloa ja sopua ja voimia arkeen. Säilytä usko ja anna usko niille ,joilta se puuttuu.

Apua omaan epävakaaseen persoonalisuushäiriöön ja jaksamista poikaystävälle. Muutenkin pyydän siunausta ja rakkautta suhteelle!

Rakas Jumala, anna löytyä S:n kaksi kadonnutta arvokasta perintökalleutta ja ohjaa ne oikeille omistajilleen! Kiitos.

Herra pyydän,että työpaikalla olisi paljon enemmän töitä koska työtehtäviä on ollut aivan liian vähän jo pidempään. Toivoisin myös löytäväni juuri sellaisen asunnon minkälaista etsinkin ja kunnollisen,luotettavan elämän kumppanin kun aika on oikea.

Siskoni T parantuisi skitsofreeniasta.

31.01.
SIUNAA TT, JT JA KAIKKI T:N SUKUKUNNAN JÄSENT. PELASTA HEIDÄT JA OPETA TUNTEMAAN SINUT. AAMEN.

Herra auta mitättömän rikkeen vuoksi saamani parkkisakon kumoutumisessa, kun tein valituksen . Sakottaja karkasi paikalta.Siunaa Jeesus lapsia jotka näiden rakennustyömaiden keslellä kulkevat kouluun.Jeesus auta asuntohakemuksemme kanssa.Tai johdata meitä mistä vaan uusi koti löytymään.

Osa-aikaisesta työsuhteestani tulee täysiaikaisempi, koska toinen henkilö on sairaana. Jätän hänet rukouksiinne. Olen itse tyytyväinen, mutta hän ei varmaankaan ole.

Iäkäs ystäväni on usein kovasti ahdistunut mieltä piinaavien ajatusten ja vanhojen, traumaattisten tapahtumien johdosta. Jeesus auta häntä! Anna hänelle mielenrauha, vapaus ja turvallisuus.

Pyydän esirukousta nuoren naisen puolesta, että hän vapautuisi itsetuhoisuudesta ja vääristyneen identiteetin kahleista. Rukoillaan hänelle myös vapautumista ihmisistä jotka vievät häntä väärään suuntaan, ja että hän voisi kääntyä jälleen uskovien ystävien ja seurakunnan puoleen. t. Jeesuksen apua odottavat vanhemmat

Rukoillaan, että poikani saisi pitää hyvän työpaikkansa! Asia ratkeaa tällä viikolla! Herra auta!

30.01.
Olen ollut äänetön neljä päivää. Oopperanäytös huomenna. Olen hoitanut itseäni kaikilla keinoilla ja ääni ei ole palannut. Laulan pääroolin. Kiitos kaikille rukoilijoille jo etukäteen.

vanhuksen ripulin Herra Jeesus parantaisi siunaa kaikkia esirukoilijoiden tarpeita

Taivaan Isä. Kiitos, että lapsemme ovat olleet terveitä. Rukoilemme, että he saavat uusia ystäviä uskovista perheistä. Auta, että luokkakaverit lopettavat ruman kielenkäytön ja kiroilun. Herra, pelasta heidätkin uskomaan Sinuun. Aamen.

Rakas Taivaan Isä. Edesmennyt vanha isäni säästi muutaman tosi vanhan rahan ja ne ovat nyt kadoksissa. Herra kosketa häntä kenellä ne ovat, että löytyisi, ne kuuluvat lapsilleni.

Hei Jumala minulla on huoli. Poista taloushuoleni ja anna yltäkylläinen talouselämä. Ihmeesi ja hyvän tahtosi kautta, joka sama tahto kaikille meille ihmisille koko maailmassa. Aina tahdot hyvää myös laissasi, jossa toivot ettei kukaan tappaisi toisiaan ja kääntyisi sydämessään. Poista minut ulosotosta anna sellainen maallinen tai taivaallinen ihme tähän, jolla tämä tapahtuu.. Siunaa läheisiäni et

29.01.
Miehelleni tulossa erilaisia tutkimuksia, koska veriarvoista ja keuhkokuvista löytynyt jotain, mitä pitää tutkia lisää. Jeesus anna, että kyseessä ei olisi mitään vakavaa!

Rukoilen, että Jeesus Kristus poistaa heikon oloni ja antaa minulle voimia

Pyydän, että Jeesus Kristus auttaa, karkottaa pahan voimat kimpustani ja siunaa minua ja läheisiäni Kiitos !

Vapautumista vääristä ihmissuhteista ja niistä kahleista ja sidoksista joita elämääni on tullut näiden ihmisten kautta. Jeesus anna anteeksi ja vapauta !

28.01.
Rakas Taivaan Isä! Elämässäni on paljon hyvää, kiitos siitä! Nyt, kuten tiedät, olen tekemässä isoa päätöstä ja tarvitsen siihen apuasi. Annathan voimaa valita oikein? Kiitos ja amen!

Kaikkivaltias Jumala, siunaa kädelläsi rakasta isänmaata ja sen vastavalittua tasavallan presidenttiä Sauli Niinistöä. Anna hänelle Sinun johdatuksesi, varjeluksesi ja viisaus vastuullisessa tehtävässään. Anna rauhan aikoja. Siunaa ja turvaa kansaamme.

27.01.
Olen synnintunnossa. Olin ikävässä tilanteessa esimiesteni kanssa. Jäin valheesta kiinni. Valheella en sinänsä loukannu ketään vaan halusin korjata työni jälkeä työajan ulkopuolella. Pyysin anteeksi, mutta pelkään ettei minuun luoteta. Itse uskon Jeesukseen ja sitten tein näin (esimiehet eivät ole uskossa). En jaksa tuossa työpaikassa enää.

Jännitän kauheasti, kun tulee ns. vaativia vieraita. Mun voileipäkakusta tuli liian suolaista tms. JEESUS AUTA! Muutenkin olen ihan "puolikuollut" niiden vieraiden takia. Jeesus tule ja auta. Anna niiden viihtyä. kosketa niitä. Siunaa lastaan. Jeesus paranna sinä noita mun tekeleitä.

26.01.
Pyydän esiruokusta J pojalleni. Hänellä on pitkään ollut paniikkikohtauksia, myös alaselkä sekä niskakivut, eikä pysty nukkumaan kivujen takia. Kiitos ja siunausta kaikille!

Rukoilisitteko , että Jumala antaa voimia ja viisautta ja toimi ja vaikuttaa Pyhän Henkensä kautta yhteisissä esirukoushetkissämme ? Kiitos!

Rukoilettehan että olisin terve ja pääsisin huimauksesta ja siihen liittyvästä paniikista eroon. Löytyisi apu. Tarvitsen myös voimia ruuhkavuosiin.

Siunaa diabeetikkoläheistäni aina ja kaikessa. Suojee nuorta perhettä ja säilytä usko ja yhteishenki. Anna enkelit ympärille.

rukouspyyntö olisi että löytäisin jonkun naisen tai jonkunlaisen romanssin tms henkisen yhteyden aluksi ja kyllä muuhunki olen valmis jos vain löytyisi semmoinen josta olisin kiinnostunut ja vastaavasti myöskin hän kiinnostunu minusta ,että tämmöistä toivoisin :) kiitos terveisin j

25.01.
Äärimmäinen viha ja katkeruus nousee jatkuvasti ajatuksiin ja mieleen. Pyydän vapautumista tästä ja voimia antaa anteeksi heille joita kohtaan näitä tunteita koen.

Kiitos jokaiselle puolestani ruokoilleelle. Kirjoitin aiemmin työssä sattuneesta tapaturmasta ja siitä ei seurannut mitään vakavaa. Rukoukset kuultiin!

Jumala, näet perheemme ja suuren surumme menettäessämme rakkaan mummomme. On suru, mutta samalla ilo mummon puolesta, sillä hän saa olla kanssasi taivaan kodissa. Anna meille voimia.

Pyydän rukoilua parisuhteeni puolesta . Pyydän meille valtavasti rakkautta ja yhteen kuuluvuuden tunnetta mieheni j kanssa. Rukoilkaa myös että j osaisi enemmän näyttää tunteitaan ja osoittaa rakkauttaan minua kohtaan puolisona. -h

Kiitän kirjastovirkailijasta, joka auttoi minua tänään hienolla tavalla! Rukoillaan iloa ja siunausta hänelle.

24.01.
Pyydän rukousta työtilanteeni puolesta, että se järjestyisi kokonaisuuden kannalta hyvällä tavalla. Jeesus auta ja auta minua luottamaan, että sinulla on minulle sopiva ratkaisu! Kiitos.

Rukousaihe terveyteni puolesta, että Herra parantaisi. Rukousaihe myös opintojeni ja mieheni opintojen puolesta. Siunausta työharjoitteluihin. Siunausta myös alkavale gradu-projektille ja perheellemme kokonaisuudessaan. siunausta myös suvuillemme ja opiskelutovereillemme!

Pyydän esirukousta itsemurhaa miettivän epätoivoisen nuoren puolesta

Olen ahdistunut nykyisessä elämäntilanteessani. Rukoilen ratkaisua ja uutta työtä minulle ja miehelleni. Jumalalle kaikki on mahdollista!!!

Pyydän rukousta että Pyhä Henki kirkastaisi ja avaisi mitä minun elämässä tarkoittaa palaaminen ensirakkauteen Jeesuksen kanssa , kiitos.

23.01.
Pyydän tyttären perheelle, jaksamista, että loppuisi sairauksien kierre lapsilla paljon sairautta, myös vanhemmilla. Parana heidät suuren rakkautesi tähden.Jumala sä et halua että vanhemmilla on liikaa rasitteita. siunaa tätä perhettä.Anna näiden vanhempien tehdä oikeita ratkaisuja, sinun tahtosi Anna rakkauden voittaa vanhemman t. perheessä.

Hei rukoilijat... on tarvetta että Jeesus auttaa raha-asioissa ja pitää huolen että voin jatkaa evankeliumin työtä. Jeesus auta että keväällä ja kesällä olis hyvä aika ja ovet aukee kunnolla. Kiitos

Esirukousta terveyteni puolesta.fyysisen kunnon ja psyykkisen eheytymisen puolesta. Apua Jeesus!

22.01.
Auta Herra olen työasioissa ja ihmissuhteet työpaikalla joudun vastoinkäymisissä etsitään vikoja silloin tällöin.Auta myös ettei porno nettisivut kiinnostaisi.Anna Herra katsoa vain sinun kasvojasi

Auta Herra olen työasioissa ja ihmissuhteet työpaikalla joudun vastoinkäymisissä etsitään vikoja silloin tällöin.Auta myös ettei porno nettisivut kiinnostaisi.Anna Herra katsoa vain sinun kasvojasi

Pyydän rukousta poikani puolesta, hänen mielensä on särkynyt, ahdistus painaa itsetuhoisuuten asti. Poika, jolla on elämä edessä.

Rukoilisitteko puolestani, että saisin vakituisen, hyvän työpaikan? Olen tehnyt pätkätöitä 12 vuotta. Olen niin ahdistunut, että hengittäminenkin tuntuu ylivoimaiselta. Amen,

RUKOUSPYYNTÖ EN JA IN SEKÄ HEIDÄN PERHEITTENSÄ PUOLESTA ETTÄ ENNENKAIKKEA JUMALA PELASTAISI JA AUTTAISI SEKÄ HERRA VAHVISTAISI H-SISARTA.

Pyydän että minulle löytyisi mukava työpaikka. Edellinen työmaa oli henkisen väkivallan tyyssija. Parisuhteeni on karilla, mieheni halveksuu minua nyt työttömyyden myötä. Olen ihan hukassa, työtön, ystävätön, väsynyt äiti joka tarvitsisi tukea, olkapään joka sanoisi että kaikki kääntyy vielä hyväksi.

Vankilassa olevan poikamme alullaan olevan seurustelusuhteen puolesta, että voisivat yhdessä kasvaa Jeesuksen tuntemiseen ja tukea toinen toistaan nyt ilman huumeita. Kiitos että pojan selkä jonka puolesta rukoiltiin parani.

Jumala, äiti pääsi luoksesi taivaan kotiin. Kiitos, että hänen on nyt hyvä olla.

Eräs minulle läheinen ihminen kirosi minut. Pyydän esirukousta, että se kirous murtuisi. Kiitos.

21.01.
Olen levoton. Palelen. Aivastelen. oLen väsynyt. Vapaapäivä on. Herra tule ja johdata kulkuni. Jeesus SIUNAA tämä päivä. Puhu Herra , mitä minun tulee tehdä.

Pyydän rukousta tämän illan puolesta klo 17-21 åå,johdatusta ja Pyhän Hengen viisautta ja läsnäoloa kaikkiin keskusteluihin ja kohtaamisiin. Kiitos !

Jeesus varjele poikani lomamatka! Kiitos Jeesus!

20.01.
Auta Jeesus että mieheni pystyy nyt menemään saamaansa työkokeiluun ja olemaan siellä ja että se voisi poikia hänelle jotain työtä. Ole niin armollinen. Auta tytärtäni, että hän jaksaisi harjoittaa antamaasi musikaalisuuden lahjaa ja että hän voisi jonain päivänä palvella sinua sillä. Kiitos Jeesus.

Rukoilen, että saisin pian uuden työn ja elämäni kuntoon. Anna Jeesus myös helpotusta ahdistavaan olotilaan. Voimani alkavat olla loppu.

Sitkeästi vaivaava alaselän, lantion ja jalkojen vaiva parantuisi.

19.01.
HERRA JEESUS PUOLISO HAKI AVIOERON,JÄIN IHAN YKSIN ENKÄ HALLITSE SYÖMISTÄ ENKÄ JUOMISTA.JUMALA ARMAHDA JA AUTAMINUA ITSEHILLINTÄÄN,VAPAUTA YKSINÄISYYDESTÄ JA TOIMETTOMUUDESTA JUMALAN TAHDON TEKEMISEN TIELLE.KIITOS JA AAMEN

Tämä päivä. että osaan käyttää sen Herran Kunniaksi. Herra auta minua elämään tahtosi mukaan. Siunaa Paulaa.Siunaa H. Pelasta A!

HUOM! ystäväni perheen puolesta. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- RUKOUSPYYNTÖ! Jumala luo olosuhteet että selviämme. Hyvin vaikea perhe tilanteen johdosta että JUMALA ILMESTYISI ja PUUTTUISI ASIOIDEN KULKUUN. ystävä RUKOUSPYYNTÖ TÄTINI JA HÄNEN PERHEENSÄ PUOLESTA että HERRA T

18.01.
80 vuotias nainen paranisi skitsofreniasta ja lähtisi kävelemään pyörätuolista. Jumalalle kaikki on mahdollista!

Pyydän rauhallisuutta ja tasapainoa tähän päivään. Olen väsynyt ja hermostunut. Syytkin tiedän. Että saisin sopivan tavoitetason. Kaipaan myös virvoitusta. Olen henkisesti hauras. Että Jeesus auttaisi ja veisi päätökseen asiani.

Hyvä Jumala, auta ja paranna P, M & K syövästä Pyhän hengen voimalla. Anna heille lisää elinaikaa perheidensä kanssa. He ovat kaikki hyviä ja pyyteettömästi auttavaisia ihmisiä.

Herra, auta että äidiltä löytyneet varjostumat eivät ole mitään vakavaa. Kiitos että saan jättää äidin kaikkine asioineen sinun huomaasi. Tapahtukoon sinun tahtosi!

Sain tänään asuntotarjouksen , pyydän rukousta että käytännön asiat järjestyvät jos on minulle tarkoitettu tämä asunto

NUORIMMAN POIKAMME PUOLESTA ETTEI JOUTUISI HUIJAREIDEN VIETÄVÄKSI ON YRITTÄJÄ JA NIIN HYVÄ USKOINEN JOS JOKU ON JOTAIN VAILLA AINA AUTTAMASSA SEKAAN MAHTUU MYÖS NIITÄ JOILLE EI RIITÄ MIKÄÄN

Rukouspyyntö sairastuneen miehen puolesta ulkomailla(M.T.).Herra kosketa ja paranna.

17.01.
Terveys ja johdatus Läheiset Herätys ym tarpeet.

Pyydän, että Herra parantaa minut psykoosisairaudesta niin, etten koskaan enää joudu lääkitykselle.

Herra, ilmesty minulle lääkeasiassa. Kerro, voinko käyttää lääkettä. Tarvitsen vastaustasi aivan välttämättä. Ilmesty minulle. Auta kärsivää lastasi, älä kulje ohitseni.

Neljä vuotta oltu yhdessä ja nyt on hyvin vaikeaa. Että välimme korjaantuisivat ja löydettäisiin tapa olla yhdessä niin, että molempien on hyvä olla suhteessa. Että vihdoin ja viimein tilanne muuttuisi niin, että ne kihlasormukset voisivat olla pysyvästi sormessa ja saataisiin yhteinen koti.

Nuorempana en oikein uskaltanut ajatella tätä, mutta nyt tiedän olevani kaunis nainen. Rukoilen, että voisin olla sitä Jumalan tahtomalla tavalla ja että hän siubaisi kaikkia miehiä, joiden mielestä olen viehättävä.

Rukousta pyydän niin kipeisiin jalkoihini,kiitos

Että astman oireet ja limaisuus poistuu. Että painonpudotus onnistuu ja opin syömään vähemmän. Että työtä riittää ja toimeentuloa, myös lisätuloja kun on hyvin pienet tulot. Hyvää mieltä joka päivään. Kiitos.

16.01.
Naapureilla ongelma : molemmat syyttävät toisiaan metelöinnistä.Herra anna viisautta & rauhaa.

Pyydän esirukousta äitini ja perheeni puolesta. Äidiltä on löytynyt syöpäkasvain. Tarvitsemme Jeesusta koko perhe. Kiitos!

Että työpaikallamme jatkossakin riittää töitä meille kaikille niitä tarvitseville. Toivottavasti myös viikonlopputöitä pystytään järjestämään.

ETTÄ SAISIN NUKUTTUA!!!

Miehen puolesta, jonka äiti vakavasti sairas ulkomailla.Vaikea luopua äidistä, Jeesus ilmesty ja auta ahdistuksessa.

Tyttärellä outoja näppyjä, paranna Jeesus!

Kotimme sisustus rempallaan, imuri rikki,pesukone pieni.Herra anna voimia ja viisautta vaikka käytettyjen ostoon pienillä kuluilla.Olemme olleet niin uuvuksissa arjen pyörityksestä ja myös matkusteluun sijoittanert vähiä varoja että kodinhoito jäänyt sivuun.Herra Auta!

Jeesus siunaa matkamme täällä jäisellä maantiellä.Anna kuskille terveyttä ja vahvaa oloa.Siunaa Jeesus kaikkia maanteillä matkaavia.

Pyydän rukoilua että rakkaus voimistuisi parisuhteessani. Pyydän myös rukoilua että mieheni j osaisi enemmän näyttää tunteitaan ja osoittaa rakkauttaan minua kohtaan puolisona.

15.01.
Jeesus auta! Tiedät miesystäväni kaikki sairaudet, paranna hänet, kosketa Pyhän Henkesi kosketuksella häntä. Anna meille paljon yhteisiä vuosia. Jeesus nimessäsi pyydän. Kiitos että kuulet ja vastaat. Amen

Yhtäkkiä kaikki on kääntynyt niin vaikeaksi. Olen väsynyt. Verenpaine noussut. Lääkäriin pääsen. Mieheni ei ymmärrä minua. Itken ja olen masentunut. Koko elämä on tavallaan "romahtanut" . Olen tosi särkynyt. Kuolemakin väikkyy mielessä. Olemme molemmat hirveän herkkiä. Masennusta? Olen kyllä hoidossa siinäkin suhteessa. Jeesus AUTA!

Haluan esirukousta itseni puolesta .sielunvihollinen häiritsee yöllä minua kun olen nukkumassa..tunnen sielunvihollisen läsnäolon

Pyydän, että Herra parantaa minut psykoosisairaudesta. Ettei tarvitse ruveta lääkettä käyttämään.

14.01.
Eräs menneisyyden asia on noussut "julkiseen tietoon" pyydän rukousta ettei se aiheuta tarpeetonta häiriötä nykyiseen elämääni ja puhdistumista ettei ole "luurankoja" kaapissa.

Hyvä Jumala, siunaa, suojele ja varjele kaikki lapseni, heillä on jokaisella omat vaikeutensa ja vahvuutensa. Anna sydämeeni luottamus, että sinä autat ja suojelee heidät, etten huolehtisi liikaa ja puuttuisi lasteni elämään huolehtien ja neuvoen liikaa. Anna meidän perheelle hyvä yhteys, rakkaus ja luottamus toisiimme. Kiitos perheestäni.

Yeshua, paranna minut täysin terveeksi niin, etten enää koskaan tarvitsisi lääkitystä.

13.01.
Rukouspyyntö uskovan tytön puolesta joka seurustelee uskonnollisen narsistin kanssa ja suhde viemässä tyttöä maailmaan.

Pyydän rukoilua että mieheni j löytäisi pian uuden työpaikan. Hän ajaa puutavara rekkaa ja on todella tympääntynyt nykyiseen työpaikkaansa. Rukoilkaa että hänelle tarjottaisiin sopivaa uutta työtä pian. Rukoilkaa että mieheni pääsee talven aikana jo pois nykyisestä työpaikastaan.

Herra, anna minulle lupa jatkaa lääkkeen käyttöä. Anna rukousvastaus, joka todistaa, että Sinä hyväksyt lääkkeen käytön.

12.01.
Uskova äiti pyytää lapsensa puolesta rukoilemaan että oikeus tapahtuisi tyttönii elämässä .on kiistaa lapsista tyttöni joutuu olemaan koko ajan pilossa tältä mieheltä.laitaa koko ajan uhkaus viestejä. Jeesus auta meitä

Pyydän esirukouspyyntö tehtävääni voimia viisautta ja Pyhän Hengen toimintaa

Terveyteni poikani miesasiani talouteni puolesta kiitos.

Että saisin nukuttua.

Rukousaihe terveyteni puolesta. Että ylipainosta johtuen tietyt arvot laskisivat, että saisin voimaa laihtua ja harrastaa liikuntaa. Olen syönyt masennukseen ja ahdistukseen ja tunteisiin. Että oppisin kohtaamaan tunteeni.

Että Herra rohkaisisi minua jatkamaan lääkkeen käyttöä.

Herra, anna rukousvastauksia, että näen, että lääkettä on turvallista käyttää. Herra, ole minulle niin armollinen. Tai paranna minut niin, etten tarvitse lääkettä. Herra, tarvitsen kipeästi apuasi. Olet jo antanutkin rukousvastauksia, miksi en osaa niihin turvata?

11.01.
Voitteko rukoilla, että Herra siunaa lääkkeeni ja että uskallan sitä jatkossakin käyttää? Kiitos!

Herra auta olen joutunut työpaikalla aiheettomomien syytösten kohteeksi.Johdata Herra minua työasioissa muutenkin, olisiko aika vaihtaa koulutusta vastaavaan työhön.

Olen ollut kovassa ahdistuksessa Jeesus auta

Rukouspyyntö, muutama asia johon pyydän Herralta muutosta: Että Jeesus purkaa riippakivet vaimoni ja mun elämästä ja saamme soveliaan ja kevyen ikeen ja pidä nämä väärät taakat pois tulevaisuudessakin. Herra Jeesus siunaa tämä talvi ja anna terveyttä ja saisi uuden innon liikkua ja pitää huolta terveydestä. Että tänä vuonna työasiat mene todella hyvin ja saisi nähdä Jeesuksen apua ja johdatusta

tn ja minun seurustelusuhteen puolesta. Herra johdata syvempään ja sitoutuneenpaan suhteeseen. auta minua saamaan asunto läheltä ta. Herra auta, että tn laina asiat järjestyisi pikaisesti. Herra auta että voisin mahdollisimman paljon viettää aikaa tn kanssa ja johdata ostajat omakotiloon, että saisin ositus asiat kuntoon.

Rakas Jeesus, Kiitos, että olet kuullut rukoukset ja meidät vihdoin ennen joulua virallistettiin sijaisvanhemmiksi pienelle tytölle, jota olemme ihan pienestä asti saaneet hoitaa. Kiitos koko perheestämne. Auta Jeesus meitä kasvatuksessa, varjele kotimme, avioliittomme, rakkautemme ja lapsemme. Näet Herra riskit liittyen sijaislapsen biologisiin vanhempiin, auta sinä Herra. Kiitos rukoilijoille, e

10.01.
Herra, auta minua luottamaan nyt rukousvastauksiisi. Niitä on tullut paljon ja niiden perusteella uskoisin, että olet hyväksynyt lääkkeen käytön. Auta minua uskomaan vastauksiisi. Tarvitsen apuasi. Kiitos niin paljon, että olet vastannut pyyntöihini!

Herra, anna minulle lisää rukousvastauksia. Kiitos niistä, mitä olet jo antanut.

Haluan pyytä herran apua talouteen, haluan kiittää herraa siitä, että sain tänään työpaikan, kiitos ´Herralle siitä. Myös rukousta ahdistukseen..

Nuori yrittänyt itsemurhaa tappavalla lääkeannoksella. Rukoilkaa että hän selviää elossa eikä jää mitään pysyviä muutoksia elimistöön. Jeesus, uudista hänen uskonsa ja anna hänelle terve identiteetti. Isä ja Äiti

Jeesus, ilmesty J:lle niin todellisena, että hän uskoo Sinuun ja ymmärtää ettei ole muita tapoja pelastua. Pelasta, paranna ja vapauta hänet harhaopeista. Kiitos.

Pyydän esirukousta, kun koen että mielessäni on joku demoninen ote. Jeesus kosketa ja vapauta kaikista siteistä ja anna rauha.

09.01.
Että saisin nukuttua.

Voitelua ,voimaa ,rohkeutta ,Herran äänen selkeää kuulemista palvelutyöhöni. Kiitos rukouksestasi ,siunausta !

Voitteko rukoilla, että Herra siunaisi lääkkeeni ja uskaltaisin sitä jatkossakin käyttää? Kiitos.

Kiitos, Herra, taas rukousvastauksesta! Näet, että silti pelkään ja epäröin. Rohkaise minua edelleen.

Olo on hukassa oleva. Jätin hyvän uran 4 vuotta harkittuani. Tuona aikana tein myös uuden tutkinnon. Hakuja olen tehnyt useampia työllistyäkseni, vaikkei paikka olisi ihan kohdallaankaan. Uskaltaisiko pyytää täsmäjohdatusta. Kiitos rukoilijoille.Teette erittäin arvokasta palvelutyötä.

08.01.
Pyydän tuntuvaa veikkausvoittoa omien asioideni järjestämiseen ja lähimmäisten auttamiseen sekä hyviin asioihin osallistumiseen. Kiitos.

K:lle parantumista ja siunattua iloa loppuelämäänsä. Isälleni myös parantumista ja siunausta elämäänsä!!

Rakas Jumala siunaa, suojele ja varjele tyttäremme. Auta häntä parantumaan suolistosairaudestaan ja auta että hänen terveytensä pysyisi vakaana ja hyvänä. Anna hänelle opiskelumotivaatiota ja töitä. Anna rakkautta, uskoa ja pysyvyyttä tyttäremme ja hänen poikaystävänsä parisuhteeseen. Kiitos!

07.01.
Hyvä Jumala, siunaa, suojele ja varjele lapsenlapsemme elämä, että äitinsä jaksaisi yksinhuoltajana antaa hänelle rakkautta, turvaa ja huolenpitoa ja että vanhemmat varjelisivat lastaan vaihtuvilta ihmissuhteilta. Anna lapselle terve elämä. Anna lapsen isälle päihteetön ja tasapainoinen elämä että hän kantaisi oman vastuunsa.

Kasvojani peittää outo ihottuma. Syy ei ole selvillä. Kärsin tavattomasti tästä tilanteesta. En enää tahdo oikein uskaltaa mennä ihmisten ilmoille. Tämä tilanne masentaa minua. Pyydän esirukousta ja Jeesuksen parantavaa kosketusta. t. Nainen Pirkanmaalta

Herra Yeshua, anna minun päästä sisään Taivaan porteista, kun kuolen. Haluan vain olla Sinun omasi.

Yeshua, auta minua! Auta ja armahda! Tarvitsen kipeästi apuasi!

HEI! ON SUURI HÄTÄ JA HUOLI VELJENI A:N TERVEYDESTÄ, AINA UUSIA SAIRAUKSIA, EN JAKSAISI ENÄÄ KANTAA HUOLTA! OMA MIELENTERVEYTENI EI KESTÄ! RUKOILETTEHAN ETTÄ A PARANISI SAIRAUKSISTA JA ETTÄ PUUTUMISET EIVÄT OLISI HENGENVAARALLISTA!RUKOILETTEHAN ETTÄ HÄN PSRANEE! OLEN HUOLESTA SEKAISIN! MYÖS MUILLE SUKULAISILLE HEIDÄN PERHEEJÄSENILLE PYYDÄN RUKOUK.

Herrani, ilmesty elämässäni. Tätä pyydän ja rukoilen koko sydämestäni ja sielustani.

Kristus, ota paha olo pois ja auta minua luottamaan niihin ihaniin ja lohduttaviin rukousvastauksiin, joita olet minulle antanut.

Vapahtaja, kuule tuskani ja auta minua! Vastaa minulle!

Pyydän siunausta eräälle nuorelle urkurille. Pyydän, että hän saisi siunauksen työlleen, vahvistuisi uskossa, kokisi elämässään paljon Jumalan ja ihmisten rakkautta ja löytäisi juuri sopivan puolison.

Suojele enkeleilläsi erityisesti pieniä lapsia ja kosketa läheiseni vaikeaa luonteenpiirrettä.Auta Jeesuksen nimessä.

Herra, anna minulle ilmestys Sinun rakkaudestasi.

Herra, anna minulle lisää rukousvastauksia lääkeasiassa ja muutenkin!

Rakas Kristus, ole kiltti ja auta ja armahda minua!

06.01.
Herra, auta minua. Vastaa minulle.

Pyydän esirukousta vainoharhaisuudenhengen siteen takia. Jeesus kosketa ja vapauta pimeydenvoimien siteistä?

Olen jotenkin jumissa. En osaa tarttua toimeen --mihinkään. Tunteet vellovat suurina. Herra ole lähellä. neuvo. Auta ! vahvista! Mitä minun tulisi tehdä?

Tarvitsen kipeästi Pyhän Hengen lohdutusta ja rohkaisua.

Tarvitsen Sinua niin paljon, Kristus! Ole armollinen ja auta minua. Älä anna lääkkeestä koitua minulle mitään pahaa. Siunaa minua ja lääkettäni.

Pyydän esirukousta vaikean unihäiriön ja stressin takia. Jeesus kosketa ja auta?

Rakas Yeshua, pelasta sieluni!

Herra, auta minua lääkeasiassa. Anna rukousvastauksia. Paranna minut, jotta pääsisin lääkkeestä eroon. Anna hyvät yöunet.

Herra, kuule, kun huudan Sinua avukseni. Olet luvannut pelastaa jokaisen, joka huutaa avuksi Herran nimeä. Pelasta siis minutkin.

Isä, toivoisin niin kovasti apua Sinulta. Ole niin armollinen ja auta minua.

Isä, auta minua lääkeasiassa.

Kuule rukoukseni.

Pyydän Pyhän Hengen lohdutusta ja rohkaisua. Vastaa minulle, Herra.

Herra, joka päivä istun ja odotan Sinulta rukousvastauksia... Ole kiltti ja vastaa minulle. Auta lääkeasiassa. Sinun käsiisi annan asiani, ole kiltti ja auta minua.

Kristus, ole minun kanssani. Pidä minusta kiinni. Pidä minut lähelläsi ikuisesti ja auta minua aina.

Pyydän rukousta, että asuntokauppaamme liittyvät riidat ratkeaisivat pian ja lopputulos olisi hyvä. Vapauta meidät huolista ja peloista. Siunaa ja varjele perhettämme. Kiitos siunauksista ja lupauksista.

05.01.
Osoittaneena Jumalalle mitä voimme emme itse ilman mitään Herra Jeesus Kristus perustaksi puhua mitä *Äiti on tarvitsevana ja pääsemiseksi synnintekijäin vallasta, Saatanan vallasta. Taivasten Valtakunnan Herra Kaikki Valta on Sinun osoittaa Äidilleni Äitini Kadotuksesta iankaikiseen elämään. Jeesus Pyhä Henkinen Oikeudella Yksin.

Herra, anna minulle lisää rukousvastauksia. Tarvitsen Pyhän Hengen lohdutusta ja rohkaisua.

Herra, riennä avukseni! Älä anna minun hukkua!

Vapahtaja, ota pelkoni pois!

Herra, auta ja vahvista minua tämän vaikean asian kanssa. Näytä, että Sinä olet kanssani.

Rukouspyyntö: Jeesus siunaa ja varjele kun menemme vaimoni kanssa Lappiin. Anna hyvä loma mutta jos haluat että evankelioin siellä ihmisiä tai muuten vaan kohtaan ihmisiä niin järjestä sinä Herra nämä tilaisuudet. Kiitos Jeesus että saamme vaimoni kanssa uudistua ja olla Pyhän Hengen virvoittavassa läsnäolossa sekä siunaa vaimoani.

Yeshua HaMashiach, ethän hylkäisi ihmistä, joka tulee luoksesi apua pyytäen? Ethän hylkää minua, ethän käännä selkääsi minulle?

HERRA, AUTA MINUA!!! OLE NIIN ARMOLLINEN! EN KESTÄ TÄTÄ PELKOA! OLE KILTTI JA AUTA!

Kristus, pelasta minut! Älä anna minun joutua helvettiin!

Kristus, auta minua.

Herra, päästä minut helvetin pelosta. Ole niin kiltti ja auta. Vain Sinä voit minut vapauttaa.

Minä lähestyä tuoda sanoisin. SEURAKUNTIEN PROFEETTOJEN TIIMOILTA AJALLA MISSÄ VOIDA TYÖSKENNELLÄ HUOLTO APU JA KELA ASIAKAS HOIVAKODISSA VIIMEIN JA MITÄ VOI JEESUS KRISTUS PALVELEMAN LÄHETETTYINEEN PALVELEVINE HENKINEEN IANKAIKKISEEN ISÄN ASUNTOON, MISSSÄ JEESUS KRISTUS ON?

Jumala parantaisi als sairauteen sairastuneen puolisoni. Lääkärit eivät anna toivoa. Monissa profetioissa tullut sanat, että Jumala tekee ihmeen ja parantaa. Rukoiletteko luottamusta Jumalan lupauksiin ja voimaa kärsimyksen keskelle.

Kristus, vastaa minulle armossasi.

04.01.
A tarvitsee toimeentulon, me muu perhe hyvinvoivan isän. Kiitos.

Rakas Jumala, auta tyttären entistä puolisoa pääsemään irti alkoholista / päihteistä ja auta häntä löytämään työtä ja tasapaino elämäänsä, että hän voisi olla vastuullinen, rakastava ja yhteistyökykyinen isä lapsenlapselleni. Hän on perusluonteeltaan hyvä ihminen.

Pyydän esirukousta perkeleen siteen takia. Jeesus auta ja vapauta kokonaan ja anna pelastusvarmuus?

Olen työsyrjän takia joutunut irtisanoa itse (karenssi 30/05/2018) ei minulla ole työttömyysturva eikä sosiaaliturva ei edes liitosta. Sairauden takia olen etsimässä sopiva työpaikka miten voisin saada elanto meidän perheellemme. Edessä hankalat 5 kuukautta siksi pyydän Jeesuksen nimessä saada sellainen työpaikka missä voisin viedä leivän pöytään.

Pyydän esirukousta valheenhengen siteen takia. Jeesus armahda ja auta ja vapauta kaikista demonisista siteistä.

Olemme kaudessa jossa emme voi mitään peruuttaa tarkasti sanoen uskovaisen kristitty moninaisissa äidin saada rauhansa sanoisi Jeesus Kristus kohtaamiseen perustalla, avuttomuus holhous maailmassamme, Herraa osoittavan lauluilla mailmassa sijansa psalmi 71 ja sitten ja jälkeen 1967 - Jeesus Kristus Äidilleni vierailulle on Status Jumalan Valtakunta

Pyydän että jatkossakin työpaikallamme riittää sopivia töitä meille kaikille. Että riittää myös sopua ihmisten kesken ja hyvää mieltä. Hengellistä herätystä ja pelastumista työpaikan ihmisille.

Voisiko joku ruokoilla työni puolesta. Olen todella väsynyt. Työntekijä lähtee ja töitä tulee lisää...ei auta vaikka keskustelee, nyt jo on tarpeeksi suuri työtaakka. Olen oikeasti aivan loppu. Kiitos jos joku voi.

Rukoilkaa mieheni puolesta joka on sairauden takia menettänyt työnsä ja tulot ovat romahtaneet niin ettei tiedä miten tässä olisi. Auta meitä Jeesus. Olet luvannut ettet anna kiveä kun lapsesi pyytää leipää. Selvitä tämänhetkinen rahasotku ja anna miehelleni joku työpaikka. Ole niin armollinen. Muistakaa tyttöämme myös että hän jaksaisi harjoittaa Jumalan hänelle antamaa musiikin lahjaa niin että

03.01.
Pyydän, että saisin pelastusvarmuuden takaisin.

Pyydän rukoilemaan pojan puolesta.

Herra Yeshua, anna minulle varmuus siitä, että olen edelleen Sinun omasi. Olet luvannut, että mikään ei voi riistää meitä Sinun kädestäsi. Haluan vain tulla luoksesi ja olla Sinun omasi.

Otin yhteyttä erääseen ihmiseen rukousta tarvitaan jotta Herran tahto tapahtuu minun ja hänen välisessä yhteydenpidossa

Pyydän esirukousta demonisiteen takia. Jeesus kosketa ja vapauta ja päästä kokonaan vapauteen?

Herra, auta minua. En meinaa jaksaa.

Anna lapsilleni hyvät ja rakastavat puolisot. Ja kestävät parisuhteen. Paranna minun särkynyt sydän ja anna minulle hyvä parisuhde, jos kerta hän ei ole se. Siunaa meitä Jeesus!

Vaimon mielenterveys- ja vatsaongelmien puolesta. Invalidisoivat ja lamauttavat häntä.

Miehen puolesta, joka uskoo Jeesukseen, mutta ei pääse kaljanjuonnista irti. Että koko hänen elämänsä järjestyisi.

Että Jeesus koskettaisi parantavalla kädellä M.T;a jolla on vatsatauti.Siunausta myös hänen hoitajilleen sairaalassa.

Ystävälläni on vakava yleisinfektio ja hän on sairaalassa. Pyytäisin rukousta että hän paranisi ja myös että hän vapautuisi juoruamisesta. Pyytäisin myös toisen hyvän ystäväni uskoontuloa. Herra tietää keistä on kyse.

Ystävälläni on vakava yleisinfektio ja hän on sairaalassa. Pyytäisin rukousta että hän paranisi ja myös että hän vapautuisi juoruamisesta. Pyytäisin myös toisen hyvän ystäväni uskoontuloa. Herra tietää keistä on kyse.

02.01.
Viisautta ja ymmärrystä miten hoitaa raha-asiat oikein taloudellisessa taitekohdassa (tammi- helmikuu)

Pyydän rukousta masentuneen poikani 15 v puolesta. Hän on ollut masentunut jo pitkään eikä ammattiapu tunnu auttavan. Hänellä on taustalla koulun vaihto ja ystävien menetys. Pitkäaikainen sairaus sisäilman vuoksi. Rukoilkaa rukoustukena kanssani, meinaan menettää toivoni.Jeesus, anna pojalleni ilo

Yeshua, auta minua. Ota minulta helvetin pelko pois. Voin todella huonosti jatkuvassa pelossa.

Herra, pelasta minut Taivasten valtakuntaan. Ilmesty minulle, tarvitsen apuasi. Lohduta minua, Pyhä Henki.

Rukouspyyntö vaikean hoitopalaverin puolesta. Jumala anna viisautta tuoda oikeita asioita esille. Pyydän kaikille osapuolille oikeaa asennetta ja viisautta löytää oikeanlainen hoitosuunnitelma. Jumala anna potilaalle riittävän turvallisuudentunne ja luottamus henkilökuntaa kohtaan.

Rakas mieheni on sairaalassa saamassa hoitoa verisyöpään. Pyydän että rukoilette kanssani❤

01.01.
Rukoilkaa mieheni puolesta hän on ollut sydämen ohitusleikkauksessa noin 10 vuotta sitten nyt jo pitkän aikaa ollut limaista yskää mikä haittaa syömisessä ja nukkumisessa herää monta kertaa yössä rukoilkaa että hän saisi avun tulisi uskoon luottaisi herran ihmeisiin myös itselleni uskon vahvistusta

Erään kipuilevan parisuhteen puolesta Kristus ilmesty.

Herra, auta minua. Pelasta minut Taivaan kotiin.

Herra, ethän käännytä minua pois, kun haluan luoksesi tulla.

Rukoillaan mieheni puolesta: On masennusta, vaikea luottaa Herraan. Jeesus anna elämänhalua, tulevaisuudennäkymiä ja toivoa. Auta että kuolemanajatukset muuttuisivat elämänajatuksiksi. Anna Jeesus merkitys elämälle, tulevaisuus ja toivo.

 

 

 


Esirukouspyynnöt voit lähettää lomakkeella tai sähköpostilla rukous@esirukous.net

 

Esirukous-net:iä koskevia kysymyksiä tai kommentteja voi lähettää osoitteeseen yllapito@esirukous.net